Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαζά σκέφτεσαι άντε😁 για το σπερμοδιαγραμμα εμάς όταν πήρε βιταμίνες κι έκοψε κάπνισμα ήταν χειρότερο😂 ανακυκλώνεται τακτικά για αυτό αλλάζουν οι τιμές.

Εντείνετε τις επαφές μήπως έρθει φυσιολογικά. 

Έχω γνωστή στον κύκλο μου που είχε καλή ανταπόκριση σαν εσένα κι εντέλει γέννησε στα 46 με δικά της ωάρια. Στη θέση σου ναι θα έκανα κι άλλη διέγερση και θα έκανα μία δύο μεταφορές με δικά μου. Μετά εννοείται υπάρχουν και της δωρεάς.

@MK2012 τα κατάφερε το έμβρυο?

Hello girls. Παραδόξως όχι..ενώ έφτασα 5η ημέρα μοριδιο και είχε ξεκινήσει compacting.. το οποίο εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο. Προφανώς τα ωάρια μου είναι κακής ποιότητας κ το ξέρω , δε περίμενα θαύματα αλλά μέχρι τώρα ο,τι έφτανε 5η ημέρα σε τέτοιο στάδιο προχωρούσε..

Ο απολογισμός λοιπόν λέει:

13 ωάρια σε 8 ωοληψιες εκ των οποίων 8 γονιμοποιήθηκαν κ έγιναν 4 βλαστοκύστες. (Στον Μαστρ.)

9 ωάρια σε 6 ωοληψιες εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν 3 και 0 βλαστοκύστες (στον Σφακ)

Δε ξέρω, είναι τύχη; 

Πήγα για υπέρηχο Β φάσης σήμερα, είδαμε 1 ωάριο 15χιλ και μου είπε να πάω Δευτέρα πάλι και πως θεωρεί θετικό πως προσπάθησε το έμβρυο να προχωρήσει παραπάνω αυτή τη φορά…

Παράλληλα εγώ πήρα τηλ Μαστρ και έκλεισα ραντεβού να μιλήσουμε.. 

Ειμαι πολύ μπερδεμένη.

• Καλή τύχη! 2
  • Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Hello girls. Παραδόξως όχι..ενώ έφτασα 5η ημέρα μοριδιο και είχε ξεκινήσει compacting.. το οποίο εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο. Προφανώς τα ωάρια μου είναι κακής ποιότητας κ το ξέρω , δε περίμενα θαύματα αλλά μέχρι τώρα ο,τι έφτανε 5η ημέρα σε τέτοιο στάδιο προχωρούσε..

13 ωάρια σε 8 ωοληψιες εκ των οποίων 8 γονιμοποιήθηκαν κ έγιναν 4 βλαστοκύστες. (Στον Μαστρ.)

9 ωάρια σε 6 ωοληψιες εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν 3 και 0 βλαστοκύστες (στον Σφακ)

Δε ξέρω, είναι τύχη; 

Πήγα για υπέρηχο Β φάσης σήμερα, είδαμε 1 ωάριο 15χιλ και μου είπε να πάω Δευτέρα πάλι και πως θεωρεί θετικό πως προσπάθησε το έμβρυο να προχωρήσει παραπάνω αυτή τη φορά…

Ειμαι πολύ μπερδεμένη.

Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει κορίτσι μου ?? 

Just now, kate82 είπε:

Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει κορίτσι μου ?? 

Ε δε την λες και ξεκάθαρη την κάτασταση … πρέπει να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω, είναι τύχη; 

Ειμαι πολύ μπερδεμένη.

Πολύ λογικό να είσαι μπερδεμένη και νομίζω καλά έκανες που έκλεισες το ραντεβού γιατί δείχνει και σ εσένα την ίδια ότι δεν τα παρατάς! Δυστυχώς κάποιες φορές χρειάζεται παραπάνω επιμονή και υπομονή από όσο νομίζουμε ότι διαθέτουμε ή περιμέναμε να έχουμε.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Cristina93 είπε:

Πολύ λογικό να είσαι μπερδεμένη και νομίζω καλά έκανες που έκλεισες το ραντεβού γιατί δείχνει και σ εσένα την ίδια ότι δεν τα παρατάς! Δυστυχώς κάποιες φορές χρειάζεται παραπάνω επιμονή και υπομονή από όσο νομίζουμε ότι διαθέτουμε ή περιμέναμε να έχουμε.. 

καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.

Νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. για μένα τουλάχιστον. Αφού δεν έχεις αποτελέσματα γύρισε στον προηγούμενο. Καλός χρυσός αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Τρίτο γιατρό δεν χρειάζεται να μπλέξεις, το θέμα είναι να αντέξεις τις επόμενες ωοληψιες και τη διαδικασία γενικότερα.

• Μου αρέσει 3

13 ώρες πρίν, Daina είπε:

Kαλημέρα! και εγώ ξεκινάω το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη βδομάδα και έχω τις ίδιες απορίες. θα μιλήσω με τον γιατρό μου και εάν μάθω κάτι παραπάνω θα σου γράψω! καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία και σε σένα!

