Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Eflenew είπε:

      Χριστος Ανεστη! Και εγώ λαχανιαζω πολύ εύκολα. Εγώ έχω επαναληπτική χοριακης την Τετάρτη...αν πάνε όλα καλά λογικά θα μου πούνε να κλείσω για τον πρώτο υπέρηχο.

      Δυστυχώς δε γνωρίζω καθόλου πόσο ρίσκο είναι. Οι κοπέλες που έχουν προχωρημένη εγκυμοσύνη ή έχουν ήδη παιδάκι μπορούν να βοηθήσουν...Έχεις αποφασίσει να φύγεις ε? 

      Πως είσαι?? Ελπίζω να μην ξαναειχες το ίδιο...

      μια στο τόσο με πιάνει! δεν είναι συχνό! ήμουν ανάμεσα στην πίεση και το σάκχαρο! εσυ,;

Ταξιδεύοντας στην Πιερία


CoffeeFilter

Recommended Posts

Τοποθετήστε εδώ φωτογραφίες και περιγραφές απο τα αγαπημένα σας μέρη του νομού Πιερίας.

Δημιουργώντας έναν κατάλογο με όμορφα μέρη και φωτογραφίες, προωθούμε το να γνωρίσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες τον τόπο μας αλλά και να τον επισκεφτούν, με έναν τρόπο πιο άμεσο.

Παρακαλώ: Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο εκπροσώπους επιχειρήσεων θα αφαιρούνται. Επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται απο τους ίδιους τους γονείς/αναγνώστες, και είναι απαραίτητο να μην εχουν κάποια επαγγελματική σχέση με την επιχείριση στην οποία αναφέρονται.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχείρισης η οποία σχετίζεται με τον τουρισμό, μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://parents.org.gr/prosfores Η ίδια διαδικασία θα ανακοινωθεί και στο www.parentscafe.gr με επιχειρήσεις που αφορουν τον τουρισμό ή άλλα προιόντα.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφίες αλλά πρόσφατα επισκέφτηκα τον Π.Παντελεήμονα! πολύ όμορφα φτιαγμένο χωριό, και δεν το είχα ξαναακούσει πουθενά!

πολύ εύκολα προσβάσιμο απο εθνική.

όλα πέτρινα και πολυ ωραία θέα.

φίλοι μας έμειναν στο Λιγκέρι και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. (όντως παραδοσιακος ξενώνας)

Εμείς μείναμε Ραψάνη που μπορώ να πώ ότι το χιλιομετανιώσαμε, καθώς και το ξενοδοχείο ήταν καθε αλλο απο ότι παραδοσιακός ξενώνας - δωμάτια κρύα, καθόλου όμορφα/ζεστά -βέβαια οι άνθρωποι ήταν πάντα χαμογελαστοί και φιλικοί, και ευρυχωρο σαλόνι, αλλά τι να το κανεις εαν το δωμάτιο είναι πολύυυ παλιό!

και η θέα απο την πλευρά προς ραψανη ήταν.. ουαχ. Αν δεν κάνουν κάτι εκεί (ανακαίνιση!!) αλλά και στο χωριό της Ραψάνης,

ο κόσμος αποκλείεται να το κάνει προορισμό... και είναι κρίμα σε σχεση με την αναγνωσιμότητα του ονόματος δηλαδή.

ενώ ο Π.Παντελεημονας σουπερ, δυστυχώς δεν περάσαμε εκεί τόσο χρόνο όσο θα ήθελα.

Ταβέρνα στους Π.Πόρους (παλαιούς νομίζω ήταν όχι νέους) πολύ καλή.

εδω εβαλα ενα λινκ απο άλλο φόρουμ: το μπαράκι στο οποίο αναφέρονται είναι το "Λιγκέρι"

εχει και κάποιες αρνητικές αναφορές οσον αφορά το ότι είναι σπιτια καινούρια κτλ, αλλά όπως είδα εγώ, και είδικα σε συγκριση με ραψανη, 1000 φορές καλύτερα, αλλά και πολύ όμορφα φτιαγμένο.

θεική φωτό άλλου απο αυτό το σιτε εδώ4.jpg

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.aidimitris.gr/

ειναι η καταγωγη μου απο εκει...ειναι πολυ ωραια ..

μπορειτε να φατε και να μεινετε εδω:

http://www.ktimabellou.gr/

http://www.dimatis.gr/

Επεξεργάστηκαν by joannakip
Link to comment
Share on other sites

γράψε και τίποτα!!! :wink: (πχ την προσωπική σου εμπειρία , αν εχεις παει πολλες φορές, τι συστηνεις:-)

α είδα οτι συμπληρωσεες :-) thank you!

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πολύ όμορφος προορισμός κοντά στην Κατερίνη επίσης είναι το Ελατοχώρι. Στο Ελατοχώρι υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο για τους λάτρεις των σπόρ.Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στο http://www.elatohori.net/

Υπάρχουν πολοί ξενώνες-ενοικιαζώμενα δωμάτια-ξενοδοχεία για να επιλέξετε.

Σας προτείνω το ξενοδοχείο Μύθος (http://www.hotelmythos.gr/). Έχει πολύ όμορφα δωμάτια για όλα τα γούστα, προσεγμένη κουζίνα και κάβα και πολύ όμορφη αυλή με πισίνα. (Εκεί έκανα τον γάμο μου).

Επίσης πολύ όμορφη επιλογή είναι το ξενοδοχείο Πιερίων Μούσες (www.pierionmusses.gr). Βρίσκετε ποιό ψηλά στο βουνό και έχει πολύ όμορφη θέα. Τα δωμάτια του επίσης είναι όλα πολύ προσεγμένα και σχεδόν όλα με υπέροχη θέα.

Καλή διαμονή


bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...