Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Θέλω τα φώτα σας ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Ειμαι 25 χρόνων μετά αγόρι μου είμαστε μαζί 2 χρόνια 🥰 και οι επαφές μας γίνονται με την μέθοδο τραβήγματος ! 
Ο κύκλος υπολογίζεται 29-31 μέρες !

Όμως έχω καθυστερήση 7 μέρες δεν έχω κάνει κάποιο τεστ ακόμα και από συμπτώματα απλά έχει πρηστεί το στήθος μου που αυτό γίνεται και όταν περιμένω περίοδο ! Αν ήμουν έγκυος κανονικά δεν έπρεπε να έχω και αλλά συμπτώματα; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων 

ΥΓ μην με ξεχάσετε να μου απαντήσετε ! Και να μου πείτε και τις δικές σας εμπειρίες πάνω στο θέμα ❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Κατε99 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Ειμαι 25 χρόνων μετά αγόρι μου είμαστε μαζί 2 χρόνια 🥰 και οι επαφές μας γίνονται με την μέθοδο τραβήγματος ! 

Όμως έχω καθυστερήση 7 μέρες δεν έχω κάνει κάποιο τεστ ακόμα και από συμπτώματα απλά έχει πρηστεί το στήθος μου που αυτό γίνεται και όταν περιμένω περίοδο ! Αν ήμουν έγκυος κανονικά δεν έπρεπε να έχω και αλλά συμπτώματα; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων 

ΥΓ μην με ξεχάσετε να μου απαντήσετε ! Και να μου πείτε και τις δικές σας εμπειρίες πάνω στο θέμα ❤️

Δεν είναι απαραίτητο  να έχεις αλλά συμπτώματα..ένα τεστ η ακόμα καλύτερα  μια χοριακή  θα σου λύσει οποία απορία..

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Κατε99 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 

Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, σε πολύ αρχικό στάδιο, μοιάζουν λίγο με αυτά της περιόδου.. τα άλλα συμπτώματα που έχεις κατά νου, ναυτίες πχ κτλ, αν εμφανιστούν, εμφανίζονται αρκετά αργότερα.. 

Μια χοριακή θα σου δώσει την απάντηση..

• Μου αρέσει 1

Είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα.. Συνήθως αν έχεις αρχίζουν 2 εβδομάδες μετά την καθυστέρηση.. Καλού κακού κάνε κ κανένα τεστ... Κ αν δεν είστε σε φάση που αφήνετε ανοιχτό το ενδεχόμενο για παιδί να προσέχετε περισσότερο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...