Θα δω και γω το γιατρό την αλλά εβδομάδα και θα ρωτήσω εννοείται! Θα σ στείλω! Απλά τις πήρα χτες και απόρησα!

Τις προηγούμενες διεγέρσεις τις έκανα με Bemfola και δεν είχα θέμα!

9 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

Καλησπέρα κι από μένα :) για το κομμάτι της εμρυομεταφοράς δε ξέρω να σε βοηθήσω γιατί εμπειρία προσωπική δεν έχω. Η λογική μου λέει πως θεωρητικά θα έπρεπε να γίνει μέτρηση προγεστερόνης και σιγουρα να δει ο γιατρος το πάχνος του ενδομητρίου. Τώρα για την amh που αναφέρεις, για την ηλικία σου είχες τέλεια ανταπόκριση, εγώ φαντάσου στα 29 και στις διεγερσεις δινω 3 ωοθυλάκια που δεν εχουν καν όλα ωάριο. Αmh από τη στιγμή που ανταποκρίθηκες στη διέγερση δε ξέρω αν έχει νόημα να κάνεις, ειδικά αν έχεις καλή fsh. Βέβαια για ψυχολογικούς λόγους εννοείται πως μπορείς να τη μετρήσεις. Το να χαθει μια βλαστοκύστη στην απόψυξη επίσης μου ακούγεται λογικό, οπότε προσπάθησε να πιστεψεις σε ό,τι σας έχει μείνει!

13 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή επιτυχία! Με την μικρή βελόνα (ινσουλίνης) θα κάνετε την ένεση. Οχι με την μεγάλη που θα κάνετε την αναρρόφηση. Και στο ψυγείο νομίζω κρατάει 2-3 μέρες το υπόλοιπο. 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτές είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό το μικρό βελονάκι, διότι είναι κουμπωτό. Δεν μπορείς να κάνεις αναρρόφηση με την μεγάλη.

Κανονικά κάνεις αναρρόφηση από το μπουκαλάκι , αλλάζεις βελονάκι και κάνεις την ένεση!

πρίν από 37 λεπτά , Neverstop είπε:

Νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. για μένα τουλάχιστον. Αφού δεν έχεις αποτελέσματα γύρισε στον προηγούμενο. Καλός χρυσός αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Τρίτο γιατρό δεν χρειάζεται να μπλέξεις, το θέμα είναι να αντέξεις τις επόμενες ωοληψιες και τη διαδικασία γενικότερα.

Και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Δεν έχω κουράγιο να μπλέξω με νέο γιατρό να του εξηγώ τα πάντα από την αρχή. Είναι ψυχοφθόρο. Αν όντως έπρεπε θα το έκανα. 
Θα δω τι θα μου πει ο Μαστρ τη Δευτέρα στο ραντεβού κ θα αποφασίσω. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αν πρόκειται για τύχη ή κάτι παίζει με το εμβρυολογικο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι σωστά, αυτό για την ΑΜΗ τώρα μου βγάζει νόημα.

Δεν ξέρω ποια είναι αυτά που πρέπει να ρωτήσω και σε τι να επιμείνω.  Όχι ποτέ δε μέτρησε κάτι. Ούτε τα ωοθηλάκια στους υπερήχους. Τη πρώτη φορά μέτρησε με νούμερα περίπου, τα έβγαλε 5 στη μία άλλα τόσα λέει και η άλλη, οκ μια χαρά είμαστε. Δεν μέτρησε ποτε,  10 δευτερόλεπτα το πολύ ο κάθε υπέρηχος, μου έλεγε όλα ΛΟΥΞ και εγώ κοσμάρα χαρούμενη..  

Επίσης διαβάζω που λέτε για το μικροβίωμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει εξέταση που μπορείς να μετρήσεις μικροβίωμα στη περιοχή. Ευτυχώς αυτό το φρόντιζα από πάντα στη διατροφή μου (φτιάχνω μόνη μου σπιτικό τουρσί, έχω σπόρους κεφίρ πίνω), αλλά πχ μέσα στον Φεβρουάριο έπαθα και μια gardnerella και μου έδωσε κολπική αντιβίωση. Μετά ούτε επανέλεγχος, καμία ενημέρωση.. έπρεπε να επειμείνω, δυστυχώς δε μου έκοψε, είπα αφού δεν έχω συμπτώματα..

Όλα γύρω μου γυρίζουν Σκέψεις λέξεις σχέσεις όλααα 😁

Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).

7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

Τι εννοείς ότι έχει πάντα κάποιο μικρόβιο λόγω μορφολογίας του συστήματος; Σε ρωτάω γιατί και ο δικός μου άντρας όλο κάτι βγάζει κι εχουμε απηυδύσει!

Το σπερμοδιάγραμμα με 9% μορφολογια το λες παραπάνω από καλό! Μην αισθάνεσαι ενοχές κορίτσι μου, δεν επιλέγει κανείς να ειναι υπογόνιμος, άντρας ή γυναίκα. Δε ξέρω μήπως πρέπει να σκεφτείτε το προεμφυτευτικό εσείς, αλλά νομίζω είχες πει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια;

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Δεν έχω κουράγιο να μπλέξω με νέο γιατρό να του εξηγώ τα πάντα από την αρχή. Είναι ψυχοφθόρο. Αν όντως έπρεπε θα το έκανα. 
Θα δω τι θα μου πει ο Μαστρ τη Δευτέρα στο ραντεβού κ θα αποφασίσω. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αν πρόκειται για τύχη ή κάτι παίζει με το εμβρυολογικο.

