Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

δεν κάνεις διέγερση με φάρμακα πας με φυσικό κύκλο ;εγώ να ξέρεις πολύ άγχος έχω 

Μανούλες Μαρτίου 2023!!!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Μαρία.Μ είπε:

Ναι ρε συ! Και εγώ στεναχωριέμαι πολυ αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι το κάνει για καλο

Ευτυχώς ήταν σχετικά νεκρο αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση θα έκανα οπωσδήποτε αναισθησια!! Πιστεύω τελείωσε το "μαρτύριο" μου το ότι δεν με πονάει καθόλου το παίρνω σαν θετικό 

Από συμπληρώματα παίρνω σίδηρο, ασβέστιο και φυλλικό. Όσο για τον θηλασμό δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνω. Από την μια θέλω πολύ να θηλάσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. (Επίσης το στήθος μου δεν έχει πρηστεί καθόλου, δεν ξέρω βέβαια πόσο ρόλο παίζει στο αν θα έχω γάλα.) Και μετά φοβάμαι τον αποθηλασμο. Το πιο σίγουρο είναι τον Σεπτέμβριο που θα είναι το μωρό 6 μηνών να γυρίσω στην δουλειά και θα πρέπει να έχω αποθηλασει για να μας είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, να μπορεί να το ταΐζει και ο άντρας μου όποτε δεν μπορώ εγώ. Θα δούμε πως θα μας βγεί!

Ο απότομος αποθηλασμος είναι μαχαιριά στην καρδιά...η αλήθεια είναι αυτή! Και για τη μαμά και για το παιδάκι της! Πάντως ούτε εγώ έχω πρησμένο στήθος...ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα! Και μετά είχα γάλα σαν ποτάμι! Οπότε μη σε αγχώνει καθόλου αυτό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 892
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Μαρία.Μ είπε:

Ναι ρε συ! Και εγώ στεναχωριέμαι πολυ αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι το κάνει για καλο

Ευτυχώς ήταν σχετικά νεκρο αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση θα έκανα οπωσδήποτε αναισθησια!! Πιστεύω τελείωσε το "μαρτύριο" μου το ότι δεν με πονάει καθόλου το παίρνω σαν θετικό 

Από συμπληρώματα παίρνω σίδηρο, ασβέστιο και φυλλικό. Όσο για τον θηλασμό δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνω. Από την μια θέλω πολύ να θηλάσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. (Επίσης το στήθος μου δεν έχει πρηστεί καθόλου, δεν ξέρω βέβαια πόσο ρόλο παίζει στο αν θα έχω γάλα.) Και μετά φοβάμαι τον αποθηλασμο. Το πιο σίγουρο είναι τον Σεπτέμβριο που θα είναι το μωρό 6 μηνών να γυρίσω στην δουλειά και θα πρέπει να έχω αποθηλασει για να μας είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, να μπορεί να το ταΐζει και ο άντρας μου όποτε δεν μπορώ εγώ. Θα δούμε πως θα μας βγεί!

Πάντως αν τα καταφέρεις 6 μήνες με τον θηλασμό είναι κρίμα να το κόψεις μετά .. νομίζω κάπου εκεί ξεκινάνε φρούτα κ κρέμες...κ το γάλα δεν είναι η βασική τους τροφή...ίσως με ένα θηλαστρο να μπορούσες να βγάζεις...αλλά θα δεις όταν έρθει εκείνη η ώρα πως θα σε βόλεψει.... Σημασία έχει πάντα η ψυχολογία της μητέρας για να είναι καλά κ το μωρό...

Μια ερώτηση οσες παίρνετε ασβέστιο από ποιο μήνα το παίρνετε? Επίσης σας το δώσανε επειδή είχατε χαμηλό? Ή προληπτικά καλό είναι να το παίρνετε? 

