Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Alice20 είπε:

Μακάρι να τα καταφέρουμε ❤️

Ναι ρε παιδί μου. Λες και δεν είναι αρκετά τα υπόλοιπα, προκύπτει και καθυστέρηση μερικές φορές χωρίς λόγο και αιτία !! 😆🤪

Μακάρι να είσαι εγκυουλα. Τότε θα σε αφήσω να κάνεις όσα τεστ θέλεις ;) 😘

Χθες το συνειδητοποίησα, κατά την επαφή. Μου ήρθε αυτή η μυρωδιά "ψαριλας" (συγνώμη για τις λεπτομέρειες) και ήθελα να βάλω τα κλάματα! Προς το παρόν έβαλα ενδοκολπικα προβιοτικα και θα πάρω και ειδικό σαπουνακι. Θα το παρακολουθήσω μήπως και γλιτώσω την αντιβίωση! Θα έχουμε αποχή μέχρι την Πέμπτη λόγω του ότι θα λείπει αλλά την Πέμπτη που επιστρέφει ειναι η 15η μέρα του κύκλου μου. Νομίζω θα πάρω το ρίσκο και να έρθουμε σε επαφή την Πέμπτη (αν δεν έχω κάποια ενόχληση)

Ναι, συμφωνώ, μην χάσεις τις γόνιμες. Μήπως να πάρεις και κρέμα κανεστεν? Είναι μυκητίαση? Στην θέση σου θα έβαζα πρωί βράδι κανεστεν, μιας που μόνο καλό κάνει. Μια φίλη μου που κάνει μια θεραπεία και πρέπει να παίρνει 4 αντιβιώσεις καθημερινά, της είπε ο γυναικολόγος να βάζει προληπτικά κάθε 5 ώρες για να μην πάθει μυκητιάση.

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 minutes ago, lilbern said:

Ναι, συμφωνώ, μην χάσεις τις γόνιμες. Μήπως να πάρεις και κρέμα κανεστεν? Είναι μυκητίαση? Στην θέση σου θα έβαζα πρωί βράδι κανεστεν, μιας που μόνο καλό κάνει. Μια φίλη μου που κάνει μια θεραπεία και πρέπει να παίρνει 4 αντιβιώσεις καθημερινά, της είπε ο γυναικολόγος να βάζει προληπτικά κάθε 5 ώρες για να μην πάθει μυκητιάση.

Δεν είναι μύκητες. Είναι βακτηριακή κολπιτιδα. Το καταλαβαίνω απο τη χαρακτηριστική μυρωδιά και τον σχετικά στεγνό κόλπο. Έχω κάποια πολύ πηχτα κιτρινωπά υγρά! ... Πέρσι που μου ξαναετυχε πήρα αντιβίωση. Ηταν μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα. Αλλά ήταν πιο έντονο πέρσι! Δεν θυμάμαι πέρσι αν μου έγραψε κρέμα. Αυτή η κρέμα που λες είναι για μύκητες;

πρίν από 5 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν είναι μύκητες. Είναι βακτηριακή κολπιτιδα. Το καταλαβαίνω απο τη χαρακτηριστική μυρωδιά και τον σχετικά στεγνό κόλπο. Έχω κάποια πολύ πηχτα κιτρινωπά υγρά! ... Πέρσι που μου ξαναετυχε πήρα αντιβίωση. Ηταν μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα. Αλλά ήταν πιο έντονο πέρσι! Δεν θυμάμαι πέρσι αν μου έγραψε κρέμα. Αυτή η κρέμα που λες είναι για μύκητες;

Μηπως να πας να κανεις μια εξεταση για μυκοπλασμα κ ουρεοπλασμα να εισαι σίγουρη? Το ουρεοπλασμα εμποδιζει την σύλληψη.  Μην σε παει κι αλλο πισω.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Alice20 είπε:

Ναι η κρέμα που λέω εγώ είναι για τους μύκητες. Αν είναι λίγο πράσινα τα υγρά και μυρίζουν σαν "ψαρίλα" η κρέμα που βάζουμε είναι η Climycen vag cream bt 1 . Το είχα πάθει 2 φόρες στο παρελθόν και μου την είχε δώσει ο γυναικολόγος. Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να μιλήσεις και με τον γιατρό. Απλά στις λέω γιατί δεν έχουν αντιβίωση μέσα οπότε δεν προκαλούν κάτι κακό στον οργανισμό. Το ουρεόπλασμα δυστυχώς θέλει αντιβίωση και πρέπει να κάνει θεραπεία και ο άντρας σου (σε περίπτωση που είναι αυτό εννοώ)

πρίν από 11 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

Μηπως να πας να κανεις μια εξεταση για μυκοπλασμα κ ουρεοπλασμα να εισαι σίγουρη? Το ουρεοπλασμα εμποδιζει την σύλληψη.  Μην σε παει κι αλλο πισω.

Έχεις δίκιο ότι λένε ότι εμποδίζει την σύλληψη. Εν τω μεταξύ εγώ "γελάω" γιατί όταν είχα μείνει έγκυος τότε ήταν με μια φορά που έγινε ελεύθερα, είχα θυροειδή που δεν το γνώριζα ακόμα οπότε δεν τον είχα ρυθμίσει και είχαμε και ουρεόπλασμα. Είχα 3 στα 3 που υποτίθεται δεν πιάνεις παιδί. Αλλά τελικά αν θέλει να έρθει θα έρθει. Ίσως επειδή τότε δεν το σκεφτόμουν καν🤣

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

@lilbern νιώθω σαν εθισμένη με τα τεστάκια 😂😂😂 αλλά κρατιέμαι δυνατά! (λέμε τώρα μέχρι και στο όνειρα μου κάνω αυτή τη διαδικασία, αν είναι δυνατόν!) πάντως τα πιασίματα που έχω στα γυναικολογικά είναι περίεργα, ώρες ώρες μπερδεύομαι με το έντερο 🫡🤨 όταν πήγαινα γυμνάσιο είχα πόνους μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, αλλά ήταν άλλοι πόνοι! τώρα θα δείξει, μπορεί να τα πλάθω και με το μυαλό μου, επειδή το θέλω πολύ 😂😂😂

είδα που είπες για το θυρεοειδή! εγώ όταν είχα πάει μια φορά πριν από 5 χρόνια, οι τιμές ήταν μια χαρά και ο ενδοκρινολόγος είχε πει "εχεις χασιμοτο και οζίδια", εγώ πανικόβλήθηκα, εξετάσεις, νόμιζα ότι πεθαίνω. Εν τέλει μου δίνει σίδηρο και Β12 που ήταν μια χαρά τιμές και φυλλικό οξύ και βιταμίνη d που είχα χαμηλή τίποτα! μετά το 20 που είχα πάει σε άλλη ενδοκρινολόγο, λόγω καραντίνας είχα βάλει κάποια κιλά και λεει "καλά 23 χρονών κορίτσι τόσα κιλά; κρίμα είναι! δεν έχεις χασιμότο και ούτε τίποτα άλλο" όντως με τιμές και υπέρηχο δεν είχα τίποτα! το σχόλιο που άκουσα βέβαια από νέα επιστήμονα και ειδικά το 2020 που είχαν ξεσπάσει πόσες διατροφικές διαταραχές, δεν θέλω να το σχολιάσω 😂😂😂 από τότε δεν τον έχω ελέγξει με υπέρηχο γιατί οι τιμές είναι οκ

@Alice20 δυστυχώς από κολπίτιδες δεν γνωρίζω τίποτα, γιατί δεν μου έχει τύχει! αυτές τις 4 μέρες όμως προσπάθησε να ηρεμήσεις! μια συμφοιτήτρια μου έβγαζε κολπίτιδα όταν στεναχωριόταν ή αγχωνόταν πολύ και ήταν χάλια με χαπια, αλοιφές! αυτό το 4ήμερο που θα λείπει ο σύζυγος προσπάθησε να ηρεμήσεις, για να ηρεμήσει και η κολπίτιδα και στην περίπτωση που νιώθεις καλά, κάντε την ταπεινή σας προσπάθεια! αλλιώς υπομονή!

