Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 23 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

      Σε καμία περίπτωση δεν είσαι παράλογη. Εμένα δεν θυμάμαι από ποια εβδομάδα μου είχε πει ο γιατρός να "ακουω-καταλαβαίνω" το μωρό ανά κάποιες ώρες αλλά ήταν σίγουρα πριν τη 30η εβδομάδα γιατί στην 30η όντως δεν το άκουσα μια μέρα. έφαγα γλυκό και εκεί κάπως τη κατάλαβα αλλά με έτρωγε η ανησυχία και πήγα στο γιατρό. κάτι μου έλεγε οτι δεν πάει καλά. δυστυχώς έπαθα το ίδιο με την ξαδέρφη σου 1 μέρα μετά. Δεν το λέω τώρα για να σε τρομοκρατήσω. Αλλά πρέπει να μας ακούνε. Για μένα να βρεις ένα γιατρό που καταλαβαίνει τις ανησυχίες σου και κυρίως να κρατά ένα πεαγγελαμτικό επίπεδο. δλδ θύμωσε η μαία που δεν είπες καλησπέρα και μετά σε διωχνει ο γιατρος;; πάνω στον πανικό σου, θα σκεφτείς τα τυπικα;; 

      😳Πόσο λυπάμαι.Εσύ από τι έχασες το μωράκι σου?Η ξαδέρφη μου θρόμβωση στον ομφάλιο λώρο περιμένουμε κ τα αποτελέσματα της νεκροψίας βέβαια αλλά μάλλον αυτό ήταν.

      Ακριβώς αυτό που είπες,θύμωσε η μαία κ ο γιατρός,μου έστειλε να με μαλώσει.

      πρίν από 8 λεπτά , Lila ki είπε:

      Μακάρι να πάνε όλα καλα !!! Χοριακη δεν ξέρω αλλά μάλλον όχι …. Θα με πάρουν το μεσημεράκι να μου πουν πως προχωράμε αλλά ρώτησα στην γραμματεία κ μ είπαν το επόμενο βήμα είναι σκαν στην 7η εβδομάδα…

      Καλή Ανασταση να έχουμε με υγεία να λέμε μόνο ευχάριστα !!! Χοριακη δεν θα κάνω μάλλον …. Μ είπαν για σκαν υην 7η εβδομάδα θα με πάρουν το μεσημεράκι να με ενημερώσουν ! 

      Α να σου πω... καλύτερα μου φαίνεται που δεν θα μπεις στο χώρο των χοριακων,πολύ αγχωτικό κομμάτι κ αυτό.

Η Χαλκιδική δεν αξίζει να έχει Νοσοκομείο...


Recommended Posts

Τα τελευταία 6 χρόνια μένω στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Μέχρι τέλους του Απριλίου-αρχές Μαΐου, περιμένουμε το τρίτο μας κορίτσι.

Επειδή η δεύτερη γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου στο θάλαμο υπήρχε και ενχειρισμένο άτομο, περίμενες σειρά να πάρεις το παιδί για θηλασμό, στην σειρά υπήρχαν μαμάδες!!! που κάπνιζαν..., το μωρό ήταν όπως συνήθως χορτασμένο. Το νοσοκομείο Πολυγύρου μας έστειλε εκεί αλλά η 4 κλινική που είχε ελεύθερο ραντεβού δεν μας δέχτηκε γιατί ήμαστε από Χαλκιδική. Έτσι δεν θα θέλαμε να ξαναπάμε εκεί.

Επιπλέον για Ιπποκράτειο, Παπαγεωργίου, θα πρέπει να διασχίσουμε τον περιφερειακό, οπότε υπάρχει και η περίπτωση να γεννήσουμε στο αυτοκίνητο.

Βέβαια επειδή η γυναίκα μου γίνεται τρίτη φορά μαμά, είναι και μαία (Ουκρανία) έχει διαφορετική άποψη για το τρόπο τοκετού (ενημερωτικά, το νοσοκομείο εκεί ήταν μόνο για γέννες, πριν κτυπήσει κάρτα έπρεπε να κάνει μπάνιο στο υπόγειο του νοσοκομείου, για να της επιτρέψουν να την κτυπήσει... και τόσα άλλα), για παράδειγμα με όρκισε να μην κάνη επισκληρίδιο ακόμα και αν παρακαλάει...

Θέλαμε να πάμε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου έχουμε ακούσει τα καλύτερα, το έχουμε διαπιστώσει οι ίδιοι, αλλά το βασικότερο είναι ότι το μωρό είναι από την πρώτη στιγμή μαζί συνέχεια.

