Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου @pepi88 πώς είσαι ??? Εγώ κορίτσια μου πήρα την απόφαση να χαλαρώσω όλο το καλοκαίρι και να περάσω καλά ,και ότι γίνει ξέρω ηλικιακά δεν με περνει αλλά θέλω να περάσω καλά και να γεμίσω μπαταρίες!!!! 

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

15 ώρες πρίν, Ioanna kon είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

θα ήθελα νας πω με λίγα λόγια τν δική μου ιστορία! 
      έχω αφαιρέσει  τς σάλπιγγες.εχω κάνει 4 εξωσωματικές χωρίς επιτυχία (δυστυχώς) 

και τώρα σκέφτομαι να πάω σε άλλο γιατρό θα ήθελα γνώμες για τον κυριο Σφ@κι@nουδη;!

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , karlajo είπε:

Κοριτσια μου μόλις επεστρεψα! Όλα πήγαν πολύ καλα.βαλαμε δυο βλαστοκυστες Αα και μου είπαν ότι αποψυχθήκαν πολύ καλα κι αμεσως συνέχισαν να αναπτύσσονται.η γιατρός δε μου ειπε για ξάπλα ειπε κανονικα επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου απλά δεν σηκώνεις βαρη και δεν κουράζεις τον εαυτό σου! Χοριακη 28 του μήνα! 

Μπραβο!!!!εύχομαι μια μεγάλη μοριακή!

Χαρίζω 600 μονάδες meriofert, είναι Κρήτη, έχω ανοίξει το κουτί έκανα μόνο μια ένεση και έχει διάρκεια μέχρι 12 Αυγούστου 

Χαρίζω 600 μονάδες meriofert, είναι Κρήτη, έχω ανοίξει το κουτί έκανα μόνο μια ένεση και έχει διάρκεια μέχρι 12 Αυγούστου 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , karlajo είπε:

Κοριτσια μου μόλις επεστρεψα! Όλα πήγαν πολύ καλα.βαλαμε δυο βλαστοκυστες Αα και μου είπαν ότι αποψυχθήκαν πολύ καλα κι αμεσως συνέχισαν να αναπτύσσονται.η γιατρός δε μου ειπε για ξάπλα ειπε κανονικα επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου απλά δεν σηκώνεις βαρη και δεν κουράζεις τον εαυτό σου! Χοριακη 28 του μήνα! 

Αχ κορίτσι μου τελειαααααα !!!! 

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, karlajo είπε:

Να τους πεις να κάτσουν καλά εκεί που είναι! Έξω έχει καύσωνα, που θα βρουν καλύτερα από την κοιλίτσα; 🥰 Καλά αποτελέσματα εύχομαι!! 

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, x_chrysa είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση. Για την άδεια ειδικού σκοπού σχετικά με την υποβοηθούμενη ξέρετε κάτι ; 

Κορίτσια καλημέρα ,σήμερα μπερδεύτηκα και πήρα ένα καφέ σικλακιουρ ,ο γιατρός με καθυσηχασε αλλά είπα να ρωτήσω και σας !!! 

Διαφημίσεις

3 hours ago, x_chrysa said:

Κορίτσια μια ερώτηση. Για την άδεια ειδικού σκοπού σχετικά με την υποβοηθούμενη ξέρετε κάτι ; 

Εγώ που είμαι στον ιδιωτικό τομέα απλά ζήτησα μια βεβαίωση από το κέντρο που έλεγε ότι υποβλήθηκα σε ωοληψια/ετ την τάδε ημερομηνία και για αυτό χρηζω άδειας ειδικού σκοπού για τις τάδε μέρες. Είχε υπογραφή σφραγίδα του γιατρού μου και του υπεύθυνου του κέντρου. Το δέχτηκαν κανονικά στη δουλειά μου. Μπορούν ομως να σου βγάλουν και ηλεκτρονική γνωμάτευση (από το ΗΔΙΚΑ νομίζω).

Κορίτσια Καλησπέρα,

Διανύω την τελευταία μου εβδομάδα δουλειάς και μετά φεύγω για διακοπές. Για όλη αυτήν την περίοδο δεν θα σας παρακολουθώ οπότε να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όσες είναι έγγυος εύχομαι να πάνε όλα σούπερ. Καλά αποτελέσματα σε όσες είναι σε αναμονή χωριακης. Καλές ωολληψιες σε όσες θα κάνουν αυτό το διάστημα. Σίγουρα θα χασω νέα σας. Τα λέμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο. Καλές διακοπές σε όλες να ξεκουραστείτε να περάσετε όμορφα και να το απολαύσετε ότι και να κάνετε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 3

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα,

Διανύω την τελευταία μου εβδομάδα δουλειάς και μετά φεύγω για διακοπές. Για όλη αυτήν την περίοδο δεν θα σας παρακολουθώ οπότε να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όσες είναι έγγυος εύχομαι να πάνε όλα σούπερ. Καλά αποτελέσματα σε όσες είναι σε αναμονή χωριακης. Καλές ωολληψιες σε όσες θα κάνουν αυτό το διάστημα. Σίγουρα θα χασω νέα σας. Τα λέμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο. Καλές διακοπές σε όλες να ξεκουραστείτε να περάσετε όμορφα και να το απολαύσετε ότι και να κάνετε. 