• Λουλούδια 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Evdokia Pan said:

Το σκέφτηκα αλλά είπα να το δω μέχρι την Πέμπτη πώς θα είμαι. Λες να πάω άμεσα;

1 hour ago, lilbern said:

Ναι η κρέμα που λέω εγώ είναι για τους μύκητες. Αν είναι λίγο πράσινα τα υγρά και μυρίζουν σαν "ψαρίλα" η κρέμα που βάζουμε είναι η Climycen vag cream bt 1 . Το είχα πάθει 2 φόρες στο παρελθόν και μου την είχε δώσει ο γυναικολόγος. Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να μιλήσεις και με τον γιατρό. Απλά στις λέω γιατί δεν έχουν αντιβίωση μέσα οπότε δεν προκαλούν κάτι κακό στον οργανισμό. Το ουρεόπλασμα δυστυχώς θέλει αντιβίωση και πρέπει να κάνει θεραπεία και ο άντρας σου (σε περίπτωση που είναι αυτό εννοώ)

Έχεις δίκιο ότι λένε ότι εμποδίζει την σύλληψη. Εν τω μεταξύ εγώ "γελάω" γιατί όταν είχα μείνει έγκυος τότε ήταν με μια φορά που έγινε ελεύθερα, είχα θυροειδή που δεν το γνώριζα ακόμα οπότε δεν τον είχα ρυθμίσει και είχαμε και ουρεόπλασμα. Είχα 3 στα 3 που υποτίθεται δεν πιάνεις παιδί. Αλλά τελικά αν θέλει να έρθει θα έρθει. Ίσως επειδή τότε δεν το σκεφτόμουν καν🤣

Προσπαθώ κι εγώ να το βγάλω εντελώς απο το μυαλό μου αλλά πώς γίνεται αυτό; !!;;;

πρίν από 15 λεπτά , rodok είπε:

@lilbern νιώθω σαν εθισμένη με τα τεστάκια 😂😂😂 αλλά κρατιέμαι δυνατά! (λέμε τώρα μέχρι και στο όνειρα μου κάνω αυτή τη διαδικασία, αν είναι δυνατόν!) πάντως τα πιασίματα που έχω στα γυναικολογικά είναι περίεργα, ώρες ώρες μπερδεύομαι με το έντερο 🫡🤨 όταν πήγαινα γυμνάσιο είχα πόνους μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, αλλά ήταν άλλοι πόνοι! τώρα θα δείξει, μπορεί να τα πλάθω και με το μυαλό μου, επειδή το θέλω πολύ 😂😂😂

είδα που είπες για το θυρεοειδή! εγώ όταν είχα πάει μια φορά πριν από 5 χρόνια, οι τιμές ήταν μια χαρά και ο ενδοκρινολόγος είχε πει "εχεις χασιμοτο και οζίδια", εγώ πανικόβλήθηκα, εξετάσεις, νόμιζα ότι πεθαίνω. Εν τέλει μου δίνει σίδηρο και Β12 που ήταν μια χαρά τιμές και φυλλικό οξύ και βιταμίνη d που είχα χαμηλή τίποτα! μετά το 20 που είχα πάει σε άλλη ενδοκρινολόγο, λόγω καραντίνας είχα βάλει κάποια κιλά και λεει "καλά 23 χρονών κορίτσι τόσα κιλά; κρίμα είναι! δεν έχεις χασιμότο και ούτε τίποτα άλλο" όντως με τιμές και υπέρηχο δεν είχα τίποτα! το σχόλιο που άκουσα βέβαια από νέα επιστήμονα και ειδικά το 2020 που είχαν ξεσπάσει πόσες διατροφικές διαταραχές, δεν θέλω να το σχολιάσω 😂😂😂 από τότε δεν τον έχω ελέγξει με υπέρηχο γιατί οι τιμές είναι οκ

