Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα την γνώμη σας για τα αποτελέσματά μου ως τώρα. Μόλις πήρα αποτελέσματα από τον τρίτο κύκλο διέγερσης και μάλιστα αυτή την φορά στοχευαμε να τα αφήσουμε να πάνε 5 ημέρες ώστε να κάνουμε προεμφυτευτικο. Λοιπόν στην πρώτη ωοληψια γονιμοποιήθηκαν 5 από τα 8 (62%), στην δεύτερη 4 από τα 6 (66%) και τώρα 4 από τα 7 (57%). Έχουμε ανδρικό παράγοντα κάνουμε πάντα icsi και μας λένε ότι πέρα από x βιταμίνες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε. Η ΑΜΗ μου ήταν 1,29 πριν ένα χρόνο που ξεκίνησα με τις εξωσωματικές και δεν με έχουν ξανά εξετάσει για αυτό, έχουμε αλλάξει συνεχώς πρωτόκολλα διέγερσης και έχω κάνει μια υστεροσκοπηση. Παρά λίγο να πιάσει η τελευταία εμβρυομεταφορα που έκανα τον Ιούνιο πήρα πρώτη θετική χοριακή και στην δεύτερη έπεσε και το χάσαμε.

@isavela81 αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, η τελευταία μου φορά ήταν διέγερση με meriofert 150 και γονάλ ( η δεύτερη ήταν σκέτο meriofert 250 μονάδων από 900 μονάδες συσκευασία και πήγα προς ήπια υπερδιέγερση με το αποτέλεσμα που είπα παραπάνω)

Με λίγα λόγια αμφιταλαντεύομαι για το αν θα πρέπει να πάμε τελικά για προεμφυτευτικό βάσει πιθανοτήτων από αυτά τα 4, θα είμαστε τυχεροί αν καταλήξουμε με 1-2 βλαστοκύστες 5 ημερών και λέω φαντάζεστε να έχω μία και να την στείλω και να βγει μη κατάλληλη ( μα πόσες άσκοπες διέγερσεις πια). Επόμενη ενημέρωση στις 3 ημέρες θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη αλλά νιώθω ότι θα απογοητευτώ πάλι. Έχω μόνο 1 τριών ημερών στην άκρη αλλά ήθελα να το βάλω μαζί με άλλο ένα γιατί δεν είχε καλή βαθμολογία οπτικά τουλάχιστον.

@linaa δεν τα έχουμε αφήσει ποτέ για 5 ημερών γιατί ο γιατρός μας είναι της σχολής που έχουν καλύτερες πιθανότητες στην μήτρα και προτιμούσε να τα βάζουμε 3 ημερών.

Τι θα σκεφτόσασταν να κάνετε στην θέση μου?

4 ώρες πρίν, isavela81 είπε:

Ναι ρωτησα θα μου απαντησει αυριο αφου θα του στειλω τις πρωτες εξετασεις, αν  καταφερω να μαζεψω τα χρηματα θα κανω κανονικα με 300 μοναδες 

Οκ ,είπες ότι παίρνετε 5 αυτά τα 5 είναι ποιοτικά μπαίνουν όλα;αν όχι σωστή η ερώτηση σου για χαμηλότερη δοση η αλλαγή φαρμάκου;

πρίν από 21 λεπτά , Maraki S. είπε:

Με λίγα λόγια αμφιταλαντεύομαι για το αν θα πρέπει να πάμε τελικά για προεμφυτευτικό βάσει πιθανοτήτων από αυτά τα 4, θα είμαστε τυχεροί αν καταλήξουμε με 1-2 βλαστοκύστες 5 ημερών και λέω φαντάζεστε να έχω μία και να την στείλω και να βγει μη κατάλληλη ( μα πόσες άσκοπες διέγερσεις πια). Επόμενη ενημέρωση στις 3 ημέρες θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη αλλά νιώθω ότι θα απογοητευτώ πάλι. Έχω μόνο 1 τριών ημερών στην άκρη αλλά ήθελα να το βάλω μαζί με άλλο ένα γιατί δεν είχε καλή βαθμολογία οπτικά τουλάχιστον.

