Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Κορίτσι να σε ρωτήσω δεν θυμάμαι αν σε ξαναρωτήσα. Την λήψη που την έκανες και πόσο σου πήραν;ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω μια και καλή αν δεν βγει καλή η αυχενική λήψη και όχι νιπτ

Εγώ θα σου πω να εμπιστευτείς τον γιατρό σου 

Αν η αυχενική σου είναι καλή δηλαδή ο υπέρηχος 

Και σου βγει μια καλή αιματολογική αναλόγως των ποσοστών θα σου πουν να κάνεις η νιπτ η λήψη τροφοβλαστη 

Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία της παρακεντησης από μόνη σου ;;; 

Παρ όλα αυτά εγώ είμαι Κρήτη και πλήρωσα 750 ευρώ 

Και μου τη. Έκανε ο γιατρός που μου έκανε και την αυχενική 

Άβολη διαδικασία όχι επίπονη αλλά ενοχλητική 

Και πόνους περιόδου δύο μέρες και ξάπλα κρεβάτι καναπέ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δε ξέρω αν απαντάω σωστά και που πρέπει να γράψω αυτό που θέλω 😅 Χρόνια Πολλά για σήμερα για αυτές που έχουν ήδη και για αυτές που ετοιμάζονται να φέρουν στο κόσμο το θαυματακι τους να έχουμε παιδάκια με υγεία 🙏🏽 Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα ελπίζω αύριο να πάνε όλα κατ ευχήν 🙏🏽

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε;;ήταν καμμία για αυχενική αυτές τις μέρες;;πως τα πάτε;;εγώ ατέλειωτες αυτές οι μέρες μέχρι την πέμπτη…

Καλημέρα!! Εγώ αργώ ακόμα για αυχενική!!  Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις αναγουλες... μια είμαι καλά κ μια χάλια.... 

Πέμπτη έχεις αυχενική εσύ??? 

Κορίτσια ερώτηση!! Οι κοιλίτσες σας φαίνονται??? Εμένα που είναι 4η εγκυμοσύνη η κοιλίτσα μου είναι σαν να είμαι στον 4ο... (σημερα ειμαι 9 εβδομαδων ακριβώς) κ δεν θέλω ακόμα να φανεί γτ δεν θέλω να το πω... 🤔 εσάς??

Καλημερααα εδώ όλα καλά !! Κάναμε την πρώτη μας αγορά και νιώθω πολύ όμορφα!! 
Ηθελα να ρωτήσω εσάς που έχετε και αλλά παιδάκια, ποτέ νιώσατε το μωρακι πρώτη φορά;

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Xara999 είπε:

Καλημερααα εδώ όλα καλά !! Κάναμε την πρώτη μας αγορά και νιώθω πολύ όμορφα!! 
Ηθελα να ρωτήσω εσάς που έχετε και αλλά παιδάκια, ποτέ νιώσατε το μωρακι πρώτη φορά;

Τελειααα!!! Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αγορες!!!! 

Κοίτα εγώ το καθένα μου, το άκουσα κ διαφορετική βδομάδα... το 1ο λίγο άργησα περίπου 17η 19η βδομάδα δεν θυμάμαι καλά... τα άλλα 2 τα άκουσα νωρίτερα.. το 3ο θυμάμαι ότι το είχα ακούσει 13η βδομάδα... πολύ νωρίς....

Παίζουν πολλά ρόλο όμως... όπως η θέση του πλακούντα κ γενικά η κάθε εγκυμοσύνη διαφέρει σε όλα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Τελειααα!!! Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αγορες!!!! 

Κοίτα εγώ το καθένα μου, το άκουσα κ διαφορετική βδομάδα... το 1ο λίγο άργησα περίπου 17η 19η βδομάδα δεν θυμάμαι καλά... τα άλλα 2 τα άκουσα νωρίτερα.. το 3ο θυμάμαι ότι το είχα ακούσει 13η βδομάδα... πολύ νωρίς....

Παίζουν πολλά ρόλο όμως... όπως η θέση του πλακούντα κ γενικά η κάθε εγκυμοσύνη διαφέρει σε όλα!!!

Στην αυχενική μου λεει πρόσθιος πλάγιος, 18 και 1 είμαι και ακόμα ησυχία , μερικές φορές λέω ας είχα κανα σύμπτωμα να ξέρω ότι όλα κυλάνε όπως πρέπει!!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Καλημέρα!! Εγώ αργώ ακόμα για αυχενική!!  Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις αναγουλες... μια είμαι καλά κ μια χάλια.... 

Πέμπτη έχεις αυχενική εσύ??? 

Κορίτσια ερώτηση!! Οι κοιλίτσες σας φαίνονται??? Εμένα που είναι 4η εγκυμοσύνη η κοιλίτσα μου είναι σαν να είμαι στον 4ο... (σημερα ειμαι 9 εβδομαδων ακριβώς) κ δεν θέλω ακόμα να φανεί γτ δεν θέλω να το πω... 🤔 εσάς??

Καλησπέρα…ναι την πέμπτη το απόγευμα…ναι εννοείται ότι φαίνεται..έξω στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν φαινόταν…βλέπω ρίχνουν κάτι ματιές σου λένε τι έπαθε αυτή αποκλείεται να πάχυνε..αλλά προσπαθώ να φοράω φαρδιά και απλά αγνοώ τις ματιές τους για να μην ερωτηθώ κιόλας…εγώ κάνα μήνα λέω να το τρενάρω να μην πω κάτι..

