Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Bluee19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Υπάρχει κάποια από εδώ  όπου να είχε θέμα ο άντρας της με την κατάτμηση dna ώστε να με διαφωτίσει λίγο στο αν υπάρχει κάποια αποτελεσματική θεραπεία ώστε να πέσει αρκετά ή αν υπάρχει αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος ; 

Στειλε μου μνμ 

• Μου αρέσει 1

ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΡΑΜΕΛΛΙΤΣΑΑΑΑ!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μικρη Καραμελιτσα να μας ζησεις !!!!!!!!!

Καραμελακι μου το ονειρο εγινε πραγματικοτητα και το κρατας στην αγκαλια σου !!!

Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και εσυ με τον αντρουλη σου να τη χαιρεστε και να τη δειτε οπως επιθυμειτε !!!! Πολλα πολλα φιλακια στη μανουλα και ενα φιλακι στο

μικρουλι πατουσακι της μικρης !!!!!

37.jpg

Καραμελίτσα μου!!!

Να σας ζήσει η κορούλαααααααα!!!!!

Γερή και δυνατή να είναι πάντα και να σας γεμίζει χαρούμενες φωνούλες το σπιτάκι σας!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Υ.Γ. Τώρα που διαβασα όλα τα μηνύματα δίπλα διαπίστωσα πως έπεσα μέσα ακόμα και στην ώρα!!!!

Τέλειο!!!χαχαχαχαχα έχω το κληρονομικό χάρισμα.......χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Ας ξεκινήσω με ένα μικρο δωράκι για την μικρή καραμελίτσα 00020258.gif !!!!!

Να σου ζήσει Καραμελίτσα να είναι πάντα γερή και δυνατή η μπουμπου σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

0002032C.gif

sig.asp?img=ad1

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Μπεμπουλα μας καλως ήρθες !!!!!! Οι θειες (εγω ειμαι απ τις καινουριες, χιχιχι) εδω σε φωναζουμε καραμελίτσα !!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη , καλότυχη, υγιής, να γίνεις μεγάλη κοπέλα με γνωσεις & σπουδες, αξιοζηλευτη, πανεμορφη και με πολλα πολλα χαρισματα και όλα τα καλά του κόσμου !!!!

Καραμελάκι να σας ζήσει , να στε μια τρισευτυχισμενη οικογενεια , να την καμαρωνετε οπως επιθυμειτε ,οτι εχετε ονειρευτει να πραγματοποιειται!!!

Μια γλύκα να είναι πάντα η ζωή σας.. τώρα είστε επιτέλους τριμελής οικογένεια.. Το κοριτσάκι σας είναι αφράτο - αφράτο και έτοιμο να σας χαρίσει την ευτυχία! Να μας ζήσει!

L2qIp2.png

Να σου ζήσει η καραμελίτσα σου γλυκιά μου καραμέλα διάβαζα το παρεάκι σας και δεν θα έχανα με τπτ την ευκαιρία να σου ευχηθώ..καραμελένιες στιγμές μοναδικές ευλογημένες!!!

Διαφημίσεις

Να μας ζήσει η μικρή Καραμελλίτσα μας και να είναι γλυκιά όπως το όνομα της!!!! Την περιμέναμε με τόση λαχτάρα και είμαι σίγουρη οτι θα σας χαρίσει την απόλυτη ευτυχία Καραμέλο μου!!! Να την χαίρεστε και να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!!

ixhPp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...