Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Emilly800 είπε:

Έχω κοριτσάκι άλλες μέρες πολύ άλλες ανεκτό..είναι ένας μήνας ακόμη υπόθεση το ξέρω..μόνο να είναι καλά το μικρό..γνώριμη μου είναι η κατάσταση θα την υποστώ.

Μια χαρά θα είναι το μικρό σου να μην ανησυχεις και να μην έχεις άγχος.να το ζήσεις και να το ευχαριστηθείς και να δίνεις δύναμη και σε εμάς οπως κανεις παντα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάλημερα κοριτσαρες !!! @Klelia81 τελικά μου φαίνεται όλοι οι άντρες πάνω κάτω είναι ίδιοι δεν είναι σαν εμας που αν δεν κάνουμε ανάλυση στην ανάλυση σε ότι μας απασχολεί δεν ησυχάσουμε. Ευτυχώς σας βρήκα εδώ και μιλάμε και είμαι πιο ήρεμη. Αλήθεια ο μικρός σου πως είναι?? Εδώ Πειραιά πάντως βροχή και κρύο.

@Emilly800 έχω κλάψει πρωί πρωί!!! Έτσι που γράφεις μου ανεβάζεις τη διάθεση. Καλή η Μπαλατσινού αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αντοχή και κουράγιο να το παλέψω μέχρι τα 50. Ήδη τώρα ακούς κανένα κρακ αν τεντωθω η σηκωθώ απότομα χαχαχαχα.

@vasiliki2020 καλημέρα και από εμένα!!!

• Χαχα 1

Just now, Chrussa1982 είπε:

Κάλημερα κοριτσαρες !!! @Klelia81 τελικά μου φαίνεται όλοι οι άντρες πάνω κάτω είναι ίδιοι δεν είναι σαν εμας που αν δεν κάνουμε ανάλυση στην ανάλυση σε ότι μας απασχολεί δεν ησυχάσουμε. Ευτυχώς σας βρήκα εδώ και μιλάμε και είμαι πιο ήρεμη. Αλήθεια ο μικρός σου πως είναι?? Εδώ Πειραιά πάντως βροχή και κρύο.

@Emilly800 έχω κλάψει πρωί πρωί!!! Έτσι που γράφεις μου ανεβάζεις τη διάθεση. Καλή η Μπαλατσινού αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αντοχή και κουράγιο να το παλέψω μέχρι τα 50. Ήδη τώρα ακούς κανένα κρακ αν τεντωθω η σηκωθώ απότομα χαχαχαχα.

Στάσου βρε παιδί μου...κ αν γλυκαθεις κ πάρεις φορά μετά;;;;γιατί το πρώτο θα το κάνεις όπου να ναι κ μετά σε πιάνει εθισμός...θα δεις..

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

@Emilly800

@Agatte μου τυχερούλα που βλέπεις χιονακι. Εδώ μόνο αέρα και κρύο. Έχω καλό προαίσθημα για σένα ότι θα μας πεις τα ευχάριστα.να πάει και ο άντρας σου να κάνει την εξέταση και όλα καλά θα είναι θα δεις. Μάλλον εμείς το διώχνουμε επειδή το λαχτάραμε τόσο το μπεμπακι.

Εμείς πάλι θες επειδή μας αποθάρρυνε το κέντρο θες με τα τρεξίματα με τις εξετάσεις και τις δουλειές μας δεν είχα τις επαφές που ήθελα στο γόνιμο παράθυρο κ έτσι δεν απασχολω το μυαλό μου με σκέψεις αν τα καταφέραμε. Περιμένω από εσάς λοιπόν και πίστεψε με θα χαρώ σαν να τα κατάφερα εγώ!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι, ας έχει και κανένας καλό προαίσθημα γιατί εγώ κολυμπαω στη θάλασσα της απαισιοδοξίας. 

Όσο για εσάς... Ξέρεις καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, γίνονται τα καλύτερα! Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Επικεντρώσου στο μωρό σου που είναι στο δρόμο. Οραματισου το, έρχεται! 

11 ώρες πρίν, Joanna78 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. Ευχομαι σε όλες να γινετε συντομα μανουλες❤️Εγω ειμαι 42 και ξεκινησα θεραπεία εξωσωματικης σε φυσικο τροποποιημενο κυκλο!! Προσεύχομαι να γινει και σε εμενα το θαυμα...!!!!!