10 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Ο απότομος αποθηλασμος είναι μαχαιριά στην καρδιά...η αλήθεια είναι αυτή! Και για τη μαμά και για το παιδάκι της! Πάντως ούτε εγώ έχω πρησμένο στήθος...ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα! Και μετά είχα γάλα σαν ποτάμι! Οπότε μη σε αγχώνει καθόλου αυτό!

Αλήθεια; Ευτυχώς, γιατί είχα σαν παράδειγμα τις αδερφές μου που είχαν πολύ γάλα και το στήθος τους στην εγκυμοσύνη ήταν σχεδόν τριπλάσιο...

5 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Πάντως αν τα καταφέρεις 6 μήνες με τον θηλασμό είναι κρίμα να το κόψεις μετά .. νομίζω κάπου εκεί ξεκινάνε φρούτα κ κρέμες...κ το γάλα δεν είναι η βασική τους τροφή...ίσως με ένα θηλαστρο να μπορούσες να βγάζεις...αλλά θα δεις όταν έρθει εκείνη η ώρα πως θα σε βόλεψει.... Σημασία έχει πάντα η ψυχολογία της μητέρας για να είναι καλά κ το μωρό...

Μια ερώτηση οσες παίρνετε ασβέστιο από ποιο μήνα το παίρνετε? Επίσης σας το δώσανε επειδή είχατε χαμηλό? Ή προληπτικά καλό είναι να το παίρνετε? 

Ναι το σκέφτηκα και αυτό, πάνω που θα έχουμε μπει για τα καλά σε ένα πρόγραμμα να το κόψω;; Θα πάρω σίγουρα θηλαστρο θα είναι μια λύση να έχω αποθήκη γάλα στην κατάψυξη.

Για ασβέστιο να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω κάνει εξετάσεις,μου το ξεκίνησε μόλις έκλεισα την 14 εβδομάδα μαζί με το σίδηρο. Ίσως γιατί του είπα ότι έχω γενικά θέμα με τα δόντια μου οπότε φαντάζομαι το έδωσε προληπτικά.

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε; Αποφασίσω κι εγώ να ενταχθώ στην παρέα σας, μιας και σας παρακολουθούσα τις τελευταίες μέρες..Λοιπόν, βρίσκομαι στις 22 εβδομάδες κύησης και μόλις τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανα και τη Β' επιπέδου! Απ' ότι έχω καταλάβει προπορευομαι λίγες μέρες από τις περισσότερες, καθώς έχω Πητ 6/3. Έχω να σας πω να μην αγχώνεστε καθόλου για τη συγκεκριμένη εξέταση, μόλις τελειώσει και είναι όλα καλά, θα ηρεμήσετε τρελά!! Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, δεν είχα καθόλου εμετούς, λίγες ναυτίες , πολλή κούραση και δυσπεψία μέχρι τον 4ο μήνα. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα, αν και έχω βαρύνει ρε κορίτσια..σχεδόν 8 κιλά έχω πάρει, είναι too much? Πόσο θα φτάσω λέτε μέχρι τη γέννα;; Χαχαχα! Δεν τρώω υπερβολικά, απλώς ζηλεύω καμία φορά τα γνωστά..πίτσα, καμία μακαρονάδα κλπ κλπ και ενδιδω εννοείται. Έχω και ένα προβλήματα κι με τον αιματοκρίτη, ξεκίνησα με 33 (έχω το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας ) και ξαφνικά έπεσε στο 28 μόλις την 17η εβδομάδα, οπου και ο γιατρός μου μου έδωσε ένα δυνατό σκεύασμα σιδήρου και φυλλικού οξέος, omalin plus λεγεται. Από βδομάδα θα ξανακάνω εξετάσεις, για να δούμε πως θα πάει αυτό..Χαίρομαι πολύ που θα τα συζητάμε εδώ, σας φιλώ προς το παρόν!! 

