Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!

εγώ έρχομαι από το διπλανό καφέ :) και θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή έχει πάρει το μάτι μου ότι κάποιες κοπέλες είναι στον Βασιλόπουλο, τις απόψεις σας είτε θετικές είτε αρνητικές. Έχω κάνει 2 αποτυχημένες εξωσωματικές και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό. Πήγα στον Λαινά αλλά δεν είπε κάτι διαφορετικό από τον δικό μου. Τώρα σκέφτομαι τον Βασιλόπουλο....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

εγώ έρχομαι από το διπλανό καφέ :) και θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή έχει πάρει το μάτι μου ότι κάποιες κοπέλες είναι στον Βασιλόπουλο, τις απόψεις σας είτε θετικές είτε αρνητικές. Έχω κάνει 2 αποτυχημένες εξωσωματικές και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό. Πήγα στον Λαινά αλλά δεν είπε κάτι διαφορετικό από τον δικό μου. Τώρα σκέφτομαι τον Βασιλόπουλο....

Εγώ προσωπικά έχω κάνει 4 εξωσωματικές σε άλλο κέντρο και με διαφορετικό γιατρό από τον οποίο τονίζω ότι δεν έχω κανένα παράπονο.. Απλά είπα να αλλάξει το γούρι και η ψυχολογία μου και αποφάσισα να πάω στον Βασιλόπουλο, τον οποίο όχι μόνο κατασυμπάθησα εγώ αλλά και ο άνδρας μου..

Νομίζω ότι είναι πολύ θετικός άνθρωπος και βάζει τα δυνατά του για να μην μείνει καμία κοπέλα δυσαρεστημένη..

Έχω αποφασίσει την επόμενη προσπάθεια να την κάνω μαζί του.. το μόνο που δεν ξέρω είναι το πότε..

Δεν χάνεις τίποτε να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί του και αποφασίζεις μετά..

L2qIp2.png

Δομνινα έκλεισα ραντεβού και θα παω τη Δευτέρα. Μήπως γνωρίζεις πόσο κοστίζει η επίσκεψη και πόσο η εξωσωματική? Συζητήσατε το κόστος?

Που έκλεισες ραντεβού; στο ιατρείο του ή στο κέντρο εξωσωματικής; για το ιατρείο δεν ξέρω πόσο κοστίζει η επίσκεψη.. στο κέντρο εξωσωματικής πάντως η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν..

Για το κόστος της εξωσωματικής δεν συζητήσαμε καθόλου μιας και δεν έχουμε καταλήξει πως θα προχωρήσουμε. Βλέπεις όλα εξαρτώνται από τον τρόπο.. απλή εξωσωματική, τροποποιημένος φυσικός, δανεικά, μικρογονιμοποίηση...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Έκλεισα ραντεβού στο ιατρείο του. Εμείς πιστεύω ότι 100% θα πάμε σε μικρο γιατί τα ωάρια μου έχουν σκληρή διάφανη ζώνη.

Το κέντρο είναι οργανωμένο?

Είναι πολύ οργανωμένο αλλά προσωπική εμπειρία από το κέντρο δεν έχω μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγα και μόνο συζητήσαμε..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια σίγουρα θα σου πουν κάτι παραπάνω..

L2qIp2.png

Έχω να του πάω ένα πακέτο με εξετάσεις. Ελπίζω να τον καλύψουν και να μη μου ζητήσεις να κάνω ξανά υστεροσκόπηση ή κάτι άλλο.....

Τώρα έχω αγωνία και θέλω να έρθει η Δευτερα....

Για ποσοστά επιτυχίας σου μίλησε?

Καλημερα κι από μενα!!!!!!!

Καταρχην, κι εγω χαρηκα πουη Agelik μας ειναι καλά!!! Συμβαινει το αιματάκι καμια φορα, κι εμενα μου χε τυχει τις πρωτες μερες. Δε ειναι ομως τιποτα κακό!

