Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Σπερμοδιάγραμμα και αποτυχημένες εγκυμοσυνες

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! 
Θα ήθελα συμβουλές και γνώμες !
Περυσι τον Μάιο ήμουν έγκυος έφτασα στην αυχενική και ήταν πολύ υψηλή , με αποτέλεσμα να προχωρήσω σε απόξεση.

Τον Οκτώβρη και πάλι 2.5 μηνών έγκυος  δύο εβδομάδες πριν την αυχενική πήγαμε για υπέρηχο και η κύηση είχε παλινδρομήσει.

Εχουμε κάνει δικούς μας μοριακούς και απλούς καρυοτύπους οι οποίοι δείχνουν καθαροί. Κάναμε καρυοτυπο κ στο εμβρυακι κ αυτός καθαρός! 

Πήγαμε έπειτα για εξετάσεις σπερματος

χαμηλή συγκέντρωση στα 7.000.000

και μορφολογία 4% ομαλές μορφες

ο ανδρολόγος μας είπε ότι δεν γνωρίζει αν ευθύνεται αυτό για τις απωλειες

και είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί με αυτεσ Τις τιμές μπορεί απλά τα γεγονότα να ήταν τυχαια

Εσείς πιστεύετε ότι γονιμοποιούνται οι ανώμαλες μορφές για αυτό και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες ;

θα ήθελα τις γνώμες σας !

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , DimMan είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 
Περυσι τον Μάιο ήμουν έγκυος έφτασα στην αυχενική και ήταν πολύ υψηλή , με αποτέλεσμα να προχωρήσω σε απόξεση.

Τον Οκτώβρη και πάλι 2.5 μηνών έγκυος  δύο εβδομάδες πριν την αυχενική πήγαμε για υπέρηχο και η κύηση είχε παλινδρομήσει.

Εχουμε κάνει δικούς μας μοριακούς και απλούς καρυοτύπους οι οποίοι δείχνουν καθαροί. Κάναμε καρυοτυπο κ στο εμβρυακι κ αυτός καθαρός! 

και είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί με αυτεσ Τις τιμές μπορεί απλά τα γεγονότα να ήταν τυχαια

Εσείς πιστεύετε ότι γονιμοποιούνται οι ανώμαλες μορφές για αυτό και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες ;

Τυχαία γεγονότα . Το σπέρμα όταν έχει πρόβλημα δεν γίνετε σύλληψη. Το δικό σας είναι Κ μέσα στα φυσιολογικά εκτός αυτού. Βελτιώστε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας πχ διατροφή κάνε εσύ εξετάσεις για ζάχαρο καμπύλη ζαχάρου αντίσταση στην ινσουλίνη Κ για θυροειδή Κ για θρομβοφιλια Κ ξαναπροσπάθησε. 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Τυχαία γεγονότα . Το σπέρμα όταν έχει πρόβλημα δεν γίνετε σύλληψη. Το δικό σας είναι Κ μέσα στα φυσιολογικά εκτός αυτού. Βελτιώστε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας πχ διατροφή κάνε εσύ εξετάσεις για ζάχαρο καμπύλη ζαχάρου αντίσταση στην ινσουλίνη Κ για θυροειδή Κ για θρομβοφιλια Κ ξαναπροσπάθησε. 

Απλά φοβάμαι μην ξανά πάω τρίτη φορά για απόξεση, πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι , και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην γονιμότητα μου και γενικά 

πρίν από 7 λεπτά , DimMan είπε:

Απλά φοβάμαι μην ξανά πάω τρίτη φορά για απόξεση, πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι , και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην γονιμότητα μου και γενικά 

Αυτά έτσι Κ αλλιώς δεν μπορείς να τα ξέρεις είναι τυχερά . Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσετε βιταμίνες να πίνετε πολύ νερό Κ να ελπίζετε.  

Με το να αναρωτιέσαι 150 φορές την μέρα τι θα γίνει μόνο άμα κατέβει ο Θεός Κ σου πει ότι σου εγγυατε . 

Κάνε εσύ αυτές τις εξετάσεις για ζάχαρο Κ θυροειδή ώστε να ξέρεις ότι όλα οκ . Κ όλα θα πάνε καλά 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, DimMan είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 

Έχω περάσει ακριβώς τα ίδια.Μονο που εμένα το δεύτερο είχε τρισωμια 16 και μας είπαν τυχαίο γεγονός.Σπερματοδιαγραμμα δεν κάναμε Γιατί μας είπαν ότι από την στιγμή που μένω είναι όλα οκ.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Έχω περάσει ακριβώς τα ίδια.Μονο που εμένα το δεύτερο είχε τρισωμια 16 και μας είπαν τυχαίο γεγονός.Σπερματοδιαγραμμα δεν κάναμε Γιατί μας είπαν ότι από την στιγμή που μένω είναι όλα οκ.

