Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 minutes ago, Blue Velvet said:

      Σε ταλαιπώρησαν πολλές μέρες..φαντάζομαι τον πόνο που πέρασες και ειλικρινά δεν αξίζει σε καμία γυναίκα να το περάσει όλο αυτό.

      Μην κοιτάς τα συμπτώματα,δεν υπάρχει στάνταρ.Μια ερχονται,μια φεύγουν..Ευχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είσαι έγκυος και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο❤️  Πότε πας για χοριακη είπαμε?

      Ναι μ είπε μια κοπέλα ουι είναι και τα χάπια που παίρνουμε και ότι ο οργανισμός συνηθίζει … όποτε για αυτό .. καιι φυσικά ότι πάνω από 500 μονάδες υπάρχουν συμπτώματα … όπως και μα έχει σε ευχαριστω βαθιά ! Θα τα λέμε εδώ και μην πτοείσαι …. Ευτυχώς να λες είναι σχετικά χαμηλή η χοριακη και δεν θα καταλάβεις τίποτα μέχρι να πέσει είσαι τυχερή μέσα σε όλο αυτό … και επίσης εψεις μια βλαστοκύστη σα να κρύα τα νερά  χαχαχα

      • Ευχαριστώ 1

IKEA στο αεροδρομιο....


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φορουμ σχετικό με παιδιά και γονείς, αλλά το θεωρώ χρέος μου ως γονέας να σας ενημερώσω.

Το προηγούμενο Σάββατο 15/10 πήγα στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο, όπου άφησα τον τρίχρονο γιο μου στον παιδότοπο του ΙΚΕΑ. Μου έκανε εντύπωση ότι σου δίνουν εσωτερικό τηλεφωνάκι για να σε βρουν στο μαγαζί σε περίπτωση ανάγκης, σφραγιδάκια, παπουτσάκια, κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, κ.ο.κ. Ήταν η πρώτη φορά που τον άφησα εκεί. Φάνηκε πολύ οργανωμένο.

15 λεπτά αργότερα πήγα να τον δω. Από το παράθυρο που έχουν τον κοιτούσα μέχρι που με είδε, με χαιρέτησε και συνέχισε να παίζει. Για όσους γνωρίζετε, ο συγκεκριμένος παιδότοπος έχει 2 εισόδους/εξόδους, μια εμπρος και μια πίσω δίπλα από τις σκάλες που κατεβαίνουμε στον κάτω όροφο από το εστιατόριο. Έτσι λοιπόν έκανα μια βόλτα και έφτασα στην πίσω πόρτα του παιδότοπου.

Εκεί αντίκρυσα 2 μεγαλύτερα παιδιά να κλωτσάνε το γιο μου (έπαιζαν..... αλλά λίγο βίαια) με αποτέλεσμα να τον πικάρουν και να αντεπιτίθεται. Μέχρι να προλάβω να πω κάτι το παιχνίδι σοβάρεψε, και έφαγε 3-4 ψιλές μέχρι να ενημερώσω να τον βγάλουν έξω.

Η ουσία δεν είναι το κλασσικό παιχνίδι παιδιών που περιλαμβάνει ξύλο. Το ζήτημα είναι ότι το ΙΚΕΑ έχει έλλειψη προσωπικού στον παιδότοπό του. 2 άτομα στον παιδότοπο τα οποία εντατικά βάζουν και βγάζουν παιδιά στον παιδότοπο (με όλη τη διαδικασία η οποία είναι χρονοβόρα). Κανείς δεν κοιτάει τα παιδιά, άρα όταν υπάρχουν επεισόδια σαν του γιου μου τα μικρότερα παιδιά είναι απροστάτευτα.

Απευθύνθηκα στη διεύθυνση, η οποία με ενημέρωσε ότι ο νόμος λέει 1 άτομο για κάθε 22 παιδιά, και αυτοί έχουν 1 άτομο για κάθε 15... Τα δυο άτομα λοιπόν τους είναι υπεραρκετά. Όμως τα 2 άτομα εξυπηρετούν στις εισόδους του παιδότοπου ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Όπως καταλαβαίνετε, μου υποσχέθηκαν ότι θα καλυτέρευαν την κατάσταση, θα με καλούσε ο υπεύθυνος, κλπ. Για να με βλέπετε να γράφω, μπορείτε να φανταστείτε που με έγραψαν.

Δεν με ενδιαφέρει να μου δώσει εξήγηση ο regional sales marketing corporate division sector management director. Με εκνευρίζει, όταν ο έλληνας πιάνει μια ωράια ιδέα (την όλη ιδέα του ΙΚΕΑ) και την εκτελεί με ελληνική υλοποίηση. Με ΑΠΕΙΡΟ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ προσωπικό στο βωμό της κρίσης.

Εφόσον δεν ενδιαφέρθηκαν να μου δώσουν μια σωστή απάντηση, εφόσον το επώνυμο και επίσημο παράπονό μου το έκαναν χαρτοπόλεμο, γιατί να ενδιαφερθούν για τα δικά σας παιδιά;

Γιώργος

Υ.Γ: Το παραπάνω είναι επώνυμο παράπονο/καταγγελία ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται. Τα στοιχεία μου τα έχει το ΙΚΕΑ μιας που συμπλήρωσα εκείνη την ημέρα την ανάλογη φόρμα παραπόνων (με τίτλο Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι). Δεν είναι ότι τα είπα και έφυγα, τα έγραψα κιόλας....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...