Lucky τι να πω.... τετοιες ιστοριες μου ακουγονται τραγικες...γιατι και τα δυο, δηλ και η εγκυμοσυνη αλλά και η εκτρωση ειναι ασχημα γεγονοτα και νομιζω δεν μπορουν να διαγραφουν ποτε απ το μυαλό σου και σε κυνηγανε μια ζωη. Για την ανωριμότητα της ηλικίας ας μη σχολιάσω:mad:

Piggy κι εγω το μπεζοκαφε εχω πάρει,....ή μπεζόασπρο δεν καλοθυμάμαι:rolleyes: Ωραια θα ανταλλάζουμε εμπιερίες!! Καλοτάξιδο!!!! Εγω να σου πω δεν πηρα τα καθισματακια... Θα τα εχω ξεχωριστά.

Ξεκινησες προετοιμασίες?? Εγω για την ωρα μονο σεντονάκια και τετοια, γιατι μου εχουν δωσει μερικά και μου εραψε και η μαμα μου και τα ειδα σημερα, ειναι υπέροχα!!! Τωρα πιο πολύ ρουχαλάκια θελω να παρω.

Leni μου εγω μετα την ωοληψία πονούσα πολύ. Δε στο λεω για να τρομάξεις, γιατι σκεψου οτι ηταν ηπια μορφή. Δηλ εννοειται δε χρειάστηκε νοσοκομειο. Και αυτό μην το βαζεις στο μυαλό σου γιατι ειναι λιγο σπάνιο. Πρεπει νομιζω να μαζευει υγρο η κοιλιά σου ή κατι τετοιο τελοσπάντων. Απλά θυμάμαι οτι ειχα πονο και οτι αυτο θεωρουνταν φυσιολογικό. Σκεψου οτι εφτασα σε σημειο να πω "δε με νοιαζει ποτε θα κανω τη μεταφορά αρκει να γινω καλά:shock:" Αυτο κρατησε λιγες μερες (2-3 αν θυμαμαι καλά) αλλά και πιο μετα η κοιλιά μου ηταν ακόμα κάπως πρησμένη και αυτο με δυσκόλευε. Και εννοειται για μια εβδομαδα ετρωγα πολύ πρωτεινη και ασπράδια.

Μη φοβάσαι πάντως. Θα περάσει, απλά κανε λιγο υπομονή.... Θυσιες για ενα καλό αποτελεσμα!

athenian δεν εχω εμπειρία απο Βασ. Τα κοριτσια ομως λενε τα καλύτερα!

Φιλιά σε ολες!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gem για να δω τι θα πουν και τα κορίτσια.

Απο κάτι λίγα που διάβασα πρέπει να είναι πολύ καλός και να τον νοιώθεις κοντά σου.

Αυτό που με ενδιαφέρει όμως πραγματικά είναι να είναι καλός στη δουλειά του και να μπορέσει να μου χαρίσει ένα μωράκι. Τελικά μόνο το αποτέλεσμα μετράει....

καλησπερα κοριτσακια μου.....

εγω εκανα σημερα τις εξετασεις μου καποιες θα βγουν την παρασκευή και οι αλλες σε 10 μερες εκλεισα ραντεβου με την ενδοκρινολογο μου την τριτη το πρωι να δουμε πως ειναι ο θυροειδης μου ....με οταν βγουν και οι αλλες θα κλεισω με την ρευματολογο μου...

Λενηηηηηηηη μουυυυυυυυ παντα σου στελνω την θετικη μου ενεργεια και να ξερεις οτι τον αλλο μηνα θα εισαι εγκυος στο υπογραφω εγω....

Δομνινα μου τελικα κατεληξες στον βασιλοπουλο??? μπραβο κοριτσακι μου με το καλο σου ευχομαι.....και να θυμασαι παντα οτι στην κρητη θα ερθεις κουβαλοντας καροτσια πιπιλες και μπιμπερο

Μισπιγκυ μου και gemini moy καλοριζικα να ειναι τα ψωνια σας και με το καλο παιδικες φωνουλες στο σπιτι σας...

κοπελια μου το ζουζουνακι μας τι κανεις??? αχουτο μωρε ηταν πολυ κουρασμενο αφου ουτε γαλα δεν ηθελε,δεν πειραζει ομως παιδακι ειναι παιζει να μου την φιλησεις

Αγγελικ μου πως παει η ξεκουραση??? δεν πειραζει ξαπλα και ξεκουραση μαλλον το φασολακι σου σε θελει σπιτι και ξεκουραστη...

Lucky μου πως ειναι τωρα η ανηψια σας?? θα θελει πολυ στηριξη να την προσεχεις.......εσυ πως εισαι???

