Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Κοριτσια τη βοήθεια σας...


Recommended Posts

Πάνω στις 2 εβδομάδες που γέννησα δέχτηκα τηλεφώνημα από το ινστιτούτο υγείας παιδιού στο παίδων Αγίας Σοφίας. Έπρεπε όπως μου είπανε να στείλω ξανά την κάρτα γιατί ήτανε οριακή η τιμή της φαινυλαλανινης. Το έστειλα κ πάλι τα ίδια μου είπανε κ τη δεύτερη φορά. Μου ζητήσανε να το στείλω κ Τρίτη φορά. Περιττό να σας πω ότι έχω χάσει 10 χρόνια ζωής. Έχω διαβάσει όλα αυτά τα συμπτώματα και τρέμω. Υπάρχει περίπτωση να μην συμβαίνει τίποτα και όλα να είναι φυσιολογικά? Υπάρχει κάποια με παρόμοια εμπειρία με τη δική μου?? 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!! Καταλαβαίνω το άνχος σου, καμία μαμα δεν θέλει να έχει κάτι το μωράκι της που θα το ταλαιπωρήσει στην ζωή του και επίσης οι ορμόνες σου αυτη την περίοδο δεν σε βοηθούν καθόλου και είναι δυπλά δύσκολο για σενα!!! Μην τρελαίνεσαι!!! Σου είπαν ότι οι τιμές ήταν οριακές, οπότε και να υπάρχει θέμα, που σου εύχομαι να πάνε όλα καλά τελικά, θα είναι σε μικρό βαθμό. Και σκέψου ότι είναι κάτι που το βρήκατε και είναι αντιμετωπίσιμο. Προσπάθησε να δεις τα θετικά και σου εύχομαι να έχεις τελικά θετικά αποτελέσματα!!! Αλλά και να μην έρθουν τα αποτελέσματα που θες, επικεντρώσου στο πως θα το αντιμετωπίσετε και οχι στα αρνητικά!!! Καλα αποτελέσματα και πάλι!!!! Και να σου ζήσει και το μωράκι σου, γερο και καλότυχο να ναι!!!


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...