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Maria X. said:

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε; Αποφασίσω κι εγώ να ενταχθώ στην παρέα σας, μιας και σας παρακολουθούσα τις τελευταίες μέρες..Λοιπόν, βρίσκομαι στις 22 εβδομάδες κύησης και μόλις τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανα και τη Β' επιπέδου! Απ' ότι έχω καταλάβει προπορευομαι λίγες μέρες από τις περισσότερες, καθώς έχω Πητ 6/3. Έχω να σας πω να μην αγχώνεστε καθόλου για τη συγκεκριμένη εξέταση, μόλις τελειώσει και είναι όλα καλά, θα ηρεμήσετε τρελά!! Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, δεν είχα καθόλου εμετούς, λίγες ναυτίες , πολλή κούραση και δυσπεψία μέχρι τον 4ο μήνα. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα, αν και έχω βαρύνει ρε κορίτσια..σχεδόν 8 κιλά έχω πάρει, είναι too much? Πόσο θα φτάσω λέτε μέχρι τη γέννα;; Χαχαχα! Δεν τρώω υπερβολικά, απλώς ζηλεύω καμία φορά τα γνωστά..πίτσα, καμία μακαρονάδα κλπ κλπ και ενδιδω εννοείται. Έχω και ένα προβλήματα κι με τον αιματοκρίτη, ξεκίνησα με 33 (έχω το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας ) και ξαφνικά έπεσε στο 28 μόλις την 17η εβδομάδα, οπου και ο γιατρός μου μου έδωσε ένα δυνατό σκεύασμα σιδήρου και φυλλικού οξέος, omalin plus λεγεται. Από βδομάδα θα ξανακάνω εξετάσεις, για να δούμε πως θα πάει αυτό..Χαίρομαι πολύ που θα τα συζητάμε εδώ, σας φιλώ προς το παρόν!! 

Καλώς ήρθες! Χαίρομαι που όλα είναι καλά με το μωράκι σου και που τρως άνετα ότι θέλεις! Μεγάλη υπόθεση.........

Κι εμένα αυτό το υγρό μου έδωσαν για σίδηρο και τρέμω μην κάνει χειρότερα το στομάχι και τις ναυτίές μου....

Κορίτσια έχω αρρωστήσει κι ενώ δεν έχω πυρετό έχω αφόρητο μπούκωμα και πόνο στα λαιμά και νιώθω τρομερά αδύναμη....και η ναυτία στο φουλ. :(

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Maria X. είπε:

Καλως ήρθες!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Πόσο τυχερή έκανες ήδη β'επιπεδου σου έφυγε ένα άγχος.... Μπέμπης ή μπέμπα? Ή το κρατάτε κ σεις για έκπληξη στη γέννα? Μην αγχώνεσαι με τον αιματοκρίτη κ η αδερφή μου είχε 28 κ όλα πήγαν τέλεια...για αυτό είναι τα συμπληρώματα άλλωστε...

Σχετικά με τα κιλά για τα δικά μου δεδομένα είσαι μια χαρά... Ο γιατρός σου τι σου λέει?  Εγώ είμαι 18w+4 και τελευταία φορά με ζύγισε η γιατρός ήμουν +15 κιλά.... Τα πρώτα 10 κιλά τα είχα πάρει μέχρι την αυχενική...Φαντάσου ολο τρώω..και ξυπνάω και τα βράδια...ίσως επειδή έκοψα κ το κάπνισμα να εβαλα από τόσο νωρίς τόσα κιλά τι ν πω... 75 κιλά...πρώτη φορά το γράφω.. Ο κόσμος λέει ότι τώρα έγινα άνθρωπος επειδή είμαι 1.78 κιόλας λενε ότι δεν Μ φαίνεται...ο άντρας μου που με βλέπει χωρίς ρούχα όμως με βλέπει σαν Βούδα... Τι να πω απ' την άλλη ας πάρω γερό μωράκι στα χέρια μου και θα τα χάσω σιγά σιγά...ίσως ξεκινήσω πάλι το κάπνισμα...αχαχαχαχχα 

