-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:
Και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Δεν έχω κουράγιο να μπλέξω με νέο γιατρό να του εξηγώ τα πάντα από την αρχή. Είναι ψυχοφθόρο. Αν όντως έπρεπε θα το έκανα.
Θα δω τι θα μου πει ο Μαστρ τη Δευτέρα στο ραντεβού κ θα αποφασίσω. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αν πρόκειται για τύχη ή κάτι παίζει με το εμβρυολογικο.Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️
πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:Φοβάμαι να κάνω διάλειμμα… Με έχουν κάνει να πιστέψω πως είναι αντίστροφη η μέτρηση που όντως παίζει και να ισχύει.. αλλά κυρίως ακούω στο μυαλό μου τη φωνή του Σφακ όταν του είπε ο άντρας μου πως μου χρειάζεται ένα διάλειμμα πως «μπορεί όταν κάνω διάλειμμα να χάσω το καλό ωάριο» γιατί λέει οι γυναίκες έχουν 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο (πόσο μάλλον γυναίκες με ΠΩΑ)..
Ελπίζω μόνο να πάρω τη σωστή απόφαση..
Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.
-
1
-
-
Γιατρός εξωσωματικής
-
Θέματα
-
- 13.184 απαντήσεις
- 1.337.022 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.879 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.150 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.926 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.204 εμφανίσεις
-
-
-
- 80 απαντήσεις
- 3.894 εμφανίσεις
-
- 13.184 απαντήσεις
- 1.337.022 εμφανίσεις
-
- 2.768 απαντήσεις
- 171.662 εμφανίσεις
-
- 93 απαντήσεις
- 3.971 εμφανίσεις
-
- 28.438 απαντήσεις
- 3.686.723 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 293.761 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 117 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 154 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.879 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 300 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα