Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Έχω αγοράσει τέσσερα κιτ κι ένα που εφτιαξα μονη μου και ούτε τα έχω ανοίξει να τα δουλέψω!!! :)

Ούτε εγω θέλω να γυρίσω Σοφια... Απο Οκτώβρη θα μας κάνουν μειώσεις λέει;;;

δεν ξερω για μισθούς αν εχεις κανενα νεο στειλε σμσ!!!

Για προσωπικό είναι το μονο σιγουρο ότι γινεται σε εβδομαδαία βαση..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές συνειδητοποίησα ότι ειμαι 5 κιτ και 2 pads πίσω!!!! Και σε 20 μέρες γυρναω δουλεια! Δεν προλαβαίνω λέμε!!!! :)

Kαλύτερα να έχεις απόθεμα, παρά να τελειώνουν! Ευτυχώς δε χαλάνε!

Σαντυ ανοίξατε μεγάλες δουλειές... Με το καλο να μπει ο γιος στο δωμάτιο του!

Ευχαριστώ! Πήγα νωρίτερα και είδα ταπετσαρίες, βρήκα ωραίες, αλλά ακριβές.. Αλλά ''χαρίζουν'' πολύ!!!

Το άλμπουμ της δασκάλας θα το κάνω ρομαντικο με σχολικό θέμα, βρήκα κι αλλα χαρτιά. Θα δεσω τις ζωγραφιές με σπιραλ και όλο θα ντυθεί με chipboard. Πρώτη φορα θα δοκιμάσω κάτι τέτοιο, ας ελπίσουμε ότι τα τα καταφέρω και δε θα χαλασω τις ζωγραφιές των παιδιών!!!

Ωραίο θα γίνει! Τι μέγεθος θα το κάνεις? Φαντάζομαι ανάλογα με το μέγεθος που έχουν οι ζωγραφιές?

EkcAp3.png

Οι ζωγραφιές θα είναι μισό Α4, με οριζόντιο προσανατολισμο. Οπότε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις θα έχει το άλμπουμ.

Σαντυ, δυστυχώς ο,τι πληρώνεις παίρνεις! Δες κι εδω www.mywall.gr μήπως δεις κάτι οικονομικοτερο και custom απο τα χεράκια σου! :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Οι ζωγραφιές θα είναι μισό Α4, με οριζόντιο προσανατολισμο. Οπότε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις θα έχει το άλμπουμ.

Σαντυ, δυστυχώς ο,τι πληρώνεις παίρνεις! Δες κι εδω www.mywall.gr μήπως δεις κάτι οικονομικοτερο και custom απο τα χεράκια σου! :)

Συχνά είναι αλήθεια αυτό! Είναι και σαλόνι, δε θέλουμε να βάλουμε ό,τι να ΄ναι! Είμαστε βέβαια και λίγο ψώνια με το σπίτι! Πήγαμε και στο leroy merlin για ταπετσαρίες, ήταν οικονομικές, αλλά δε μας άρεσε κάτι. Και καμία σχέση η ποιότητα. Αλλά δε μας ταίριαζε και κάτι..

Θα κοιτάξω κι αλλού αλλά και σ' αυτό που έβαλες! Αν και ψιλοφοβάμαι οn line, μήπως αλλάζουν τα χρώματα.. Θα δούμε!

Μα μια κρεβατοκάμαρα ξεκινήσαμε να φτιάξουμε και τελικά αλλάζουμε και το σαλόνι!:tongue: Ευτυχώς την ταπετσαρία θα τη βάλει ο άντρας μου και θα γλιτώσουμε την τοποθέτηση!

EkcAp3.png

Εκεί που μεταφέρθηκε πάω, στην Πειραιώς! Εντάξει, δε μου είναι και τόσο κοντά, όπως στο κέντρο που πεταγόμουν ανά πάσα στιγμή με το μετρό, αλλά ευτυχώς δε μου είναι και τόσο μακριά, όσο νόμιζα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια αν και ασχετη προσπαθω να φτιαξω το αλμπουμ με τις φωτο απο το γαμο μου. Ειναι κανονικο αλμπουμ απο χαρτι και θα ηθελα να το διακοσμισω καπως μεσα ... με στοιχεια απο ενα γαμο ... αυτοκολλητακια κτλ. Σας παρακαλω πολυ αν καποια γνωριζει ενα τετοιο σαιτ που να μπορω να τα αγορασω ? ευχαριστω

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Μπορείς να μου δώσεις την καινουρια διεύθυνση Διονυσοπουλου;

Tjetje, τα ελληνικά μαγαζιά είναι

Www.scrapbooking.gr

www.enjoyscrapping.gr

www.heart2craft.com

Αλμυρίδος 6 Πειραιας , 4174793 τηλ.

Εσυ μας το ειχες δωσει!!!!Λετε να ειναι ανοιχτα του Αγιου Πνευματος ή Σκ?

Εγω το τελευταίο που πήρα παντως για να κανω την μεθοδο της Βαλιας με το stack the deck .πηρα απο το πλαισιο με 0,5 και το εκοψα με ψαλιδι...δεν ειναι ότι καλύτερο αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη, ενα ετοιμο κανει 6-8 ευρω σε αυτο το μεγεθος !!!:rolleyes:

Βαλια πως σφραγισες την Τιλντα ??τι ειναι το ακρυλικο χρωμα...σε σφραγισμα ?

Ayta τι ειναι ?Που τα βρισκουμε ?

4 square tiles from your local hardware store (4.25" x 4.25")

OiaRp2.png

Καλημέρα Σοφια!

Την είχα ξεχάσει τη Νέα διεύθυνση, θα δω πόσο μακριά μου είναι...

Αντι να ταμποναρω μελάνι πάνω στη σφραγίδα, ταμποναρα ακρυλικο χρωμα. Την τιλντα τη σφραγισα με memento μελάνι που αντέχει το οινόπνευμα των copic

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα Σοφια!

Την είχα ξεχάσει τη Νέα διεύθυνση, θα δω πόσο μακριά μου είναι...

Αντι να ταμποναρω μελάνι πάνω στη σφραγίδα, ταμποναρα ακρυλικο χρωμα. Την τιλντα τη σφραγισα με memento μελάνι που αντέχει το οινόπνευμα των copic

Το memento ειναι το περίγραμμα????Το ακρυλικό χρωμα πως το ταμπόναρες και βγηκε ομοιμορφα ξεχωριστα , δηλαδη πως το φούξια δεν αναμίχτηκε με τα υπολοιπα...παρόλα αυτα χρησιμοποίησες και copic ?Στον Διονυσόπουλο αν μπορεσω να παω Δευτερα και ειναι ανοιχτος παιρνω και για σενα...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...