Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 32 minutes ago, Makelen said:

Κοριτσια επειδη αυτες τι μερες εχω ψοφισει στους υπολογισμους.. μπορειτε να μου πειτε με τι ενδομητριο προχωρησατε σε ετ και πετυχατε εμφυτευση;? (Οπως καταλαβαινετε, επειδη ειμαι των στατιστικων, συλλεγω αποτελεσματα για να αποφασισω αυριο τι θα κανω!)

@Makelen γεια σου κοπελα μου. Παρακολουθώ μέρες την εξέλιξη του ενδομητρίου σου και αγωνιώ μαζί σου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!! 

Εγώ θέλω να σου πω την δική μου περίπτωση. (Προγραμματισμένη έμβρυομεταφορά την 19η μέρα που ξεκίνησα τα cyclacur). 14η μέρα cyclacur το ενδομήτριο ήταν 9 και ξεκίνησα την ίδια μέρα κολπικά προγεστερόνη. 18η μέρα το ενδομήτριο είχε πέσει στο 8 η 7.8 δεν θυμάμαι ακριβώς. Πανικοβλήθηκα εγώ εκεί. Ο γιατρός μου όμως με ηρέμησε και μου εξήγησε πως η προγεστερόνη κάνει διορθώσεις στο ενδομήτριο. Οταν ήταν 9 δεν ήταν τριζωνικο. Στο 7.8 ήταν όμως τριζωνικο και πραγματικά καμία σχέση το σχήμα την 14ημερα με την 18η . Προχωρήσαμε σε έμβρυομεταφορά την επόμενη μέρα χωρίς άγχος μιας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό και ήξερα ότι δεν θα προχωρούσαμε αν κάτι δεν του άρεσε. Την 9η μέρα είχα θετική χοριακη. 

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλεις. 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

http://www.greektube.org/content/view/80843/2/ ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΧΑΡΑ !

να την χαιρεσαι την νεραιδουλα σου.πολυχρονη και τυχερη να ειναι.....και πανω απο ολα γερη!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...