Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσπάθεια εγκυμοσύνης σε μεγαλύτερες ηλικίες

Recommended Posts

Just now, Νανα82 είπε:

Ευχομαι να τα καταφέρω να ξαναμεινω έγκυος και τώρα ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά!!! Εγώ επειδή δεν εμένα με τίποτα έγκυος για πολλά χρόνια αγχώνομαι κατά ποσό θα είναι εύκολο ξανά....Η ιστορία θα δείξει...

Έχεις αρχίσει τις προσπάθειες ; Θα ξαναμεινεις , μην ανησυχείς.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Flolipop είπε:

Έχεις αρχίσει τις προσπάθειες ; Θα ξαναμεινεις , μην ανησυχείς.

Θα αρχίσω στο τέλος του μαρτη, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της βιοψίας!!! Όλοι μου γιατροί και μη μου λένε ότι τώρα είμαι πιο γόνιμη λόγω της προηγούμενης εγκυμοσύνης, έχει αιματωθει η μητρα και ωοθήκες μου !! Εύχομαι να σας γράψω κάποια στιγμή ευχάριστα νέα και όχι δυσάρεστα!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Νανα82 είπε:

Θα αρχίσω στο τέλος του μαρτη, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της βιοψίας!!! Όλοι μου γιατροί και μη μου λένε ότι τώρα είμαι πιο γόνιμη λόγω της προηγούμενης εγκυμοσύνης, έχει αιματωθει η μητρα και ωοθήκες μου !! Εύχομαι να σας γράψω κάποια στιγμή ευχάριστα νέα και όχι δυσάρεστα!!!

Ευχάριστα θα γράψεις είμαι σιγουρη. Εδώ θα είμαστε να τα ακούσουμε!

• Μου αρέσει 1

Just now, Flolipop είπε:

Ευχάριστα θα γράψεις είμαι σιγουρη. Εδώ θα είμαστε να τα ακούσουμε!

Εγώ πιστεύω ότι το πιο ωραίο θα είναι να γράψουνε όλες ευχάριστα κάποια στιγμή!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, VASSSO80 είπε:

Όντως κάποιες φορές δεν φαίνεται γιατί μπορεί το μηχάνημα του υπερήχου να είναι λίγο παλαιότερης τεχνολογίας. Συνήθως τα καινούργια μηχανήματα με υπερήχους 3D είναι πιο ευαίσθητα. Βέβαια εξαρτάται και από το ποσό παρατηρητικός και εξειδικευμένος σε αυτό είναι ο γυναικολόγος. Οι περισσότεροι απλοί γυναικολόγοι μόνο από μαιευτική γνωρίζουν. Πάντως η επέμβαση ειλικρινά δεν είναι τίποτε. Εγώ έχω κάνει μια φορά σε δημόσιο νοσοκομείο και άλλη μια στο κέντρο εξωσωματικής. Η διαφορά είναι ότι στο δημόσιο απλά σου δίνουν μια έκθεση με τα αποτελέσματα της εξέτασης ενώ στο ιδιωτικό σου δίνουν και το usb με το βίντεο, όποτε αν χρειαστεί να το δείξεις σε επόμενο γιατρό μπορείς. 

Και μετα απο ποσο καιρο μπορεις να ξαναξεκινησεις προσπαθειες?

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και κατι αλλο οσες εχετε κανει σαλπιγγογραφια?Μετα απο ποσες μερες σας ειπε ο γυναικολογος οτι μπορειτε να ερθετε σε επαφη?
Λογω ακτινοβολιας ρωταω Και σημερα διαβασα οτι υπαρχει σαλπιγγογραφια με υπερηχους.Εσας ποια σας εκαναν?Γιατι εμενα στο Μητερα νομιζω μου εκαναν την κλασσικη

@despina έκανα την κλασική σαλπιγγογραφια πριν μια εβδομάδα. σε επαφή ήρθα κανονικά μετά από 2 μέρες δεν μου είπε ο γιατρός ότι απαγορεύεται η επαφή αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα.

πρίν από 7 λεπτά , VASSSO80 είπε:

Αφήνεις έναν κύκλο να περάσει και στον αμέσως επόμενο. 

Νομίζω πως έχει να κάνει με το γιατρό αυτό. Ας πούμε εμένα μου είχαν πει 3 κύκλους μετά. 

@Νανα82 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Λυπάμαι πολύ για την άδικη απώλεια σου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να τα καταφέρεις και πάλι κι αυτή την φορά μέχρι τέλους!

