Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, KNecky είπε:

Παλι καλα που ησουν στο ιατρειο κ σε φρόντισαν! Γενικα εχεις φοβο με το αιμα? Παει κ αυτο τωρα κ μακαρι να πανε ολα καλα με το θηλασμο! ^_^

Μακαρι να βγάλουμε ακρη με το ικα..θα δωθουν παρατασεις αλλα εγω πρεπει τωρα να κανω εξετασεις στη μικρη οπότε αναγκαστικα ιδιωτικα μας βλεπω.

Να σου ζησει!!! Καθε ευλογία να εχει το μικρο σας!! Αγορι ή κοριτσι?? Εσυ εισαι καλά?? Με το καλο να γυρίσετε σπιτι σας μαζι!!

Έχω θέμα με το αίμα... Το χειρότερό μου.... Τόσες ενέσεις κάθε μέρα από τον Ιούνιο, τόσα τρυπήματα με το μηχανάκι για το σάκχαρο... Κι όμως αυτή η φοβία δεν έφυγε ποτέ... Ήταν και πολύ, ήταν και το σημείο ευαίσθητο... Ε δεν ήθελα και πολύ... Ευτυχώς όπως λες που ήμουν στο ιατρείο... Μακάρι να τα καταφέρω με το θηλασμό, μην πάει χαμένη η λιποθυμία κι η τρομάρα... :P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Sweet_child είπε:

@teta2 με το καλό!!!

@Pagotoula τι λες ρε κορίτσι; Είσαι καλύτερα τώρα; 

@MarakiKakkin να σου ζήσει κοπέλα μου! Πώς το πήρατε χαμπάρι; Πονούσες; Για την κύστη τι κάνατε; Πέρασες αγωνία αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Κορίτσια έχω κάτι πονάκια στη μέση, αρκετά σήμερα, σαν να χτυπάει νεύρο, σαν μούδιασμα, σαν σφίξιμο να το πω. Έχετε κι εσείς;

Έπαθα περιτονίτιδα, είχα τρομερό πόνο το έχω ξαναπάθει και  το κατάλαβα αμέσως. Το μωρό αν και πρωορακι είναι καλά, απλά μου το κρατάνε σε θερμοκοιτίδα για λίγο μέχρι να συνέλθει.

8 ώρες πρίν, KNecky είπε:

Παλι καλα που ησουν στο ιατρειο κ σε φρόντισαν! Γενικα εχεις φοβο με το αιμα? Παει κ αυτο τωρα κ μακαρι να πανε ολα καλα με το θηλασμο! ^_^

Μακαρι να βγάλουμε ακρη με το ικα..θα δωθουν παρατασεις αλλα εγω πρεπει τωρα να κανω εξετασεις στη μικρη οπότε αναγκαστικα ιδιωτικα μας βλεπω.

Να σου ζησει!!! Καθε ευλογία να εχει το μικρο σας!! Αγορι ή κοριτσι?? Εσυ εισαι καλά?? Με το καλο να γυρίσετε σπιτι σας μαζι!!

Ευχαριστώ πολύ. Αγοράκι έχουμε.. Πολύ ταλαιπωρία και πολύς πόνος, ευτυχώς που ρίσκαρε ο γιατρός και κάναμε το χειρουργείο γιατί θα κινδυνεύαμε και οι δύο. Δόξα τω Θεώ όμως όλα πήγαν καλά.

• Μου αρέσει 4

Just now, MarakiKakkin said:

Έπαθα περιτονίτιδα, είχα τρομερό πόνο το έχω ξαναπάθει και  το κατάλαβα αμέσως. Το μωρό αν και πρωορακι είναι καλά, απλά μου το κρατάνε σε θερμοκοιτίδα για λίγο μέχρι να συνέλθει.

Ευχαριστώ πολύ. Αγοράκι έχουμε.. Πολύ ταλαιπωρία και πολύς πόνος, ευτυχώς που ρίσκαρε ο γιατρός και κάναμε το χειρουργείο γιατί θα κινδυνεύαμε και οι δύο. Δόξα τω Θεώ όμως όλα πήγαν καλά.

Τέλος καλο ολα καλα ευχομαι κ με το καλο να πατε σπιτι σας με τον μπεμπακο! Στα ιδια κιλα κ εβδομαδα ειχε γεννησει κοπελα στο δωματιο που ημουν στο μαιευτηριο κ το κρατησαν μονο μια μέρα θερμοκοιτιδα το μικρουλι. Μακαρι κ σε σας ετσι!