Καλως ήρθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. 

10 ώρες πρίν, Emilly800 είπε:

Έχω και αλλά να πω αλλά δεν με ξέρετε ακομα κ είμαι μαζεμένη..στην ellidr έδωσα την τέλεια  περιγραφή για το πόσο τρέλα αέρια είναι αυτά ...αλλά διστάζω....οκ με έπεισες ...της είπα λοιπόν ότι μπορώ να φουσκωσω μια βάρκα με δαυτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα.ελα σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας μου..

Τους είπα για την βάρκα που θέλω να φουσκωσω χαχαχαχα.ε πως αλλιώς....δεν θα καταλάβαιναν για το μέγεθος .

Αχαχαχαχαχα! Έκλαψα! Αν σε παρηγορεί, χωρίς μωρό και φουσκωνω σωσίβιο... Προσπάθησε όμως να κάνεις κάτι για τη δυσκοιλιοτητα. Δαμάσκηνα ακτινίδια, κανένα παϊδάκι λιπαρό... 

9 ώρες πρίν, TATAKI είπε:

Καλωσόρισες στην παρέα μας. Θα είμαστε εδώ όλες μαζί να μοιραστούμε την χαρά σου, ελπίζω το συντομότερο. 

Εμένα μου άρεσε πολύ η θετική ενέργεια του καλού σου. Μην είσαι αρνητική, έχε πίστη. Θα κανει και την εξεταση του και όλα καλά. Απο την στιγμή που είχες τόσες πολλές επαφές, έχεις πιθανότητες. Θα σου έλεγα να τον αφήνεις να σε παρασύρει μαζί του με αυτες τις θετικές σκέψεις. Εμένα δεν εκφράζεται ποτέ. Έχει μια ουδετερότητα σαν χαρακτηρας γενικα. Ουτε θετικος αλλα ουτε και αρνητικός. Σαν να μην συμβαινει κάτι και εγώ δεν το μπορώ καθόλου αυτο. Θα ήθελα πολύ ειτε να μοιρολατρούμε μαζί είτε να ονειρευομαστε παρέα. 

Μωρέ... Ήπιαμε ενα κρασάκι και ήρθε στο κέφι. Κατά βάθος στρειδι είναι. Δεν ανοίγεται εύκολα, δε λέει τι τον απασχολεί και τι νιώθει πραγματικά. Αλλά σίγουρα είναι πιο αισιόδοξος από εμένα. 

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλώς την!!!εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!εδώ θα είμαστε να τα λέμε!! 

Για κάποιο λόγο την έχω σίγουρη την @Agatte μας. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να παρασύρει ο ένας τον άλλον και να υπάρχει ένα θετικό κλίμα ότι όλα θα πάνε καλά. 

Εμένα είναι με τις μέρες του. Είτε θα πετάει στα σύννεφα και θα λέει τα δικά του είτε θα είναι πιο μαζεμένος. Αν δεν το συζητούσαμε δεν ξέρω αν θα την παλευα. Πάντως όταν αρχίζω την μιρλα τον βλέπω ότι κουμπωνετε δεν έχει μάθει μάλλον να διαχειρίζεται τα άσχημα και τα δύσκολα και τον συγχωρώ επειδή είναι μικρό παιδί χαχαχα.

@Emilly800 ξεδίπλωσε παιδί μου τα ταλέντα σου!!!το χιούμορ σου είναι πολύτιμο να μας ανεβάζεις θέλουμε!!!καθε περιγραφή δεκτή!!!να μαθαινω κ εγώ η ακληρη

Χάχα, μ' αρέσει που με έχεις σίγουρη! Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως παρά το ότι είχαμε πολλές επαφές, δεν πιστεύω πως έγινε κάτι. Δεν πειράζει καλύτερα έτσι κι αν ως εκ θαύματος συμβεί κάτι καλό, θα είναι πραγματική έκπληξη. Αν όχι, τουλάχιστον θα είμαι προετοιμασμενη. 