@Emilly800 πως είσαι γκαστρουλα; Δευτέρα ή αυχενική; από αναγούλες πως πας; συνεχίζονται;

Κορίτσια εγώ έχω βγει από τις γόνιμες πιστεύω αφού από χθες είχα υψηλή θερμοκρασία. Ξεκινήσαμε αυτή την φορά επαφές νωρίς, αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να έγινε κάτι. Δευτέρα λογικά θα πάει και το αγόρι για το σπερμοδιαγραμμα και βλέποντας και κάνοντας μετά. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Agatte είπε:

Νομίζω πως έχει να κάνει με το γιατρό αυτό. Ας πούμε εμένα μου είχαν πει 3 κύκλους μετά.  

Κοριτσια εμενα μου ειπε μετα απο 4-5 μερες.Γι'αυτο ρωταω,Πολυ γρηγορα δεν ειναι?

Διαφημίσεις

@Agatte πότε περιμενεις περίοδο? Μήπως να κάνετε και σήμερα επαφή αν αντέχετε για να είσαι καλυμμένη? Αν πάει Δευτέρα ο άντρας σου θέλει και 2 με 3 μέρες αποχή.

Just now, despina. είπε:

Κοριτσια εμενα μου ειπε μετα απο 4-5 μερες.Γι'αυτο ρωταω,Πολυ γρηγορα δεν ειναι?

Μάλλον είναι θέμα γιατρού τελικά. 

Just now, Chrussa1982 είπε:

@Agatte πότε περιμενεις περίοδο? Μήπως να κάνετε και σήμερα επαφή αν αντέχετε για να είσαι καλυμμένη? Αν πάει Δευτέρα ο άντρας σου θέλει και 2 με 3 μέρες αποχή.

Μάλλον είναι θέμα γιατρού τελικά. 

Ναι,απλα οι γιατροι δεν ειναι και θεοι.Γι'αυτο πρεπει να παιρνουμε 2-3 αποψεις

Just now, Agatte είπε:

@Νανα82 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Λυπάμαι πολύ για την άδικη απώλεια σου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να τα καταφέρεις και πάλι κι αυτή την φορά μέχρι τέλους!

@Emilly800 πως είσαι γκαστρουλα; Δευτέρα ή αυχενική; από αναγούλες πως πας; συνεχίζονται;

Κορίτσια εγώ έχω βγει από τις γόνιμες πιστεύω αφού από χθες είχα υψηλή θερμοκρασία. Ξεκινήσαμε αυτή την φορά επαφές νωρίς, αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να έγινε κάτι. Δευτέρα λογικά θα πάει και το αγόρι για το σπερμοδιαγραμμα και βλέποντας και κάνοντας μετά. 

Οι αναγουλες κανονικά κ με τον νόμο..ας είναι καλά το μικρό κ ας κάτσουν οσό γουστάρουν..Δευτέρα πάω για αυχενική με εκατό προσευχές...να με βοηθήσει ο υψηστος μη πάθω από το άγχος..σήμερα κουράστηκα πολύ κ πονάει η μήτρα..άρχισε κ πρήζεται τώρα κ την νιώθω να τραβάει..πήρα ένα ουτροτζεσταν τώρα κ λίγο ξεκούραση..είμαι κ μεγάλη γυναίκα δεν είμαι για πολλά χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 4

Just now, Emilly800 είπε:

Οι αναγουλες κανονικά κ με τον νόμο..ας είναι καλά το μικρό κ ας κάτσουν οσό γουστάρουν..Δευτέρα πάω για αυχενική με εκατό προσευχές...να με βοηθήσει ο υψηστος μη πάθω από το άγχος..σήμερα κουράστηκα πολύ κ πονάει η μήτρα..άρχισε κ πρήζεται τώρα κ την νιώθω να τραβάει..πήρα ένα ουτροτζεσταν τώρα κ λίγο ξεκούραση..είμαι κ μεγάλη γυναίκα δεν είμαι για πολλά χαχαχαχα.

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!!έχεις όλες τις ευχές μου για πάρτυ σου!!!τις ανάγουλες τις θέλουμε δείχνουν ότι η εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά. Και μην ακούω ότι είμαστε μεγάλες γυναίκες άντε πχια χαχαχαχα πιπινια είμαστε 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Agatte είπε:

Καλως σας βρήκα, ευχαριστώ για την υποδοχή και εσένα και όλες σας!! Πραγματικά τα τελευταία χρόνια θαυμάζω παρά πολύ τις γυναίκες . Μας θεωρώ ιδιαίτερα δυνατές ψυχικά και σωματικά , χαίρομαι όμως και για την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση που δέχομαι από εσάς σήμερα!! Με κάνετε να νιώθω λίγο καλύτερα!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...