Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Nana10 είπε:

Μια βδομάδα σήμερα και το μόνο που νιώθω είναι τύπου πόνος περιόδου στη μέση μου και ευαισθησία στο στήθος…. Λέτε να τα καταφέρω αυτή τη φορά;; 

Καλημέρα! Με βλαστοκυστες είμαι κ δεν ειχ κανένα συμπτωμα, ένα μικρό πρήξιμο στο στηθος είχα που δεν πονούσε, κ ένιωσα πολύ λίγες φορές πονους περιόδου, είχα θετική χοριακή!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε ξεκινήσατε να πηγαίνετε στον μαιευτήρα σας μετά την θετική χοριακή;;;

• Μου αρέσει 1

Προσπαθειες και απογοητεση...

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και από που να ξεκινήσω...

Με το αγόρι μου προσπαθούμε για 9 μήνες τώρα για μωράκι χωρίς αποτέλεσμα..

Πήγαινα σε ένα γυναικολογο( πριν το καλοκαιρι αυτο)που τύχαινε να έχει και κέντρο γονιμότητας, ο οποίος αρχικά όταν του είπα ότι προσπαθούμε μου είπε να αφήσω να περάσει ένας χρόνος τουλάχιστον κλπ....

Είχα κάνει ήδη βασικό γυναικολογικο έλεγχο πέρυσι τον Οκτώβριο και ήταν καλος...

Εν τέλει όμως με έβαλε να κάνω μια εξέταση που παίρνει υγρό από τη μήτρα στις γόνιμες μέρες για να δει πως κινείται το σπερμα(για αυτό πήρα και τα καφέ χαπάκια για ρύθμιση κύκλου, δε θυμάμαι τώρα ονομα).

Τη μέρα της εξέτασης δεν είδε σπέρμα οπότε και ζήτησε σπερμοδιαγραμμα, το οποίο βγήκε λίγο απογοητευτικο σεαριθμό σπερματοζωαριων(κατω από 1.000.000 νομιζω).Δεν ήταν παρά πολυ αναλυτικό και για αυτή τη διαδικασία χρειάστηκαν αλλά τόσα λεφτά για επίσκεψη.

Να σημειώσω ότι το αγόρι μου τότε δουλεύε ένα δύσκολο ωράριο (4 το βραδυ με 12 το μεσημέρι),ήταν άρρωστος και ειχε πάρει και παυσίπονο πριν την εξέταση(κανένας δε μας έδωσε οδηγιες).

Τελοσπαντων μου είπε ότι πιθανότητες φυσιολογικής σύλληψης είναι σχεδόν ανύπαρκτες πρότεινε να πάρουμε και άλλα φάρμακα και να προχωρήσουμε σε μικρογονιμοποιηση το Σεπτέμβριο...

Πολλοί λόγοι με απέτρεψαν από αυτό,ένας από αυτός και το κόστος και η βιασύνη κάπως του γιατρού.. 

Τώρα είμαι σε μια άλλη γυναικολογο που είναι της άποψης να αφήσω ακόμα χρόνο να περάσει να χαλαρώσω κλπ..

Είμαι όμως πολύ απογοητευμενη και δεν ξέρω τι να κάνω,για αυτό και γράφω εδώ.. 

Είμαι 29 και το αγόρι μου 25...

Συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο,οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Athan95 είπε:

Καλησπέρα, 

Πήγαινα σε ένα γυναικολογο( πριν το καλοκαιρι αυτο)που τύχαινε να έχει και κέντρο γονιμότητας, ο οποίος αρχικά όταν του είπα ότι προσπαθούμε μου είπε να αφήσω να περάσει ένας χρόνος τουλάχιστον κλπ....

Είχα κάνει ήδη βασικό γυναικολογικο έλεγχο πέρυσι τον Οκτώβριο και ήταν καλος...

Εν τέλει όμως με έβαλε να κάνω μια εξέταση που παίρνει υγρό από τη μήτρα στις γόνιμες μέρες για να δει πως κινείται το σπερμα(για αυτό πήρα και τα καφέ χαπάκια για ρύθμιση κύκλου, δε θυμάμαι τώρα ονομα).

Τη μέρα της εξέτασης δεν είδε σπέρμα οπότε και ζήτησε σπερμοδιαγραμμα, το οποίο βγήκε λίγο απογοητευτικο σεαριθμό σπερματοζωαριων(κατω από 1.000.000 νομιζω).Δεν ήταν παρά πολυ αναλυτικό και για αυτή τη διαδικασία χρειάστηκαν αλλά τόσα λεφτά για επίσκεψη.

