Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Foux είπε:

Κ εγώ το ιδιο,δεν έχει πολλές επαφές στο δίμηνο κ αυτές με μασκα,τόσα γίνονται,μωρά νοσηλεύονται

Κάτι να κολλήσει κάτω από 2 μηνών πάει αμέσως νοσηλεία,δεν μπορείς ούτε αντιπυρετικο να δώσεις στο σπίτι.

@Sophie38ουτε κοκκυτη εκανα!!

@GiannisP.ενημερωσε μας!!!

Καλα και γω στις 2 πρωτες εγκυμοσυνες δεν εκανα κοκκυτη. Τωρα ομως εκανα. Περσι και φετος ο κοκκυτης εχει ξεφυγει σε περιστατικα. Κυκλοφορει πολυ. Κ αυτο γιατι κατι εξυπνες μανουλες αποφασισαν να μην εμβολιαζουν τα παιδια τους. Δες στην αμερικη, εμφανιστηκε παλι η ιλαρα και πεθαινουν παιδια! Δηλαδη καπου ελεος. 

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα καλά κορίτσια, έκανε υπέρηχο κολπικό και στη κοιλιά. Της είπε από τη στιγμή που πετρώνει η κοιλιά σε ορισμένα σημεία και όχι ολόκληρη, τότε δεν είναι σύσπαση. Την ηρέμησε αρκετα και είναι πιο χαλαρή τώρα. Εννοείται της συνέστησε ξεκούραση ξεκούραση ξεκούραση.  Ελπίζω να είστε όλες καλά. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 41 λεπτά , GiannisP. είπε:

Όλα καλά κορίτσια, έκανε υπέρηχο κολπικό και στη κοιλιά. Της είπε από τη στιγμή που πετρώνει η κοιλιά σε ορισμένα σημεία και όχι ολόκληρη, τότε δεν είναι σύσπαση. Την ηρέμησε αρκετα και είναι πιο χαλαρή τώρα. Εννοείται της συνέστησε ξεκούραση ξεκούραση ξεκούραση.  Ελπίζω να είστε όλες καλά. 

Άντε ωραία  νέα Γιάννη ! Ίσως είναι η κίνηση του μωρού που πετρώνει σε ορισμένα σημεία.Σε μένα αριστερά από τον ομφαλό συνέχεια σφίγγει και πετρώνει και μου είπε είναι η πλάτη και ο πωπός του μωρού.Αλλά εννοείται καλά κάνατε και πήγατε να είστε σίγουροι και να μην αγχώνεται και η κοπέλα. Η ξεκούραση είναι δεδομένη πλέον ,στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

1 ώρα πρίν, Foux είπε:

Μετά τον κοβιντ έχουν επιστρέψει πόσες αρρώστιες τι άλλο θα μας βρει?χολέρα???

Και δεν είναι μόνο το τι άλλο θα μας βρει .Έχουμε μπει στο τρυπάκι να φοβόμαστε τα πάντα .Κάποια χρόνια πριν γεννούσε μια κοπέλα και την επισκεπτόταν στο μαιευτήριο μέχρι και ο τριτοξάδερφος του κουμπάρου του μπατζανάκη ξέρω εγώ .Που εντάξει εγώ προσωπικά ποτέ δεν συμφωνούσα με τις πολλές επισκέψεις αλλά θέλω να πω οτι δεν υπήρχε  φόβος.Τώρα φοβόμαστε να έρθει η μαμά μας . Ευτυχώς είναι καλοκαίρι θα πω οπότε κάπως θα καταπιέσω την υπερβολή μου ! Από χειμώνα βλέπουμε 😂