Όμως ο ένας γιατρός πήρε σύνταξη , του άλλου δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση... Έχουν μείνει μόνο δύο γιατροί οι οποίοι δεν μπορούν φυσικά να κάνουν όλες τις εφημερίες. Έτσι έκαναν απεργία με αίτημα την πρόσληψη γιατρού, οπότε την προηγούμενη βδομάδα δεν μας δέχτηκαν σε προγραμματισμένο ραντεβού. Θα μας δεχθούν για γέννα μόνο αν τύχει και εφημερεύουν. (Εμείς τουλάχιστον τυπικά ήμαστε 35΄ λεπτά από Θεσσαλονίκη, αν όλα πάνε καλά, οι άλλοι που είναι στην άλλη άκρη της Χαλκιδικής στο σπίτι ή στο δρόμο...!!!)

Θα θέλαμε να μάθουμε:

που μπορούμε να πάμε για να έχει το μωρό κοντά της,

αν μπορώ να είμαι δίπλα (εννοώ να συμμετέχω, η άποψη μου είναι ότι ο πατέρας θα πρέπει να είναι μέσα έστω και δεμένος..)

με ποίο τρόπο θα μπορούσε να γίνει στο σπίτι. (είναι 44, και έχει γεννήσει και τις δύο φορές κανονικά).

Περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το δυνατό συντομότερο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Συγνωμη που επεμβαινω φιλε μου αλλα να ρωτησω κατι?

Αφου δεν μεινατε ικανοποιημενοι με τα Νοσοκομεια τις δυο πρωτες φορες γιατι δεν μαζεψατε λεφτα να πατε σε μια ιδιωτικη κλινικη να ξεμπερδευει η ιστορια?

Επισης,εφ οσον κανενα Νοσοκομειο δεν σας κανει γιατι λετε οτι η Χαλκιδικη δεν αξιζει να εχει Νοσοκομειο?Εχετε την εντυπωση οτι μονο στη Χαλκιδικη γινονται αυτα?Εδω γινονται ακομη χειροτερα στην Αθηνα που υποτιθεται ειναι η καρδια της Ελλαδας!

Θελω να πω φιλε μου καλε οτι οταν απογοητευεσαι η δεν εμπιστευεσαι το δημοσιο συστημα πολυ απλα κανεις το κουμαντο σου και πας στο ιδιωτικο αλλα σε καμια περιπτωση δεν βγαζεις ακυρη μια ολοκληρη περιοχη μονο και μονο για να εκφρασεις τον πονο σου.

Οταν ειδα το ποστ σου ειπα "Παναγια μου τι γινεται εκει?"Και σε ρωτω,οποιος το δει που θα παει το μυαλο του?

Καλο λοιπον ειναι να προσεχουμε τι τιτλους βαζουμε στα ποστ μας γιατι απ οσο παραδεχεσαι κι εσυ το θεμα δεν ειναι του Νοσοκομειου Χαλκιδικης αλλα του συστηματος υγειας της χωρας μας γενικα.

Παρεπιμπτοντως ο πατερας μου εγχειρηστηκε στο συγκεκριμενο Νοσοκομειο και ηταν ολα αψογα,η αδερφη μου νοσηλευτηκε μετα απο τροχαιο και μεχρι πλαστικη στο προσωπο της εκαναν και προσφατα μια καλη μου φιλη γεννησε εκει το δευτερο παιδι της και απ οσο μου ειπε της φερθηκαν καλυτερα κι απο ιδιωτικο.

Οσο για τις πληροφοριες που ζητας στο τελος καλο ειναι να ρωτησεις και το γυναικολογο σας.Αυτος ειναι καθ ολα αρμοδιος να σας κατατοπισει.


Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Link to comment
Share on other sites

έχω δύο γνωστές που γέννησαν στο σπίτι...

θα προσπαθήσω να τις βρω και αν είναι θα σου απαντήσω...

υ.γ. εγώ πάντως για νοσοκομείο πολυγύρου έχω κακή εμπειρία...είχα σταφυλόκοκκο και δεν ήξεραν τι έχω γιατί δεν τους είχε ξανατύχει κάτι παρόμοιο..πιασε τ'αυγό και κούρευτο...

υ.γ. καλά ο τίτλος παντελώς άκυρος

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλατε να γεννησει στο Ιπποκράτειο ή στο Παπαγεωργιου, θα έπρεπε να είχατε ανοίξει καρτέλα εκεί, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να έχει προγραμματισμένα ραντεβού κάθε μήνα και με τον ίδιο γιατρό. Για την Δ' πτέρυγα του Ιπποκράτειου δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά υπάρχουν κι οι άλλες τρεις. Όσο για τον περιφερειακό της Θεσ/νίκης... αστεία πράγματα. 35 λεπτά δεν είναι τίποτα για να πας από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη. Προσωπικά διασχίζω τον περιφερειακό πρωί σε ώρες αιχμής και μέσα σε 45 λεπτά έχω φτάσει από αεροδρόμιο στα Μάλγαρα. Αν είχατε κλείσει δωμάτιο σε κλινική στο κέντρο, λιγότερη ώρα θα κάνατε νομίζεις;

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...