Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Η ΑΜΗ μου δυστυχώς είναι χαμηλή και όταν ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων,τότε στα 36μου,είχαμε κάνει μια διέγερση(την πρώτη που δεν πέτυχε)με βραχύ πρωτόκολλο και είχα μόνο ένα ωάριο!Δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια.. Ε μετά κάναμε μόνο φυσικό τροποποιημένο,γιατί ειμαι φτωχή ανταποκρίτρια στα φάρμακα και φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Σχετικά με το φόρουμ και το ίντερνετ,έχω να πω ότι εδώ παραθέτουμε τις απόψεις μας,δεν έχουμε γνώση,έχουμε γνώμη.Δεν μπορούμε να λέμε σε μια γυναίκα να μπει σε χειρουργείο χωρίς καν να έχουμε τις γνώσεις και χωρίς καν να γνωρίζουμε το ιστορικό της,δεν είμαστε γιατροί.Θυμαμαι επί κοβιντ,που έγραφαν εδώ μέσα κάτι πράγματα όπως:μην εμβολιαζεσαι αν είσαι έγκυος ,φάε πυρήνα από ανανά και πιες βιταμίνη D. Ειπα και πριν πως αναφέρομαι στον δικό μου γιατρό,γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω οι οποίοι είτε δεν έχουν επαρκείς γνώσεις είτε εκμεταλλεύονται τις γυναίκες και γι αυτό είμαι πολύ προσεκτική σ αυτά που λέω.Και εγώ θα ακούσω το φόρουμ σε κάποια θέματα,αλλά όσον αφορά χειρουργεία και φάρμακα,θα ακούσω πρώτα το γιατρό😊

Ναι,απ' όσο θυμάμαι νλοι ορμονολογικες μου ήταν πάντα καλες

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκνευρισμός σου! φυσικά και βλέπω πόσα κορίτσια ταλαιπωρούνται, πότε αμφέβαλλα γι αυτό?Είπα πως για σοβαρά θέματα μιλάμε πρώτα με το γιατρό.Πολλα μαθαίνουμε από το φόρουμ,είτε σωστά είτε λάθος,εδώ παραθέτονται εμπειρίες.Το φόρουμ όμως δεν αντικαθιστά την επστημονικη γνώση.Και όσο για την υστεροσκοπηση,όχι δεν είναι απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις.Κακο δεν κάνει βέβαια,αν κάποια θέλει και έχει και τα χρήματα,ας το κανει

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Δεν υπάρχουν μαμάδες από Κοζάνη???

Annouska

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν είμαι από Κοζάνη αλλά τέτοιες μέρες θα ήθελα να ήμουν εκεί!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

• 1 χρόνο μετά...
  • Δημιουργία νέου...