Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Texas είπε:

Θα διαφωνήσω, ένα αβρυο προτιμούν να βάζουν ειδικά αν είναι ελεγμένο . Πέρασαν 10 βλαστοκύστες από την μήτρα μου χωρίς εμφύτευση στο πρώτο κέντρο , στο δεύτερο 2 στις 3 ετ έδωσαν εγκυμοσύνη άρα παίζει ρόλο το κέντρο θεωρώ .

Σε νιώθω έχω κάνει 7 ετ στις πρώτες 4 από δύο βλαστοκύστες μηδέν αποτέλεσμα έχω ψάξει τα πάντα άλλαξα κέντρο έκανα νέα διέγερση και έκανα προεμφυτευτικό η πρώτη ετ με ένα έμβρυο παλίνδρομη κύηση έμεινα όμως έγκυος επι τέλους δεύτερη ετ δεν πέτυχε τρίτη ετ είμαι τώρα στην 7η εβδομάδα και παρακαλώ να πάνε όλα καλά . Πιστεύω το κέντρο το εργαστήριο οι εμβρυολόγοι και προεμφυτευτικός παίζουν ρόλο 

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά !!! Μια τελειομενη κύηση !! Σε πιο κέντρο είσαι ;

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

Να πανε όλα καλα κ από εδώ Κ πέρα μόνο χαρές ! Απλώς κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα δει Κ η επιστήμη οπότε απλώς περιμένεις να έρθει η καταλληλη στιγμή. σιγουρα για να έχεις κανεί ελενχο Κ να βγαίνουν όλα καθαρά θα υπαρχει κάτι στο συνδιασμό μεταξύ σας που δυσκόλευε Κ φυσικά δεν βρίσκετε ιατρικα οπότε απλώς ήθελε περισσότερες προσπάθειες γι'αυτό λέω Κ στην κοπέλα είναι Κ θέμα τύχης γιατί υπαρχουν πράγματα που δεν βρίσκονται με εξετασεις ακόμα . 

Εσύ καλά τα λες ή μαύρη μου η μοίρα φταίει αλλά τι να κάνω ;;; Κάποια στιγμή ίσως αλλάξει κ αυτό ..

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Blu24 είπε:

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά !!! Μια τελειομενη κύηση !! Σε πιο κέντρο είσαι ;

Εσύ καλά τα λες ή μαύρη μου η μοίρα φταίει αλλά τι να κάνω ;;; Κάποια στιγμή ίσως αλλάξει κ αυτό ..

Γυρνάει ο τροχός . Εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε ώστε να είμαστε πάντα δυνατοί . 

• Μου αρέσει 2

20 ώρες πρίν, isavela81 είπε:

ναι εχω πολυ καλες γονιμοποιησεις, μου τηλ σημερα και μου ειπε οτι μπορουμε να παμε με 150 μοανδες αλλα πηγα φαρμακειο και συνειδητοποιησα οτι το οικονομικο δεν θα με βοηθησει καθως ενα κουτι των 150 μοναδων εχει περιπου 400ευρω και αν χρειαστω παραπανω απο 10 ημερες που συμφωνα με τα δεδομενα ειναι σιγουρο θα παρω αλλο ενα κουτι και θα καταληξω να πληρωνω το ιδιο ποσο με τις 300 μοναδες, μαλλον θα πιεστω να βρω τα χρηματα και οτι γινει, την τελευταια φορα εφτασαν 3η ημερα αν θυμαμαι καλα 3 και δεν καταφεραν να προχωρησουν 5η ημερα και δεν τα καταψυξαμε ο γιατρος μου ειναι καθετος να παμε μονο με βλάστοκυστες και εν τω μεταξυ απο το αγχος μου εχω ξεπατωθει να καπνιζω ενω ξερω οτι δεν πρεπει. 

θα βαλουμε 4 βλάστοκυστες οταν τις μαζεψω 

Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία αυτή τη φορά ,καλό είναι να το κόψεις το τσιγάρο είναι δύσκολο το ξέρω ..

10 ώρες πρίν, Texas είπε:

Οκ απλά πληροφοριακά στο δεύτερο κέντρο στην νέα διέγερση δεν άλλαξε τίποτα όλες τις εξετάσεις τις είχα κάνει από πριν ανάμεσα στις αποτυχίες και ήταν όλες καθαρές . Το πιο τρελό όμως από όλα ήταν ότι ΟΛΕΣ οι βλαστοκύστες ήταν υγιής μετά τον προεμφυτευτικό , ενώ θεωρήσαμε οι πρώτες 10 δεν πιάσανε λόγο μάλλον προβλήματος στις βλαστοκύστες . Έχω αρχίσει και εγώ να πιστεύω στην ατυχία μου δεν ξέρω τι άλλο να ψάξω . Έχω ψάξει τα ΠΑΝΤΑ και έχω πάει σε 10 ειδικότητες να με ξεσκονίσουν θεωρητικά εξ αρχησ Δεν είχα τίποτα για ανδρικό παράγοντα γίνονται όλα είμαστε με βιοψία Παρακαλάω να προχωρήσει τώρα αυτή που κάπου τόσο έχω φτάσει ξανά , 7 εβδομάδες με νορμαλ αναπτυξη ως τώρα. 

