Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 5

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κοριτσιαααααα,πωπω αν ακουσετε τι εκανα!!!τωρα που καθομουν ωραια ωραια στον καναπε που,διπλα εχω το λαπτοπακι μου λεω να παρω ενα τηλ τη γιαγια μου,καθε μερα την παιρνω και σημερα λεω την ξεχασα,πιανω το σταθερο στα χερια μου κ το βλεπω εγραφε ωρες,ηταν ανοιχτο δεν ξερω κ εγω απο ποτε...:shock::shock::shock::shock:με ποιον μιλουσα τελευταια??λετε με την πεθερα κ να ακουσε μετα το θαψιμο που της ερξα με τη θεια μου στο κινητο η τα παραπονα που εκανα στον αντρα μου??λετε να τα ξερει ολα πια??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε καλε αποκλειεται...θα το κλεισε αυτη κ μετα απλα εμεινε ανοιχτο το δικο σου.το χει παθει η μαμα μου πολλες φορες κ το χει ανοιχτο αλλα οποιος την παιρνει λεει οτι ειναι εκτος λειτουργιας κατι τετοιο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αντε καλε αποκλειεται...θα το κλεισε αυτη κ μετα απλα εμεινε ανοιχτο το δικο σου.το χει παθει η μαμα μου πολλες φορες κ το χει ανοιχτο αλλα οποιος την παιρνει λεει οτι ειναι εκτος λειτουργιας κατι τετοιο.

μακαρι!!αχ Παναγια μου!αχαχαχχαααχχα

rbOEp3.png

Τώρα που λες τηλέφωνο..αχ τι θυμάμαι!!!έπαθα κι εγώ ένα κορυφαίο με τη Θεά τη δικιά μου..θα σας πω άλλη φορά!!

Selestina μου μην αγχώνεσαι,σκέψου οτι και να το άκουσε είναι κάτι που εννοούσες,κι αν σε ρωτήσει πες "ναι,τα είπα,έγκυος είμαι ό,τι θέλω λέω!!"

Στείλε την αδιάβαστη και ρίξε το στις ορμόνες..:lol:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Ας τα ακουσε βρε κοριτσι.Καλυτερα.Μπας και ερθει και λιγο στα συγκαλα της και προβληματιστει και αλλαξει..........ααχαχαχαχαχα το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ????????????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα! Τι κανετε??

Ειμαι χαλια ,με πυρετο και μπουκωμα, μακαρι να μην κολλησει το μωρακι μου!

Καλα σελεστινα γελασα!!

Δεν νομιζω! Αμα το κλεισει ο αλλος το τηλ, οσο και ανοικτο να το εχεις, δεν ακουει, απλα δειχνει οτι μιλας συνεχεια!!

Αμα δεν σε παρει σημερα να ανησυχεις!!:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερούδια!!

Απο χθες δεν νιωθω παρα πολυ την μπέμπα κι έχω αγχωθει..

κουνιέται δηλαδή,αλλά αραιά και πού,όχι αυτο το "πάνω κάτω,πανω κάτω" που έκανε πριν..είμαι 20 εβδ,εσείς τι λετε ρε??

y5yep3.png

Mην αγχωνεσαι!! Αμα το ακους καθε μερα, αυτο μετραει..

κοιτα ξεκουραζεται, οσο θα μεγαλωνει θα ειναι στριμωγμενο και δεν θα πηγαινει πανω κατω!

Αμα εχεις παντως αμφιβολιες θα παρεις τηλ το γιατρο σου!!

Mην αγχωνεσαι!! Αμα το ακους καθε μερα, αυτο μετραει..

κοιτα ξεκουραζεται, οσο θα μεγαλωνει θα ειναι στριμωγμενο και δεν θα πηγαινει πανω κατω!

Αμα εχεις παντως αμφιβολιες θα παρεις τηλ το γιατρο σου!!

Μα ηταν παρα πάρα πολύ ζωηρή-μιλαμε πήγαινε απο τη μία ακρη στην άλλη. Τωρα εδώ και 2 μέρες κάνει λίγες,μικρές και πολύ χαλαρές κινήσεις.'Εχω κ λίγο αγχος γιατί πριν 2 μέρες με τον άντρα μου..καταλαβαίνεις!

;)

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Μα ηταν παρα πάρα πολύ ζωηρή-μιλαμε πήγαινε απο τη μία ακρη στην άλλη. Τωρα εδώ και 2 μέρες κάνει λίγες,μικρές και πολύ χαλαρές κινήσεις.'Εχω κ λίγο αγχος γιατί πριν 2 μέρες με τον άντρα μου..καταλαβαίνεις!

;)

το ..καταλαβαίνεις.. δε νομίζω ότι έχει σχέση καμία! Αν τώρα το μωρό σου φαίνεται ότι κινείται διαφορετικά, πες το στο γιατρό για να σε ηρεμήσει! Φάε αν είναι και καμία σοκολατίτσα να ζωηρέψει! πάντως το .. δε νομίζω να την επηρέασε τη μπουμπού.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερα! Τι κανετε??

Καλα σελεστινα γελασα!!

Δεν νομιζω! Αμα το κλεισει ο αλλος το τηλ, οσο και ανοικτο να το εχεις, δεν ακουει, απλα δειχνει οτι μιλας συνεχεια!!

χαχαχαχαχα και στενοχωριέσαι; δεν θα άκουσε, αλλά και να άκουσε πες έτσι νιώθω, είναι και οι ορμόνες γι'αυτό προσέχετε τί κάνετε μη σαλτάρω τελείως!!!!!!! Το ΣΚ είχε πάλι στα φιλαράκια τη Φοίβη όταν ήταν έγκυος στα τρίδυμα που νευρίαζε με το παραμικρό! Εκμεταλλεύσου το!

το ..καταλαβαίνεις.. δε νομίζω ότι έχει σχέση καμία! Αν τώρα το μωρό σου φαίνεται ότι κινείται διαφορετικά, πες το στο γιατρό για να σε ηρεμήσει! Φάε αν είναι και καμία σοκολατίτσα να ζωηρέψει! πάντως το .. δε νομίζω να την επηρέασε τη μπουμπού - κοριτσάκι δεν είπαμε ότι περιμένατε;

ναι ρε συ,κοριτσάκι είναι το μωρό μου!!

'Εφαγα λεμονόπιτα (αυτήν που φτιαξαμε με την selestina) και τωρα κατι γίνεται!

marlia όποτε δοκιμάζουμε με τον άντρα μου ψιλοποναω μετά 2 μέρες και προχθες είχα και συσπάσεις (αμεσως μετά κ για πολύ λίγο βέβαια) και εννοείται οτι προσέχουμε!

Τώρα θα τον βάλω εντελώς στη δίαιτα,γιατι η ανησυχία μετα δεν αξιζει τον κόπο..!

y5yep3.png

Καλημερα! Τι κανετε??

Καλα σελεστινα γελασα!!

περαστικούλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...