@Leica περαστικά σου...όλος ο κόσμος είναι έτσι...κ μενα μάλλον πάει να Μ πιασει ..είχα λίγο πονόλαιμο χθες...αλλά βάζω απευθείας σταγόνες πρόπολης πάντα...κ μου πέρασε...αλλά είμαι στις αρχές για συνάχι...και αν βουλωσουν τα ρουθούνια τι επιτρέπεται να βάλουμε? Οτριβιν και ντεξαριν φαντάζομαι ούτε λόγος . 

17 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Το γάλα είναι βασική τροφή μέχρι το έτος! Οι τροφές είναι συμπληρωματικές! Δεν το λένε τυχαία αυτό, έχει να κάνει με την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους! Ισχύει για όλα τα μωρά... δηλαδή και γι αυτά που πίνουν ξένο! Εμένα ασβέστιο μου έδωσε προληπτικά νομίζω...όχι λόγω έλλειψης...

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Το γάλα είναι βασική τροφή μέχρι το έτος! Οι τροφές είναι συμπληρωματικές! Δεν το λένε τυχαία αυτό, έχει να κάνει με την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους! Ισχύει για όλα τα μωρά... δηλαδή και γι αυτά που πίνουν ξένο! Εμένα ασβέστιο μου έδωσε προληπτικά νομίζω...όχι λόγω έλλειψης...

Εννοούσα ότι επειδή έχουν και άλλα γεύματα μέσα στην μέρα με φρούτα κ κρεμες.. δεν είναι τόσο συχνός ο θηλασμός όπως πρίν...

Καλημέρα κορίτσια! 

Μπέμπη έχω κι εγώ, αν και το προαίσθημα μου έλεγε σίγουρα για κοριτσι! Κούνια που με κουναγε..τώρα όμως που βλέπω αγοριστικα φορμακια και ρούχα, μου αρέσουν περισσότερο! Με ζωάκια και τα συναφή...ωραία χρώματα, τα κοριτσίστικα είναι πολύ ροζ για τα γούστα μου! Χαχαχααχ

Έχω εξετάσεις αίματος την επόμενη εβδομάδα και θέλω να δω σε τι φάση είναι ο αιματοκρίτης και ο θυρεοειδής..γιατί ήμουνα στα όρια για χάπι πριν μείνω έγκυος αλλά δεν παίρνω ακόμα. 

Οι υπόλοιπες πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι τώρα; Εγώ +8 όπως σας είπα..αλλά εντάξει βάζουμε χωρίς να θέλουμε ρε παιδιά κόβεται το φαγητό;; Δεν κόβεται. Εννοείται ότι εφόσον κόψεις το κάπνισμα παιρνεις κιλά αμέσως..κι εγώ που το είχα κόψει πριν 5 χρονια είχα πάρει 7 κιλά μονομιάς! 

Είχα κι εγώ την απορία για το αν έχουμε μπούκωμα τι φάρμακο μπορούμε να πάρουμε...η μύτη μου είναι κλειστή εδώ και 2 μήνες και κοιμάμαι μόνο με ανοιχτό το στόμα, πολύ σέξυ χχαχχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Δύσκολο το μπούκωμα στην μύτη,ειδικά τα βράδια. Εγώ κάποια στιγμή κοιμόμουν σε αρκετά σηκωμένη θέση, μόνο έτσι γινομουν κάπως καλύτερα και μου είχε πει τότε ο γιατρός οτι μπορώ να βάζω ροναλ για 9 μέρες. Το ίδιο μου είπε και τώρα που κόλλησα κορονοιο αλλά δεν ξανά έβαλα, το άφησα να περάσει μόνο του.

