Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 hours ago, Zizel17 said:

Κορίτσια είπα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας! Βγήκε θετικό το τεστ με τη μια :) για να δούμε και η χοριακη τι θα δείξει! Μακάρι να είναι τυχερή αυτή φορά!

Μπράβο σου!! Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις ως το τέλος!!!

Εγώ σήμερα πάλι έκανα τεστ μιας και είχαμε επαφές κανονικά αυτό τον μήνα αλλά ήταν αρνητικό….6 μέρες νωρίτερα βέβαια αλλά αν είσαι βγαίνει κανονικά…

έχει ξεκινήσει και το PMS και έχω άπειρα νεύρα και διάθεση στο πάτωμα…μάλλον γιατί όταν αδιαθετήσω θα ξεκινήσει ο επόμενος γύρος εξωσωματικής…

αυτά και από εμένα! 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου! Αν εχεις κατεψυγμενα δεν δικαιουσαι να παρεις τα φαρμακα..θα πρεπει δυστυχως να καταθεσεις ξανα τα χαρτια για να περασεις επιτροπη..δηλαδη αν χρειαστει,που το αντεύχομαι, να παρεις 4 φορες τα φαρμακα απο την επιτροπη,  θα χρειαστεις αλλες 2 ή 3 φορες να περασεις επιτροπη.. δηλαδη δεν χάνεις το δικαιωμα να τα παρεις 4 φορες τα φαρμακα αλλα πρεπει να καταθεσεις ξανα φακελο απο την αρχη! Ωστοσο ελπιζω να μην χρειαστει κ να πανε ολα καλα με τα 2 που εχεις!! ❤️

Καλημέρα! Εγώ με κατεψυγμένα πάντως πήρα τη δεύτερη δόση των φαρμάκων @ek3001.

Το παν είναι τι θα γράψει το κέντρο στην αναφορά του, πχ πως δεν επαρκούν για εμβρυομεταφορα ή δεν είναι καλής ποιότητας.

Πολύ σημαντικό να μην έχει περάσει ένας χρόνος από την απόφαση κι έχει λήξει (έτσι έχασα φάρμακα για λίγες μέρες και ξαναπέρασα επιτροπή) όπως και να έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την προηγούμενη ωοληψια.

Δεν έχεις κάτι να χάσεις πάντως, δοκίμασε το!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλημέρα! Εγώ με κατεψυγμένα πάντως πήρα τη δεύτερη δόση των φαρμάκων @ek3001.

Το παν είναι τι θα γράψει το κέντρο στην αναφορά του, πχ πως δεν επαρκούν για εμβρυομεταφορα ή δεν είναι καλής ποιότητας.

Πολύ σημαντικό να μην έχει περάσει ένας χρόνος από την απόφαση κι έχει λήξει (έτσι έχασα φάρμακα για λίγες μέρες και ξαναπέρασα επιτροπή) όπως και να έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την προηγούμενη ωοληψια.

Δεν έχεις κάτι να χάσεις πάντως, δοκίμασε το!

Εμενα δεν δεχτηκαν να το κανουν!! Το είχα διαβασει εδώ απο καποιες κοπελες! @ek3001 Μπορεις να ρωτησεις μηπως το κανει το κεντρο που εισαι!! 😀 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Terry1986 είπε:

Εμενα δεν δεχτηκαν να το κανουν!! Το είχα διαβασει εδώ απο καποιες κοπελες! @ek3001 Μπορεις να ρωτησεις μηπως το κανει το κεντρο που εισαι!! 😀 

Προφανώς είναι και στη διακριτική ευχέρεια του κέντρου.! Καλά εμένα δεν έγραψαν και ψέματα όντως έπρεπε να κάνω κι άλλη ωοληψια.. δεν θυμάμαι το ιστορικό της κοπέλας, ηλικία, πόσα έχει κτλ, αλλά δεν έχει να χάσει κάτι να ρωτήσει!

Εσένα πως και δεν δέχτηκαν? πόσα είχες κατάψυξη και τι ηλικία ήσουν?

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παρακολουθω την συζητηση, ουτε σε εμενα ειχαν δεχτει, οταν το ζητησα ενω ειχα δυο βλαστοκυστες. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, little miracle είπε:

Επειδη παρακολουθω την συζητηση, ουτε σε εμενα ειχαν δεχτει, οταν το ζητησα ενω ειχα δυο βλαστοκυστες. 

Πιστεύω ειδικά μετά από μια ηλικία θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικοί σε αυτά.. τόσα χρήματα τους δίνουμε!

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ ολες σας!! Εμείς είμαστε στο υγ..α IVF έμβρυο…

Αν κάποια το κατάφερε εκεί και μπορούσε να μου στείλει πμ…

γενικά πιστεύω θα μπορούσαν γαιτι είμαι 42 έχω 5 αποβολές ως τώρα και φυσικά και από εμβρυομεταφορά 

αλλά αυτό δεν το κανονίζει ο γιατρός; Ή πάω  εγώ απευθείας στο κέντρο; 
Εκτιμώ πολύ την βοήθεια σας….

πρίν από 19 λεπτά , ek3001 είπε:

γενικά πιστεύω θα μπορούσαν γαιτι είμαι 42 έχω 5 αποβολές ως τώρα και φυσικά και από εμβρυομεταφορά 

Πόσα έχεις κατάψυξη?