Και έτσι θα συνεχίσει,πίστεψε το!Να έχεις μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη🙏

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, Maroxmarox said:

Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία αυτή τη φορά ,καλό είναι να το κόψεις το τσιγάρο είναι δύσκολο το ξέρω ..

Πιστεύω ότι είναι όλα τόσο ευαίσθητα και κρίσιμα όλα στις προσπάθειες με εξωσωματική που το τσιγάρο είναι καθοριστικός παράγοντας δυστυχώς..

πρίν από 5 λεπτά , Texas είπε:

Πιστεύω ότι είναι όλα τόσο ευαίσθητα και κρίσιμα όλα στις προσπάθειες με εξωσωματική που το τσιγάρο είναι καθοριστικός παράγοντας δυστυχώς..

Εννοείται ότι είναι καθοριστικός παράγοντας ..Εσύ τι πιστεύεις ότι άλλαξε στο νέο κέντρο που πήγες και συντέλεσε στην εμφύτευση που δε γινόταν πριν;σε ποιο κέντρο είσαι τώρα;

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες κάνετε φυσικούς κύκλους !! Είναι τελείως χωρίς φάρμακα καθόλου ;;

Όπως θες το κάνεις . Χώρις φαρμακα απλά υπαρχει Κ περίπτωση να μην πάρεις τίποτα . Συνήθως δίνουν πολύ μικρή δόση φαρμάκων διαφορετικών από ότι δίνουν στην κανονική διεργεση ώστε να παρεις τουλαχιστον 2 . Αλλά αν δεν έχεις καθόλου ανταπόκριση σε κανένα φάρμακο τοτε δεν περνεις τίποτα από φάρμακα μόνο την overtile για να μην χάσεις την ωορρηξία 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Όπως θες το κάνεις . Χώρις φαρμακα απλά υπαρχει Κ περίπτωση να μην πάρεις τίποτα . Συνήθως δίνουν πολύ μικρή δόση φαρμάκων διαφορετικών από ότι δίνουν στην κανονική διεργεση ώστε να παρεις τουλαχιστον 2 . Αλλά αν δεν έχεις καθόλου ανταπόκριση σε κανένα φάρμακο τοτε δεν περνεις τίποτα από φάρμακα μόνο την overtile για να μην χάσεις την ωορρηξία 

Ααα κατάλαβα !! Σκεφτόμουν τους φυσικούς για να μην περνώ συνέχεια τις ενέσεις τις διέγερσης αλλά αν είναι μόνο ένα χωρίς φάρμακα δεν αξίζει 

πρίν από 12 λεπτά , Blu24 είπε:

Ααα κατάλαβα !! Σκεφτόμουν τους φυσικούς για να μην περνώ συνέχεια τις ενέσεις τις διέγερσης αλλά αν είναι μόνο ένα χωρίς φάρμακα δεν αξίζει 

Για εσένα που έχεις πολλά ωαρια δεν αξίζει ούτε οικονομικά ούτε χρονικά ούτε ψυχικά . 

1 hour ago, Blu24 said:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες κάνετε φυσικούς κύκλους !! Είναι τελείως χωρίς φάρμακα καθόλου ;;

Αν είναι τελείως φυσικός τότε μόνο Ovitrelle και θα πάρει το ένα.

ημιφυσικο έχω κάνει με femara Arvekap orgalutran Ovitrelle και πήρα 3 έμεινε 1 βλαστοκύστη 

και άλλον ένα με femara Ovitrelle και πήραμε 2 αλλά έμεινε 1 βλαστοκύστη 

Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν θα βοηθούσε στην περίπτωση σου δηλ αν επειδή κάνεις ούτως ή άλλως αρκετά μήπως και με ημιφυσικό θα έβγαλες κάτι παραπάνω….

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Για εσένα που έχεις πολλά ωαρια δεν αξίζει ούτε οικονομικά ούτε χρονικά ούτε ψυχικά . 

Είναι και αυτό …αλλά γενικά κάθε πότε μπορούμε να περνούμε τις ενέσεις και για πόσες διέγερσης ; Για την υγεία μας το λέω 

πρίν από 13 λεπτά , ek3001 είπε:

Αν είναι τελείως φυσικός τότε μόνο Ovitrelle και θα πάρει το ένα.