Και να ξέρεις κι ο δικός μου κουμπωνεται. Ενίοτε με κατηγορεί πως για τη στεναχώρια του φταίω εγώ που το παίρνω κατάκαρδα όταν μου έρχεται περίοδος. Και πίστεψε με είμαι πολύ κυρία. Ούτε κλάματα, ούτε δράματα. Απλά δεν ξέρω πως να του το πω κάθε φορά. Και βγαίνει μια αγαρμπη κατάσταση. Κι ο δικός μου, δεν είναι μπεμπέκι σαν τον δικό σου... Επίσης, να μη λες βλακειες... Ακούς εκεί ακληρη μια σταλιά κορίτσι! Έρχεται παιδί μου το μωρό! Οραματισου το λέμε!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Καλά όλες οι γυναικες τύπου Μπαλατσ. Σιγουρα είχαν κανει το κουμάντο τους τόσα χρονια. 

Και εγω απο κρακ αλλο τιποτα κοριτσια. Αφου σκεφτομαι να πάω σε χειροπράκτη να με ισιωσει λιγο.

Just now, Agatte είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκι, ας έχει και κανένας καλό προαίσθημα γιατί εγώ κολυμπαω στη θάλασσα της απαισιοδοξίας. 

Όσο για εσάς... Ξέρεις καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, γίνονται τα καλύτερα! Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Επικεντρώσου στο μωρό σου που είναι στο δρόμο. Οραματισου το, έρχεται! 

Καλως ήρθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. 

Αχαχαχαχαχα! Έκλαψα! Αν σε παρηγορεί, χωρίς μωρό και φουσκωνω σωσίβιο... Προσπάθησε όμως να κάνεις κάτι για τη δυσκοιλιοτητα. Δαμάσκηνα ακτινίδια, κανένα παϊδάκι λιπαρό... 

Μωρέ... Ήπιαμε ενα κρασάκι και ήρθε στο κέφι. Κατά βάθος στρειδι είναι. Δεν ανοίγεται εύκολα, δε λέει τι τον απασχολεί και τι νιώθει πραγματικά. Αλλά σίγουρα είναι πιο αισιόδοξος από εμένα. 

Χάχα, μ' αρέσει που με έχεις σίγουρη! Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως παρά το ότι είχαμε πολλές επαφές, δεν πιστεύω πως έγινε κάτι. Δεν πειράζει καλύτερα έτσι κι αν ως εκ θαύματος συμβεί κάτι καλό, θα είναι πραγματική έκπληξη. Αν όχι, τουλάχιστον θα είμαι προετοιμασμενη. 

Και να ξέρεις κι ο δικός μου κουμπωνεται. Ενίοτε με κατηγορεί πως για τη στεναχώρια του φταίω εγώ που το παίρνω κατάκαρδα όταν μου έρχεται περίοδος. Και πίστεψε με είμαι πολύ κυρία. Ούτε κλάματα, ούτε δράματα. Απλά δεν ξέρω πως να του το πω κάθε φορά. Και βγαίνει μια αγαρμπη κατάσταση. Κι ο δικός μου, δεν είναι μπεμπέκι σαν τον δικό σου... Επίσης, να μη λες βλακειες... Ακούς εκεί ακληρη μια σταλιά κορίτσι! Έρχεται παιδί μου το μωρό! Οραματισου το λέμε!!! 

Εισαι το σιγουράκι μας αυτό το μηνα!!! 

• Μου αρέσει 2

91P4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσι μου:x

Άντε κορίτσια να στείλουμε θετικά vibes στην @Agatte μας να μας πει τα ευχάριστα να πάρουμε μετά κ εμείς σειρά χαχαχαχαχα. Μας φαντάζομαι εκεί μου μιλάμε για το πόσο τζουφια είναι τα αυγά μας να μιλάμε για το πόσες φορές αεριζομαστε καθημερινα!!!

Να σου πω κ εγώ όταν μου έρχεται περίοδος άλλες φορές κρύβω την απογοήτευση το λέω απλά στον άντρα μου και μετά τον ακούω να κλαίει και άλλες φορές κλαίω και με πιάνει μια μίνι κατάθλιψη και με παρηγορεί εκείνος ούτε να συντονιστούμε δεν μπορούμε.

όσο για το μωρό είμαι σίγουρη ότι έρχεται αλλά ρε κορίτσια αν σας πω ότι οραματίζομαι διδυμακια θα θεωρηθεί ότι είμαι για δέσιμο?ειλικρινά το κάνω συχνά εικόνα εμένα να έχω δύο μωράκια αγκαλιά. Και μόνο με τη σκέψη χαμογελάω.