Να σημειώσω ότι το αγόρι μου τότε δουλεύε ένα δύσκολο ωράριο (4 το βραδυ με 12 το μεσημέρι),ήταν άρρωστος και ειχε πάρει και παυσίπονο πριν την εξέταση(κανένας δε μας έδωσε οδηγιες).

Τελοσπαντων μου είπε ότι πιθανότητες φυσιολογικής σύλληψης είναι σχεδόν ανύπαρκτες πρότεινε να πάρουμε και άλλα φάρμακα και να προχωρήσουμε σε μικρογονιμοποιηση το Σεπτέμβριο...

Πολλοί λόγοι με απέτρεψαν από αυτό,ένας από αυτός και το κόστος και η βιασύνη κάπως του γιατρού.. 

Τώρα είμαι σε μια άλλη γυναικολογο που είναι της άποψης να αφήσω ακόμα χρόνο να περάσει να χαλαρώσω κλπ..

Γεια σου κορίτσι μου.. Αρχικά σου ευχομαι να μείνεις εύκολα εγκυος χωρίς να χρειαστείς καμία θεραπεία γονιμότητας.. Τώρα σχετικά με αυτα που μας ανεφερες, ειναι πολλες οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν πριν οδηγηθεί ενα ζευγάρι σε εξωσωματικη.. Δεν παμε στα τυφλά κ οτι γινει.. Μιλα με ειδικούς,οχι απλούς γυναικολογους-ανδρολογους, αλλα με ατομα που ειδικεύονται στον τομέα της αναπαραγωγής-υπογονιμοτητας.. Επισης λες πως προσπαθεις 9 μήνες, οι προσπάθειες ειναι στοχευμενες ή απλά εχετε ελεύθερη επαφή; πολλα παίζουν ρόλο.. Με μονο 1 σπερμοδιαγραμμα εβγαλε αυμπερασμα ο γιατρος; συνήθως θέλουν Επανάληψη μετα απο ενα διάστημα.. 

πρίν από 24 λεπτά , Athan95 είπε:

Καλησπέρα, 

Καταρχάς πρέπει να επαναλάβει το σπερμοδιαγραμμα Κ να πάει σε έναν ουρολόγο να κοιτάξει για κυρσοκυλη . Σε τόσο μικρές ηλικίες η κυρσοκυλη μπορεί να διορθωθεί . Καλό είναι να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει άσκοπα χωρίς εξετάσεις. Η ηλικία σας είναι καλή ώστε να διορθώσετε κάποια πράγματα χωρίς να φτάσετε ακόμα στην εξωσωματική. Αφού είχατε τόσο κακό σπερμοδιαγραμμα καλό είναι να πάτε σε έναν ουρολόγο να βρει την αιτία. Η δουλειά Κ τα παυσίπονα δεν επιρεαζουν πάρα πολύ οπότε καλό είναι να ψάξετε λίγο παραπάνω το σπέρμα. Τώρα που είστε ακόμα μικροί πολλά διορθώνονται γι'αυτό μην επαναλαυεστε ψάξτε λίγο Κ σίγουρα θα βρείτε λύσεις 

Συμφωνώ απόλυτα...έγινε ένα σπερμοδιαγραμμα και μάλιστα υπό τις συνθήκες που αναφέρεις που παίζουν κάποιο ρόλο.. και άρρωστος και με αντιβίωση και κουρασμένος...και έβγαλε το συμπέρασμα να πάτε αμέσως με εξωσωματική??εγώ κορίτσι μου θα άφηνα λίγο χρόνο να περάσει...ίσως να μπορούσε ο φίλος σου να πάρει και κάποιες βιταμίνες..να πάτε σε ένα ανδρολογο να το ψάξετε πιο ειδικά...γιατί οι γυναικολογοι είναι για εμάς...

Δε θα σου πω να χαλαρώσεις πάντα μου φαινόταν χαζή συμβουλή...είναι ψυχοφθορο αυτό π περνάς και το καταλαβαίνω...αλλά ψάξτε το παραπάνω..είστε  μικροί ακόμα και αυτό είναι υπέρ σας!!!σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!

Κορίτσια ευχαριστώ τοσο πολύ για τις απαντήσεις και το κουραγιο!!Αισθανόμουν αρκετή ντροπή για αυτό το θέμα...

Η αλήθεια είναι πως εχουμε δρομολογήσει και μια επίσκεψη σε έναν ανδρολογο,γιατί σπερμοδιαγραμμα δεν επαναλάβαμε τοτε...Είπαμε να αφήσουμε και το καλοκαίρι μπας και άλλα ακόμα δεν είχαμε αποτέλεσμα...

