Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλα εμενα η πεθερα εχει σκασει απο το κακο της,γιατι αυτη νομιζει οτι μαγειρευει τελεια(μονη της παινευεται γενικα)και επειδη ολη λενε για μενα τρελενετε!αφου παω να της δωσω κατι που φτιαχνω και δεν το παιρνει η ατιμη!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εμενα η πεθερα εχει σκασει απο το κακο της,γιατι αυτη νομιζει οτι μαγειρευει τελεια(μονη της παινευεται γενικα)και επειδη ολη λενε για μενα τρελενετε!αφου παω να της δωσω κατι που φτιαχνω και δεν το παιρνει η ατιμη!

χαχαχαχαχα βρήκες το κουμπί που την πριζώνει; τέλειο! Θα το κάνω και εγώ... τα είχα πάρει που δεν εκτιμούσε τη μαγειρική μου, ενώ αυτή είναι του ετοιματζίδικου και κατεψυγμένου. Είχα πάρει απόφαση να μην τους ξαναπάω τίποτα, αλλά μου δίνεις άλλη οπτική στο θέμα! Για να το δω αλλιώς!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερα και απο μενα!!

Α! και εγω ειπα δεν ξαναπαω!! Η δικια μου δεν πριζωνεται!!!

Δε χαμπαριαζει! Τα παω, λεει οτι τα τρωνε και στο τελος με κανει τις παρατηρησεις της! Ακαιρες βεβαια!!

Καλημερα και απο μενα!!

Α! και εγω ειπα δεν ξαναπαω!! Η δικια μου δεν πριζωνεται!!!

Δε χαμπαριαζει! Τα παω, λεει οτι τα τρωνε και στο τελος με κανει τις παρατηρησεις της! Ακαιρες βεβαια!!

να μην ξανα παμε!

rbOEp3.png

να μην ξανα παμε!

ναι και εγώ μάλλον δύσκολα θα ξαναλυγίσω... πήγαμε τα Χριστούγεννα τους είδαμε, είδαν και τα παιδιά, δεν έχουν αλλάξει μυαλά... του χρόνου πάλι ίσως...

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

ναι και εγώ μάλλον δύσκολα θα ξαναλυγίσω... πήγαμε τα Χριστούγεννα τους είδαμε, είδαν και τα παιδιά, δεν έχουν αλλάξει μυαλά... του χρόνου πάλι ίσως...

τυχερη την εχεισ μακρια,εγω τουλαχιστο 1 φορα την εβδομαδα τη βλεπω τη μουρη τησ!!

rbOEp3.png

τυχερούλα! σ' αγαπάει βρε κουτούτσικο!

αχαχαχχα!ειναι υπουλη!θελει να μ εχει απο κοντα για να χωνεται μετα με το μωρο κ να εχει αποψη και να ερθει η ωρα που θα τη χεσω επιτελουσ!

rbOEp3.png

τυχερη την εχεισ μακρια,εγω τουλαχιστο 1 φορα την εβδομαδα τη βλεπω τη μουρη τησ!!

Εγώ πάλι,καθε μέρα!!:rolleyes:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

καλημέρααααααααααααααααααα!! Βαριέμαι κ δεν ξέρω τι να μαγειρέψωωωωωωωωωωωω!! Τι κάνετε κοριτσάρες?

Selestina βγάλε το τεφτέρι σου! Μου έχουν μείνει ψάρια απο χτες,φάβα,και ρύζι που όμως είναι άσπρο..τι άλλο να φτιάξω ρε γμτ?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

καλημέρααααααααααααααααααα!! Βαριέμαι κ δεν ξέρω τι να μαγειρέψωωωωωωωωωωωω!! Τι κάνετε κοριτσάρες?

καλημεραααα!εγω απο το πρωι εχω γινει ενα με τον καναπε!!καθε μερα??και εγω ετσι την ειχα αλλα τα κοψα!κοψτο κ εσυ γιατι με το μωρο δεν θα την παλευεισ να εχει κ αποψη!εγω αυγα με πατατεσ,εχω και γιουβετσι απο εχθεσ και μια σαλατα ροκα μαρουλι!μια χαρα,πολυ μαγειρεψα τελευταια!

rbOEp3.png

ε άμα έχεις πολύ φαί απο χθες τι να κάνεις να το πετάξεις??

Κι εγώ στον καναπέ κάθομαι όλη μέρα κι έρχεται ο δικός μου και μουρμουράει τώρα τελευταία (!!!) άλλο κι αυτό.

Νιωθω πολύ βαρυά ρε,η κοιλιά μου είναι τόσο μεγάλη που ούτε να σκύψω μπορώ,να ανέβω ανηφόρες ή σκαλιά..

Στο σπίτι κάνω τις δουλειές αλλά με το παάαασό μου και κάθε 20 λεπτά κουράζομαι και κάθομαι πάλι. 'Εχω τώρα πόσες μέρες που θέλω να φτιάξω την ντουλάπα του,να δούμε πότε!

y5yep3.png

Κοριτσια επειδη ειμαι κοντη, και ειχα και μεγαλη κοιλια, στον 3ο μηνα φαινομουν λες και ημουν στον 5ο! απο τον 3ο μηνα δεν μπορουσα να βαλω τις καλτσες μου!!

Πολυ μεγαλη κοιλια και εγω, πολλα κιλα, και 150,...μπαλα ολοστρογγυλη ημουν!

Χαλαρα κοριτσι!! με το πασο σου η ντουλαπα!!!:lol::lol::lol:

Ναι ρε,χαμός!!

Του άντρα μου την ντουλάπα θέλω να φτιάξω,όλο την χαλάει ο τσαπατσούλης!

μουαχαχαχ τι σ λέει η δικιά σου?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...