@linaa δεν τα έχουμε αφήσει ποτέ για 5 ημερών γιατί ο γιατρός μας είναι της σχολής που έχουν καλύτερες πιθανότητες στην μήτρα και προτιμούσε να τα βάζουμε 3 ημερών.

Γενικα ο προεμφυτικος δεν έχει νόημα για 1-2 βλαστοκυστες . Ο προεμφυτικος έχει νόημα αν είχες πχ 15 ωαρια Κ 7 βλαστοκυστες για να μην κανείς 3 εμβρυομεταφορες . Τώρα αν έχεις 3 βλαστοκυστες πχ τις βάζεις Κ έχεις το αποτέλεσμα . Δεν υπαρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτα για προεμφυτικο για 2 ωαρια 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εμβρυομεταφορα έχεις κάνει ποτέ; Άρα στην ουσία έχεις αυτά που ανέφερες ολα 3 ημερών.Υπαρχουν εγκυμοσύνες και με 3 ημερών πολλές παντως,σε περίπτωση αποτυχίας που το αντευχομαι μπορείς τα 3 ημερών την επόμενη φορά να τα αφήσεις για βλαστοκυστες 

Just now, Maroxmarox είπε:

πρίν από 26 λεπτά , Maraki S. είπε:

@Maraki S.Εμβρυομεταφορα έχεις κάνει ποτέ; Άρα στην ουσία έχεις αυτά που ανέφερες ολα 3 ημερών.Υπαρχουν εγκυμοσύνες και με 3 ημερών πολλές παντως,σε περίπτωση αποτυχίας που το αντευχομαι μπορείς τα 3 ημερών την επόμενη φορά να τα αφήσεις για βλαστοκυστες 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Γενικα ο προεμφυτικος δεν έχει νόημα για 1-2 βλαστοκυστες . Ο προεμφυτικος έχει νόημα αν είχες πχ 15 ωαρια Κ 7 βλαστοκυστες για να μην κανείς 3 εμβρυομεταφορες . Τώρα αν έχεις 3 βλαστοκυστες πχ τις βάζεις Κ έχεις το αποτέλεσμα . Δεν υπαρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτα για προεμφυτικο για 2 ωαρια 

Συμφωνώ και αν πάνε έτσι τα πράγματα, μάλλον θα αποφασίσουμε εναντίον του προεμφυτευτικού και θα πάμε για τελευταία εμβρυομεταφορα με ότι θα έχουμε...

@Maroxmarox έχω κάνει 3 εμβρυομεταφορες αποτυχημένες (2+2+1) όλα τριών ημερών. Μου μένει ένα τριών και ότι μείνει από αυτή την διέγερση και αν φτάσει 5 ημερών που θα τα αφήσουμε να δούμε...

πρίν από 55 λεπτά , Maraki S. είπε:

Συμφωνώ και αν πάνε έτσι τα πράγματα, μάλλον θα αποφασίσουμε εναντίον του προεμφυτευτικού και θα πάμε για τελευταία εμβρυομεταφορα με ότι θα έχουμε...

@Maroxmarox έχω κάνει 3 εμβρυομεταφορες αποτυχημένες (2+2+1) όλα τριών ημερών. Μου μένει ένα τριών και ότι μείνει από αυτή την διέγερση και αν φτάσει 5 ημερών που θα τα αφήσουμε να δούμε...