• Μου αρέσει 1

Just now, MarakiKakkin είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου.. Ευτυχώς κατάλαβες τι συμβαίνει κ όλα πηγαν καλά.. Με το καλό να πατε σπίτι σας!! 

Κορίτσια εγώ χτες είχα γιατρό.. 2750 η μπεμπουλα κ είναι στη θέση που έπρεπε να ναι σε αυτή την εβδομάδα κυησης.. Στο λητω επιτρέπεται μόνο 1συνοδος/ ο συζυγος δηλ. Κ σε περιπτωση που πρεπει να φυγει δε μπορεί να μπει άλλος στη θέση του, απλά μένεις μόνη σου.. Επίσης η μαία μου είπε ότι σε περιπτωση που νοσησω από κορονοιο εννοείται ότι δυστυχώς δε μπορω να γεννήσω στο λητω μαζί της κ με το γιατρό αλλά σε νοσοκομείο αναφοράς.. 

Ελπίζω όλα να πανε καλα για όσες περιμενουμε τα μωράκια μας κ προσοχη  όσες τα έχετε ήδη στην αγκαλίτσα σας!!! 

• Μου αρέσει 3

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου.. Ευτυχώς κατάλαβες τι συμβαίνει κ όλα πηγαν καλά.. Με το καλό να πατε σπίτι σας!! 

Κορίτσια εγώ χτες είχα γιατρό.. 2750 η μπεμπουλα κ είναι στη θέση που έπρεπε να ναι σε αυτή την εβδομάδα κυησης.. Στο λητω επιτρέπεται μόνο 1συνοδος/ ο συζυγος δηλ. Κ σε περιπτωση που πρεπει να φυγει δε μπορεί να μπει άλλος στη θέση του, απλά μένεις μόνη σου.. Επίσης η μαία μου είπε ότι σε περιπτωση που νοσησω από κορονοιο εννοείται ότι δυστυχώς δε μπορω να γεννήσω στο λητω μαζί της κ με το γιατρό αλλά σε νοσοκομείο αναφοράς.. 

Ελπίζω όλα να πανε καλα για όσες περιμενουμε τα μωράκια μας κ προσοχη  όσες τα έχετε ήδη στην αγκαλίτσα σας!!! 

Αμήν όλα να πάνε καλά! 

Ας ευχηθούμε να μην κολλήσει καμιά μας Παναγία μου. Τουλάχιστον σε όλα τα μαιευτήρια έχουν παρθεί τα βασικά, αλλά σημαντικά, μέτρα. Ο συζυγός σου τι πλάνο έχει με τη δουλειά του; Εγώ φοβάμαι πολύ και το μετά, αφού γεννήσουμε δηλαδή, γιατί εμείς θα είμαστε κλεισμένες, οι σύζυγοι όμως πώς να προφυλαχθούν αφού δουλεύουν; Πλέον περιμένουν να νοσήσει το 60% του πληθυσμού. Όπως και να το κάνεις αυξάνονται οι πιθανότητες να συναναστραφούν με άτομα που να έχουν κολλήσει. Έχει συμβουλευτεί καμιά παιδίατρο; Επίσης, ο γιατρός μου είπε ΜΑΚΡΙΑ από νήπια και παιδιά, γιατί γίνονται ασυμπτωματικοί φορείς και μάλιστα για πάνω από 20 μέρες. Και κατ' επέκταση μακριά από ενήλικες που έχουν ανήλικα παιδιά, είτε αδέρφια, φίλους, κουμπάρους... ΜΑΚΡΙΑ!

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Αμήν όλα να πάνε καλά! 

Ας ευχηθούμε να μην κολλήσει καμιά μας Παναγία μου. Τουλάχιστον σε όλα τα μαιευτήρια έχουν παρθεί τα βασικά, αλλά σημαντικά, μέτρα. Ο συζυγός σου τι πλάνο έχει με τη δουλειά του; Εγώ φοβάμαι πολύ και το μετά, αφού γεννήσουμε δηλαδή, γιατί εμείς θα είμαστε κλεισμένες, οι σύζυγοι όμως πώς να προφυλαχθούν αφού δουλεύουν; Πλέον περιμένουν να νοσήσει το 60% του πληθυσμού. Όπως και να το κάνεις αυξάνονται οι πιθανότητες να συναναστραφούν με άτομα που να έχουν κολλήσει. Έχει συμβουλευτεί καμιά παιδίατρο; Επίσης, ο γιατρός μου είπε ΜΑΚΡΙΑ από νήπια και παιδιά, γιατί γίνονται ασυμπτωματικοί φορείς και μάλιστα για πάνω από 20 μέρες. Και κατ' επέκταση μακριά από ενήλικες που έχουν ανήλικα παιδιά, είτε αδέρφια, φίλους, κουμπάρους... ΜΑΚΡΙΑ!