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Άντε ωραία  νέα Γιάννη ! Ίσως είναι η κίνηση του μωρού που πετρώνει σε ορισμένα σημεία.Σε μένα αριστερά από τον ομφαλό συνέχεια σφίγγει και πετρώνει και μου είπε είναι η πλάτη και ο πωπός του μωρού.Αλλά εννοείται καλά κάνατε και πήγατε να είστε σίγουροι και να μην αγχώνεται και η κοπέλα. Η ξεκούραση είναι δεδομένη πλέον ,στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Και δεν είναι μόνο το τι άλλο θα μας βρει .Έχουμε μπει στο τρυπάκι να φοβόμαστε τα πάντα .Κάποια χρόνια πριν γεννούσε μια κοπέλα και την επισκεπτόταν στο μαιευτήριο μέχρι και ο τριτοξάδερφος του κουμπάρου του μπατζανάκη ξέρω εγώ .Που εντάξει εγώ προσωπικά ποτέ δεν συμφωνούσα με τις πολλές επισκέψεις αλλά θέλω να πω οτι δεν υπήρχε  φόβος.Τώρα φοβόμαστε να έρθει η μαμά μας . Ευτυχώς είναι καλοκαίρι θα πω οπότε κάπως θα καταπιέσω την υπερβολή μου ! Από χειμώνα βλέπουμε 😂

Ναι ναι φοβόμαστε τα πάντα!!!αχ μαιευτήρια θα συμφωνήσω,τι άθλιο πράγμα αυτό να επισκεπτονται τη λεχωνα την επόμενη μέρα κιολας,πάντα το σιχαίνομαι.ευτυχως ακόμη το κρατάνε κάποια κ δεν επιτρέπουν επισκέψεις.κ σε εμάς ένα άτομο μόνο την ώρα του επισκέπτηριου επιτρεπεται

@GiannisP. τέλεια,τώρα ξεκούραση!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την ομάδα...

@GiannisP. Μπράβο Γιάννη όλα τέλεια....

@Foux που θα γεννήσεις? Εγώ στο ρεα το 2023 δεν δεχόντουσαν καθόλου,τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι... Κάποιες πήγαιναν στο σαλόνι κ έβλεπαν κάποιους συγγενείς χωρίς το μωρό φυσικά...

Είστε όντως τυχερές λόγω καλοκαιριού πάντως... Αλλά όπως κ να το κάνουμε πάλι κυκλοφορούν κάποια πράγματα...πφφφ

Εμένα το σάκχαρο παρόλο που ξεκίνησα ινσουλίνη χθες κ σήμερα νηστείας δύο μοναδες πάνω από το όριο... Θα την πάρω σήμερα να δω τι θα μου πει... Αρχίζω κ φοβάμαι... Ξέρει κάποια στην εγκυμοσύνη μέχρι πόσο πρέπει? Η δική μου είναι κ λίγο υπερβολική νομίζω... Ντοπρερ θα κάνουμε μάλλον την άλλη εβδομάδα,οπότε θα δούμε κ το αμνιο...ωστόσο αγχώνομαι Παρα πολύ...γιατί μέχρι τις 38 έχω ακόμα 7 εβδομάδες... Κ αν δεν έχω καλές μετρησεις πως θα περάσουν? Τι αποτέλεσμα θα έχουμε.. η μικρή έμεινε δύο μέρες μενν λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας...😔😔😔😔

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

17 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Χελλοου κορίτσια και αγορι!!

πως είστε; Να ρωτήσω κάτι.

Η μέτρηση του μηριαίου σας βγαίνει πιο μικρή σε σχέση με την κοιλιά και το κεφάλι; 

Καλημερα - Πριν 2 εβδομαδες στην μετρηση ειχαμε δει ελαχιστα πισω την κοιλια κ το μηριαιο σε σχεση με το κεφαλι, μου συστησε λιγο παραπανω ξεκουραση (οχι ακινησια, ισα ισα περπατημα κ γυμναστικη για οσες γυμναζονται βοηθαει) κ εχθες στον υπερηχο ηταν ολα τελεια.  Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι ειναι κατι που συμβαινει αρκετα συχνα στο 3ο τριμηνο απ οτι καταλαβα. θα σας ξαναδει σε 2 εβδομαδες για τσεκ? αν ναι, προσπαθησε μεχρι τοτε λιγο περπατηματακι καθημερινο αν υπαρχει η δυνατοτητα, καλη διατροφη, ξεκουραση κ ζεν .. οσο το δυνατον! κ σιγουρα ολα θα πανε πολυ καλα! ❤️ 

