Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

@Pepi88 τέλεια νέα! Πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο! με το καλό τα εμβρυάκια, γράψε μας νέα :) 

@Kate82 ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο, να κάνω προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Σε κατλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα δε με παίρνει όμως. Θα πάω τώρα για διέγερση κι αν προκύψει γερό εμβρυάκι θα το σκεφτώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω καλοκαίρι, και περιμένω τις διακοπές του Αυγουστου αμάν και πως!! Ήταν ζόρικη χρονιά :( 

Εγώ αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα, στις 25 μέρες.. αρχίζουν και μικραίνουν οι κύκλοι μου! Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες του τελευταίου έτους που έχω κάνει 2 διεγέρσεις (πάω για τρίτη) και 2 εμβρυομεταφορές και ίσως δεν έχει στρώσει. Τι να πω! Πάω αύριο για υπέρηχο να πάρω το πράσινο φως να ξεκινήσω Meri*fert. Αν όλα πάνε όπως τη προηγούμενη φορά την άλλη Παρασκευή πάμε για ωοληψία. 

Κορίτσια ακόμα ψάχνω Meri**fert, μου λείπουν 900 μονάδες, ένα κουτί. Αν κάποια κοπέλα έχει και δε τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων!! 

Καλησπέρα, 

Κι εγώ έχω κάνει σαλπιγγεκτομή πριν αρκετά χρόνια. Έκανα εξωσωματική, γέννησα τα δίδυμα μου και τώρα πάω για το τρίτο. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου κορίτσι! 

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον Σφακ. αλλά δύο φίλες μου που κάνουν σε αυτόν προσπάθεια είναι πολύ ευχαριστημένες. 

Τώρα να σου πω είναι και λίγο πως θα σου κάτσει πιστεύω.

Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω ιατρό, έκλεισα με 2. Πήγα στον πρώτο και τελικά με κέρδισε αμέσως. Δε χρειάστηκε να πάω στον 2ο.  

Σ ευχαριστώ για πολύ μακάρι όλες να έχουμε κάποια στιγμή γεμάτες τα αγγελίες μας!!! Εσύ ποιον γιατρό εχεις( αν θέλεις να μου πεις) από τα 4 προσπάθειες η μια ήταν βιοχημική 2 αποτυχία και άλλη 1 που ακούσαμε καρδούλα… αλλά ήταν για πολύ λίγο.. δυστυχώς 

On 16/5/2026 at 3:33 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Μμ! Κατάλαβα δεν έχω καθόλου άποψη γι αυτό ρωτάω ούτε κάποια γνωστή μου που να έχει πάει! Και έχω κάποιες επιφυλάξεις!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ???

mariaikon

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα! Εδώ είμαι κ εγώ! Γεννήθηκα στο κέντρο της πόλης αλλά τώρα μένουμε Καλαμαριά! Δεν είμαι μανούλα ακόμη αλλά θέλω διακαώς να γίνω! Σας φιλώ γειτόνισσες!

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

καλαμαρια γεννηθηκα,μεγαλωσα και μενω,χαθηκα το ξερω αλλα ειχα πολυ τρεξιμο με τη δουλεια!ειμαι μονη μου και τ ακανω ολα!σημερα εχω γιατρο και ειμαι χαρουμενη που θα δω το παραμελημενο σπορακι επιτελους!δημητρα ευχομαι να γινεις μανουλα οταν το επιθυμησεις!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλημέρα μανούλες στην Καλαμαριά. Μένω και εγώ Ν.Κρήνη και θα ήθελα πολύ να βρεθούμε για καφεδάκι κάπου κεντρικά.Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει συμβεί κάποια συνάντηση τελευταία; Δε δουλεύω και γενικά με βολεύουν όλες οι ώρες. Έχω ένα γιο 2 χρονών, τρελό ζουζούνι/Ντένις ο τρομερός το 2ο του όνομα... αν με καταλαβαίνετε και μια ζουζουνίτσα σχεδόν 5 μηνων. Είμαι νέο μέλος του καφέ και ανυπομονώ να γνωρίσω κ τις άλλες μαμάδες!Να είστε όλες καλά και να χαρείτε τον τέλειο ήλιο σήμερα όσο μπορείτε!

Και γω στην παρεα σας λοιπον! Απο τον Αι- Γιαννη συγκεκριμενα.Εχω και μια κορακλα 2 χρονων. Λοιπον σημερα πηγαμε σε εναν παιδοτοπο στον πεζοδρομο Καλαμαριας που με ενθουσιασε!Παιξανε και κουκλοθεατρο και γενικα ασχολιοντουσαν με τα πιτσιρικια πολυ και δημιουργικα...οχι σαν κατι αλλους παιδοτοπους που τα αφηνουν και τρεχουν ανεξελεκτα!!

lamlamsvi20090929_-8_My+child+is.pngticker.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Μαμαδες από την περιοχή της Καλαμαριας, ΕΝΩΘΕΙΤΕ πριν το νεο ετος!

Καλησπέρα σας κυρίες μου μαμάδες και μη για να είμαι σαφής και ανοιχτή.

Πως σας φαίνεται να συναντίομασταν σε αυτόν τον πολύ καλό και δημιουργικό παιδότοπο στον πεζόδρομό; Γενικά δεν προτιμώ τους παιδότοπους,αλλά μιας και το πιτσικοκι μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια, να βρισκόμασταν εκεί;Βέβαι θα πρεπει να μας πει που είναι ο παιδότοπος.

Τώρα μέρα και ώρα δεν ξέρω, απλά προτείνω Δευτέρα απόγευμα, γιατί είναι ήσυχη μέρα για παιδότοπο, ή μηπως είμαι άσχετη και είναι κλειστά;

Πώς σας φαίνεται σε κανα 2 εβδομάδες για να δώσουμε και χρόνο σε αυτούς που δεν θα δουν άμεσα το μήνυμα να ενημερωθούν; Εμένα με βολέυει και πρωι αλλά το θέμα είναι να καλύψουμε την πλειονότητα των μαμάδων...σορρυ για τα πολλά λόγια!

Προτεινω γιατι στη βράση κολλάει το σίδερο, 12 ή 19 Δεκεμβρίου στις ας πούμε 6.30 το απόγευμα;Ας ακουστούν οι γνώμες λοιπον:rolleyes:

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...