Τα ίδια μου πε κ μένα.. Για το μετά αγχώνομαι γτ ο άντρας μου δουλευει με φαρμακεία κ δν τους έχουν πει να αλλάξουν κάτι στον τρόπο εργασίας.. Είναι με αντισηπτικό κ οινόπνευμα οποτε βγαίνει απ'τα φαρμακεία κ αλλάζει ρουχα με το που έρθει σπίτι.. Το ίδιο θα κάνουμε κ μετα.. Κ να φορά μάσκα..Περνά απ'το μυαλό μου να κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο εγώ με το μωρό κ σε άλλο εκείνος.. Δν ήθελα να γίνει έτσι, ήθελα να μασταν οι 3 μας μαζί, να νιώσουμε οικογένεια απ'την αρχή κ οχι να ειναι σε απόσταση απ'το παιδι του.. Δν ξέρω.. Τι να πω.. 

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Τα ίδια μου πε κ μένα.. Για το μετά αγχώνομαι γτ ο άντρας μου δουλευει με φαρμακεία κ δν τους έχουν πει να αλλάξουν κάτι στον τρόπο εργασίας.. Είναι με αντισηπτικό κ οινόπνευμα οποτε βγαίνει απ'τα φαρμακεία κ αλλάζει ρουχα με το που έρθει σπίτι.. Το ίδιο θα κάνουμε κ μετα.. Κ να φορά μάσκα..Περνά απ'το μυαλό μου να κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο εγώ με το μωρό κ σε άλλο εκείνος.. Δν ήθελα να γίνει έτσι, ήθελα να μασταν οι 3 μας μαζί, να νιώσουμε οικογένεια απ'την αρχή κ οχι να ειναι σε απόσταση απ'το παιδι του.. Δν ξέρω.. Τι να πω.. 

Τώρα αναγκαστικά θα κάνουμε διάφορες αλλαγές σε όσα υπολογίζαμε κι όσα θέλαμε... Τι να γίνει.... Αναγκαστικά για το καλό των μωρών μας... Πού να το φανταστούμε ότι θα γεννήσουμε σε περίοδο παγκόσμιας πανδημίας καινούριου ιού;;;;; Δηλαδή ποιος να μας το έλεγε πραγματικά....;; Ο άντρας μου, μου λέγε εχτές μήπως να βγάλουμε τη μικρή Κορώνα;; :-P

• Χαχα 4

Just now, Pagotoula είπε:

Τώρα αναγκαστικά θα κάνουμε διάφορες αλλαγές σε όσα υπολογίζαμε κι όσα θέλαμε... Τι να γίνει.... Αναγκαστικά για το καλό των μωρών μας... Πού να το φανταστούμε ότι θα γεννήσουμε σε περίοδο παγκόσμιας πανδημίας καινούριου ιού;;;;; Δηλαδή ποιος να μας το έλεγε πραγματικά....;; Ο άντρας μου, μου λέγε εχτές μήπως να βγάλουμε τη μικρή Κορώνα;; :-P

Ή Κορίνα λέει ο δικός μου.. :-P:-P

• Χαχα 4

j7W7p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Επίσης η μαία μου είπε ότι σε περιπτωση που νοσησω από κορονοιο εννοείται ότι δυστυχώς δε μπορω να γεννήσω στο λητω μαζί της κ με το γιατρό αλλά σε νοσοκομείο αναφοράς.. 

OMG!!! Λες να ισχύουν τα ίδια και για το Μητέρα; Επειδή ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

Καλημέρα κορίτσια. @Pagotoula @Kathrin17 μου βάλατε ιδέες, λέτε να  ονομάσω τον δικό μου Κορωνιά; 

Θα είναι η γενιά του κορωνοϊού τα μωρά μας! Αρκεί να μην μας επισκεφτεί :(

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

OMG!!! Λες να ισχύουν τα ίδια και για το Μητέρα; Επειδή ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

Καλημέρα κορίτσια. @Pagotoula @Kathrin17 μου βάλατε ιδέες, λέτε να  ονομάσω τον δικό μου Κορωνιά; 

Θα είναι η γενιά του κορωνοϊού τα μωρά μας! Αρκεί να μην μας επισκεφτεί :(

Κορωνιά;; χαχαχαχ!!!

