Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr

Παιδίατρος Νότια Προάστια

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα !! Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό  παιδίατρο στα Νότια Προάστια γιατί μετακόμισα πρόσφατα και δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ :) 

Επίσης θα μπορούσαμε να μαζευτούμε όσες μένουμε νότια να γνωριστούμε και από κοντά για βόλτα με τα μωράκια μας. !

Σας ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

On 4/10/2023 at 5:41 ΜΜ, Stacy123 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !! Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό  παιδίατρο στα Νότια Προάστια γιατί μετακόμισα πρόσφατα και δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ :) 

Επίσης θα μπορούσαμε να μαζευτούμε όσες μένουμε νότια να γνωριστούμε και από κοντά για βόλτα με τα μωράκια μας. !

Σας ευχαριστώ 

Με κλειστά μάτια θα πρότεινα την κυρία Κατσιμπάρδη Κατερίνα. Το ιατρείο της είναι στη Βούλα αλλά επισκέπτεται και κατοικον. Εξαιρετική και κυρίως την βρίσκεις πάντα στο τηλ - viber. Και πολύ σχολαστικά στην εξέταση του μωρού και επεξηγηματικη. 

Ευχαριστώ πολύ !! Σημαντικό που την βρίσκεις πάντα γιατί μια που μου σύστησε η κουμπαρα μου δεν απαντούσε ποτε στο viber και είχα τρομερή ανασφάλεια !!

Ποσο είναι το παιδάκι σου ; Να το χαίρεσαι !!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...