Κορίτσι μου εάν έχεις κάνει με τριών ημερών με αποτυχία τις 2 φορες  η τρίτη βιοχημική από ότι καταλαβαίνω άρα έμεινες έγκυος ,η μήτρα μπορεί ,εγώ θα δοκίμαζα με βλαστοκυστη την επόμενη μου φορά ,όπως και έχω κάνει,ανοσολογικά έχεις ελεγχθεί;επίσης μήτρα όλα καθαρά;

πρίν από 5 λεπτά , Maroxmarox είπε:

πρίν από 28 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Κορίτσι μου εάν έχεις κάνει με τριών ημερών με αποτυχία τις 2 φορες  η τρίτη βιοχημική από ότι καταλαβαίνω άρα έμεινες έγκυος ,η μήτρα μπορεί ,εγώ θα δοκίμαζα με βλαστοκυστη την επόμενη μου φορά ,όπως και έχω κάνει,ανοσολογικά έχεις ελεγχθεί;επίσης μήτρα όλα καθαρά;

Ναι τα άλλα από μεριάς μου έχουν ελεγχθεί και είναι καλά ή βελτιώνονται. Ενδομήτριο και μικροβιωμα καλό.Δεν έχω κάτι αλλά με παρακολουθεί αρκετά και η ενδοκρινολόγος μου.

16 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι τα άλλα από μεριάς μου έχουν ελεγχθεί και είναι καλά ή βελτιώνονται. Ενδομήτριο και μικροβιωμα καλό.Δεν έχω κάτι αλλά με παρακολουθεί αρκετά και η ενδοκρινολόγος μου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην επόμενη σου ετ🙏

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οι γονιμοποιήσεις που έχεις σαν γενική εικόνα είναι άψογες.  Τις προηγούμενες φορές δεν είχες βλαστοκυστες ? Δεν τα έχεις αφήσει ποτέ ? 

ναι εχω πολυ καλες γονιμοποιησεις, μου τηλ σημερα και μου ειπε οτι μπορουμε να παμε με 150 μοανδες αλλα πηγα φαρμακειο και συνειδητοποιησα οτι το οικονομικο δεν θα με βοηθησει καθως ενα κουτι των 150 μοναδων εχει περιπου 400ευρω και αν χρειαστω παραπανω απο 10 ημερες που συμφωνα με τα δεδομενα ειναι σιγουρο θα παρω αλλο ενα κουτι και θα καταληξω να πληρωνω το ιδιο ποσο με τις 300 μοναδες, μαλλον θα πιεστω να βρω τα χρηματα και οτι γινει, την τελευταια φορα εφτασαν 3η ημερα αν θυμαμαι καλα 3 και δεν καταφεραν να προχωρησουν 5η ημερα και δεν τα καταψυξαμε ο γιατρος μου ειναι καθετος να παμε μονο με βλάστοκυστες και εν τω μεταξυ απο το αγχος μου εχω ξεπατωθει να καπνιζω ενω ξερω οτι δεν πρεπει. 

17 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Οκ ,είπες ότι παίρνετε 5 αυτά τα 5 είναι ποιοτικά μπαίνουν όλα;αν όχι σωστή η ερώτηση σου για χαμηλότερη δοση η αλλαγή φαρμάκου;

θα βαλουμε 4 βλάστοκυστες οταν τις μαζεψω 

On 10/13/2025 at 3:17 PM, linaa said:

Το να είναι υγιές ένα έμβρυο δεν σου εγγυάται εμφύτευση γι'αυτό Κ συνήθως βάζουν δύο εμβρυα. Δεν φταίει καρό προφανώς για να έχεις εμφυτεύσεις δεν υπαρχει πρόβλημα απλά είσαι άτυχη. Νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι νέα διεργεση νέο προεμφυτικο Κ να προχωρήσεις . Η εμφύτευση δυστηχως είναι καθαρά θέμα τύχης Κ δεν εξαρτάτε από το κέντρο Κ τον γιατρό. Κ απτήν στιγμή που είχες εμφυτεύσεις δεν υπάρχει Κ πρόβλημα εκεί.  

Θα διαφωνήσω, ένα αβρυο προτιμούν να βάζουν ειδικά αν είναι ελεγμένο . Πέρασαν 10 βλαστοκύστες από την μήτρα μου χωρίς εμφύτευση στο πρώτο κέντρο , στο δεύτερο 2 στις 3 ετ έδωσαν εγκυμοσύνη άρα παίζει ρόλο το κέντρο θεωρώ .