10 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε;;ήταν καμμία για αυχενική αυτές τις μέρες;;πως τα πάτε;;εγώ ατέλειωτες αυτές οι μέρες μέχρι την πέμπτη…

Καλησπέρα κοριτσι μου έκανα εγώ,μου βγήκαν καλά ποσοστά αλλά ο εμβρυολογος μου συνέστησε νιπτ λόγω ηλικίας. Ο γυναικολόγος μου λέει δεν υπάρχει λόγος. Ποια είναι η γνώμη σας;

Σκέφτομαι να περιμένω την β επιπέδου να δούμε τι θα μας πουν από εκεί και μετά αν είναι κάτι περίεργο να κάνω μια και καλή αμνιοπαρακέντηση 

1 ώρα πρίν, Nikol85 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου έκανα εγώ,μου βγήκαν καλά ποσοστά αλλά ο εμβρυολογος μου συνέστησε νιπτ λόγω ηλικίας. Ο γυναικολόγος μου λέει δεν υπάρχει λόγος. Ποια είναι η γνώμη σας;

Σκέφτομαι να περιμένω την β επιπέδου να δούμε τι θα μας πουν από εκεί και μετά αν είναι κάτι περίεργο να κάνω μια και καλή αμνιοπαρακέντηση 

Εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι ήδη αποφασισμένη για νιπτ..όπως έχω ξανά πει ότι μπορώ κάτι να δω να αποφύγω θέλω να το κάνω..μου το συστήνει ο γιατρός χωρίς να είναι υποχρεωτικό..την πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα δώσω και αίμα..ασχέτως αποτελέσματος αυχενικής..και γενικότερα επειδή φοβάμαι αμνιοπαρακέντηση λέω ας κάνω τώρα αυτή..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα! Εύχομαι σε όλες με το καλό! Εγώ έχω ΠΗΤ 19/11, είναι το 2ο μωράκι μας. Βγήκαν τα αποτελέσματα της αυχενικής με την τριχρωμία 21 να έχει ποσοστό 1/175 και τροποποιημένη πιθανότητα 1/824. Έκανα nipt 09/05 και περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα, η αλήθεια είναι πως έχω ανησυχήσει αρκετά

• Ευχή 2

On 13/5/2025 at 10:31 ΜΜ, Fofi! είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι ήδη αποφασισμένη για νιπτ..όπως έχω ξανά πει ότι μπορώ κάτι να δω να αποφύγω θέλω να το κάνω..μου το συστήνει ο γιατρός χωρίς να είναι υποχρεωτικό..την πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα δώσω και αίμα..ασχέτως αποτελέσματος αυχενικής..και γενικότερα επειδή φοβάμαι αμνιοπαρακέντηση λέω ας κάνω τώρα αυτή..

Καλημέρα!!! Σήμερα δεν ήταν η σειρά σου ; Πως πήγε ;

πρίν από 24 λεπτά , Anast20 είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Εύχομαι σε όλες με το καλό! Εγώ έχω ΠΗΤ 19/11, είναι το 2ο μωράκι μας. Βγήκαν τα αποτελέσματα της αυχενικής με την τριχρωμία 21 να έχει ποσοστό 1/175 και τροποποιημένη πιθανότητα 1/824. Έκανα nipt 09/05 και περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα, η αλήθεια είναι πως έχω ανησυχήσει αρκετά

Καλημεραα πάνω κάτω τα ίδια είχα!! Η αυχενική σου πως ήταν ; 
λογικα όπου να ναι θα βγει και η νιπτ! Όλα θα πάνε μια χαρά ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Xara999 είπε:

Καλημέρα!!! Σήμερα δεν ήταν η σειρά σου ; Πως πήγε ;

Καλημεραα πάνω κάτω τα ίδια είχα!! Η αυχενική σου πως ήταν ; 
λογικα όπου να ναι θα βγει και η νιπτ! Όλα θα πάνε μια χαρά ❤️

Με το καλό σου εύχομαι!Όλα να πάνε καλά!Η αυχενική ήταν μια χαρά! Αν και ο γιατρός που μου την έκανε ήταν καθησυχαστικός σε οτι αφορά τα ποσοστά, ο γυναικολόγος μου με άνχωσε λίγο..ήταν υπο σκέψεις αν θα έκανα απ' ευθείας αμνιοπαρακέντηση ή το nipt. Καταλήξαμε να κάνω τελικά το Nipt και αν δούμε κάτι ανησυχητικό να κάνουμε και αμνιοπαρακέντηση. Σε εσένα έχουν βγεί τα αποτελέσματα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Anast20 είπε:

Με το καλό σου εύχομαι!Όλα να πάνε καλά!Η αυχενική ήταν μια χαρά! Αν και ο γιατρός που μου την έκανε ήταν καθησυχαστικός σε οτι αφορά τα ποσοστά, ο γυναικολόγος μου με άνχωσε λίγο..ήταν υπο σκέψεις αν θα έκανα απ' ευθείας αμνιοπαρακέντηση ή το nipt. Καταλήξαμε να κάνω τελικά το Nipt και αν δούμε κάτι ανησυχητικό να κάνουμε και αμνιοπαρακέντηση. Σε εσένα έχουν βγεί τα αποτελέσματα?

Ναι έχουν βγει και είναι είναι όλα καλά και περιμένουμε αγοράκι! Επειδή είχαν δει πολύ καλη την αυχενική ήταν όλοι πολύ σίγουροι ότι όλα θα είναι καλά, γιαυτο σε ρώτησα για την αυχενική! Σε ποσό σου είπαν βγαίνουν τα αποτελέσματα ; Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία αλλά είχα κάνει νιπτ Τρίτη και Σάββατο με πήραν να μου τα πουν

• Μου αρέσει 1

Μπράβο! Υπέροχα νέα! Ειναι το πρωτο σου παιδακι? Εκανα την nipt την Παρασκευή που περασε, 09/05 και μου ειπαν οτι θελουν 7 με 70 εργάσιμες..ευχομαι να βγουν πιο συντομα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...