Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, Elenikk είπε:

Παίρνω τηλ εδώ και μια ώρα στο ΕΦΚΑ να ρωτήσω τι θα γίνει.  Ενώ πήρα κ αριθμό προτεραιότητας 12, όταν έφτασε η σειρα μου έπεσε η γραμμή. Τώρα παίρνω κ λέει καλέστε αργοτερα! Ε ρε μπουρδελο! 

Πάρε σε ένα άλλο κατάστημα.. διπλανής περιοχής. Αν και παίζει να ζητάνε διαφορετικά πράγματα. :wacko: Όταν πάρω εγώ θα σου πώ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Elenikk είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ ήταν να σταματήσω την Παρασκευή από τη δουλειά με την άδεια κύησης αλλά σταμάτησα λόγω της κατάστασης εννοείται αφενός γιατί ήμουν εκτεθειμένη αφετέρου γιατί η επιχείρηση έκλεισε λόγω του ιου. 

Η ψυχολογία ήταν παρά πολύ χάλια όλη την εβδομάδα, πολύ στρες και αγωνία μέρα με τη μέρα, που δεν ασχολιόμουν καθόλου με την κοιλιτσα μου. Το Σάββατο ήρθε η μητέρα μου όμως και βάλαμε πλυντήρια του μωρού και άλλαξε η διάθεση μας. 

Τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα Από τ Φλεβάρη πάλι καλά. Τώρα ό,τι χρειαστεί μόνο μέσω Ίντερνετ. 

αυτο που με προβληματίζει είναι ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για τη διαδικασία της άδειας την αλλη Δευτέρα. Όλα υπολειτουργούν όμως και δν είδα αν γίνεται να το κανείς μέσω Ίντερνετ πλέον αυτό όπως με άλλες υπηρεσίες του εφκα. 

Ενημέρωστε με αν είναι καμία που έκανε τα χαρτιά της αυτές τις μέρες! 
Να προσεχετε!!! 

Καλημέρα!!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας. Να σε ενημερώσω ότι μίλησα σήμερα με το ΙΚΑ της περιοχής μου γιατί είμαι σε αναρρωτικη άδεια λόγω προβλημάτων στην κύηση κ μου είπαν ότι εξυπηρετούν μόνο με ραντεβού. Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να στείλω κάποιον άλλο χωρίς εξουσιοδότηση. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Alex83 είπε:

Καλημέρα!!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας. Να σε ενημερώσω ότι μίλησα σήμερα με το ΙΚΑ της περιοχής μου γιατί είμαι σε αναρρωτικη άδεια λόγω προβλημάτων στην κύηση κ μου είπαν ότι εξυπηρετούν μόνο με ραντεβού. Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να στείλω κάποιον άλλο χωρίς εξουσιοδότηση. 

Έγινε σ ευχαριστώ παρά πολύ! εγω έπαιρνα το 1555 αλλά άμα είναι θα παρω και στης περιοχής μ. Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσυνη εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!!! Εγω εχω ραντεβου την Τεταρτη στο κεντρο μανας και παιδιου για να φτιαξω την αδεια κυοφοριας και πολυ το σκεφτομαι.... Ψιλο φοβαμαι με αυτα που γινονται... Εγω λογω εξωσωματικης και λογω εργασιας (ειμαι νοσηλευτρια) εχω παρει αναρρωτικη απο τον Σεπτεμβρη οποτε εχω συνηθισει να ειμαι σπιτι...

#μενουμε σπιτι κοριτσια για να ειμαστε υγιεις κι εμεις και τα μωρακια μας και υπομονη....!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , Alexandrath είπε:

Πάρε σε ένα άλλο κατάστημα.. διπλανής περιοχής. Αν και παίζει να ζητάνε διαφορετικά πράγματα. :wacko: Όταν πάρω εγώ θα σου πώ.

Έπαιρνα το 1555 κ τώρα πήρα της περιοχής μου τον αριθμό κ μετά από ώρα καταφερα κ έκλεισα ραντεβού για την άλλη Δευτέρα! Μ πρότεινε η υπάλληλος  να κάνω εξουσιοδότηση καλύτερα  αλλά κ πάλι δε θα πρέπει να πάω σ ΚΕΠ η ΑΤ Να την κάνω; Δηλαδή πάλι εκτεθειμένη θα μαι αυτό σκέφτομαι 

Just now, tzoukos είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Εγω εχω ραντεβου την Τεταρτη στο κεντρο μανας και παιδιου για να φτιαξω την αδεια κυοφοριας και πολυ το σκεφτομαι.... Ψιλο φοβαμαι με αυτα που γινονται... Εγω λογω εξωσωματικης και λογω εργασιας (ειμαι νοσηλευτρια) εχω παρει αναρρωτικη απο τον Σεπτεμβρη οποτε εχω συνηθισει να ειμαι σπιτι...

#μενουμε σπιτι κοριτσια για να ειμαστε υγιεις κι εμεις και τα μωρακια μας και υπομονη....!!!!

Εγώ πήγα στο κέντρο μάνας και παιδιού στα άνω πατησια την προηγούμενη Δευτέρα για να παρω αυτό τ χαρτί ώστε να πάω την άλλη εβδομάδα με αυτό κ στο ΙΚΑ. 

ηταν υπερβολικά προσεκτικές κ η γυναικολόγος κ η μαία και με εξυπηρέτησαν κ με μάσκα. Επίσης δεν είχε κόσμο. Ήταν άλλη μια έγκυος πριν από μένα. Θεωρώ πως προσέχουν παρά πολύ. 

Διαφημίσεις

Just now, Elenikk είπε:

Έπαιρνα το 1555 κ τώρα πήρα της περιοχής μου τον αριθμό κ μετά από ώρα καταφερα κ έκλεισα ραντεβού για την άλλη Δευτέρα! Μ πρότεινε η υπάλληλος  να κάνω εξουσιοδότηση καλύτερα  αλλά κ πάλι δε θα πρέπει να πάω σ ΚΕΠ η ΑΤ Να την κάνω; Δηλαδή πάλι εκτεθειμένη θα μαι αυτό σκέφτομαι 

Εγώ πήγα στο κέντρο μάνας και παιδιού στα άνω πατησια την προηγούμενη Δευτέρα για να παρω αυτό τ χαρτί ώστε να πάω την άλλη εβδομάδα με αυτό κ στο ΙΚΑ. 

ηταν υπερβολικά προσεκτικές κ η γυναικολόγος κ η μαία και με εξυπηρέτησαν κ με μάσκα. Επίσης δεν είχε κόσμο. Ήταν άλλη μια έγκυος πριν από μένα. Θεωρώ πως προσέχουν παρά πολύ. 

Κ εγώ μόλις μίλησα!! Έκλεισα ραντεβού για αύριο το πρωί αλλα θα κάνω εξουσιοδότηση. Τα χαρτιά που χρειάζονται είναι:

1) χαρτί απο το γιατρό με την πιθανή ημερομηνία τοκετού

2)δήλωση εργοδότη πότε σταμάτησες απο την δουλειά

3)ταυτότητα

4)βιβλιάριο

Καλημέρα κορίτσια! Πριν λίγο γύρισα από το γιατρό όπου έκανα το ντόπλερ. 1950 γραμμάρια και 41.5 εκατοστά. Μια χαρά είναι απλά με τρόμαξε λίγο γιατί μου είπε ότι είναι σε πολύ περίεργη θέση και δεν μπορεί να μου πει αν είναι επειδή τον βολεύει ή λόγω του θέματος που έχω με τον πλακούντα. Είναι στο απόλυτο U με το κεφάλι και χέρια πόδια κάτω από τα πλευρά μου. Μου είπε ότι κάθε μέρα μειώνονται οι πιθανότητες να γυρίσει και ότι μάλλον πάω για καισαρική. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με όλα αυτά που μου είπε. Από την άλλη θα περιμένω να πάω στο γιατρό μου και να συζητήσω μαζί του γιατί αυτόν εμπιστεύομαι. Βρήκα και κάτι ασκήσεις που μπορώ να προσπαθήσω για να τον ενθαρρύνω να αλλάξει θέση. Τι να πω. Ο γιατρός μου είπε ότι με βάση την εμπειρία του το μόνο που μπορώ να κάνω και ίσως βοηθήσει είναι να προσευχηθώ... Τουλάχιστον το μωράκι είναι καλά!