On 10/13/2025 at 3:38 PM, Blu24 said:

Καλά εγώ νομίζω είμαι στα όρια της γκαντεμιάς δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το πραγμα…δύο υγιή βρέθηκαν και το ένα δεν άντεξε κατάψυξη απόψυξη καη το άλλο δεν εμφυτεύτηκε τραγικό …

δεν ξέρω είμαι διχασμένη να ξανά κάνω προεμφυτευτικό ή όντως τα ταλαιπωρεί και δεν θα βρούμε άκρη ούτε έτσι ;;

Καλά εγώ νομίζω είμαι στα όρια της γκαντεμιάς δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το πραγμα…δύο υγιή βρέθηκαν και το ένα δεν άντεξε κατάψυξη απόψυξη καη το άλλο δεν εμφυτεύτηκε τραγικό …

δεν ξέρω είμαι διχασμένη να ξανά κάνω προεμφυτευτικό ή όντως τα ταλαιπωρεί και δεν θα βρούμε άκρη ούτε έτσι ;;

επίσης μετά από πόσο καιρό θεωρείτε είναι ασφαλές να ξανά κάνω διέγερση ; Πόσο διάστημα συστήνουν ενδιάμεσα συνήθως ;

Σε νιώθω έχω κάνει 7 ετ στις πρώτες 4 από δύο βλαστοκύστες μηδέν αποτέλεσμα έχω ψάξει τα πάντα άλλαξα κέντρο έκανα νέα διέγερση και έκανα προεμφυτευτικό η πρώτη ετ με ένα έμβρυο παλίνδρομη κύηση έμεινα όμως έγκυος επι τέλους δεύτερη ετ δεν πέτυχε τρίτη ετ είμαι τώρα στην 7η εβδομάδα και παρακαλώ να πάνε όλα καλά . Πιστεύω το κέντρο το εργαστήριο οι εμβρυολόγοι και προεμφυτευτικός παίζουν ρόλο 

• Ευχή 3

πρίν από 23 λεπτά , Texas είπε:

Θα διαφωνήσω, ένα αβρυο προτιμούν να βάζουν ειδικά αν είναι ελεγμένο . Πέρασαν 10 βλαστοκύστες από την μήτρα μου χωρίς εμφύτευση στο πρώτο κέντρο , στο δεύτερο 2 στις 3 ετ έδωσαν εγκυμοσύνη άρα παίζει ρόλο το κέντρο θεωρώ .

Σε νιώθω έχω κάνει 7 ετ στις πρώτες 4 από δύο βλαστοκύστες μηδέν αποτέλεσμα έχω ψάξει τα πάντα άλλαξα κέντρο έκανα νέα διέγερση και έκανα προεμφυτευτικό η πρώτη ετ με ένα έμβρυο παλίνδρομη κύηση έμεινα όμως έγκυος επι τέλους δεύτερη ετ δεν πέτυχε τρίτη ετ είμαι τώρα στην 7η εβδομάδα και παρακαλώ να πάνε όλα καλά . Πιστεύω το κέντρο το εργαστήριο οι εμβρυολόγοι και προεμφυτευτικός παίζουν ρόλο 

Προφανώς στο δεύτερο κέντρο κατι ελενξατε . Η κοπέλα είχε εμφυτεύσεις στο ίδιο κέντρο γι'αυτό της λέω ότι δεν παίζει ρόλο το κέντρο όχι ότι δεν παίζει ρόλο γενικά στις αποτυχίες το κέντρο. Εννοώ ότι αν στον ίδιο γιατρό έχεις 3 εγκυμοσύνες Κ αποτύχεις στην μια δεν φταιει ο γιατρός Κ το κέντρο. 

Μιλάω ειδικα για την περίπτωση της . Κ όχι γενικα να μην έχεις εμφυτεύσεις . Προφανώς αν δεν έχεις κάνει ποτέ εμφύτευση καποια εξέταση δεν σου έχει κάνει ο γιατρός κάτι δεν κανείς σωστά. 

