Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Χοριακή

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Τελευταία περίοδος στις 26/02 με κύκλο 26 ημερών. 

Στις 21/03 βγήκε το τεστ θετικό (έκανα σχεδόν κάθε μέρα) . 

Χθες Δευτέρα 23/03 πήγα στον γιατρό κάναμε υπέρηχο και είδαμε μία μικρή κουκίδα όπου μου είπε λογικά είναι ο σάκος. Μου έδωσε utrogestan για ένα μήνα Μαγνήσιο και φολικο. 

Σήμερα έκανα την πρώτη χοριακη και ενώ περίμενα να είναι γύρω στο 70 ήταν 406.1, μήπως είναι πολύ υψηλό; 

Θα ξανακάνω την Πέμπτη δεύτερη χοριακη. 

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Xristina1996 είπε:

Καλησπέρα σας. Τελευταία περίοδος στις 26/02 με κύκλο 26 ημερών. 

Στις 21/03 βγήκε το τεστ θετικό (έκανα σχεδόν κάθε μέρα) . 

Χθες Δευτέρα 23/03 πήγα στον γιατρό κάναμε υπέρηχο και είδαμε μία μικρή κουκίδα όπου μου είπε λογικά είναι ο σάκος. Μου έδωσε utrogestan για ένα μήνα Μαγνήσιο και φολικο. 

Σήμερα έκανα την πρώτη χοριακη και ενώ περίμενα να είναι γύρω στο 70 ήταν 406.1, μήπως είναι πολύ υψηλό; 

Θα ξανακάνω την Πέμπτη δεύτερη χοριακη. 

Η χοριακη είναι φυσιολογική το 70 θα ήταν πολύ μικρό Κ θα έπρεπε να ανχωθεις. Στον υπέρηχο δύσκολα να δείτε οτιδήποτε τόσο νωρίς λογικά μόνο ένα παχύ ενδομήτριο. Γενικά όλα καλά Κ προσπάθησε να μην διαβάζεις διάφορα γιατί χωρίς να τα καταλαβαίνεις ανχωνεσε .

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...