Όσο για τα κιλά έχω την εντύπωση ότι πήρα 6-7. Πριν μείνω έγκυος έκανα διατροφή και έχασα αρκετά κιλά γιατί ήθελα να μπω στην εγκυμοσύνη με όσο το δυνατόν λιγότερο βάρος. Εχω να βάλω άλλα 10 για να φτάσω στο βάρος που είχα πριν την διατροφή. Από φαγητό δεν έχω κόψει τίποτα, τρώω τα πάντα με τα αλατια τους και την ζάχαρη τους. Οπότε κάτι μου λέει ότι θα ξεπεράσω το βάρος που είχα αλλά δεν με απασχολεί και πολύ, το βάρος έρχεται και φεύγει μου αρκεί που μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου, τουλάχιστον μέχρι να κάνω την καμπύλη ζαχάρου..! 

Καλησπέρα κορίτσια. Πώς είστε? Εμένα ευτυχώς τελείωσε η γαστρεντερίτιδα. Ηρέμησα και από αυτό. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα κιλά... Όταν έμεινα έγκυος πρόσεχα και έχασα περίπου 4 κιλά. Αλλά ακόμα δε πήρα. Όταν όμως μπω στον 6 μήνα φαντάζομαι θα τα πάρω μαζεμένα χαχα..είχα αγχωθει γιατί στην 1η εγκυμοσύνη είχα πάρει 13 κιλά και στην 2η επειδή φοβήθηκα πήρα 7 κιλά.. σε όλες όμως ξεκινάω με τα ίδια κιλα.. πάλι καλά..

• Μου αρέσει 3

10 hours ago, Maria X. said:

Καλημέρα κορίτσια! 

Μπέμπη έχω κι εγώ, αν και το προαίσθημα μου έλεγε σίγουρα για κοριτσι! Κούνια που με κουναγε..τώρα όμως που βλέπω αγοριστικα φορμακια και ρούχα, μου αρέσουν περισσότερο! Με ζωάκια και τα συναφή...ωραία χρώματα, τα κοριτσίστικα είναι πολύ ροζ για τα γούστα μου! Χαχαχααχ

Έχω εξετάσεις αίματος την επόμενη εβδομάδα και θέλω να δω σε τι φάση είναι ο αιματοκρίτης και ο θυρεοειδής..γιατί ήμουνα στα όρια για χάπι πριν μείνω έγκυος αλλά δεν παίρνω ακόμα. 

Οι υπόλοιπες πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι τώρα; Εγώ +8 όπως σας είπα..αλλά εντάξει βάζουμε χωρίς να θέλουμε ρε παιδιά κόβεται το φαγητό;; Δεν κόβεται. Εννοείται ότι εφόσον κόψεις το κάπνισμα παιρνεις κιλά αμέσως..κι εγώ που το είχα κόψει πριν 5 χρονια είχα πάρει 7 κιλά μονομιάς! 

Είχα κι εγώ την απορία για το αν έχουμε μπούκωμα τι φάρμακο μπορούμε να πάρουμε...η μύτη μου είναι κλειστή εδώ και 2 μήνες και κοιμάμαι μόνο με ανοιχτό το στόμα, πολύ σέξυ χχαχχαχα 

Εγώ λόγω αφόρητης ναυτίας μόλις που έφτασα το βάρος που είχα πριν την εγκυμοσύνη. Είμαι 19 εβδομάδων και κάτι...αν δω ότι ξεφεύγω θα αρχίσω spinning bike έχω στο σπίτι και είναι ασφαλές κατά την εγκυμοσύνη. Βέβαια ακόμα η ναυτία δεν με αφήνει να γυμναστώ...θυμάμαι όμως που στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα αφήσει τελείως στην άκρη τη γυμναστική που είναι μέρος της ζωής μου και είχα μετανιώσει πολύ....είχα συνέχεια πόνους στο σώμα.

Τα αγοράκια είναι σκέτη ευτυχία...στο λέω εγώ που έχω ήδη ένα...κι ένα δεύτερο στο δρόμο....

