Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Θετική Έμμεση Coombs

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης(μετά από εξωσωματική...βάλαμε 2 βλαστοκύστες,προχώρησε η μία). Παλιότερα είχα μια βιοχημική 4 εβδομάδων,όπου και δεν μου δόθηκε η ένεση από τον γιατρό (ασχολιαστο ...δεν γνώριζα και εγώ).Το αίμα μου Β- ,του συζύγου Α+. Αυτή την στιγμή με βρήκαν θετική 1:4 και σε 4 μέρες η τιμή ανέβηκε 1:8 θετική στην έμμεση coombs στο αντιγόνο D...είναι πολύ πιθανό να ανέβει η τιμή και παραπάνω που εκει έρχεται και η μεγαλύτερη σοβαρότητα(αναιμία, εγκεφαλική βλάβη)έχω στεναχωρεθει παρά πολύ.Θα πρέπει να με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μου είπαν γιατί θα χρειαστεί να γίνει μετάγγιση στο έμβρυο ώστε να του αλλάξουν το αίμα από ότι κατάλαβα.Υπαρχει κάποια μανούλα που να το πέρασε όλο αυτό και πώς πήγαν τα πράγματα αν θέλει να μου πει. Μου είπαν ότι θα δίνουν από το αίμα μου στο έμβρυο ...αν ανταποκριθεί πάμε καλά αλλά κανείς δεν σου εγγυάται...αν όχι μπορεί να χρειαστεί να γίνει διακοπή κύησης 5-6ο μήνα με κανονική γέννα. Δεν ξέρω ακόμα τι ομάδα αίματος είναι το έμβρυο (αν είναι αρνητικό δεν θα έχουμε θέμα,αν είναι θετικό όμως θα χρειαστεί μετάγγιση). Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από την αποβολή ή αν επειδή το δεύτερο έμβρυο δεν προχώρησε,αν αυτό ουσιαστικά με "μολύνε". Δεν ξέρω και αν έχει σημασία. Δεν ξέρω τι να κάνω.Υπαρχει και η περίπτωση αν κάνω διακοπή τόσο νωρίς(τώρα) να μην υπάρχει θεραπεία για μένα(θέλει πολυ ψάξιμο)και να μην μπορέσω να ξαναμεινω έγκυος..Ειμαι 42. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μαι εγωιστρια και να φέρω στον κόσμο ένα παιδί που θα ταλαιπωρείται αν μιλάμε για εγκεφαλικές βλάβες. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω...δεν ξέρω αν υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρουμε. Αν υπάρχει κάποια κυρία που γνωρίζει εμπεριστατωμένα να μου δώσει κάποια απάντηση,θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ο γιατρός(καινούργιος)και ο αιματολογος με ενημέρωσαν και είμαστε σε αναμονή και άλλων αποτελεσμάτων και φυσικά θα γίνει και συνάντηση μαζί τους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , IrisKs είπε:

Καλημέρα σας!

Είμαι στην 7η εβδομάδα κύησης(μετά από εξωσωματική...βάλαμε 2 βλαστοκύστες,προχώρησε η μία). Παλιότερα είχα μια βιοχημική 4 εβδομάδων,όπου και δεν μου δόθηκε η ένεση από τον γιατρό (ασχολιαστο ...δεν γνώριζα και εγώ).Το αίμα μου Β- ,του συζύγου Α+. Αυτή την στιγμή με βρήκαν θετική 1:4 και σε 4 μέρες η τιμή ανέβηκε 1:8 θετική στην έμμεση coombs στο αντιγόνο D...είναι πολύ πιθανό να ανέβει η τιμή και παραπάνω που εκει έρχεται και η μεγαλύτερη σοβαρότητα(αναιμία, εγκεφαλική βλάβη)έχω στεναχωρεθει παρά πολύ.Θα πρέπει να με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μου είπαν γιατί θα χρειαστεί να γίνει μετάγγιση στο έμβρυο ώστε να του αλλάξουν το αίμα από ότι κατάλαβα.Υπαρχει κάποια μανούλα που να το πέρασε όλο αυτό και πώς πήγαν τα πράγματα αν θέλει να μου πει. Μου είπαν ότι θα δίνουν από το αίμα μου στο έμβρυο ...αν ανταποκριθεί πάμε καλά αλλά κανείς δεν σου εγγυάται...αν όχι μπορεί να χρειαστεί να γίνει διακοπή κύησης 5-6ο μήνα με κανονική γέννα. Δεν ξέρω ακόμα τι ομάδα αίματος είναι το έμβρυο (αν είναι αρνητικό δεν θα έχουμε θέμα,αν είναι θετικό όμως θα χρειαστεί μετάγγιση). Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από την αποβολή ή αν επειδή το δεύτερο έμβρυο δεν προχώρησε,αν αυτό ουσιαστικά με "μολύνε". Δεν ξέρω και αν έχει σημασία. Δεν ξέρω τι να κάνω.Υπαρχει και η περίπτωση αν κάνω διακοπή τόσο νωρίς(τώρα) να μην υπάρχει θεραπεία για μένα(θέλει πολυ ψάξιμο)και να μην μπορέσω να ξαναμεινω έγκυος..Ειμαι 42. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μαι εγωιστρια και να φέρω στον κόσμο ένα παιδί που θα ταλαιπωρείται αν μιλάμε για εγκεφαλικές βλάβες. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω...δεν ξέρω αν υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρουμε. Αν υπάρχει κάποια κυρία που γνωρίζει εμπεριστατωμένα να μου δώσει κάποια απάντηση,θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ο γιατρός(καινούργιος)και ο αιματολογος με ενημέρωσαν και είμαστε σε αναμονή και άλλων αποτελεσμάτων και φυσικά θα γίνει και συνάντηση μαζί τους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Γενικά στις παλλινδρομες αν δεν υπάρχει αποξεση δεν κάνουν ένεση Κ εγώ είχα μια παλλινδρομη το αίμα ακριβώς όπως το δικό σου κ δεν κάναμε καμία εξέταση. 

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το παιδί βγήκε με αίμα αρνητικό όπως το δικό μου οπότε γιατί να κάνεις από τώρα διακοπή? Αν έχεις μολυνθεί για μεταπειτα εγκυμοσύνη είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Οπότε εγώ θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή πολύ πιθανό το παιδί να έχει την ίδια ομάδα αίματος γι'αυτό Κ να επιβιώσε Κ να μην παλλινδρομησε . 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!

Θα κάνω σίγουρα υπομονή να μάθουμε ομάδα αίματος του εμβρύου και πάντα με την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού.Μακαρι να έχει ίδιο αίμα με μένα! Μακάρι 🙏 

Είναι τόσες καινούργιες πληροφορίες και άγνωστα πράγματα που έχω αγχωθεί γιατί είναι σοβαρό μου είπαν.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...