Καλό κουράγιο! Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 3

cYJKp1.png5yDop1.png

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ κλασικά μες στο άγχος με όλα αυτά που γίνονται....τι ζούμε....

Την Δευτέρα έχω ραντεβού για ντοπλερ,  διάβασα από μια κοπέλα Ότι δεν γίνονται πλέον οι εξετάσεις στο νοσοκομείο και μόνο στο ιατρείο του γιατρού....

Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να τον πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται...

Αφήστε που διάβασα ότι αν τυχόν κολλήσεις κορωνοιο σε αναλαμβάνει μόνο δημόσιο νοσοκομείο...

Σε άγνωστο γιατρό...σοκκκκ

Δεν ξέρω, έχω φοβηθεί πολύ....φτάνει ο καιρός Και σκέφτομαι τι είναι αυτό που μας βρήκε στην πιο ωραία στιγμή της ζωής μας....

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ κλασικά μες στο άγχος με όλα αυτά που γίνονται....τι ζούμε....

Την Δευτέρα έχω ραντεβού για ντοπλερ,  διάβασα από μια κοπέλα Ότι δεν γίνονται πλέον οι εξετάσεις στο νοσοκομείο και μόνο στο ιατρείο του γιατρού....

Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να τον πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται...

Αφήστε που διάβασα ότι αν τυχόν κολλήσεις κορωνοιο σε αναλαμβάνει μόνο δημόσιο νοσοκομείο...

Σε άγνωστο γιατρό...σοκκκκ

Αυτο οτι γεννας αν κολλησεις στο δημοσιο (στο νοσοκομειο αναφορας)ειναι σιγουρο και το καταλαβαινω.Μονο μην μας τυχει...Εγω περισσοτερο αγχωνομαι γι αυτο γιατι θελω το γιατρο μου.Εκανα ατονια μητρας στην πρωτη γεννα και εχω αυξημενες πιθανοτητες να κανω και σε αυτη.Εκεινος ειναι αστερι και ξερει τι να κανει.Ο καθε ασχετος που θα εφερευει θα ξερει;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου κ υπομονή σε όλες μας.με αυτά που γίνονται...Κ εγώ ήταν να σταματήσω την Πέμπτη αλλά με χίλια ζόρια πήρα αναρρωτική απ τη Παρασκευή μιας κ δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε πλέον στα νοσοκομεία για δουλειά.. 

Πραγματικά μετράω τις μέρες να περάσουν οι 14 να σιγουρευτώ ότι δεν έχω κολλήσει τπτ γιατί φοβάμαι τρομερά να γεννήσω στο νοσοκομείο με.καποιον άγνωστο..

Ραντεβού προσπαθώ κ εγώ να κλείσω με το ΙΚΑ αλλά δεν βγάζω γραμμή με τπτ..

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας...