Εύχομαι να είναι καλές οι εξετάσεις σου! 

Για το μπούκωμα θα σου πω τι μας έχει πει η παιδίατρος. Υγραντήρα ή πέντε λεπτά μέσα στο μπάνιο αφού έχεις ανοίξει την βρύση στο καυτό κι ανασαίνεις τους υδρατμούς. Εναλλακτικά βγαίνεις για ένα δεκάλεπτο έξω στο μπαλκόνι (άνοιγει αμέσως η μύτη).

Δυο τρεις φορές την ήμερα ορό. Εγώ το κάνω στον μικρό με ένεση αφού αφαιρέσω την βελόνα εννοείται. 

Επιθέματα ευκαλύπτου πάνω από το κρεβάτι του που μυρίζουν σαν vicks κρατάνε έξι ώρες και τον βοηθάνε πολύ. Για το τελευταίο ρώτα πρώτα τον γιατρό σου!

2 hours ago, Μαρία.Μ said:

Δύσκολο το μπούκωμα στην μύτη,ειδικά τα βράδια. Εγώ κάποια στιγμή κοιμόμουν σε αρκετά σηκωμένη θέση, μόνο έτσι γινομουν κάπως καλύτερα και μου είχε πει τότε ο γιατρός οτι μπορώ να βάζω ροναλ για 9 μέρες. Το ίδιο μου είπε και τώρα που κόλλησα κορονοιο αλλά δεν ξανά έβαλα, το άφησα να περάσει μόνο του.

Όσο για τα κιλά έχω την εντύπωση ότι πήρα 6-7. Πριν μείνω έγκυος έκανα διατροφή και έχασα αρκετά κιλά γιατί ήθελα να μπω στην εγκυμοσύνη με όσο το δυνατόν λιγότερο βάρος. Εχω να βάλω άλλα 10 για να φτάσω στο βάρος που είχα πριν την διατροφή. Από φαγητό δεν έχω κόψει τίποτα, τρώω τα πάντα με τα αλατια τους και την ζάχαρη τους. Οπότε κάτι μου λέει ότι θα ξεπεράσω το βάρος που είχα αλλά δεν με απασχολεί και πολύ, το βάρος έρχεται και φεύγει μου αρκεί που μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου, τουλάχιστον μέχρι να κάνω την καμπύλη ζαχάρου..! 

Σε βρίσκω πολύ σωστή! Κι εγώ αυτό λέω! Ότι μπορεί και προλαβαίνει ο καθένας να το απολαμβάνει!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές , κορίτσια!! Όλα καλά θα πάνε..υπομονή σε όλες μας ! Πιστεύω κι εγώ ότι τα αγοράκια έχουν πολλή πλάκα και είναι αξιαγάπητα...είμαι έτοιμη να γίνω αγορομάνα χαχαχα. Μακάρι τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με σεβασμό απέναντι στο γυναικείο φύλο :wink:

• Μου αρέσει 2

On 27/10/2022 at 10:26 ΠΜ, Leica είπε:

Καλώς ήρθες! Χαίρομαι που όλα είναι καλά με το μωράκι σου και που τρως άνετα ότι θέλεις! Μεγάλη υπόθεση.........

Κι εμένα αυτό το υγρό μου έδωσαν για σίδηρο και τρέμω μην κάνει χειρότερα το στομάχι και τις ναυτίές μου....

Κορίτσια έχω αρρωστήσει κι ενώ δεν έχω πυρετό έχω αφόρητο μπούκωμα και πόνο στα λαιμά και νιώθω τρομερά αδύναμη....και η ναυτία στο φουλ. :(

Περαστικά σου κορίτσι μου...είναι χάλια το μπούκωμα και να μην μπορείς να βάλεις κάτι...Εμένα με βοηθάει να κοιμάμαι όρθια που λένε και να έχω ένα βαμβάκι στη μύτη να τραβάει τα υγρά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...