Ο δικός μου γιατρός που είναι και στο Ιασώ και στο Λητώ, μου είπε ότι ισχύουν τα ίδια μέτρα κι ότι τηρούνται κιόλας. Και γενικά σε όλα τα μαιευτήρια, στην Αθήνα τουλάχιστον, ισχύει το ίδιο πρωτόκολλο... Τώρα περαιτέρω εμπειρία προσωπική δεν έχω..

Διαφημίσεις

Μανούλες καλημέρα!

Έχω δύο ερωτήσεις να κάνω αν ξέρετε.

Πρώτον, έκανα λάθος και αντί να πάρω medela purelan για τις θηλές, πήρα mustela bio maternite η οποία διαβάζω ότι δεν έχει λανολίνη. Την ξέρει καμία, την έχει χρησιμοποιήσει;

Δεύτερον, από τότε που μπήκα στον 9ο, εκτός από τα πετρώματα που θεωρώ ότι είναι φυσιολογικά, έχω πονάκια περιόδου, κυρίως το βράδυ πριν κοιμηθώ (το πρωί είμαι οκ) & ενόχληση στη μέση, σαν σφίξιμο ή μούδιασμα. Τα έχει καμία άλλη;

Κορίτσια τα φώτα σας!!!

kUuJp3.pnghOAep3.png

Μανούλες καλημέρα!

Πρώτον, έκανα λάθος και αντί να πάρω medela purelan για τις θηλές, πήρα mustela bio maternite η οποία διαβάζω ότι δεν έχει λανολίνη. Την ξέρει καμία, την έχει χρησιμοποιήσει;

Δεύτερον, από τότε που μπήκα στον 9ο, εκτός από τα πετρώματα που θεωρώ ότι είναι φυσιολογικά, έχω πονάκια περιόδου, κυρίως το βράδυ πριν κοιμηθώ (το πρωί είμαι οκ) & ενόχληση στη μέση, σαν σφίξιμο ή μούδιασμα. Τα έχει καμία άλλη;

Κορίτσια τα φώτα σας!!!

Καλημέρα. Κι εγώ έχω και πόνους σε κοιλιά και μέση. Πλέον έτσι είναι οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις, στον 9ο γίνονται πιο έντονες. Αν δεις ότι έχουν περιοδικότητα για 2 ώρες και πάνω και τουλάχιστον 4 την ώρα, μιλάς με τον γιατρό. Αν είναι ακανόνιστες μες στη μέρα, δεν ανησυχείς. Επίσης κι εγώ που τον ρώτησα γιατί εμφανίζονται κυρίως το βράδυ, μου είπε ότι έτσι γίνεται συνήθως.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Μανούλες καλημέρα!

Κορίτσια τα φώτα σας!!!

Ναι και εγώ αυτό έχω, κυρίως το βράδυ, η μαία που ρώτησα μου είπε ότι είναι φυσιολογικό.

• Ευχαριστώ 1

Ευχαριστώ κορίτσια! Χθες βράδυ είχα αρκετά πονάκια όταν ξάπλωσα, κάποια συνδυάζονταν και με πετρώματα. Πήρα ένα μαγνήσιο. Το πρωί πήρα άλλο ένα, αλλά προς το παρόν είμαι καλά. Την Τρίτη που πήγα στο γιατρό μου είπε ότι είναι φυσιολογικά. Ας ξεπεράσουμε το ΣΚ και τη Δευτέρα θα ξαναπάω έτσι κι αλλιώς.

Διάβασα ότι μερικές φορές έχουμε τέτοια πονάκια, πετρώματα κλπ όταν δεν πίνουμε πολύ νερό!

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Ευχαριστώ κορίτσια! Χθες βράδυ είχα αρκετά πονάκια όταν ξάπλωσα, κάποια συνδυάζονταν και με πετρώματα. Πήρα ένα μαγνήσιο. Το πρωί πήρα άλλο ένα, αλλά προς το παρόν είμαι καλά. Την Τρίτη που πήγα στο γιατρό μου είπε ότι είναι φυσιολογικά. Ας ξεπεράσουμε το ΣΚ και τη Δευτέρα θα ξαναπάω έτσι κι αλλιώς.

Διάβασα ότι μερικές φορές έχουμε τέτοια πονάκια, πετρώματα κλπ όταν δεν πίνουμε πολύ νερό!

Είναι συσπάσεις. Εντείνονται ορισμένες φορές για διάφορους λόγους, όπως αυτούς που λες, αλλά γενικά σε αυτή την φάση είναι φυσιολογικές και δεν αποφεύγονται. Μην αγχώνεσαι πλέον, στο μήνα σου είσαι, θα συμβαίνουν αυτά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...