@Alice20 δυστυχώς από κολπίτιδες δεν γνωρίζω τίποτα, γιατί δεν μου έχει τύχει! αυτές τις 4 μέρες όμως προσπάθησε να ηρεμήσεις! μια συμφοιτήτρια μου έβγαζε κολπίτιδα όταν στεναχωριόταν ή αγχωνόταν πολύ και ήταν χάλια με χαπια, αλοιφές! αυτό το 4ήμερο που θα λείπει ο σύζυγος προσπάθησε να ηρεμήσεις, για να ηρεμήσει και η κολπίτιδα και στην περίπτωση που νιώθεις καλά, κάντε την ταπεινή σας προσπάθεια! αλλιώς υπομονή!

Ααα χασιμότο έχω εγώ, αλλά παίρνω χαπάκι κάθε πρωί από την εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα. 

Μα βρε συ, ένα, ένα τεστάκι για το καλό την Παρασκευή? Άντε ρε παιδί μου το Σάββατο έστω!!!! Είναι εθισμός τα άτιμα. Καλά καλά σκάω 🤣 Αφού είσαι αποφασισμένη εσύ είμαι πολύ τρατζικ που θέλω να σε σύρω στην ακολασία 🤣

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

Το σκέφτηκα αλλά είπα να το δω μέχρι την Πέμπτη πώς θα είμαι. Λες να πάω άμεσα;

Προσπαθώ κι εγώ να το βγάλω εντελώς απο το μυαλό μου αλλά πώς γίνεται αυτό; !!;;;

Δυστυχώς δεν βγαίνει φίλη 😅 Απλά τότε ήμουν 22 χρονών και μόνο τα παιδιά δεν σκεφτόμουν. Οπότε με σκέφτηκαν αυτά και ήρθε ο γιος μου να μου κάνει έκπληξη χαχα!!!

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

24 minutes ago, rodok said:

Τελικά πού κατέληξαν; Έχεις ή δεν έχεις χασιμοτο; Τελικά όσους ρωτήσεις, τόσες απόψεις θα έχεις! 

Κι εγώ πιστεύω ότι παθαίνω αυτά λόγω άγχους και λόγω ανισορροπίας στη χλωρίδα λόγω αντιβίωσης, μετά μύκητες, καπάκι περίοδο... Δεν πρόλαβε νομίζω να επανέλθει!

πρίν από 19 λεπτά , lilbern είπε:

Ααα χασιμότο έχω εγώ, αλλά παίρνω χαπάκι κάθε πρωί από την εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα. 

Μα βρε συ, ένα, ένα τεστάκι για το καλό την Παρασκευή? Άντε ρε παιδί μου το Σάββατο έστω!!!! Είναι εθισμός τα άτιμα. Καλά καλά σκάω 🤣 Αφού είσαι αποφασισμένη εσύ είμαι πολύ τρατζικ που θέλω να σε σύρω στην ακολασία 🤣

Δυστυχώς δεν βγαίνει φίλη 😅 Απλά τότε ήμουν 22 χρονών και μόνο τα παιδιά δεν σκεφτόμουν. Οπότε με σκέφτηκαν αυτά και ήρθε ο γιος μου να μου κάνει έκπληξη χαχα!!!

