Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Λοχεία και δυσκολιες


EuiEui

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι κορίτσια ειλικρινά είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν ξέρω τι να κάνω έχω φοβηθεί έχω απογοητευτεί... έχω ξανά αναφερθεί σε θέματα με τον ύπνο μου...  έχω αϋπνία εδώ και ένα μήνα που έχω γεννήσει .. είπα χτες βράδυ να πάω να κοιμηθώ μόνη στην γκαρσονιέρα κάτω από το σπίτι μας και κοιμήθηκα σαν πουλάκι ... στο σπίτι με το μωρό δεν μου κολλάει ύπνος γιατί συμβαίνει αυτό δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν μπορω να κοιμηθώ με το παιδί μου τι μου συμβαίνει ... όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση επιδεινώνεται στην αρχή κοιμόμουν τρεις ωριτσες τώρα καθόλου και όσο δεν κοιμάμαι τρελενομαι περνάω πολύ δύσκολα τι γινεται;; Πείτε μου τις γνώμες σας και αν έχετε βιώσει κάτι αντιστοιχο!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα και να σου ζήσει το μωρό σου. Εφόσον προβληματίζεσαι, θα σου προτείνα να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο. Σίγουρα εμείς εδώ μέσα δεν μπορούμε να απαλύνουμε αυτό που σε βασανίζει. Ο ειδικός θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τυχόν φοβίες, ανησυχίες, άγχη και σιγά σιγά να τα ξεπεράσεις. Ο ερχομός ενός παιδιού επιφέρει τεράστιες αλλαγές στις ισορροπίες της ζωής ενός ζευγαριού κι οι εναλλαγές των ορμονών επιβαρύνουν την κατάσταση. Η αυπνία συνήθως έχει ψυχολογικά αίτια κι εφόσον αυτό το βιώνεις ειδικά στο σπίτι σου με το μωρό, αυτό δείχνει ακόμα παραπάνω σαν ψυχοσωματική εκδήλωδη κάτι βσθύτερου. Βρισκόμαστε σχεδόν στο 2020, γιατί να νιώθεις να βασανίζεσαι και να επηρεάζεσαι από συμβουλές κι εμπειρίες από γνωστές και φίλες; Πήγαινε να πάρεις την γνώμη κάποιου που έχει όντως τα εφόδια και τον τρόπο να σε βοηθήσει. 

  • Μου αρέσει 4
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...