Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 48 λεπτά , bcd18 είπε:

      Καλησπέρα! Ναι εχεις δίκιο! Πρέπει να ρωτήσει αν η τιμη θα είναι για μια ή και για δεύτερη προσπάθεια.
      Τι άλλο να ρωτήσει;  Αραγε εδώ θα είναι Ελληνίδες ή μπορεί και από αλλη  χώρα; 

      Φυσικά και μπορεί να ρωτήσει για την καταγωγή. Εμένα μου είχε πει από μόνος του ο γιατρός μου, ότι στις Ελληνίδες δίνουν Ελληνίδες δοτριες και για λόγους χαρακτηριστικών. Αυτό ήταν η πολιτική του κέντρου που ήμουν, αλλά εννοείται ότι μπορεί να το ρωτήσει αν ισχύει και στα άλλα κέντρα. Ας κάνει μια ερώτηση, γιατί άκουσα κάτι περίεργα πρόσφατα, αν υπάρχει περίπτωση να την αντιστοιχισουν με συγκεκριμένη δότρια και δεν ανταποκριθεί στη διέγερση η δότρια, να μην πάρουν κανένα ωάριο, τι γίνεται τότε; Επίσης να ρωτήσει τι ισχύει με το μητρώο δοτριων και πόσα παιδιά μπορεί να δώσει η κάθε μία. Μόλις της το αναλύσουν θα της έρθει σίγουρα να της διευκρινίσουν διάφορα πράγματα!

Απίστευτο και όμως αληθινό - σειρά στα αγγλικά για τις έγκυες του Manhattan


Recommended Posts

http://www.sidereel.com/

Pre gn ant_in_H eels

σειρά pre gn ant in h eels.

http://www.megavideo.com/?d=3XN9TMMB το πρώτο επισόδειο

δεν προλαβα ακομα να το δω ολο, αλλά απο τα πρώτα λεπτά έχει αρκετή πλάκα.

μοιάζει στο στύλ με την σούπερνταντά, αλλά εχει ως επικεντρο τις παραξενιες και τα χρήματα που ξοδεύουν οι πλούσιες έγκυες του manhattan., είναι κωμικά γυρισμένο κάπως.

δηλαδή κάπως τις κοροιδεύει τις παραξενιές τους :rolleyes::D είναι πως νατο πω... αφασία :D:D:D:D:cool::cool::cool::cool:

πατε σε καθε επισοδειο πατατε seach links και ψαχνετε παντα αυτα που είναι με megavideo .

δυστυχως μονο αγγλικα χωρις υποτιτλους


 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορυφαίο!:D

Εδώ ο κόσμος χάνεται....

Πάντως γέλασα πολύ! Σα το housewives ένα πράμα....

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...έγινα και λίγο έξαλλη! Πόσο ηλίθιοι είναι ετούτοι???


DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Link to comment
Share on other sites

κοίτα, οταν έχεις τόσα λεφτά όσα κάποιοι απο αυτούς που παρουσιάζονται, τότε τα προβλήματα είναι διαφορετικού τύπου:-))

πάντως είναι ενδιαφέρον, γιατί θίγει προβλήματα που έχουν και κανονικά ζευγάρια σε αυτές τις φάσεις.

σε κάποιο επισόδειο θίγει το θέμα της διαφορετικής θρησκείας, το θέμα του σέξ,

ή το να μην είναι συνεδεμένη μια μητέρα τόσο ακόμα με το παιδί της λιγο πριν γεννήσει, αυτά είναι προβλήματα που έχουν και οι νορμάλ άνθρωποι /ζευγάρια/ετοιμόγεννες :-)

ή όσον αφορά την ονοματοδοσία... έχουν γίνει συζητήσεις επι των συζητήσεων στο διπλανό μας φόρουμ :-)

Αυτό που πιστεύω ότι ίσως φαίνεται παράξενο σε μάς, είναι ότι εκεί υπάρχει κόσμος που και απο το επάγγελμά του έχει καταφέρει να βγάλει περιουσίες ολόκληρες, και ειναι χαρούμενος καθώς το επάγγελμά του είναι και ευχάριστο,

πιστεύω ότι όλα αυτά το κάνουν να φαίνεται σαν άπο άλλο πλανήτη ειδικά αυτές τις εποχές.

Στις ΗΠΑ πχ μπορεί κάποιος απο το πουθενά αν εχει ταλέντο να γίνει δισεκατομυριούχος και να έχει όπως κάποιοι στη σειρά, 6 άτομα να τον υπηρετούν, ..

..μπορεί όμως και να είναι η γυναίκα που απλώς ξοδεύει τα λεφτά του άντρα ..

..απλώς στις ΗΠΑ υπάρχει τέτοιο δίκτυο υπηρεσιών που μπορεί να ξοδεύεις χωρίς τέλος για να σου κάνουν τα πάντα άλλοι άνθρωποι.

εκεί βλέπεις πόσο παρασέρνονται απο αυτό το διαρκή συνεχόμενο κύκλο του service - και συνέρχονται, (οσοι δηλαδή συνέρχονται ) όταν βλέπουν ότι το παιδί τους δεν γίνεται να το αναθέσουν σε κάποιον άλλο.

Πάντως βλέπεται πιο καλά απο άλλα reality τουλάχιστον έχει κάτι το αληθινό όντως, τα μωράκια ! Είναι ωραίο να βλέπεις πώς μετατρέπεται η αγωνία μετά σε χαρά, όταν στο τέλος του επισοδείου δείχνει τη μαμά με το νεογέννητο.

νομίζω πολύ πετυχημένη συνταγή και η κοπέλα πολύ γλυκιά.


 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...