σκέφτηκα για ενα πρεντικορακι early για να μου φύγει η ιδέα, αλλά μπορεί να είναι κ early να δείξει κάτι γενικά! 😂😂😂 Πήγα να παραγγείλω από το σκρουτζ για πιο οικονομικά. Έγραφε ότι αύριο θα είναι εδώ, κάνω την παραγγελία και αφού κάνω την παραγγελία, εμφανίζονται κριτικές ότι άργησε 6 μέρες κλπ! λέω σημάδι από το Θεό είναι, πατάω ακύρωση! κοιτάω το φαρμακείο στην Κρήτη, εγώ στις Σέρρες, ούτε με πελεκάνο θα έφτανε σε 24 ώρες 😂😂

Πάντως σε νιώθω για χαρακτήρα έξω καρδιάς, είσαι μικρή και φαντάζομαι ότι έχεις μια μονάδικη σχέση με τον γιο σου και πως ίσως κάποιες φορές γίνεσαι λίγο παραπάνω παιδί μαζί του 😍💕💕

πρίν από 22 λεπτά , Alice20 είπε:

Τελικά πού κατέληξαν; Έχεις ή δεν έχεις χασιμοτο; Τελικά όσους ρωτήσεις, τόσες απόψεις θα έχεις! 

Κι εγώ πιστεύω ότι παθαίνω αυτά λόγω άγχους και λόγω ανισορροπίας στη χλωρίδα λόγω αντιβίωσης, μετά μύκητες, καπάκι περίοδο... Δεν πρόλαβε νομίζω να επανέλθει!

τελικά τα παράτησα γιατί οι μετρήσεις ήταν οκ, και όταν τελείωσε η περίοδος που είχα άγχος, έχασα 10 κιλά έτσι απλά και πλέον κι εύκολα βάζω, εύκολα χάνω. Κι εφόσον νιώθω καλά,δεν το ξαναέψαξα περαιτέρω! 

Εφόσον το πιστεύεις, κάθησε και χαλάρωσε! επίσης νομίζω στο εμπόριο υπάρχουν σαπουνάκια για τις γυναίκες που είναι επιρρεπής προς τις κολπίτιδες! νομίζω από τη σειρά της lactacyd, μου την είχε προτείνει ο γυναικολόγος μου. Εγώ βέβαια πήρα το απλό, κι επειδή είναι πολύ ήπια είναι για καθημερινή χρήση! απλά να έχεις στο νου σου στις γόνιμες μέρες να μην χρησιμοποιείς σαπουνάκι 

• Λουλούδια 1

14 minutes ago, rodok said:

σκέφτηκα για ενα πρεντικορακι early για να μου φύγει η ιδέα, αλλά μπορεί να είναι κ early να δείξει κάτι γενικά! 😂😂😂 Πήγα να παραγγείλω από το σκρουτζ για πιο οικονομικά. Έγραφε ότι αύριο θα είναι εδώ, κάνω την παραγγελία και αφού κάνω την παραγγελία, εμφανίζονται κριτικές ότι άργησε 6 μέρες κλπ! λέω σημάδι από το Θεό είναι, πατάω ακύρωση! κοιτάω το φαρμακείο στην Κρήτη, εγώ στις Σέρρες, ούτε με πελεκάνο θα έφτανε σε 24 ώρες 😂😂

Πάντως σε νιώθω για χαρακτήρα έξω καρδιάς, είσαι μικρή και φαντάζομαι ότι έχεις μια μονάδικη σχέση με τον γιο σου και πως ίσως κάποιες φορές γίνεσαι λίγο παραπάνω παιδί μαζί του 😍💕💕

τελικά τα παράτησα γιατί οι μετρήσεις ήταν οκ, και όταν τελείωσε η περίοδος που είχα άγχος, έχασα 10 κιλά έτσι απλά και πλέον κι εύκολα βάζω, εύκολα χάνω. Κι εφόσον νιώθω καλά,δεν το ξαναέψαξα περαιτέρω! 