Καλέ μαχαίρια στην καρδιά ενάμιση μήνα διακοπές ,έλα καλέ πάρε και εμένα ήσυχη θα είμαι στην γωνιτσα μου με τα χαπακια μου ,χαχαχαχαχ!!!!! Πλάκα κάνω 

Να περάσεις όμορφα κορίτσι μου καλές βουτιές και καλές μασες 

1 ώρα πρίν, iamalia είπε:

Εγώ που είμαι στον ιδιωτικό τομέα απλά ζήτησα μια βεβαίωση από το κέντρο που έλεγε ότι υποβλήθηκα σε ωοληψια/ετ την τάδε ημερομηνία και για αυτό χρηζω άδειας ειδικού σκοπού για τις τάδε μέρες. Είχε υπογραφή σφραγίδα του γιατρού μου και του υπεύθυνου του κέντρου. Το δέχτηκαν κανονικά στη δουλειά μου. Μπορούν ομως να σου βγάλουν και ηλεκτρονική γνωμάτευση (από το ΗΔΙΚΑ νομίζω).

Εγώ θα κάνω τις διαδικασίες ξεχωριστά. Δηλαδή πρώτα ωοληψια και μετά τον άλλο μήνα μεταφορά. Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται μήπως γνωρίζεις ; Ξέρω ότι ειναη επτά μέρες η άδεια. Ωστόσο μπορώ να πάρω επτά τώρα και επτά για τη μεταφορά ; 

13 minutes ago, x_chrysa said:

Εγώ θα κάνω τις διαδικασίες ξεχωριστά. Δηλαδή πρώτα ωοληψια και μετά τον άλλο μήνα μεταφορά. Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται μήπως γνωρίζεις ; Ξέρω ότι ειναη επτά μέρες η άδεια. Ωστόσο μπορώ να πάρω επτά τώρα και επτά για τη μεταφορά ; 

Αυτό δεν το ξέρω και το είχα και εγώ απορία να είμαι ειλικρινής γιατί και εγώ ξεχωριστά έκανα τις διαδικασίες. Απλά πήρα μια μέρα άδεια την κάθε φορά, δεν ήθελα παραπάνω, οπότε δεν ασχολήθηκα. Ρώτα στη δουλειά σου αν είναι. Αν πιστεύεις ότι θα σου πουν ότι να ναι, πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε ένα μέιλ στο ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ ή στην επιθεώρηση. Εγώ για άλλο λόγο που είχα απορία για εργασιακά και ρώτησα, μου απάντησαν άμεσα. Εκτός αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα και σου πει ακριβώς. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, kate82 said:

Καλέ μαχαίρια στην καρδιά ενάμιση μήνα διακοπές ,έλα καλέ πάρε και εμένα ήσυχη θα είμαι στην γωνιτσα μου με τα χαπακια μου ,χαχαχαχαχ!!!!! Πλάκα κάνω 

Να περάσεις όμορφα κορίτσι μου καλές βουτιές και καλές μασες 

Εντάξει θα γυρίσω στη δουλειά αλλά θα δουλεύω τηλεργασια από το χωριό. Δίπλα στη θάλασσα αλλά θα δουλεύω αν έχει και δουλειά.

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εντάξει θα γυρίσω στη δουλειά αλλά θα δουλεύω τηλεργασια από το χωριό. Δίπλα στη θάλασσα αλλά θα δουλεύω αν έχει και δουλειά.

Κορίτσια τις προλουτεξ και τις ινοχεπ τώρα που έχει ζέστη τις βάζετε στο ψυγείο 

πρίν από 26 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια τις προλουτεξ και τις ινοχεπ τώρα που έχει ζέστη τις βάζετε στο ψυγείο 

Υποθέτω εννοείς αν δεν υπάρχει air condition και οι θερμοκρασίες φτάνουν 30+ στο σπίτι; Εγώ τις πήρα και τις έχω εκτός, αλλά έχω στάνταρ θερμοκρασία 25 βαθμούς. Και ο φαρμακοποιός δηλ. μου είπε εκτός. 

πρίν από 32 λεπτά , Zizel17 είπε:

Υποθέτω εννοείς αν δεν υπάρχει air condition και οι θερμοκρασίες φτάνουν 30+ στο σπίτι; Εγώ τις πήρα και τις έχω εκτός, αλλά έχω στάνταρ θερμοκρασία 25 βαθμούς. Και ο φαρμακοποιός δηλ. μου είπε εκτός. 

Και εμένα το ίδιο Μ είπαν αλλά το κλιματιστικό μόνο το μεσημέρι το ανοίγουμε δεν το μπορώ γενικώς ,και σίγουρα ανεβαίνει η θερμοκρασία χωρίς κλιματισμό 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, iamalia είπε:

Αυτό δεν το ξέρω και το είχα και εγώ απορία να είμαι ειλικρινής γιατί και εγώ ξεχωριστά έκανα τις διαδικασίες. Απλά πήρα μια μέρα άδεια την κάθε φορά, δεν ήθελα παραπάνω, οπότε δεν ασχολήθηκα. Ρώτα στη δουλειά σου αν είναι. Αν πιστεύεις ότι θα σου πουν ότι να ναι, πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε ένα μέιλ στο ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ ή στην επιθεώρηση. Εγώ για άλλο λόγο που είχα απορία για εργασιακά και ρώτησα, μου απάντησαν άμεσα. Εκτός αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα και σου πει ακριβώς. 

Σε ευχαριστώ πολύ θα πάρω τηλέφωνο !!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Και εμένα το ίδιο Μ είπαν αλλά το κλιματιστικό μόνο το μεσημέρι το ανοίγουμε δεν το μπορώ γενικώς ,και σίγουρα ανεβαίνει η θερμοκρασία χωρίς κλιματισμό 

Και εγώ τις ινοχεπ εκτός τις έχω στο ντουλάπι του μπάνιου μέσα. Εκτός μου είπαν 

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...