αυτα απο μενα φιλακια σε ολες ........

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και στην κανούρια του καφέ μας :)

athenian εγώ στον Λαϊνά πήγα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Με την πρώτη προσπάθεια πιάσαμε το κοριτσάκι μας. Για τον Βασ δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά οι υπόλοιπες κοπέλες λένε τα καλύτερα... Οπότε περίμενε να σε δαφωτίσουν :)

Τζέμινι και Μισπίγκυ μεγειά τα καρότσια σας και ό,τι άλλο ψωνίσατε. Τό έχω ξαναπει και το ξαναλέω, μη παίρνετε πολλά πράγματα. Τα πιο απαραίτητα είναι τα φανελάκια και κάποια φορμάκια. Θα σας φέρουν πολλά και σαν δώρα και τον πρώτο καιρό τα μωρά δεν βγαίνουν πολύ έξω για να λερωθούν. Καλύτερα να ψωνίζετε για 3 μηνών και πάνω γιατί μεγαλώνουν γρήγορα.Αν έχετε και άλλους γονείς να σας δανείσουν για τον πρώτο καιρό, ακόμα καλύτερα.

Λένη μου κάνε λίγη υπομονή, θα περάσουν οι πόνοι. Μήπως πήρες τηλ τον Βασ να σου πει τί να κάνεις?

Δομνίνα, Κατερίνα και Lucky είστε καλά?

Εμείς πήγαμε πρωινή βόλτα μιας και η γιαγιά μας η μια μας έδωσε χρήματα χθες για να ψωνίσουμε για το Πάσχα και βγήκαμε να πάρουμε ζακετούλες και παπουτσάκια για καλά μας :) Της πήρα παπουτσάκια 19 νούμερο για να τα φορέσει τώρα που στέκεται και μέχρι το καλοκαίρι και ζακετούλα για 18 μηνών γιατί για 12 μηνών της έμπαινε ίσα ίσα... Βρε κορίτσια υπάρχουν ρούχα που δεν προλάβαμε να τα φορέσει. Ψηλώνουν πολύ γρήγορα, απαπαπα! Να έχουν υγεία φυσικά και δεν πειράζει, θα τα φορέσουν άλλα παιδάκια ή ενα δεύτερο, αν μας στείλει ο Καλός Θεούλης :)

Αγγελικούλα σε σκεφτόμαστε και ευχόμαστε να είσαι καλά κι εσύ και το μπεμπάκι σου. Καθήστε αναπαυτικά και οι δύο να ξεκουραστείτε, μέχρι να νιώσεις εσύ καλύτερα και να σου επιτρέψει ο γιατρός να σηκωθείς.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Γεια σας κορίτσια.. Τι έχω πάθει, ποναει πολυ η κοιλια μου.. Ειμαι ξαπλωμενη.. Πήρα τον βασιλοπουλο και μου είπε ότι δεν ειναι ανησυχητικό αλλα να ακολουθώ πίστα τις οδηγίες που μου έχει δώσει. Όχι αλάτι, να πινω ένα σκευασμα πρωτεινης 2 φορές τη μέρα, ενέσεις orgalutran κλπ. Ουφ...

Άντε να περάσει...

Athenian δεν έχω λόγια να σου πω ποσο με έχει βοηθήσει ο βάς. Σε όλους τους τομείς.. Πήγα εκει με ηθικό στα πατωματα και έχω βρει πάλι την αισιοδοξία μου.. Έχει προσέξει ένα ένα τι φάρμακα θα μου δώσει για την θεραπεία, προσέχει κάθε λεπτομέρεια και παει βήμα βήμα. Τίποτα στην τύχη του. Ειναι ενημερωμένος σε ότι καινούργιο υπάρχει και μου έχει προτείνει ήδη δυο καινούργιες μεθόδους που βοηθάνε να πετύχει η εξωσωματικη. Και ειναι και κοντα σου σε ότι χρειαστείς. Πιστεύω ότι δεν θα το μετανοιωσεις που θα τον επισκεφτεις. Έχεις κάνει άλλη προσπάθεια;

Το κέντρο δε, ειναι μια χαρα. Άνετο, συγχρονο, όλοι ευγενικοί, και πολυ οργανωμένοι. Σε παίρνουν τηλ και σου εξηγούν τα πάντα ... Γενικα, μια χαρα!

