-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 32 λεπτά , Faith22 είπε:
Κορίτσια καλησπέρα!Έκανα εχθές ετ 2 βλαστοκυστεων,είναι η τρίτη μου εξωσωματική,σήμερα ήπια καφέ (τον φτιάχνω μόνη μου σε μεγάλο ποτήρι με πολλά παγάκια) κ ατμισα καμία 15αρια φορές το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο χωρίς νικοτίνη.Επισης σήκωσα για να τραβήξω την καρέκλα της τραπεζαρίας για πολύ πολύ λίγο.Λετε να έκανα κακό στην εμφύτευση?
Είναι καμία άλλη σε αναμονή ώστε να ανταλλάσσουμε παρανοιες?
Σε φυσιολογικές συλλήψεις όλα αυτά είναι άγνωστα κ ζουν τη ζωή κανονικά. Όμως χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω τύψεις κ συγγνώμη για την παρέμβαση εμείς που ξέρουμε τη διαδικασία καλό είναι να έχουμε αυτοσυγκράτηση όσο μπορούμε. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Ελπίζω να μην σε αγχώνω. Better safe than sorry! Αλλά μη νιώθεις άσχημα, δεν έκανες κτατι υπερβολικο. Είναι στην απεξάρτηση. Και κάποια γιατροί είναι πιο ελαστικοί. Μην νιώθεις άσχημα με το παραμικρό αλλά ίσως προτίμησε decaf και όσο λιγότερα ατμίσματα. Κ η μεγάλη καταπίεση δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις έχει. Πολύ πολύ συγκρατημένα όλα για να μη νιώθεις μετά και τύψεις. Να είσαι πιο ήσυχη ψυχολογικά και ας μην προκαλούν βλάβες. ❤️❤️
πρίν από 41 λεπτά , Faith22 είπε:Κορίτσια καλησπέρα!Έκανα εχθές ετ 2 βλαστοκυστεων,είναι η τρίτη μου εξωσωματική,σήμερα ήπια καφέ (τον φτιάχνω μόνη μου σε μεγάλο ποτήρι με πολλά παγάκια) κ ατμισα καμία 15αρια φορές το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο χωρίς νικοτίνη.Επισης σήκωσα για να τραβήξω την καρέκλα της τραπεζαρίας για πολύ πολύ λίγο.Λετε να έκανα κακό στην εμφύτευση?
Είναι καμία άλλη σε αναμονή ώστε να ανταλλάσσουμε παρανοιες?
Επίσης ιδέα.. αν δεν βάλεις τοποτα μέσα στο αυμιστηρι κ απλά κανείς την κίνηση; Λέει η κίνηση είναι η πιο εθιστική 😕
-
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ???
-
Θέματα
-
- 753 απαντήσεις
- 346.493 εμφανίσεις
-
- 11.090 απαντήσεις
- 1.728.999 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 32.694 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 69 απαντήσεις
- 58.907 εμφανίσεις
-
Ερωτήσεις για το νέο λογισμικό & τις αναβαθμίσεις ! 2022-2023 1 2
Από CoffeeMaker, in Οδηγίες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
- 27 απαντήσεις
- 30.740 εμφανίσεις
-
-
-
Μανούλες Ιουλίου 2023 1 2 3 4 134
Από Evi!, in Θα γίνουμε γονείς το 2023 !
- 1.999 απαντήσεις
- 160.035 εμφανίσεις
-
- 7.841 απαντήσεις
- 713.206 εμφανίσεις
-
- 131 απαντήσεις
- 11.718 εμφανίσεις
-
- 5.904 απαντήσεις
- 397.675 εμφανίσεις
-