Μένουμε σπίτι λοιπόν κ προσευχόμαστε για το καλύτερο.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Μαρία_Λ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πριν λίγο γύρισα από το γιατρό όπου έκανα το ντόπλερ. 1950 γραμμάρια και 41.5 εκατοστά. Μια χαρά είναι απλά με τρόμαξε λίγο γιατί μου είπε ότι είναι σε πολύ περίεργη θέση και δεν μπορεί να μου πει αν είναι επειδή τον βολεύει ή λόγω του θέματος που έχω με τον πλακούντα. Είναι στο απόλυτο U με το κεφάλι και χέρια πόδια κάτω από τα πλευρά μου. Μου είπε ότι κάθε μέρα μειώνονται οι πιθανότητες να γυρίσει και ότι μάλλον πάω για καισαρική. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με όλα αυτά που μου είπε. Από την άλλη θα περιμένω να πάω στο γιατρό μου και να συζητήσω μαζί του γιατί αυτόν εμπιστεύομαι. Βρήκα και κάτι ασκήσεις που μπορώ να προσπαθήσω για να τον ενθαρρύνω να αλλάξει θέση. Τι να πω. Ο γιατρός μου είπε ότι με βάση την εμπειρία του το μόνο που μπορώ να κάνω και ίσως βοηθήσει είναι να προσευχηθώ... Τουλάχιστον το μωράκι είναι καλά!

Καλό κουράγιο! Φιλιά σε όλες!

Λουκούμι ο μπεμπης σου! Με. Το καλό να πάνε όλα καλά.. Μην ανησυχείς όμως για την καισαρική, κ έτσι να είναι στη χειρότερη, το σημαντικό είναι ότι είσαι και είναι υγιής.

@Ξένηνομίζω ότι σας παραεχουν τρομοκρατησει στην Ελλάδα. Ναι μεν είναι σοβαρά τα πράγματα αλλά από την στιγμή που προσέχεις καλο είναι να είμαστε ήρεμες γιατί το περνάμε και στα μωρά. Λίγο σου έμεινε και είμαι σίγουρη ότι με λίγη προσοχή θα πάνε όλα καλά και θα έχεις τη μπουμπού στο σπίτι.

Σε άλλα νέα, κ εγώ πήγα γιατρο. Ο μπεμπης 2 κιλα και 41 εκατοστά. Δυστυχώς η γιατρός μου ήταν σε αναρρωτική γιατί ενώ δεν είναι άρρωστη, ταξίδεψε Ισπανία πριν καμια εβδομάδα οπότε την έβαλαν σε καραντίνα. Με ξεπεταξε η άλλη γιατρός γιατί δεν ήθελαν και πολύ συνοστισμο στο γραφείο και δεν μου άρεσε καθόλου. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι είναι καλά το μωρό και πήρε το βάρος που έπρεπε. Ελπίζω να είστε δυνατές, οοοολα θα πάνε κατ ευχήν. 

• Μου αρέσει 2

UuEIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα όντως!! Αυτό με το αν κολλήσουμε πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο δε το είχα σκεφτεί αν κ λογικο! Εγώ φοβάμαι γιατί έχω κ χρονικό βρογχικό άσθμα κ είμαι ευπαθής ομάδα..

Εμείς την Δευτέρα έχουμε ντοπλερ δε ξέρω αν θα γίνει θα πάρω να ρωτήσω όσο για το ικα δε ξέρω τι γίνεται ακόμα γιατί πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα χαρτιά μας οποία κοπέλα μάθει πρώτη ας μας πει. Θα πάρω κ εγώ να ρωτήσω αυτές τις μέρες..

Λογικά από την άλλη βδομάδα θα αρχίσω να πλένω κι εγω κ να αρχίζω τις ετοιμασίες..  Από Τετάρτη κλείνουν κ τα μαγαζιά ότι θέλουμε μόνο μέσω Ίντερνετ.. άρα θα πάνε πίσω κάποιες αγορές ευελπιστώ μέχρι το Πασχα να έχουμε ηρεμησει..

Εν τω μεταξύ με πιάνουν διάφορα μικρά πονακια μερικές φορές ..Το βράδυ ξυπνάω κάθε τρεις κ λίγο για τουαλέτα κ μετά δε μπορώ να κοιμηθώ.. εσείς πως είστε? Πως νιώθετε? Σας φιλώ κουράγιο κ υπομονή σε όλες μας!!

KF9Mp2.png

Just now, kastel είπε:

Λουκούμι ο μπεμπης σου! Με. Το καλό να πάνε όλα καλά.. Μην ανησυχείς όμως για την καισαρική, κ έτσι να είναι στη χειρότερη, το σημαντικό είναι ότι είσαι και είναι υγιής.