Δεν έχω κι άκρες Αθήνα να ξέρω..

Απλά το βλέπω καθαρά με τα νούμερα. Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω καν στα prp που κάνουν αλλά αυτό είναι η δική μου δυσπιστία. Επίσης στη θέση σου σίγουρα μα σίγουρα θα έκανα ένα διάλειμμα δύο τριών μηνών. Πας σερί καιρό. Δεν θα αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο αν κάνεις ένα διάλειμμα. Στο υπογράφω εγώ😂

2 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

@dimi.tra μια ιδέα που έχω από προσωπική εμπειρία λόγω σοβαρής αζωοτερατοσπερμιας είναι ότι μετά τον χειμώνα υπάρχει μια βελτίωση γιατί οι όρχεις δεν έχουν θερμανθεί και έτσι δεν ταλαιπωρείται το σπερμα.. γενικά η ζέστη δεν βοηθάει και οι κύκλοι σπερματογέννεσης  είναι τρίμηνοι οπότε ίσως τώρα βλέπεις αποτελέσματα 3 μήνες πριν και αντίστοιχα τον Νοέμβρη ήταν η σπερματογένεση από το καλοκαίρι. Βελονισμό κάνω κι εγώ από τον Σεπτέμβριο που ήταν να ξεκινήσω τη διέγερση (εδώ γελάμε).. ο,τι θελεις σχετικά με αυτό μπορεις να με ρωτησεισ! Ελπίζω να βοήθησα! 

Μιας και έγραψα για να σου απαντήσω, ας πω και το δικό μου update.. 2μερα του κύκλου μου βρήκαν κύστη και οιστραδιολη 300 και ενώ πάντα αντίστοιχη μέρα είναι κάτω από 50. Επίσης έχω τους τελευταίους 2 μήνες καθυστέρηση πριν έρθει η περίοδος και αυτή τη φορά το αίμα είναι τρομερά ανοιχτόχρωμο.. Νομίζω ότι φταίει μια arvekap 3,75 που έκανα πριν 2 εβδομάδες περίπου και το αστείο είναι όταν ρώτησα γιατί την κάνω μου είπαν για να αποφύγουμε να εμφανιστούν κύστες!!! Θα με τρελάνουν.. έχω να δω κύστη πάνω από 8 χρονια σε υπέρηχο και 1 μέρα πριν την ένεση έκαναν υπέρηχο και ήταν όλα οκ. Αν έχει τύχει σε κάποια, πώς προχωρήσατε; Μου είπαν για παρακέντηση αλλά για αρχή θέλω να μου εξηγήσουν τι έγινε …

Καλο ΣΚ!   

Επειδή εγώ το έχω χάσει λιγο, arvekap γιατί έκανες; Πριν 10 χρόνια ειχα κάνει την 11,25 και ειχα 3 μήνες να δω περίοδο! Βέβαια τότε αυτο ήθελε ο τότε χαζος γυναικολόγος (τα θυμάμαι και συγχυζομαι μόνη μου).

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν έχω κι άκρες Αθήνα να ξέρω..

Απλά το βλέπω καθαρά με τα νούμερα. Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω καν στα prp που κάνουν αλλά αυτό είναι η δική μου δυσπιστία. Επίσης στη θέση σου σίγουρα μα σίγουρα θα έκανα ένα διάλειμμα δύο τριών μηνών. Πας σερί καιρό. Δεν θα αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο αν κάνεις ένα διάλειμμα. Στο υπογράφω εγώ😂

Φοβάμαι να κάνω διάλειμμα… Με έχουν κάνει να πιστέψω πως είναι αντίστροφη η μέτρηση που όντως παίζει και να ισχύει.. αλλά κυρίως ακούω στο μυαλό μου τη φωνή του Σφακ όταν του είπε ο άντρας μου πως μου χρειάζεται ένα διάλειμμα πως «μπορεί όταν κάνω διάλειμμα να χάσω το καλό ωάριο» γιατί λέει οι γυναίκες έχουν 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο (πόσο μάλλον γυναίκες με ΠΩΑ)..

Ελπίζω μόνο να πάρω τη σωστή απόφαση..

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Φοβάμαι να κάνω διάλειμμα… Με έχουν κάνει να πιστέψω πως είναι αντίστροφη η μέτρηση που όντως παίζει και να ισχύει.. αλλά κυρίως ακούω στο μυαλό μου τη φωνή του Σφακ όταν του είπε ο άντρας μου πως μου χρειάζεται ένα διάλειμμα πως «μπορεί όταν κάνω διάλειμμα να χάσω το καλό ωάριο» γιατί λέει οι γυναίκες έχουν 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο (πόσο μάλλον γυναίκες με ΠΩΑ)..

Ελπίζω μόνο να πάρω τη σωστή απόφαση..

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...