Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Χμ δεν ξερω..παντως μέτρα την πίεση να δεις πόσο έχεις 

      έφαγα τώρα σαλατουλα με φετα και συνήλθα ! πάντως με το λίγο που έφαγα πριν πιροσκί και λίγους ξηρούς καρπούς δεν μου πέρασε  ! 

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΕΙΜΑΙ 39 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ, 11 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗ ΝΟΣΟ KAWASAKI ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕΣ.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

καλησπερα και εγω ειμαι νεα στην παρεα σας ,παρολο που σας διαβαζω δυο χρονια .αφορμη για να γινω ενεργο μελος ειναι το οτι θελω να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου για αυτη τη νοσο!η κορουλα μου πριν ακριβως ενα χρονο ,οταν ηταν 15 μηνων,αρρωστησε με πυρετο 40,χωρις αλλα συμπτωματα στην αρχη.ο γιατρος μας ειπε ιωση.(χωρις μυξες ,βηχα κλπ)

την τριτη μερα κοκκινησαν τα ματακια του παρα πολυ ,τα χειλακια του και εβγαλε εξανθημα στα γονατακια και στον κορμο του.πηγαμε παιδων διεγνωσθηκε καβασακι.πεσαμε να πεθανουμε δεν ξεραμε τι ηταν αυτη η ασθενεια.μας εξηγησαν οτι αν δεν διαγνωσθει εγκαιρα προσβαλει τα αγγεια της καρδιας.φοβερο αγχος,ειμασταν ζωντανοι νεκροι.μειναμε μεσα 15 μερες και μετα καθε μηνα υπερηχο καρδιας για παρακολουθηση.μετα σε πιο αραια διαστηματα .ευτυχως αν και στην αρχη ειχαν υποψια για μια διαταση σε ενα αγγειο και πιναμε ασπιρινη για 4 μηνες με την μαγνητικη που μας συνεστησε ο παιδοκαρδιολογος διαπιστωθηκε οτι δεν ειχε τιποτα.σε ενα χρονο τωρα επανελεγχο,τυπικα.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!μην ανησυχεις poetry ολα θα πανε καλα....

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...