Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το εμβρυολογικό τους δεν είναι καλό, τόσα παιδιά έχουν κάνει. Αλλά από την άλλη, πόσο δραματικά άλλαξαν τα πράγματα από το Γενάρη που είχα τη τελευταία βλαστοκύστη στο άλλο κέντρο; Δε ξέρω πραγματικά..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ήταν καλές ποιοτικά όμως έδωσαν εγκυμοσύνη αλλά μια παλίνδρομη και μια αποβολή …

Μακάρι να είναι έτσι γιατί εγώ νόμιζα πως μετά την τρίτη μέρα αναλαμβάνει το σπερμα για αυτό αγχώνομαι ..

Είμαι 27 και όλες οι ορμονολογικές καλέ αλλά τα ωάρια είναι από πριν ένα μισή χρόνο άρα θεωρώ πως είναι καλά !! 

σιγουρα ειναι καλα εισαι παρα πολυ νεα. το σπερματοζωαριο κανει τη δουλεια του τις τρεις πρωτες μερες. μετα αναλαμβανει το ωαριο. οποτε εχεις ολες τις πιθανοτητες με το μερος σου. να εισαι αισιοδοξη. τι εννοεις παλινδρομη κι αποβολη; γιατι το διαχωριζεις; οταν σταματαει η αναπτυξη του εμβρυου μεχρι την 20η εβδομαδα παλινδρομη κυηση ειναι ασχετως αν εμφανισεις αιμορραγια η οχι.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

σιγουρα ειναι καλα εισαι παρα πολυ νεα. το σπερματοζωαριο κανει τη δουλεια του τις τρεις πρωτες μερες. μετα αναλαμβανει το ωαριο. οποτε εχεις ολες τις πιθανοτητες με το μερος σου. να εισαι αισιοδοξη. τι εννοεις παλινδρομη κι αποβολη; γιατι το διαχωριζεις; οταν σταματαει η αναπτυξη του εμβρυου μεχρι την 20η εβδομαδα παλινδρομη κυηση ειναι.

Εγώ νόμιζα πως πρώτα κάνει δουλειά το ωάριο και μετά το σπερματοζωάριο αλλά αφού είναι το αντιθέτω ναι όντως ειμαι λίγο πιο αισιόδοξη 🙏🏼 τα διαχωρίζω γιατί δεν σταμάτησε η ανάπτυξη απέβαλα με αιμορραγία έφυγε έτσι το έμβρυο δεν έκανα απόξεση ..

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Εγώ νόμιζα πως πρώτα κάνει δουλειά το ωάριο και μετά το σπερματοζωάριο αλλά αφού είναι το αντιθέτω ναι όντως ειμαι λίγο πιο αισιόδοξη 🙏🏼 τα διαχωρίζω γιατί δεν σταμάτησε η ανάπτυξη απέβαλα με αιμορραγία έφυγε έτσι το έμβρυο δεν έκανα απόξεση ..

δεν παιζει ρολο αν αποβαλεις με αιμορραγια η με αποξεση. και οι δυο κυησεις ειναι παλινδρομες. βρηκες καποια αιτιολογια;

δεν παιζει ρολο αν αποβαλεις με αιμορραγια η με αποξεση. και οι δυο κυησεις ειναι παλινδρομες. βρηκες καποια αιτιολογια;

Όχι έκανα πολλές εξετάσεις αίματος , υστεροσκοπηση, μικροβιωμα δεν ξέρω αν έχει μείνει και τίποτα άλλο και ήταν όλα καθαρά …άρα λογικά ευθύνονται τα έμβρυα 

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι έκανα πολλές εξετάσεις αίματος , υστεροσκοπηση, μικροβιωμα δεν ξέρω αν έχει μείνει και τίποτα άλλο και ήταν όλα καθαρά …άρα λογικά ευθύνονται τα έμβρυα 

λογικα ναι. εγινε καρυοτυπος στα εμβρυα;θα ηταν χρησιμο απλα να ξερεις αν ευθυνεται καποια συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη. ευχομαι να ηταν εντελως τυχαιο και το επομενο να ειναι και το τυχερο σου!

