Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Θα σου πω αυτό …ενώ έχω ήδη ένα παιδάκι 5μιση χρονών στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που προσπαθω για δεύτερο που είχα την μια αποβολή μετά την άλλη (7 στο σύνολο)εμειναν  έγκυες και γέννησαν όλες οι γυναίκες στον κύκλο μου είτε δεύτερο παιδί  είτε πρώτο είτε τρίτο και κάθε φορά που εγώ είτε πήγαινα για απόξεση είτε είχα αιμορραγία αποβολής και  έβλεπα φουσκωμένη κοιλιά με έπιανε το παράπονο με έπιανε στεναχώρια και ενίοτε θα παραδεχτώ και ζήλια..θα μου πεις τώρα ναι αλλά με ήδη ένα παιδί ??και ομως και ομως πονούσε πολύ και πάλι …!!ΕΙΝΑΙ απόλυτα φυσιολογικό και μην νιώθεις άσχημα δεν είναι προς τις γυναίκες και τα μωράκια τους το συναίσθημα είναι προς την  τύχη μας...αυτό το γιατί ρε γαμωτο εγώ έτσι και κάποιοι άλλοι όχι ;;;Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε καλά στο τέλος ακόμα και με τον δύσκολο δρόμο !Εχε πίστη στα έμβρυακια σου !!!Σου ευχομαι από καρδιάς σύντομα να τα καταφέρεις!!! Το ίδιο ελπίζω και για μένα και για όλες τις κοπέλες που παλεύουν είτε για το πρώτο είτε για το δεύτερο είτε για το πέμπτο !!!!

μανουλες Ωραιοκαστρο???

stella7778

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...