Προσπαθούμε με βάση ένα ημερολόγιο περιόδου είναι αλήθεια, βλέπω δηλαδή ποτέ είναι οι γόνιμες και εκει στοχεύουμε...Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω αυτό το μήνα τεστ ωορηξιας που το διαβάζω συνέχεια εδώ,μήπως με το ημερολόγιο γίνεται κάποιο λάθος.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Athan95 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ τοσο πολύ για τις απαντήσεις και το κουραγιο!!Αισθανόμουν αρκετή ντροπή για αυτό το θέμα...

Η αλήθεια είναι πως εχουμε δρομολογήσει και μια επίσκεψη σε έναν ανδρολογο,γιατί σπερμοδιαγραμμα δεν επαναλάβαμε τοτε...Είπαμε να αφήσουμε και το καλοκαίρι μπας και άλλα ακόμα δεν είχαμε αποτέλεσμα...

Προσπαθούμε με βάση ένα ημερολόγιο περιόδου είναι αλήθεια, βλέπω δηλαδή ποτέ είναι οι γόνιμες και εκει στοχεύουμε...Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω αυτό το μήνα τεστ ωορηξιας που το διαβάζω συνέχεια εδώ,μήπως με το ημερολόγιο γίνεται κάποιο λάθος.. 

Η αλήθεια είναι πως το ημερολόγιο είναι πολύ θεωρητικό...καλύτερα τα τεστ ωορρηξίας...αλλιώς ξεκινάτε μετά την περίοδο κάθε δύο με τρεις μέρες επαφές...

Και να μη νιώθεις καμία ντροπή κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

θα συμφωνησω κ γω οτι με ενα σπερμοδιαγραμμσ δ βγαινει συμπερασμα

χαλαρα,γτ χρονο εχετε,δε χανεις κτ να πας σε ανδρολογο,αφου ειχατε κ μια ασχημη ενδειξη

αλλα σε ειδικο γιατρο-κεντρο

μπορει να ειναι κτ απλο κ να βρεθει λυση ευκολα

ολα καλα να πανε!

Η χαμηλή συγκέντρωση σπετματοζωαριων που προέκυψε από το σπερμοδιαγραμμα πράγματι δείχνει ότι η πιθανότητα φυσικής σύλληψης είναι ελάχιστη αλλά το θέμα είναι να βρείτε την αιτία γιατί και σε εξωσωματική να προχωρήσετε αν πχ υπάρχει κάποιο μικροβιο στο σπερμα θα είναι ανεπιτυχής. Οπότε πρέπει όπως σου είπαν και παραπάνω να επισκεφτείτε έναν ανδρολογο-ουρολογο που να εξειδικευεται σε θέματα αναπαραγωγής για να μπορέσετε όσο γίνεται να βελτιώσετε το σπερμα. Οπωσδήποτε πρέπει να γίνει υπερηχος οσχεου για την πιθανότητα κιρσοκηλης ή άλλου ανατομικου προβλήματος, καλλιέργεια σπέρματος για την ύπαρξη μικροβιου και έλεγχος κατακερματισμου -DFI. Σε περίπτωση κιρσοκηλης και εφοσον είστε νέοι συνιστάται επέμβαση (καλό είναι πριν από την επεμβαση να καταψύξετε και κάποια δείγματα σπερματος) ενώ στις άλλες περιπτώσεις θα χρειαστεί αντιβιωση για τυχόν μικροβιο και βιταμίνες και επανάληψη σπερμοδιαγραμματος μετά από 3μηνο. Ακόμη και να γίνουν όλα σωστά, να βελτιωθεί το σπερμα αλλά να καθυστερεί και πάλι η φυσική σύλληψη, αν αποφασίσετε στο μέλλον να προχωρήσετε σε εξωσωματική θα έχετε πολύ καλύτερα ποσοστά επιτυχιας.

Καλησπέρα σας! Γράφω πρώτη φορά ελπίζω να μην έχω κάνει κάποιο λάθος! 
Πρόσφατα είχα μια παλινδρόμη. 
Γενικά ο κύκλους μου είναι παρά πολύ άστατος! Έκανα ένα τεστ προχθές και βγήκε θετικό και μάλιστα έγραψε 1-2 εβδομάδων. Έκανα β-χοριακη που μάλιστα την έτρεξε και 2 φορές η μικροβιολόγος από ότι μου είπε και βγήκε αρνητική.. 
Εχει συμβεί σ καμία ποτέ ; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...