9 minutes ago, linaa said:

Προφανώς στο δεύτερο κέντρο κατι ελενξατε . Η κοπέλα είχε εμφυτεύσεις στο ίδιο κέντρο γι'αυτό της λέω ότι δεν παίζει ρόλο το κέντρο όχι ότι δεν παίζει ρόλο γενικά στις αποτυχίες το κέντρο. Εννοώ ότι αν στον ίδιο γιατρό έχεις 3 εγκυμοσύνες Κ αποτύχεις στην μια δεν φταιει ο γιατρός Κ το κέντρο. 

Μιλάω ειδικα για την περίπτωση της . Κ όχι γενικα να μην έχεις εμφυτεύσεις . Προφανώς αν δεν έχεις κάνει ποτέ εμφύτευση καποια εξέταση δεν σου έχει κάνει ο γιατρός κάτι δεν κανείς σωστά. 

Οκ απλά πληροφοριακά στο δεύτερο κέντρο στην νέα διέγερση δεν άλλαξε τίποτα όλες τις εξετάσεις τις είχα κάνει από πριν ανάμεσα στις αποτυχίες και ήταν όλες καθαρές . Το πιο τρελό όμως από όλα ήταν ότι ΟΛΕΣ οι βλαστοκύστες ήταν υγιής μετά τον προεμφυτευτικό , ενώ θεωρήσαμε οι πρώτες 10 δεν πιάσανε λόγο μάλλον προβλήματος στις βλαστοκύστες . Έχω αρχίσει και εγώ να πιστεύω στην ατυχία μου δεν ξέρω τι άλλο να ψάξω . Έχω ψάξει τα ΠΑΝΤΑ και έχω πάει σε 10 ειδικότητες να με ξεσκονίσουν θεωρητικά εξ αρχησ Δεν είχα τίποτα για ανδρικό παράγοντα γίνονται όλα είμαστε με βιοψία Παρακαλάω να προχωρήσει τώρα αυτή που κάπου τόσο έχω φτάσει ξανά , 7 εβδομάδες με νορμαλ αναπτυξη ως τώρα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

7 ώρες πρίν, Texas είπε:

Οκ απλά πληροφοριακά στο δεύτερο κέντρο στην νέα διέγερση δεν άλλαξε τίποτα όλες τις εξετάσεις τις είχα κάνει από πριν ανάμεσα στις αποτυχίες και ήταν όλες καθαρές . Το πιο τρελό όμως από όλα ήταν ότι ΟΛΕΣ οι βλαστοκύστες ήταν υγιής μετά τον προεμφυτευτικό , ενώ θεωρήσαμε οι πρώτες 10 δεν πιάσανε λόγο μάλλον προβλήματος στις βλαστοκύστες . Έχω αρχίσει και εγώ να πιστεύω στην ατυχία μου δεν ξέρω τι άλλο να ψάξω . Έχω ψάξει τα ΠΑΝΤΑ και έχω πάει σε 10 ειδικότητες να με ξεσκονίσουν θεωρητικά εξ αρχησ Δεν είχα τίποτα για ανδρικό παράγοντα γίνονται όλα είμαστε με βιοψία Παρακαλάω να προχωρήσει τώρα αυτή που κάπου τόσο έχω φτάσει ξανά , 7 εβδομάδες με νορμαλ αναπτυξη ως τώρα. 

Να πανε όλα καλα κ από εδώ Κ πέρα μόνο χαρές ! Απλώς κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα δει Κ η επιστήμη οπότε απλώς περιμένεις να έρθει η καταλληλη στιγμή. σιγουρα για να έχεις κανεί ελενχο Κ να βγαίνουν όλα καθαρά θα υπαρχει κάτι στο συνδιασμό μεταξύ σας που δυσκόλευε Κ φυσικά δεν βρίσκετε ιατρικα οπότε απλώς ήθελε περισσότερες προσπάθειες γι'αυτό λέω Κ στην κοπέλα είναι Κ θέμα τύχης γιατί υπαρχουν πράγματα που δεν βρίσκονται με εξετασεις ακόμα . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...