1 hour ago, ek3001 είπε:

Κορίτσι μου ζήτησε το έτσι κι αλλιώς για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία. Για το κέντρο δεν είναι κάτι. Ούτε μπορεί να εκτεθούν, γιατί πολύ δύσκολα θα διασταυρώσει κάποιος πληροφορίες. Έτσι κι αλλιώς θα τα πάρεις τα φάρμακα. Το θέμα είναι μην τρέχεις να ξαναμαζευεις χαρτιά. Εμένα πάντως όταν χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν (σε άλλο κέντρο) και είχα μόλις πάρει κιόλας τα έμβρυα από εκεί. Παρόλα αυτά με εξυπηρέτησαν και μου ευχήθηκαν και καλή τύχη. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Πιστεύω ειδικά μετά από μια ηλικία θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικοί σε αυτά.. τόσα χρήματα τους δίνουμε!

Εγω ημουν νεα τοτε. Αλλα να σκεφτεις οτι ειχα ηδη 3 διεγερσεις, μια αρνητικη χοριακη και 3 αποβολες και μονο 2 καταψυξη. Και ομως αρνηθηκαν.

• Λυπημένη/-ος 2

18 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Προφανώς είναι και στη διακριτική ευχέρεια του κέντρου.! Καλά εμένα δεν έγραψαν και ψέματα όντως έπρεπε να κάνω κι άλλη ωοληψια.. δεν θυμάμαι το ιστορικό της κοπέλας, ηλικία, πόσα έχει κτλ, αλλά δεν έχει να χάσει κάτι να ρωτήσει!

Εσένα πως και δεν δέχτηκαν? πόσα είχες κατάψυξη και τι ηλικία ήσουν?

Ειχα ρωτησει τον γιατρό οχι το κέντρο! Ημουν 38,5 και ειχα 2 μετριες βλαστοκυστες με 5 αποτυχιες συνολο! Αλλα κ αλλο γιατρο απο το ιδιο κεντρο που ρωτησα που ηθελε να μη χρησιμοποιησω αυτα τα 2 και να κανω νεα ωοληψια το ιδιο μου ειπε οταν του ανεφερα το κόστος των φαρμακων για νεα ωοληψια..μαλιστα μ ειπε πως λογω αποτυχιων δικαιουμαι να βαλω 3 αρα μπορω να κανω νεα ωοληψια αλλα δεν δικαιουμαι να παρω τα φαρμακα..που τωρα που το σκέφτομαι μου ακουγεται παραλογο..δηλαδη αν ειχα 4 στην ακρη κ ηθελα να κανω ωοληψια αγοραζοντας τις ενεσεις δεν θα με αφηνε το κεντρο??ποιος?? Δηλαδη τωρα που το επεξεργαζομαι μ φαινεται κουλο αυτο που μ ειπε..στο υγεια είμαι 

• Λυπημένη/-ος 1

είναι όντως κουλό κούκλα μου. Το κέντρο να βοηθά πρέπει, όχι να στέκεται τροχοπέδη. όπως και να έχει θα τα πάρουμε τα φάρμακα, οπότε γιατί τόση ταλαιπωρία?

Για την ιστορία, εγώ ήμουν 39-40, είχα ένα τριών ημερών και μια βλαστοκύστη και ήθελα άλλη μία σίγουρα. Δεν με ρώτησε ποτέ κανείς τίποτα περαιτέρω.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Είναι πολύ λυπηρό αυτό που γίνεται και εντελώς παράλογο κατά τη γνώμη μου. Στο κέντρο που ήμουν εγώ,μου είχε μείνει μια βλαστοκυστη και ζήτησα να κάνω ωοληψια για να έχω στην άκρη  τουλάχιστον δύο.Δε μου έφερε καμία αντιρρηση ούτε ο γιατρός ούτε η κλινική.Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα ορισμένων και ταλαιπωρούν έτσι τις γυναίκες..Στην τελική,αν θέλουν να ειναι τυπικοί σε όλα,τότε να κόβουν και αποδείξεις για ολα.

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είναι πολύ λυπηρό αυτό που γίνεται και εντελώς παράλογο κατά τη γνώμη μου. Στο κέντρο που ήμουν εγώ,μου είχε μείνει μια βλαστοκυστη και ζήτησα να κάνω ωοληψια για να έχω στην άκρη  τουλάχιστον δύο.Δε μου έφερε καμία αντιρρηση ούτε ο γιατρός ούτε η κλινική.Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα ορισμένων και ταλαιπωρούν έτσι τις γυναίκες..Στην τελική,αν θέλουν να ειναι τυπικοί σε όλα,τότε να κόβουν και αποδείξεις για ολα.

Ελα ντε … εκει τους πιανει ο καημος… Οταν τα παιρνουν σχεδον ολα μαυρα, οπως κι οταν κανουν πλαστες γνωματευσεις για το σπερμα κλπ… Ολα καλα… Δεν ξερω παντως αν ειναι θεμα κεντρου η γιατρου τελικα. Εγω ημουν στο Ια… οταν αρνηθηκαν. Αλλα ο γιατρος μου το απεκλεισε κατηγοτηματικα λεγοντας οτι δεν γινεται. Δεν ρωτησα καποιον αλλο υπευθυνο του κεντρου εννοω. Δεν ξερω κι αν υπαρχει καποιος που απευθυνεσαι γι αυτα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...