Εφόσον το πιστεύεις, κάθησε και χαλάρωσε! επίσης νομίζω στο εμπόριο υπάρχουν σαπουνάκια για τις γυναίκες που είναι επιρρεπής προς τις κολπίτιδες! νομίζω από τη σειρά της lactacyd, μου την είχε προτείνει ο γυναικολόγος μου. Εγώ βέβαια πήρα το απλό, κι επειδή είναι πολύ ήπια είναι για καθημερινή χρήση! απλά να έχεις στο νου σου στις γόνιμες μέρες να μην χρησιμοποιείς σαπουνάκι 

Lactacyd παίρνω κι εγώ. Έχω το μωβ που είναι για καθημερινή χρήση αλλά τώρα θα περάσω να πάρω το κόκκινο που ειναι πιο ισχυρό. Για αποκατάσταση... Επηρεάζει το σαπουνακι στις γόνιμες; Δεν το ήξερα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , rodok είπε:

Είσαι πολύ γλυκιά, ευχαριστώ 😍 Με τον γιο μου είναι η αλήθεια ότι έχουμε πολύ όμορφη σχέση και επειδή όντως έχω μείνει παιδί σε ορισμένα πράγματα κάνουμε συνέχεια χαζομάρες σπίτι. Παίζουμε, χορεύουμε, είναι το κολλητάρι μου 😂

Είναι early για το early μαναμ. Άστο ακόμα. Πάρε της one step που έχουν επίσης ευαισθησία από 10miu και έρχονται σε 2-3 μέρες στην πόρτα σου. Ότι πρέπει δηλαδή για την ημέρα που θα το χρειαστούμε 😍 Όταν βγει θετικό παίρνεις μετά και από ένα φαρμακείο ένα predictor early για ενθύμιο. 

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

Lactacyd παίρνω κι εγώ. Έχω το μωβ που είναι για καθημερινή χρήση αλλά τώρα θα περάσω να πάρω το κόκκινο που ειναι πιο ισχυρό. Για αποκατάσταση... Επηρεάζει το σαπουνακι στις γόνιμες; Δεν το ήξερα!!

Πολύ καλό το lactacyd. Επίσης παίρνω και της frezyderm που είναι καλό και προλαμβάνει τους μύκητες. Δεν το ήξερα αυτό για τις γόνιμες και το σαπούνι 😮

• Λουλούδια 1

yixDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ δεν ξέρω αν γράφω σωστά είναι τ πιο πρόσφατο θεμα που βρήκα. Θα ήθελα να σας πω τον εξης προβληματισμό μ. Λοιπόν τελευταία περίοδος 15/4 με κύκλο 31 ημερών περιμένω περίοδο περίπου στις 16/5 γόνιμες μέρες που κατάλαβα και ωορρηξία από 27 έως 2/5 δλδ από 13η έως 18 ημέρα του κύκλου δυστυχώς είχα επαφές μόνο 15-6η ημέρα τ κύκλου το θέμα μου είναι τ εξής μια βδομάδα μετά την επαφη δλδ την Κυριακή στις 7 τ μήνα που ήταν και 23η ημέρα τ κύκλου ξεκίνησε να πονάει τ στήθος μου και να έχω πόνους περίπου χαμηλά στ κέντρο μόνο εκείνη τη μερα δλδ και λίγο την επόμενη από σηεμρα έχουν εξαφανιστεί αρκετά περιμένω λοιπόν περίοδο σε μια βδομάδα απ σήμερα τι μπορεί να συμβαίνει και άρχισαν τόσο νωρίς τα πονάκια; Και μετά σταμάτησαν; Ευχαριστβ εκ την προτέρων 

5 ώρες πρίν, Evdokia Pan είπε:

Καλημέρα σε ολες! 

@lilbern13η βδομάδα ειμαι τωρα.

