Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, isavela81 είπε:

      Ναι αύριο είναι Τρίτη ημέρα αλλά.μου.ειπε να πάμε 5η ημέρα,δεν νομίζω φρέσκα γιατί το ψιλό αποκλείω να έχω 4 δηλ όλα να πάνε μέχρι τότε και εκτός αυτού θα κάνω υστεροσκοπηση πριν που φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως 

      Δίκιο έχεις εννοείται αλλά δεν άκουσε καθόλου την σκέψη μου δυστυχώς 

      Ναι λέει πάνω από 40 είναι 4, σκέφτομαι ήδη να πάρω γνώμη κ από άλλον εξωσωματιστη,δεν περισσεύει ούτε ενέργεια ούτε χρήματα για πέταμα 

      Οι πιθανότητες σε αυτές τις ηλικίες να έχεις τέσσερα υγιή έμβρυα είναι σχεδόν μηδενικές. Για αυτό θέλει τέσσερα, να αυξήσει την πιθανότητα να βρείτε τη μια υγιή βλαστοκύστη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχει τον τελευταίο λόγο. Αν θέλεις δύο ετ θα επιμείνεις σε αυτό, θα του εξηγήσεις ότι προτιμάς να ξανακάνεις την διαδικασία από το να βάλεις τέσσερα. Αυτό βέβαια έχει μεγαλύτερο κόστος σε περίπτωση αποτυχίας. Εσύ όμως αποφασίζεις… εμένα η εμβρυολογος ήθελε τρία και ξεκαθάρισα ότι πάνω από δύο δεν βάζω, έτσι και έγινε.

      • Ευχαριστώ 1

2-7/9 Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου


CoffeeTime

Recommended Posts

2-7/9 Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

« Η Θεία Αποκάλυψη της Μουσικής» - Είσοδος Ελεύθερη

Έντεκα χρόνια πολιτιστικής προσφοράς με άξονα την πνευματικότητα

Το 11ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμο πραγματοποιείται φέτος από την Παρασκευή 2 έως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, στον Ιερό χώρο της Αποκάλυψης. Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Μαέστρος Άλκης Μπαλτάς ενώ η διοργάνωση ανήκει στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου. Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, που ξεκίνησε το 2001, εισέρχεται στην δεύτερη δεκαετία της καλλιτεχνικής του προσφοράς, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες μουσικές καλοκαιρινές διοργανώσεις με ξεκάθαρο στόχο την παρουσίαση εκδηλώσεων υψηλού μουσικού και πνευματικού περιεχομένου όπως αρμόζει στον ιερό χώρο στον οποίο φιλοξενείται.

Το 11ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, παρά τη δύσκολη συγκυρία, επιμένει και προσφέρει στο κοινό ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό ακροατή με την ποικιλία και το ευρύ φάσμα των μουσικών επιλογών και την παρουσία υψηλού επιπέδου καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο φετινό πρόγραμμα, που είναι ένας αρμονικός συνδυασμός κλασσικής, θρησκευτικής και έντεχνης μουσικής, θα συναντήσουμε μεσαιωνικά λατρευτικά τραγούδια αφιερωμένα στην Παναγία από το σύνολο παλιάς μουσικής “Sinfonia”, Jazz συνθέσεις θρησκευτικού χαρακτήρα αλλά και Gospel, Spirituals, Blues από το Voyage Jazz Quartet, ενώ η Ελένη Πέτα, με τη συνοδεία μικρού οργανικού συνόλου θα ερμηνεύσει ελληνικά και ξένα τραγούδια που αναφέρονται στη Φύση στο πλαίσιο του αφιερώματος στην ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος.

Πολύ σημαντικές και οι συναυλίες της αμερικάνικης Χορωδίας CAPPELLA ROMANA, καθώς και η Συναυλία της Ορχήστρας του Φεστιβάλ Πάτμου με μαέστρο τον Άλκη Μπαλτά, όπου, εκτός από τραγούδια με θέμα την Παναγία και συνθέσεις Scarlatti, Pergolezi κ.α., θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση το έργο του Μπάμπη Μπλαζουδάκη «Άγιος Μηνάς: Αντιμέτωπος με τη Θάλασσα» γραμμένο κατά παραγγελία του Α. Μπαλτά για το 11ο Φεστιβάλ της Πάτμου.

H είσοδος στις συναυλίες είναι ελεύθερη

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...