• Μου αρέσει 3

Καλημερααα κορίτσια!!! Έχω να σας γράψω έναν αιώνα, έμπαινα που και που και σας διάβαζα αλλά ελάχιστα καθώς δουλεύω ένα σωρό ώρες την ημέρα και σήμερα σας θυμήθηκα και είπα να σας γράψω. Δεν έχω μπορέσει να τα διαβάσω όλα, ελπίζω να είστε όλες καλά και να κυλάνε οι ημέρες σας με τα μωράκια στις κοιλίτσες μας ήρεμα και ευχάριστα!! Μακάρι να μπορέσω να ενταχθώ ξανά στην παρέα και να μη ξανα χάσω νέα σας!! Εγώ ευτυχώς όση ταλαιπωρία πέρασα στις αρχές αν θυμάστε κάποιες τόσο ήρεμα περνάω αυτή την εποχή δόξα τον θεό! Σταματάω σε λίγες μέρες τη δουλειά οπότε θέλω να πιστεύω θα σας γράφω πιο συχνά!🌼

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 1

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.. εγώ παρόλο που μου έβαλε λίγη ινσουλίνη για να μην πεινάω όπως είπε...τρώω πάλι λίγο κ οι μετρήσεις είναι πάνω από το όριο...σήμερα ακόμα περισσότερο... Ότι πήρα τηλ. Κ περιμένω να με πάρει πίσω... Είμαι να σκάσω... Είμαι πολλή στεναχωρημένη κ φοβάμαι περισσότερο για το μωρό...δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...😔😔😔😔 Πώς θα περάσουν οι 7 βδομάδες... Εν τω μεταξύ η μαμά μου έρχεται Ελλάδα 37+1... Αν συμβεί κάτι νωρίτερα θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά... 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.. εγώ παρόλο που μου έβαλε λίγη ινσουλίνη για να μην πεινάω όπως είπε...τρώω πάλι λίγο κ οι μετρήσεις είναι πάνω από το όριο...σήμερα ακόμα περισσότερο... Ότι πήρα τηλ. Κ περιμένω να με πάρει πίσω... Είμαι να σκάσω... Είμαι πολλή στεναχωρημένη κ φοβάμαι περισσότερο για το μωρό...δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...😔😔😔😔 Πώς θα περάσουν οι 7 βδομάδες... Εν τω μεταξύ η μαμά μου έρχεται Ελλάδα 37+1... Αν συμβεί κάτι νωρίτερα θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά... 