Και όποτε απλά συνεχίζεις και προσπαθείς ;

λυπάμαι για όσα περνάμε !

Από την τελευταία αποξηση Δεν είχα για πολλούς μήνες περίοδο.Και τώρα τους τελευταίους δυο μήνες κάνω θεραπεία με κλομιφαινη.Η πρώτη δεν πέτυχε έκανα ωορρηξία αλλά Δυστηχως δεν έμεινα.Και τώρα παίρνω πάλι τα χάπια αλλά θα κάνουμε σπερματέγχυση 

On 30/1/2025 at 5:57 ΜΜ, linaa είπε:

Καλησπέρα συγγνώμη που ρωτάω δεν θέλω να αγχωσω την κοπέλα αλλά είμαι πρόσφατη σε αυτό το ταξίδι της προσπάθειας για παιδάκι και δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμη. Το 7.000.000 δεν είναι κάτω από το όριο? Το όριο είναι 15.000.000 νομίζω.Αρα γιατί λες οτι είναι μέσα στα φυσιολογικά?

Διαφημίσεις

Ναι έχει ολιγοσπερμια εφόσον είναι κάτω από τα φυσιολογικα

εχει κανονικη κινητικοτητα

και μορφολογία 4%
ο γιατρός μας είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί η ολιγοσπερμια δεν μας απασχολεί 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Anna Maria 1995 είπε:

Καλησπέρα συγγνώμη που ρωτάω δεν θέλω να αγχωσω την κοπέλα αλλά είμαι πρόσφατη σε αυτό το ταξίδι της προσπάθειας για παιδάκι και δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμη. Το 7.000.000 δεν είναι κάτω από το όριο? Το όριο είναι 15.000.000 νομίζω.Αρα γιατί λες οτι είναι μέσα στα φυσιολογικά?

Το 4% φυσιολογική μορφολογία είναι μέσα στα οκ φυσιολογικά όρια. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων δεν έχει σημασία αν μπορεί να γίνει σύλληψη φυσιολογικά ο αριθμός εμποδίζει μόνο στην φυσιολογική σύλληψη σε τίποτα άλλο Κ στην περίπτωση τους δεν έχει εμποδίσει έχει εύκολες συλλήψεις . Επίσης πολλά από αυτά με λίγη καλή διατροφή Κ βιταμίνες σε ένα 3μηνο αλλάζουν . Μια αποβολή με κάποιο σύνδρομο κτλ δεν καθορίζετε από αυτά σε μια φυσιολογική σύλληψη. Είναι τυχαίο γεγονός Κ αν ο καρυωτυπος είναι οκ του ζευγαριού θεωρούνται απλά τυχαία . 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, DimMan είπε:

Ναι έχει ολιγοσπερμια εφόσον είναι κάτω από τα φυσιολογικα

εχει κανονικη κινητικοτητα

και μορφολογία 4%
ο γιατρός μας είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί η ολιγοσπερμια δεν μας απασχολεί 

Α ωραία, κατάλαβα! Αφού το ειπε ο γιατρός, έτσι ειναι!! Άρα συντομα θα έχετε το μωράκι σας και ό,τι συνέβη πριν ήταν τυχαίο. 😊. Μπορει να φοβάσαι και να ανησυχεις αλλα για να στο λεει ο γιατρος θα ξερει!

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το 4% φυσιολογική μορφολογία είναι μέσα στα οκ φυσιολογικά όρια. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων δεν έχει σημασία αν μπορεί να γίνει σύλληψη φυσιολογικά ο αριθμός εμποδίζει μόνο στην φυσιολογική σύλληψη σε τίποτα άλλο Κ στην περίπτωση τους δεν έχει εμποδίσει έχει εύκολες συλλήψεις . Επίσης πολλά από αυτά με λίγη καλή διατροφή Κ βιταμίνες σε ένα 3μηνο αλλάζουν . Μια αποβολή με κάποιο σύνδρομο κτλ δεν καθορίζετε από αυτά σε μια φυσιολογική σύλληψη. Είναι τυχαίο γεγονός Κ αν ο καρυωτυπος είναι οκ του ζευγαριού θεωρούνται απλά τυχαία . 

Ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...