Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

      Ναι κορίτσια εγώ ήμουν με το μωσαϊκό εμβρυακι μου!! Ολα πήγαν καλά και γέννησα πριν λίγες μέρες ένα υγιέστατο αγορακι🙏🏼

      Όσες έχετε μωσαϊκά εμβρυακια δώστε τους μια ευκαιρία ίσως είναι τα τυχερά σας όπως ήταν και εμένα !!

      Να σας ζήσει να είναι ευλογημένο με όλα τα καλά του Θεού !!! 

Ας ταξιδέψουμε Χαλκιδική


CoffeeBean

Recommended Posts

Τοποθετήστε εδώ φωτογραφίες και περιγραφές απο τα αγαπημένα σας μέρη στην Xαλκιδική.

Δημιουργώντας έναν κατάλογο με όμορφα μέρη και φωτογραφίες, προωθούμε το να γνωρίσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες τον τόπο μας αλλά και να τον επισκεφτούν, με έναν τρόπο πιο άμεσο.

Παρακαλώ: Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο εκπροσώπους επιχειρήσεων θα αφαιρούνται. Επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται απο τους ίδιους τους γονείς/αναγνώστες, και είναι απαραίτητο να μην εχουν κάποια επαγγελματική σχέση με την επιχείριση στην οποία αναφέρονται.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχείρισης η οποία σχετίζεται με τον τουρισμό, μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://parents.org.gr/prosfores Η ίδια διαδικασία θα ανακοινωθεί και στο www.parentscafe.gr με επιχειρήσεις που αφορουν τον τουρισμό ή άλλα προιόντα.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean
Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

καμια μανουλα απο χαλικιδικη μπορει να μας βοηθησει??θελουμε να ερθουμε διακοπεςστα μερη σας με το μικρουλη μας που θα εχει κλεισει τους 9 μηνες.σκεφτομαστε να μεινουμε εδω:http://www.thalassenia.gr/el το εχετε ακουστα?σαν περιοχη ειναι καλα στη χανιωτη?αρχικα λεγαμε για βουρβουρου αλλα μας το απορριψανε..καθε βοηθεια δεκτη!!


Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...