Ίσως χρειάζεται να σου αυξήσει την δόση, μην σε παίρνει από κάτω. Γι αυτό μιλάς με τον γιατρό για να το ρυθμίσετε.Δεν θα πάθει κάτι το μωράκι σου όσο το ρυθμίζεις. Αν δει οτι δεν σε πιάνει η δόση θα σου αλλάξει την αγωγή μόλις μιλήσετε.  7 βδομάδες νεράκι θα περάσουν ούτε θα το καταλάβεις .Έχεις και τα άλλα παιδάκια που σίγουρα σου γεμίζουν τη μέρα οπότε δεν θα καταλάβεις πότε θα περάσουν οι μέρες και θα έρθει και η μαμά σου με το καλό.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα ομάδα! Τι γίνεται με αυτό το ζάχαρο? Σήμερα είχα ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου είχα να παω από το 2022 γιατί είχα ρυθμίσει τον θυροειδή και το ζάχαρο μετά την προηγούμενη εγκυμοσύνη, έκανα τις ετήσιες εξετάσεις μου κανονικά και ο παθολόγος μου μου είχε πει ότι δε χρειαζόταν να πάω αφού όλα είναι ρυθμισμένα. Τελοσπαντων τώρα που έμεινα έγκυος πάλι η Tsh μου ήταν εντός ορίων αλλά σε κάθε εξέταση είδαμε με τον γυναικολόγο ότι αυξάνεται λιγάκι, βγήκε που σας είχα πει και η καμπύλη παθολογική (νηστεία 85, 1η ώρα 192, 2η ώρα 64 τα γράφω για να έχετε εικόνα)(όλες οι προηγούμενες εξετάσεις και γλυκοζυλιομενη εντός φυσιολογικών)μου λέει ο γυναικολόγος πρόσεχε λίγο τα γλυκά και θέλω 6 μετρήσεις την ημέρα να δούμε σου κάνει αυτές τις διακυμάνσεις μόνο πρωινές ώρες ή υπάρχει γενικά κάποιο θέματα κι και πήγαινε για έναν έλεγχο στην ενδοκρινολόγο.. στο σήμερα λοιπόν! Μου έκανε την καρδιά περιβόλι του τύπου γιατί άργησα τόσο πολύ να πάω και ο θυρεοειδής έχει ξεφύγει και πρέπει στην εγκυμοσύνη να είναι στο 2 και όχι στο 4,3 που είχα σε αυτές τις αιματολογικές (3,2 στην προηγούμενη), ότι με το ζάχαρο δε πρέπει να παίζουμε γι'αυτό βγαίνει τόσο μεγάλο το μωρό και θα έχω θέμα, το μωρό θα βγει με μακροσωμια, και θα είναι πολυαμνιο και όταν γεννηθεί θα έχει πνευμονική δυσχέρεια, άσε που αν δε προσέξω θα γίνει παχύσαρκο και το κερασάκι που με πλήγωσε γιατί έχω γεννήσει πρόωρα τα δίδυμα ότι θα γεννήσω πάλι πρόωρα λόγω του ζαχάρου.. της λέω να δεν είναι τόσο υψηλό και κάνω 2 μέρες που προσέχω και παίρνω μετρήσεις υπογλυκαιμία μετά την πρωινή μέτρηση οοοοχι γιατί πέφτουν τα όρια στην εγκυμοσύνη και πρέπει μέχρι 90 να είναι της νηστείας και 100-120 της 1ωρας.. μου έδωσε διατροφή που ειλικρινά ούτε όταν έκανα δίαιτα για να μπω στο νυφικό δεν ήταν τόσο αυστηρή. Μου είπε να τρώω μόνο ολικής αλλά της λέω εγώ έχω φεριτινη 6 και σίδηρο 30 και τα ολικής προϊόντα δεν επιτρέπουν την απορρόφηση σιδήρου και μου λέει είναι πιο σημαντικο να πεσει το ζάχαρο.  τελοσπαντων έφυγα με κλάματα. Εν τω μεταξύ από εχθές που είχα μια ένταση με τα δίδυμα ανέβασα παλμούς 190-195(πίεση στο 9-5 εν τω μεταξύ) και μετά το ραντεβού ξανανεβηκαν.. είμαι να σκάσω! Ο γυναικολόγος την βρήκε υπερβολική και ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί με το τι μπορεί να συμβαι στο μωρό γιατί αυτός είναι το παρακολουθεί. Συγνώμη για το σεντόνι κάπου έπρεπε να τα πω..  

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 11 λεπτά , twinmomof3 είπε:

Καλησπέρα ομάδα! Τι γίνεται με αυτό το ζάχαρο? Σήμερα είχα ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου είχα να παω από το 2022 γιατί είχα ρυθμίσει τον θυροειδή και το ζάχαρο μετά την προηγούμενη εγκυμοσύνη, έκανα τις ετήσιες εξετάσεις μου κανονικά και ο παθολόγος μου μου είχε πει ότι δε χρειαζόταν να πάω αφού όλα είναι ρυθμισμένα. Τελοσπαντων τώρα που έμεινα έγκυος πάλι η Tsh μου ήταν εντός ορίων αλλά σε κάθε εξέταση είδαμε με τον γυναικολόγο ότι αυξάνεται λιγάκι, βγήκε που σας είχα πει και η καμπύλη παθολογική (νηστεία 85, 1η ώρα 192, 2η ώρα 64 τα γράφω για να έχετε εικόνα)(όλες οι προηγούμενες εξετάσεις και γλυκοζυλιομενη εντός φυσιολογικών)μου λέει ο γυναικολόγος πρόσεχε λίγο τα γλυκά και θέλω 6 μετρήσεις την ημέρα να δούμε σου κάνει αυτές τις διακυμάνσεις μόνο πρωινές ώρες ή υπάρχει γενικά κάποιο θέματα κι και πήγαινε για έναν έλεγχο στην ενδοκρινολόγο.. στο σήμερα λοιπόν! Μου έκανε την καρδιά περιβόλι του τύπου γιατί άργησα τόσο πολύ να πάω και ο θυρεοειδής έχει ξεφύγει και πρέπει στην εγκυμοσύνη να είναι στο 2 και όχι στο 4,3 που είχα σε αυτές τις αιματολογικές (3,2 στην προηγούμενη), ότι με το ζάχαρο δε πρέπει να παίζουμε γι'αυτό βγαίνει τόσο μεγάλο το μωρό και θα έχω θέμα, το μωρό θα βγει με μακροσωμια, και θα είναι πολυαμνιο και όταν γεννηθεί θα έχει πνευμονική δυσχέρεια, άσε που αν δε προσέξω θα γίνει παχύσαρκο και το κερασάκι που με πλήγωσε γιατί έχω γεννήσει πρόωρα τα δίδυμα ότι θα γεννήσω πάλι πρόωρα λόγω του ζαχάρου.. της λέω να δεν είναι τόσο υψηλό και κάνω 2 μέρες που προσέχω και παίρνω μετρήσεις υπογλυκαιμία μετά την πρωινή μέτρηση οοοοχι γιατί πέφτουν τα όρια στην εγκυμοσύνη και πρέπει μέχρι 90 να είναι της νηστείας και 100-120 της 1ωρας.. μου έδωσε διατροφή που ειλικρινά ούτε όταν έκανα δίαιτα για να μπω στο νυφικό δεν ήταν τόσο αυστηρή. Μου είπε να τρώω μόνο ολικής αλλά της λέω εγώ έχω φεριτινη 6 και σίδηρο 30 και τα ολικής προϊόντα δεν επιτρέπουν την απορρόφηση σιδήρου και μου λέει είναι πιο σημαντικο να πεσει το ζάχαρο.  τελοσπαντων έφυγα με κλάματα. Εν τω μεταξύ από εχθές που είχα μια ένταση με τα δίδυμα ανέβασα παλμούς 190-195(πίεση στο 9-5 εν τω μεταξύ) και μετά το ραντεβού ξανανεβηκαν.. είμαι να σκάσω! Ο γυναικολόγος την βρήκε υπερβολική και ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί με το τι μπορεί να συμβαι στο μωρό γιατί αυτός είναι το παρακολουθεί. Συγνώμη για το σεντόνι κάπου έπρεπε να τα πω..  

Αχχχχ πόσο σε καταλαβαίνω...είμαι πριν με πιάσουν τα κλάματα...ακόμα δεν με έχει πάρει,θα έχει φουλ ιατρείο κ θα με πάρει λογικά στο κλείσιμο... Το 2ο παιδάκι μου είχε πάθει αναπνευστική δυσχέρεια κ έμεινε ευτυχώς 2 μέρες στην μενν κ όλα πήγαν καλά... Τώρα από χθες όμως έχω κ τάση προς εμετό...το πρωί έκανα κιόλας σάλια φυσικά... Φοβάμαι πολύ... Εμένα από μετρήσεις μου έχει πει νηστείας από 92 κ κάτω... Κ μια ώρα μετά το γεύμα 125 κ κάτω... Πφφφφ είμαι να σκάσω... Δεν ξέρω τι συμβαίνει...

• Ευχή 1

@GiannisP. Πολύ ανακουφιστικά και ωραία τα νέα σας🙏 πάμε δυναμικά για τη συνέχεια, προχωράμε όλοι παρέα😇

Κορίτσια μου @Αννούλαααα @twinmomof3 μην πανικοβάλεστε και πάρτε μια μεγάλη ανάσα κ συνεχίζουμε. Δουλειά των γιατρών είναι να μας ρυθμίζουν και να προσαρμόζουν την αγωγή ανάλογα τα αποτελέσματα. Όχι να μας κρίνουν. Θα ρυθμιστείτε κ θα πάνε όλα κατ ευχήν🥰❤️

@twinmomof3 συγχύστηκα με το γιατρό σου! Δεν είναι δυνατόν να μας συμπεριφέρονται έτσι στην κατάστασή μας. Απαράδεκτη συμπεριφορά. Άκου το γυναικολόγο σου, κάνε την προσπάθεια σου για το καλό του μωρού και όλα θα πάνε καλά 🙏❤️ εδώ μέσα έχουμε για συμπαράσταση η μία την άλλη. Κ εφόσον ο γυναικολόγος βρίσκει το μωράκι μια χαρά, ο ενδοκρινολόγος να σωπάσει για το μωρό. Δουλειά του είναι άλλη. Σου ειπε τουλάχιστον για επανέλεγχο?? 

