Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Faith22 είπε:

       

      Χθες είχα υπέρηχο κ είναι όλα καλά.Ειμαι στην 25η εβδομάδα κ με έχει ενημερωσει η μαία ότι δεν είναι συστηματικές οι κινήσεις των εμβρύων αυτή την εβδομάδα.Χθες αυτό δεν το συζήτησα καθόλου με τον γιατρό.Εγω όμως τα νιώθω κάθε μέρα κ σήμερα από το πρωί δεν τα είχα νιώσει κ είχε πάει 3 το μεσημέρι.Η ξαδέρφη μου πριν 3 εβδομάδες έχασε το μωρο της στις 33 εβδομάδες.Δεν το ένιωσε μια μέρα κ τελικά είχε ενδομητρίο θάνατο.Το αναφέρω για να καταλάβετε λίγο την ψυχολογία μου,θέλω δεν θέλω είναι κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα.Η μαία μου το ξέρει.Στελνω λοιπόν το μεσημέρι ότι δεν έχω νιώσει τα μωρά χωρίς να της πω καλησπέρα,ήμουν στο κρεβάτι όλο το πρωί ζουμπωντας την κοιλιά μου κ ενώ ήθελα μόνο ένα μην ανησυχείς μου απαντά ότι "κακώς δεν ρώτησες τον γιατρό,είπαμε μετράμε μετά τις 32 εβδομάδες κ παρεπιπτόντως καλησπέρα τάδε" κ της απάντησα "ναι κακώς δεν ρώτησα τον γιατρό κ ρωτάω εσένα.Δεν βλάπτει λίγο ενσυναίσθηση που κ που.Καλησπερα".Απάντησα έτσι γιατί ένιωσα ειρωνεία.Λαθος μου,το ξέρω.Μου απάντησε κ εκεινη πάλι αλλα το άφησα εκεί.Δεν ξανααπαντησα.Δεν ήθελα να το συνεχίσω.

      Κ τώρα το βράδυ μου έστειλε ο γιατρός μήνυμα ότι αν δεν με καλύπτουν,να κάνω τις επιλογές μου,εννοώντας ότι μπορώ να φύγω κ να αλλάξω γιατρό,μαζί με ένα κατεβατο.

      Αυτό με πείραξε παρά πολύ.Ενιωσα ότι με διώχνει.

      Ξέρω ότι είμαι παράλογη,εκφραστείτε ελεύθερα.

       

       

      Ε βλακεία του γιατρού . Κανονικά έπρεπε να σε πάρει τηλέφωνο Κ να σε ρωτησει εάν είσαι καλά Κ γιατί μίλησες έτσι στην μαία . Τώρα μηνύματα εάν δεν σε καληπτουμε άλλαξε τη γιατρό είναι εντελώς αντιεπαγγελματικο τι είστε ζευγαρι Κ χωρίζετε . 

      Πάντως αν δεν νιώθεις κάποια μέρα τα μωρά φάε κάτι γλυκό ή πιες κάτι παγωμένο μετά από λίγο θα εμφανιστούν . Προς Θεού μην ζουλας την κοιλιά κάνει συσπάσεις . 

Διακοπή κύησης


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω όσες γνωριζετε, αν μετά από διακοπή κύησης στην 12η εβδομάδα είναι ασφαλές να έρθουμε σε επαφή με προφύλαξη, μετά την πρώτη περίοδο που θα μας έρθει ή θα χρειαστεί να περιμένουμε μεγαλύτερο διάστημα. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, marvan είπε:

Καλημέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω όσες γνωριζετε, αν μετά από διακοπή κύησης στην 12η εβδομάδα είναι ασφαλές να έρθουμε σε επαφή με προφύλαξη, μετά την πρώτη περίοδο που θα μας έρθει ή θα χρειαστεί να περιμένουμε μεγαλύτερο διάστημα. 

καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου.ειναι ο πλεον καταλληλος,που ξερει κ το ιστορικο,με την διακοπη κλπ

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...