Διαφημίσεις

λογικα ναι. εγινε καρυοτυπος στα εμβρυα;θα ηταν χρησιμο απλα να ξερεις αν ευθυνεται καποια συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη. ευχομαι να ηταν εντελως τυχαιο και το επομενο να ειναι και το τυχερο σου!

Όχι δεν έχουμε κάνει καρυοτύπο στα έμβρυα 

καρυοτύπου δικό μας που είχαμε κάνει ήταν φυσιολογικός και ο δικός μου και του συζύγου τι να Πω ; Λογικά λόγω του σπέρματος δεν βγαίνουν υγιή έμβρυα …

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κανονικά αυτή η ερώτηση δεν έχει σαφή απάντηση. Αυτά με 8 κύτταρα μπορεί να είναι άριστα και να γίνουν όλα βλαστοκύστες ή μπορεί ναι μεν να είναι άριστα και να μην δώσουν βλαστοκύστες. Αυτά με 5 κύτταρα οκ φαίνεται να μην έχουν δυναμική αλλά μπορεί να πάρουν μπροστά στις επόμενες ημέρες και να δώσουν βλαστοκύστες. Ουτε οι εμβρυολόγοι δεν θα σου απαντήσουν με σαφήνεια σε κάτι τέτοιο. Σίγουρα η διαίρεση την 8 κυττάρων φαίνεται να έχει καλύτερες πιθανότητες αλλά δεν είναι απόλυτο! Το καλές βλαστοκύστες είναι ένα εντελώς άλλο θέμα! Συνήθως το βλέπουν συγκεντρωτικά κ αν έχεις πάνω από 6 έμβρυα στατιστικά υπολογίζουν τουλάχιστον 1-2 βλαστοκύστες στο τέλος εννοείται μπορεί να πάει τέλεια και να γίνουν όλα αυτό είναι το best case scenario! 

Καλημέρα! Είχες μήπως στον επόμενο κύκλο (όχι τον κύκλο της υστεροσκοπησης αλλά μετά την πρώτη περίοδο) ενοχλήσεις στη μήτρα καταμεσής του κύκλου; Χθες είχα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν ήταν έντονος πόνος για να πάρω τηλ τον γιατρό μου. Λέω αν και σήμερα είμαι έτσι να τον πάρω τηλέφωνο αλλά σήμερα ξύπνησα μια χαρά 🤷‍♀️ Είμαι 7 ημέρες πριν την περίοδο υπολογισμένη ωορρηξία με υπέρηχο (έτυχε).  

Έχω αρχίσει και αποτρελαίνομαι μου φαίνεται! 

Μμμ την εκανα πριν ενα χρονο και δεν θυμαμαι καθολου ρε γαμωτο.. Επειδη ρωταε συγκελριμενα για πονους δηλαδη..θυμαμαι γενικα μονο πως ηταν λιγο διαφορετικος ο επομενος κυκλος μου αλλα μονο αυτο.. 😞

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Κατάλαβα προς το παρόν τα τέσσερα από τα πέντε προχωράνε άρα υπομονή δύο μέρες ακόμα να δω τι θα απομείνει !!! Προσευχηθείτε μαζί μου για ένα γερό εμβρυακι 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Καλη επιτυχια γλυκια μ!! Μκαρι να εχεις 4 βλαστοκυστες!!