Τα πα κ ξεθύμανα 🙏 

Μην στενοχωριεστε κορίτσια μου όμορφα 🙏

πρίν από 1 λεπτό , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ πόσο σε καταλαβαίνω...είμαι πριν με πιάσουν τα κλάματα...ακόμα δεν με έχει πάρει,θα έχει φουλ ιατρείο κ θα με πάρει λογικά στο κλείσιμο... Το 2ο παιδάκι μου είχε πάθει αναπνευστική δυσχέρεια κ έμεινε ευτυχώς 2 μέρες στην μενν κ όλα πήγαν καλά... Τώρα από χθες όμως έχω κ τάση προς εμετό...το πρωί έκανα κιόλας σάλια φυσικά... Φοβάμαι πολύ... Εμένα από μετρήσεις μου έχει πει νηστείας από 92 κ κάτω... Κ μια ώρα μετά το γεύμα 125 κ κάτω... Πφφφφ είμαι να σκάσω... Δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου🙏 ο εμετός να ξέρεις μπορεί να είναι κ από το άγχος. Αν θυμάμαι καλά 91 μου είχε πει κ εμένα η γιατρός μου οτι ειναι το όριο στην εγκυμοσύνη. Το οποίο είναι κ χαμηλό πολύ, δηλαδή συχνά δεν πιάνεται ούτε πριν την εγκυμοσύνη πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Πόσο ήταν η καμπύλη σου? Συνεχίζουν ψηλά οι μετρήσεις με διατροφή? Εγώ δύο μέρες έχω ελαττώσει την ζάχαρη (πχ εχθές έφαγα πχ μακαρόνια πέστο και μετά μια φέτα ψωμί με Μερέντα και το ζάχαρο μου ήταν 85 και στην ώρα 100). Σήμερα που δεν έχω φάει καθόλου ζάχαρη μόνο μήλο από γλυκό είμαι 86-92 και μεσημέρι 88-87 νομίζω μου κάνει υπογλυκαιμία αν δε φάω καθόλου ζάχαρη..😔

@Eustathia σε ευχαριστώ για την υποστήριξη νόμιζα ότι υπερέβαλα. Εν τω μεταξύ της εξήγησα ότι στο σόι βγάζουμε μεγάλα μωρά χωρί ζάχαρο, ο αδελφός μου είναι 198 , εγώ οκ είμαι 170 αλλά γεννήθηκα μεγάλο μωρό(37βδομαδα 3550 και 53 πόντους) τα δίδυμα αν και γεννήθηκαν 31βδομαδα γεννήθηκαν από 2 κιλα και 48 πόντους το καθένα οπότε έχω μια γονιδιακή προδιάθεση για μεγάλα μωρά άσχετα από το αν η μία από τις 3 μετρήσεις βγαίνει πιο ψηλά, οκ δεν είπα εννοείται να προσέξω αλλά μου φάνηκε τρομερα φοβικό όλο αυτό ότι θα γεννήσω πάλι πρόωρα και αν δε πέσει θα γίνει παχύσαρκο κτλ κτλ

Μου χάλασε πάντως απίστευτα την ψυχολογία όλο αυτό.  Μου έλεγε εν τω μεταξύ να τρώω μεσημεριανό στις 2 και της λέω ναι αλλά εγώ ανεβαίνω σπίτι με τα παιδιά στις 2:30 τρώμε κάτι πρόχειρο φεύγουμε για δραστηριότητες και τρώμε μαζί κατά τις 6.. οκ ναι το ξέρω ότι το ιδανικό είναι να τρώμε 3 γεύματα και 3 σνακ αλλά όταν το οικογενειακό προγραμματισμό δε μας βγαίνει ούτε μπορώ να είμαι με το ρολόι.. μπορεί να είναι παράλογη δε ξέρω.. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...