Ότι άλλο θές, να μας ρωτας

Άντε η Δευτέρα δεν ειναι τόσο μακρυά:) περιμένουμε τα νέα σου!

Ξύπνησα και εγω...

Καλημέρα,

Λενακι, πάρε το Βας. εγω δεν ξέρω καθόλου επι του θέματος... Δεν θα είναι τίποτα πάντως.

Athenian εγω δεν έχω λόγια να μιλήσω για το Βας. Ευγνωμωνω τον άνθρωπο που μου τον συνέστησε! Είναι απίθανος άνθρωπος, πάντα δίπλα σου, πάντα αισιόδοξος και υποστηρικτικος! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον βρίσκεις στο τηλ ή να μην ασχοληθεί με την κάθε βλακεία που μπορεί να σου περνάει απο το κεφάλι και να σε καθησυχάσει.

Επίσης και πιο σημαντικό, είναι διαβασμένος φουλ!!! Ξέρει τι κάνει ο άνθρωπος! Δεν κάνει τίποτα στη τύχη (άντε μάθαμε μια μέθοδο και αυτήν κάνουμε...) και στην κάθε κοπέλα κάνει αυτο που είναι καλύτερο για την περίπτωση της! Απόδειξη: εδω είμαστε 3 που πήγαμε ή πάμε και οι 3 έχουμε κάνει διαφορετικά πράγματα! Επίσης οι 2 είμαστε ήδη έγκυος και η 33ήμερο θα είναι τον άλλο μήνα!

Ακόμα και όταν σου λέει ότι θα κάνουμε αυτο ή το άλλο σου εξηγεί γιατι είναι καλύτερο για σένα και ποιες μελέτες το υποστηρίζουν! (evidence based medicin και μόνο!)

Εγω δεν θα τον αλλαζα για κανένα! Και σαν άνθρωπο και σαν γιατρο.

Επίσης του χρωστάμε τα διδυμακια μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτο!

Όσο για το κέντρο... Είναι φοβερό! Η εμβρυολογος είναι παρα πολυ καλή, σου εξηγεί τα πάντα η ίδια και νιώθεις πραγματικά σιγουριά! Η αναισθησιολογος ξέρω ότι είναι πολυ καλή, έτυχε να την ξέρω απο τη δουλεια μου, οπότε είμαι σίγουρη για αυτη και έχουν και ψυχολόγο! Αυτο μου είχε κάνει πολυ εντύπωση. Μπορεί να ακούγεται υπερβολή αλλα πίστεψε με... Χρειάζεται! Εμενα είχε παει άσχημα η ωοληψια, μετρούσαμεκαι περιμέναμε 8-9 αυγουλακια και πήραμε μόνο 4... Τα αλλα ήταν άδεια. Με παρηγορησε ο Βας. παρα πολυ, αλλα και η ψυχολόγος ήταν εκει και βοήθησε πολυ! Μου είπε 3 κουβέντες που με κάνανε να αντεξω την αναμονή για να δούμε πως πήγε η γονιμοποίηση...

Ελπίζω να βοήθησα. Θα πας και θα μας πεις και εσυ την γνώμη σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Σας αφήνω, πάω για πρωινό!

Φιλια πολλα!!

Λενακι, γράψε μας πως είσαι και αν μιλησες με Βας. Επίσης άνοιγε και τσατ στο φεισμπουκ!!!

c12e25debb.png

καλησπερα κουκλες εδω και γω,μολις τωρα μπηκα στο σπιτι ημουν σημερα στην πολη και εκανα κατι ψωνια ,ηρθε και μια φιλη μου μαζι με το αγορακι της που ειναι μολις 4 μηνων και πηγαμε για καφεδακι και ηταν τελεια δεν ηθελα να αφησω το μωρο απο τα χερια μου!!!χαχαχα!!!

Λενι μου με τοση θετικη ενεργεια που σου στελνουμε ολες θα πιασεις τριδυμα στο τελος χαχα!!Αυτο για την υιοθεσία το σκεφτικα και γω αλλα με προλαβαν αλλοι ο γιατρος που πηγε και το συζητησαν της προτηνε ενα γνωστο του ζευγαρι που θα αναλαμβανε πληρως την εγκυμοσινη(θα ειχαν την κοπελα σπιτι τους)και την γεννα και με το που θα γεννουσε θα της εδινα και 20.000 ευρο,και παλι δεν της αλλαξε γνωμη!!!