ημιφυσικο έχω κάνει με femara Arvekap orgalutran Ovitrelle και πήρα 3 έμεινε 1 βλαστοκύστη 

και άλλον ένα με femara Ovitrelle και πήραμε 2 αλλά έμεινε 1 βλαστοκύστη 

Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν θα βοηθούσε στην περίπτωση σου δηλ αν επειδή κάνεις ούτως ή άλλως αρκετά μήπως και με ημιφυσικό θα έβγαλες κάτι παραπάνω….

Ναι εννοείται θα το συζητήσω και μαζί του απλά μέχρι να φτάσει το ραντεβού μας κάνω κάποιες σκέψεις μόνη μου !!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Ναι ειναι δυστυχως θα προσπαθησω να μεινω σε 1-2 την ημερα και βλεπουμε, προς το παρον  εκανα σημερα τις εξετασεις και ειναι πολυ καλες ευτυχως γιατι φοβομουν μηπως επηρεαστουν απο το προσφατο πενθος αλλα ειναι εξαιρετικες και ελπιζω να εχω καλα νεα στο τελος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Texas είπε:

Γενικά σε κάποιες ετ θεωρώ ότι έκανα πιο σωστή διατροφή κλπ χωρίς να παίζει κανένα ρόλο στο αποτέλεσμα είμαι Θεσσαλονίκη στο N …L τώρα . Πιστεύω έπαιξε ρόλο ένα πράγμα πιο πολύ από κάθε άλλο οι εμβρυολόγοι και  το εργαστήριο γενικά η όλη ομάδα και ο γιατρός. Γιατί ίδια φάρμακα πήρα σε ίδιες δόσεις και ζωή δεν άλλαξα και χρόνια πέρασαν από την πρώτη ετ. 
Σημερα 7 και 5 7η κατά σειρά εμβρυομεταφορά με βιοχημικές και μια απόξεση από παλίνδρομη πήγα να ακούσουμε για πρώτη φορά καρδιά από μια ελεγμένη βλαστοκύστη που βάλαμε ΜΙΑ . Και κορίτσια έχω δύο έμβρυα ακούσαμε δύο καρδιές χωρίστηκε το έμβρυο και εμφυτεύτηκαν και τα δύο. Έχουμε πάθει σοκ γιατί δεν το περιμέναμε με τίποτα με μια βλαστοκύστη 

Πωπω ομοζυγωτικα διδυμα !!! Θα ειναι ολοιδια τα μωρα !!! Ειδες αμα σε θελει η τυχη που λεγανε πιο πανω και τα κοριτσια … Με το καλο να πανε ολα τελεια !

8 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Είναι και αυτό …αλλά γενικά κάθε πότε μπορούμε να περνούμε τις ενέσεις και για πόσες διέγερσης ; Για την υγεία μας το λέω 

Ναι εννοείται θα το συζητήσω και μαζί του απλά μέχρι να φτάσει το ραντεβού μας κάνω κάποιες σκέψεις μόνη μου !!

Λενε οτι ως 4 διεγερσεις ειναι το επιτρεπτο οριο. Νομιζω πως και γι αυτο κι η επιτρόη σου δινει δικαιωμα για φαρμακα μεχρι τοσες φορες. Προσωπικαι και δυο μαστολογοι που εχω δει αυτο μου ειχαν αναφερει. Φυσικα υπαρχουν γυναικες που εχουν κανει τις διπλασιες και βαλε. Ειναι και θεμα δικων σου οριων γιατι καλως η κακως δεν υπαρχουν εμπεριστατωμενες μελετες που να μας λενε τι ισχυει και τι πρεπει να ακολουθησουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , little miracle είπε:

Πωπω ομοζυγωτικα διδυμα !!! Θα ειναι ολοιδια τα μωρα !!! Ειδες αμα σε θελει η τυχη που λεγανε πιο πανω και τα κοριτσια … Με το καλο να πανε ολα τελεια !

Λενε οτι ως 4 διεγερσεις ειναι το επιτρεπτο οριο. Νομιζω πως και γι αυτο κι η επιτρόη σου δινει δικαιωμα για φαρμακα μεχρι τοσες φορες. Προσωπικαι και δυο μαστολογοι που εχω δει αυτο μου ειχαν αναφερει. Φυσικα υπαρχουν γυναικες που εχουν κανει τις διπλασιες και βαλε. Ειναι και θεμα δικων σου οριων γιατι καλως η κακως δεν υπαρχουν εμπεριστατωμενες μελετες που να μας λενε τι ισχυει και τι πρεπει να ακολουθησουμε. 

Ωχ κατάλαβα ειμαι ήδη στις μισές …αχ να αλλάξει αυτή η τύχη μπας και τα καταφέρω πριν φτάσω στο όριο …

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...