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 17 λεπτά , Terry1986 είπε:

Μμμ την εκανα πριν ενα χρονο και δεν θυμαμαι καθολου ρε γαμωτο.. Επειδη ρωταε συγκελριμενα για πονους δηλαδη..θυμαμαι γενικα μονο πως ηταν λιγο διαφορετικος ο επομενος κυκλος μου αλλα μονο αυτο.. 😞

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Σε ποιο γιατρο/κεντρο εισαι; Γιατι σε παει με 3ων ημερων κι οχι βλαστοκυστες;

αυτα με τα 8 , θεωρητικα εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να γινουν βλαστοκυστες, το καλες βεβαια κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει απο τωρα. αλλα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθει κι αυτο με τα 5. ποσα ειναι συνολικα; συνηθως το 1/3 των 3ων ημερων να γινουν βλαστοκυστες ειναι ενα ευλογο σεναριο. Το 1/2 ειναι μια πιθανοτητα οταν δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα σε ωαρια και σπερμα.

Στο Ιασώ, τα τριών ημερών τα μετέφερα στο Ιασώ από άλλο κέντρο που δεν τα προχωράνε σε βλαστοκύστες σε καμία κοπέλα.. δουλεύουν αποκλειστικά σχεδόν, με φυσικούς κύκλους και 3 ημερών έμβρυα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Bubble24 είπε:

Στο Ιασώ, τα τριών ημερών τα μετέφερα στο Ιασώ από άλλο κέντρο που δεν τα προχωράνε σε βλαστοκύστες σε καμία κοπέλα.. δουλεύουν αποκλειστικά σχεδόν, με φυσικούς κύκλους και 3 ημερών έμβρυα..

καταλαβα. αρα δεν υπηρχε λογος η αποτυχιες με βλαστοκυστες ; στο ιασω παντως εγω που περασα απο δυο γιατρους ηταν καθετοι για βλαστοκυστες. και οι εμβρυολογοι του δηλαδη. νομιζω εκει οι περισσοτεροι δεν πανε με 3ων. εκτος αν υπαρχει πολυ συγκεκριμενος λογος. οπως και να χει, μακαρι να μην χρειαστει τίποτα αλλο και την δευτερα να χεις μια ικανοποιητικοτατη χοριακη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Terry1986 είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου, μπορεί απλά να ήταν η ιδέα μου ή να φοβάμαι εγώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να χει θα τον ρωτήσω από βδομάδα που θα τον δω να είμαι σίγουρη. 

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πει ο γιατρός σου λογικά θα ακολουθήσεις κάποιο σχήμα θεραπείας πρώτα με αντιβίωση κ μετά με προβιοτικά. 

Είναι διαφορετική εξέταση και θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου γιατί σου παίρνει διαφορετικά το δείγμα. Το τεστ παπ είναι από τον τράχηλο το μικροβιωμα είναι από το εσωτερικό της μήτρας. 

Κορίτσι μου και με 40 χοριακη έχουμε δει να προχωράνε εγκυμοσύνες όποτε περιμένεις την Δευτέρα και θα μιλήσεις με τον γιατρό σου. Η μαία του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου για τις λανθασμένες οδηγίες που έλαβες και ότι σου είπε κατηγορηματικά να μην επαναλάβεις την εξέταση, γιατί η συγκεκριμένη μαία πιθανώς θα έχει κάνει αντίστοιχα λάθη και με άλλες κοπέλες

Σου εύχομαι μια ωραία θετική χοριακή και να εξελιχθεί σε μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη 🤞🤞🙏🙏🙏

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

πρίν από 37 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Εγώ πάντως που πρόσφατα μετέφερα 3ης  ημερών έκανα χοριακη 15η από την εμβρυομεταφορα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Neverstop είπε:

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

πρίν από 26 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Σίγουρα όχι 10η ναι.. καλή σου επιτυχία κορίτσι μου

πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ πάντως που πρόσφατα μετέφερα 3ης  ημερών έκανα χοριακη 15η από την εμβρυομεταφορα. 

Το θυμάμαι, για αυτό ήταν κι ανεβασμένη.. πολλοί γιατροί βάζουν αργότερα για να αποφύγουν τις επαναλήψεις και να κλείσουν κατευθείαν υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...