Κατερινα μου ευχομαι να βγουν μια χαρα οι εξετασεις σου!

Δομνινα μου με το καλο να υποδεχτεις την αδερφουλα σου με το νεο σου ανιψακι!!!!

Αγγελικουλα μου εσυ καλη ξεκουραση και το νου σου στο σπορακι!!!!

misspiggy k gemini πολυ χαιρομαι που εχετε μπει σε μια τελικη ευθεία και κανετε ψωνια για τα μωρακια σας αντε κοριτσακια μου με το καλο να τα παρετε αγκαλιτσα!!

Κοπελια μου μεγια τα καινουρια ''παπα''της μικρης Δημητρας!!!1

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Ξύπνησα και εγω...

Καλημέρα,

Λενακι, πάρε το Βας. εγω δεν ξέρω καθόλου επι του θέματος... Δεν θα είναι τίποτα πάντως.

Athenian εγω δεν έχω λόγια να μιλήσω για το Βας. Ευγνωμωνω τον άνθρωπο που μου τον συνέστησε! Είναι απίθανος άνθρωπος, πάντα δίπλα σου, πάντα αισιόδοξος και υποστηρικτικος! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον βρίσκεις στο τηλ ή να μην ασχοληθεί με την κάθε βλακεία που μπορεί να σου περνάει απο το κεφάλι και να σε καθησυχάσει.

Επίσης και πιο σημαντικό, είναι διαβασμένος φουλ!!! Ξέρει τι κάνει ο άνθρωπος! Δεν κάνει τίποτα στη τύχη (άντε μάθαμε μια μέθοδο και αυτήν κάνουμε...) και στην κάθε κοπέλα κάνει αυτο που είναι καλύτερο για την περίπτωση της! Απόδειξη: εδω είμαστε 3 που πήγαμε ή πάμε και οι 3 έχουμε κάνει διαφορετικά πράγματα! Επίσης οι 2 είμαστε ήδη έγκυος και η 33ήμερο θα είναι τον άλλο μήνα!

Ακόμα και όταν σου λέει ότι θα κάνουμε αυτο ή το άλλο σου εξηγεί γιατι είναι καλύτερο για σένα και ποιες μελέτες το υποστηρίζουν! (evidence based medicin και μόνο!)

Εγω δεν θα τον αλλαζα για κανένα! Και σαν άνθρωπο και σαν γιατρο.

Επίσης του χρωστάμε τα διδυμακια μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτο!

Όσο για το κέντρο... Είναι φοβερό! Η εμβρυολογος είναι παρα πολυ καλή, σου εξηγεί τα πάντα η ίδια και νιώθεις πραγματικά σιγουριά! Η αναισθησιολογος ξέρω ότι είναι πολυ καλή, έτυχε να την ξέρω απο τη δουλεια μου, οπότε είμαι σίγουρη για αυτη και έχουν και ψυχολόγο! Αυτο μου είχε κάνει πολυ εντύπωση. Μπορεί να ακούγεται υπερβολή αλλα πίστεψε με... Χρειάζεται! Εμενα είχε παει άσχημα η ωοληψια, μετρούσαμεκαι περιμέναμε 8-9 αυγουλακια και πήραμε μόνο 4... Τα αλλα ήταν άδεια. Με παρηγορησε ο Βας. παρα πολυ, αλλα και η ψυχολόγος ήταν εκει και βοήθησε πολυ! Μου είπε 3 κουβέντες που με κάνανε να αντεξω την αναμονή για να δούμε πως πήγε η γονιμοποίηση...

Ελπίζω να βοήθησα. Θα πας και θα μας πεις και εσυ την γνώμη σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Σας αφήνω, πάω για πρωινό!

Φιλια πολλα!!

Λενακι, γράψε μας πως είσαι και αν μιλησες με Βας. Επίσης άνοιγε και τσατ στο φεισμπουκ!!!

MissPiggy σ΄ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έχω κλείσει ραντεβού για τη Δευτέρα. Πριν τον Βασ είχες παει και σε άλλα κέντρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...