• Μου αρέσει 4

Άντε κορίτσια να στείλουμε θετικά vibes στην @Agatte μας να μας πει τα ευχάριστα να πάρουμε μετά κ εμείς σειρά χαχαχαχαχα. Μας φαντάζομαι εκεί μου μιλάμε για το πόσο τζουφια είναι τα αυγά μας να μιλάμε για το πόσες φορές αεριζομαστε καθημερινα!!!

Να σου πω κ εγώ όταν μου έρχεται περίοδος άλλες φορές κρύβω την απογοήτευση το λέω απλά στον άντρα μου και μετά τον ακούω να κλαίει και άλλες φορές κλαίω και με πιάνει μια μίνι κατάθλιψη και με παρηγορεί εκείνος ούτε να συντονιστούμε δεν μπορούμε.

όσο για το μωρό είμαι σίγουρη ότι έρχεται αλλά ρε κορίτσια αν σας πω ότι οραματίζομαι διδυμακια θα θεωρηθεί ότι είμαι για δέσιμο?ειλικρινά το κάνω συχνά εικόνα εμένα να έχω δύο μωράκια αγκαλιά. Και μόνο με τη σκέψη χαμογελάω.

Γιατι να είσαι για δεσιμο;;κακό είναι να κανουμε ονειρα;και γιατι να μην βγουν αληθινα;εγω πιστεύω θα μας ερθει εκεί που δεν θα το περιμένουμε.ολες θέλουμε να γίνουμε μανούλες άλλες οπως εγω για πρώτη φορά και άλλες για δεύτερο.θετικη ενέργεια σε όλες μας κοριτσια εχει ο θεος

• Μου αρέσει 5

Καθολου για δέσιμο!! Οταν ημουν εγκυος στον γιο μου σκεφτομουνα και έλεγα απο μεσα μου. Δεν με νοιαζει αν μου μοιαζει θελω τα χρώματα μας να παρει(εκτος απο το να ειναι υγιεστατο) και βγηκε ο παιδαρος μου ξανθος γαλανοματης οπως ο συγχωρεμένος ο πατερας μου. Αλλαααα κοριτσια καρμπόν ο αντρας μου!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 4

91P4p2.png

Just now, Klelia81 είπε:

Καθολου για δέσιμο!! Οταν ημουν εγκυος στον γιο μου σκεφτομουνα και έλεγα απο μεσα μου. Δεν με νοιαζει αν μου μοιαζει θελω τα χρώματα μας να παρει(εκτος απο το να ειναι υγιεστατο) και βγηκε ο παιδαρος μου ξανθος γαλανοματης οπως ο συγχωρεμένος ο πατερας μου. Αλλαααα κοριτσια καρμπόν ο αντρας μου!! Χαχαχα

Χαχαχαχαχα!!!!σε έπιασε στον ύπνο που λένε!!!εμένα ο άντρας μου είναι μελαχροινός μαύρο μαλλί μαύρα μάτια εγώ έχω πολύ άσπρο δέρμα που δεν μαυρίζει καθόλου. Λέει λοιπόν ο καλός μου ότι το παιδί μας θέλει να πάρει τα δικά μου χρώματα και να μη βγει γυφτάκι χαχαχαχα

Just now, vasiliki2020 είπε:

Γιατι να είσαι για δεσιμο;;κακό είναι να κανουμε ονειρα;και γιατι να μην βγουν αληθινα;εγω πιστεύω θα μας ερθει εκεί που δεν θα το περιμένουμε.ολες θέλουμε να γίνουμε μανούλες άλλες οπως εγω για πρώτη φορά και άλλες για δεύτερο.θετικη ενέργεια σε όλες μας κοριτσια εχει ο θεος

Από θετική ενέργεια είμαι φουλ!!!το έχω πιστέψει πολύ!!! Θα γυρίσει ο τροχός κορίτσια μου και δεν θα προλαβαίνουμε τα θετικά τεστ!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!!!!σε έπιασε στον ύπνο που λένε!!!εμένα ο άντρας μου είναι μελαχροινός μαύρο μαλλί μαύρα μάτια εγώ έχω πολύ άσπρο δέρμα που δεν μαυρίζει καθόλου. Λέει λοιπόν ο καλός μου ότι το παιδί μας θέλει να πάρει τα δικά μου χρώματα και να μη βγει γυφτάκι χαχαχαχα

Από θετική ενέργεια είμαι φουλ!!!το έχω πιστέψει πολύ!!! Θα γυρίσει ο τροχός κορίτσια μου και δεν θα προλαβαίνουμε τα θετικά τεστ!!