@Ξένηνομίζω ότι σας παραεχουν τρομοκρατησει στην Ελλάδα. Ναι μεν είναι σοβαρά τα πράγματα αλλά από την στιγμή που προσέχεις καλο είναι να είμαστε ήρεμες γιατί το περνάμε και στα μωρά. Λίγο σου έμεινε και είμαι σίγουρη ότι με λίγη προσοχή θα πάνε όλα καλά και θα έχεις τη μπουμπού στο σπίτι.

Σε άλλα νέα, κ εγώ πήγα γιατρο. Ο μπεμπης 2 κιλα και 41 εκατοστά. Δυστυχώς η γιατρός μου ήταν σε αναρρωτική γιατί ενώ δεν είναι άρρωστη, ταξίδεψε Ισπανία πριν καμια εβδομάδα οπότε την έβαλαν σε καραντίνα. Με ξεπεταξε η άλλη γιατρός γιατί δεν ήθελαν και πολύ συνοστισμο στο γραφείο και δεν μου άρεσε καθόλου. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι είναι καλά το μωρό και πήρε το βάρος που έπρεπε. Ελπίζω να είστε δυνατές, οοοολα θα πάνε κατ ευχήν. 

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν αλλά δεν τα καταφέρνουν...λένε μείνετε μέσα και τους βλέπεις όλους ακόμα και τα βουνά πήραν γιατί έχουν κλείσει όλα τα υπόλοιπα...μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι ισχύει το ραντεβού για το ντοπλερ την Δευτέρα απλά δεν θα μπορεί να μπει ο άντρας μου μέσα...με καθησύχασε λίγο είναι η αλήθεια!!!Θα με βλέπει στο Ιασώ μου είπε γιατί το ιατρείο μέχρι σήμερα θα ήταν ανοιχτό, θα κάνουμε και καρδιογράφημα εκεί...

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν αλλά δεν τα καταφέρνουν...λένε μείνετε μέσα και τους βλέπεις όλους ακόμα και τα βουνά πήραν γιατί έχουν κλείσει όλα τα υπόλοιπα...μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι ισχύει το ραντεβού για το ντοπλερ την Δευτέρα απλά δεν θα μπορεί να μπει ο άντρας μου μέσα...με καθησύχασε λίγο είναι η αλήθεια!!!Θα με βλέπει στο Ιασώ μου είπε γιατί το ιατρείο μέχρι σήμερα θα ήταν ανοιχτό, θα κάνουμε και καρδιογράφημα εκεί...

@Ξένη μου εγώ στο ρεα γεννάω αύριο θα πάρω κ εγώ τον γιατρό μου να τον ρωτήσω δε ξέρω τι μέτρα έχουν πάρει εξει.. Δευτέρα κ εγώ έχω ντοπλερ! Να μας πάνε όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

KF9Mp2.png

12 hours ago, Ξένη said:

Καλημέρα! Εμάς εδώ τα μέσα δεν υπερβάλλουν αλλά θα πω ότι και εδώ βλέπω τσούρμο τα παιδιά να πηγαίνουν στα πάρκα και τις παιδικές χαρές. Αν και όλες οι εταιρίες πλέον σου λένε να δουλεύεις από το σπίτι, χθες που πήγα στο γιατρό είχε κίνηση στους δρόμους. Στο ιατρείο είχε σημείωμα στην πόρτα ότι επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους "ασθενείς" και σε κανέναν άλλο. Το ραντεβού που έχω με τον αναισθησιολόγο θα γίνει πλέον μέσω τηλεφώνου. Καλό κουράγιο σε όλες!! Θα περάσει κι αυτό! Το μόνο που ελπίζω για εμένα είναι να μπορεί να έρθει η μαμά μου :) 

• Μου αρέσει 2

cYJKp1.png5yDop1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...