@souz13 τα νεα ειναι τελεια! Ολα καλα κοριτσι μου! Αποψε εγω δεν εκλεισα ματι απο τον πονο στο στήθος,  στη θηλη συγκεκριμένα κ μαλιστα μονο στο αριστερό!  😑

@Pepi88 βασανίζεσαι μονη σου!!! Η χοριακη σου είναι θετικη, αυτο εχει σημασια! Το ευρος είναι μεγαλο κ οι πινακες που δίνουν τιμες ειναι καθαρα ενδεικτικες κ δεν ισχύουν για ολους! Κανε ξανα χοριακη στις 48 ωρες. Ιδια ωρα με την πρωτη κ στο ίδιο εργαστηριο. Σε ενδιαφέρει ο διπλασιασμός.  Στο εχω ξαναγραψει. Εγω εκανα 2 τεστ, ενα μια μερα πριν την περίοδο κ ενα με 2 μερες καθυστέρηση..ηταν κ τα δυο αχνα! Η χοριακη μου 3η μερα καθυστέρησης επισης πολυ χαμηλη. Στο 48ωρο παραπανω απο διπλασιασμος. Εχω φτασει τις 13 βδομάδες!!!! Κ Θεου θέλοντος ελπιζω να παρω το μωρο μου γερο κ δυνατο στην αγκαλια μου! Εισαι ΕΓΚΥΟΣ!!! Δειξε πιστη στο σωμα σου κ στο μωρό σου κι ολα θα πανε καλα!! Μην κοβεις μονη σου την οποιαδήποτε θεραπεια σου έχουν δωσει για μια αισθηση που εχεις.

@rodok οχι τεστ πριν την μερα αναμενόμενης περιοδου!!!!!!

@Alice20 τοσο που σε εχει ταλαιπωρήσει,  να με θυμηθείς... θα ερθει πιο σύντομα απο οσο πιστευεις!

Εγω εχω αυριο γυναικολόγο κ ανυπομονω.  Ο αιματολογος μου αυξησε την σαλοσπιρ προληπτικά κ κρατάω σταθερα τις αντιπηκτικες. 

Ναι μωρέ ώρες ώρες τι χαζή είμαι λες και όλες έχουμε την ίδια μέρα ωορρηξία η την ίδια μέρα εμφύτευσης...μόνο ο διπλασιασμός δείχνει τι γίνεται!!αύριο λοιπόν θα δείξει 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

5 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Ήθελα πολύ να μπω χτες αλλά δεν τα κατάφερα γιατί είχα τρέξιμο. Πάρα πολύ χάρηκα με την χοριακή σου 🥰 Είναι πολύ καλή για την ημέρα που είσαι!! Αύριο πάλι θα ξανακάνεις 🙏

Ναι σιγά μην αντέξεις. Ούτε εγώ θα άντεχα, ειδικά αν είχα τόσα συμπτώματα!! Βρε μην κρύβεσαι σε εμάς, εμείς είμαστε το ίδιο τρελές με εσένα 🤣

Κοριτσάκι μου γλυκό, τέλεια τα νέα σου 😍 Πόσο χάρηκες με αυτόν τον τέλειο ήχο???? Στην αρχή από κάτω γίνεται ο υπέρηχος γιατί αλλιώς δεν θα φαινόταν καλά. Την επόμενη φορά λογικά θα στον κάνει στην κοιλιά τον υπέρηχο. Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη 😍

Ωχ βρε κορίτσι μου, τι γκαντεμιά με την κολπίτιδα. Βάζεις κρέμα, κάνεις κάποια θεραπεία? 

Ναι θα ξανακάνω αύριο ίδια ώρα μου είπαν και στο ίδιο μικροβιολογικό!άντε να δούμε 🙏

@rodok όταν λες Σέρρες??στην πόλη?

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ναι μωρέ ώρες ώρες τι χαζή είμαι λες και όλες έχουμε την ίδια μέρα ωορρηξία η την ίδια μέρα εμφύτευσης...μόνο ο διπλασιασμός δείχνει τι γίνεται!!αύριο λοιπόν θα δείξει 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Ναι θα ξανακάνω αύριο ίδια ώρα μου είπαν και στο ίδιο μικροβιολογικό!άντε να δούμε 🙏

@rodok όταν λες Σέρρες??στην πόλη?

Είδες; Ο διπλασιασμός και θετικές σκέψεις 🤞 

Ναι στην πόλη! Κι εσύ; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...