Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Μιλώντας για επόμενο μάθημα, μάλλον το Σάββατο (θα ξέρω λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες) Θα ερθει σπίτι μου μια κοπέλα για 3ωρο μάθημα mini album. Αν κάποια ενδιαφέρεται, μου λέει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιλώντας για επόμενο μάθημα, μάλλον το Σάββατο (θα ξέρω λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες) Θα ερθει σπίτι μου μια κοπέλα για 3ωρο μάθημα mini album. Αν κάποια ενδιαφέρεται, μου λέει!

Δυστυχως αυτη την περίοδο εγω δεν είμαι και στα καλύτερα οικονομικά ..αλλά από τον επόμενο αν κανονισετε πείτε μου .

OiaRp2.png

Σήμερα πήρα το πακέτο από το heart, πολύ ωραία τα πραγματάκια μου! Τώρα περιμένω και την παραγγελία από τη Λένα και τέρμα, με βλέπω να αργώ πολύ να ξαναψωνίσω. Θα πρέπει να βολευτώ με αυτά. Δεν ξέρω κορίτσια, με την κατάσταση στη χώρας μας φοβάμαι να ξανοίγομαι συνέχεια.. Φοβάμαι πολύ το μέλλον για μας και για το παιδί, για τα παιδιά του κόσμου, για όλους μας...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τι μου κάνετε κορίτσια;

Σας διαβάζω τις νύχτες κυρίως, όσο είμαι στο θηλαστρο γιατί ο μικρός δεν πιάνει στήθος και παλεύω να θηλασω.

Γέλασα σήμερα με τις σφραγίδες, θυμήθηκα τα δικά μου που δεν μπορούσα να κολλησω την τιλντα γιατί δεν είχα βγάλει το αυτοκόλλητο!!! :oops:

Για το μάθημα για μίνι αμπουμ είμαι μέσα αλλα απο τον άλλο μήνα, να έχω σαραντισει πρώτα. Και είπαμε, αν θέλετε Βικυ Σαντυ και Σοφια έρχεστε σπίτι μου! Αλλιώς έρχομαι και σε σένα Βικυ με το μπεμπη μαζί! :)

Έχω και θράσος: τις μεταμεσονυκτιες ώρες δουλεύω ένα lo μήπως και προλάβω το get creative. Μια μέρα μου έμεινε βέβαια οπότε δε με βλέπω να προλαβαίνω... :?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Τι μου κάνετε κορίτσια;

Σας διαβάζω τις νύχτες κυρίως, όσο είμαι στο θηλαστρο γιατί ο μικρός δεν πιάνει στήθος και παλεύω να θηλασω.

Γέλασα σήμερα με τις σφραγίδες, θυμήθηκα τα δικά μου που δεν μπορούσα να κολλησω την τιλντα γιατί δεν είχα βγάλει το αυτοκόλλητο!!! :oops:

Για το μάθημα για μίνι αμπουμ είμαι μέσα αλλα απο τον άλλο μήνα, να έχω σαραντισει πρώτα. Και είπαμε, αν θέλετε Βικυ Σαντυ και Σοφια έρχεστε σπίτι μου! Αλλιώς έρχομαι και σε σένα Βικυ με το μπεμπη μαζί! :)

Έχω και θράσος: τις μεταμεσονυκτιες ώρες δουλεύω ένα lo μήπως και προλάβω το get creative. Μια μέρα μου έμεινε βέβαια οπότε δε με βλέπω να προλαβαίνω... :?

Kαλώς το κορίτσι μας! Τι κάνεις? Τι κάνει το μωρό? Κοιμάται τη νύχτα ή ξενυχτάτε? Μακάρι να προλάβεις την πρόκληση, αλλά μην σκοτωθείς και στην κούραση! Βρε άντε πέσε, κοιμήσου! Θα βγουν κι άλλες προκλήσεις! Τον μπέμπη και τα μάτια σου! Ειδικά για το μάθημα νομίζω πως είναι καλύτερα να μην ξεβολεύουμε τον μπέμπη! Να του δώσεις πολλά φιλάκια!!!

EkcAp3.png

Καλημέρα !

Βαλια αν μεγαλώσει λίγο εγω προτιμώ σε εσένα χωρίς να το δούμε το παιδί κιολάς γιατί εγω πραγματικά κάνω ολοκληρο ταξίδι για να παω στην Βικυ .Νεα Σμύρνη είναι η μητέρα μου και μπορω πολύ πιο εύκολα εκεί .Δείτε πότε μπορείτε και αν μπορέσω θα έρθω και εγω.( δυστυχως λειπει τα Σκ οπότε Δευτ-Πεμπτη μπορω ....)

Βαλια αν δεν τα εχεις κολλησει μπορείς να τα μετατρεψεις για επόμενη πρόκληση.

OiaRp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Βάλια μου αν σε χαλαρώνει να ασχολείσαι, κάντο. Αλλιώς χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές με το μπέμπη σου. Έχεις σίγουρα καιρό για συνθέσεις.

Σοφία, έκανα δοκιμή εχθές με τη σφραγίδα και δούλεψε! Δηλαδή κόλλησε πάνω στην ακρυλική βάση. Οπότε για εμένα λύθηκε το μυστήριο.

Σοφία, έκανα δοκιμή εχθές με τη σφραγίδα και δούλεψε! Δηλαδή κόλλησε πάνω στην ακρυλική βάση. Οπότε για εμένα λύθηκε το μυστήριο.

χαχαχαχαχα....το μυστήριο του cling!!!:-P

Βάλια μου, κι εγώ έφτιαχνα με νεογέννητο μωρό...ξεφεύγεις λίγο και χαλαρώνεις! Εννοείται να το κάνεις αν σε ευχαριστεί!

Όσο για το μάθημα, θα έρθω εγώ!! Όταν θα είστε έτοιμες, το κανονίζουμε!:D

Διαφημίσεις

Εγω θα την φερω να την δειτε....αν και θα δοκιμάσω ξανα ......

Βίκυ αυτό το φόρεμα που εχεις κανει και εσυ για βιβλίο ευχών

http://3.bp.blogspot.com/-T47HRGiYf3M/TmX2ZwmYHsI/AAAAAAAABjY/PPxaHsY8rbE/s1600/SAM_0584.JPG

από που το εχεις παρει ??Δεν το βλεπω στην σφραγιδομάνια.Ειδα και στην Κελλυ που το εκανε σε παραλλαγη..

OiaRp2.png

Έτοιμη η σύνθεση! Σε στυλ clean n simple. Μένει να τη φωτογραφισω και να την ανεβασω!

Μπορεί να κουτουλαω απο τη νυστα αλλα ξεφευγω λίγο απο τις πάνες και τους κολικους... Και άλλωστε ο άντρας μου είναι το θέμα μου!

Σας φιλώ!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Μπράβο κορίτσι μου! Περιμένουμε με αγωνία να το δούμε.

Και εφόσον σε χαλαρώνει το scrapbooking να το κάνεις. Ξέρω τι δύσκολο πράγμα είναι οι κολικοί. Κουράγιο και όλα θα στρώσουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...