Οχι καλε καλητερα μελαχρινος ! Τα ξανθα ειναι κ ευαισθητα στον ηλιο κ αλλεργιες κανουν . Βλεπω κ απτον δικο μου γαλανοματης κ καστανοξανθος ειναι πολυ ευαισθητος κοκκινιζει κ το ματι αμεσως 

• Μου αρέσει 2

Τα νεύρα μου,τα χάπια μου..... λοιπον παίρνω τηλέφωνο στον εμβρυολογο Πέμπτη κ λέω να έρθω Παρασκευή αντί Δευτέρα γιατί θα ρίξει χιονι;;;όχι καλέ μου λέει η γραμματεία τόσα χρόνια δεν έτυχε να μην κάνουμε ραντεβού λοιπόν γω χιονιού..κ με παίρνει τωρα κ μου λέει αποκλείστηκαμε...μου το έκανε για τρίτη....μου ρθε να την βρίσω...άσε που όσο πάει προχωράει κ η κύηση..12,4 ηη 12,5 θα είμαι...πόσο να πάω για να ελεχθω;;;τέσσερα μηνών;;;έχω κάτι νεύρα..... 

Just now, linaa είπε:

Οχι καλε καλητερα μελαχρινος ! Τα ξανθα ειναι κ ευαισθητα στον ηλιο κ αλλεργιες κανουν . Βλεπω κ απτον δικο μου γαλανοματης κ καστανοξανθος ειναι πολυ ευαισθητος κοκκινιζει κ το ματι αμεσως 

Κ ο δικός μου ο ξανθοψειρας..πολύ ευαισθησία στο δέρμα.λινα πάλι σήμερα ξεχάστηκα μιάμιση ώρα μετά έκανα αντιπηκτική...λες να έκανα τίποτα κακό;;;πωπω πως θα το θυμάμαι τόσους μήνες;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly800 είπε:

Τα νεύρα μου,τα χάπια μου..... λοιπον παίρνω τηλέφωνο στον εμβρυολογο Πέμπτη κ λέω να έρθω Παρασκευή αντί Δευτέρα γιατί θα ρίξει χιονι;;;όχι καλέ μου λέει η γραμματεία τόσα χρόνια δεν έτυχε να μην κάνουμε ραντεβού λοιπόν γω χιονιού..κ με παίρνει τωρα κ μου λέει αποκλείστηκαμε...μου το έκανε για τρίτη....μου ρθε να την βρίσω...άσε που όσο πάει προχωράει κ η κύηση..12,4 ηη 12,5 θα είμαι...πόσο να πάω για να ελεχθω;;;τέσσερα μηνών;;;έχω κάτι νεύρα..... 

Κ ο δικός μου ο ξανθοψειρας..πολύ ευαισθησία στο δέρμα.λινα πάλι σήμερα ξεχάστηκα μιάμιση ώρα μετά έκανα αντιπηκτική...λες να έκανα τίποτα κακό;;;πωπω πως θα το θυμάμαι τόσους μήνες;;;

οχι τιποτα δεν επαθες καλε μην ανχωνεσε αφου το γραφουν κ οι οδηγιες.  ολα καλα. Εγω εβαζα ξυπνητηρι στο κινητο μονο ετσι δεν γινετε αλλιως 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή. Μακάρι σύντομα να ξεκινήσουν τα θετικά τεστ. Να ακούσουμε κανένα ευχάριστο να πάρουμε χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε..

Just now, Emilly800 said:

Καταλαβαίνω την αγωνία σου... εδώ δεν περνάνε οι ώρες πόσο μάλλον οι μέρες όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό. Μια μέρα ακόμα υπομονή και θα το δεις το μωράκι σου. Μια χαρά θα είναι το ζουζουνάκι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Emilly800 έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Τι πάει να πει στο ακυρώνει?Από τη στιγμή μάλιστα που μας είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία. Τι να πεις...Βαθιές αναπνοές και ηρεμία κορίτσι μου. Που να καταλάβουν οι γιατροί το δικό μας άγχος και την αγωνία μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...