Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Το θέμα δεν είναι ποιος με ηρεμεί μόνο αλλά με ποιον έχω αποτέλεσματα.. Τον Σφακ τον πιστεύω πάρα πολύ και ίσως παραπάνω από Μαστρ αλλά νομίζω πως είμαι επηρεασμένη με όσα λέγονται στο για Σφακ διότι μέχρι τώρα δεν είχα αποτέλεσμα και 6 ωοληψιες δε τις λες κ λίγες ..

Χωρίς παρεξήγηση μερικές σκέψεις μου.

Αν τον πιστεύεις τον Σφακιανουδη πιο πολύ και από τον Μάστρομήνας τότε γιατί προσπαθείς να δεις κάτι άλλο?Εννοώ γιατί δεν αφήνεσαι σε αυτόν όπως σου είχε πει και εκείνος κάποια στιγμή. Κάνε χαλαρά κάθε μήνα αυτό που πρέπει να κάνεις και πιστεύω ότι θα βρεθεί το καλό. Εγώ είχα καταλάβει ότι έχεις πάψει να τον εμπιστεύεσαι μετά από τόσες αποτυχίες σερί. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν άπο τους δύο. Για το κέντρο που είναι ο σφακ έχω ακούσει τα χειρότερα.  Κάποτε μια κοπέλα που έτσι παιδευτηκε να κάνει παιδιά τελικά έκανε δίδυμα. Μου είχε πει άκου το ένστικτο σου. Αυτό θα σου πω και εγώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

την ειχα ξανακανει οταν ημουν φοιτητρια γιατι ειχα φτασει 46 κιλα:oops::oops::oops:

αλλα δεν με ενοχλησε καθολου η γλυκοζη(το ασπρο υγρο) με ενοχλησε που με τρυπησαν 18 φορες για να μου παρουν 5 φορες αιμα

και τωρα δεν με τρομαζει το αιμα γιατι θα μου παρουν μονο 3 φορες αιμα αλλα το αποτελεσμα:( αν εχω προδιαθεση ή αν εχω ηδη ζαχαρο μπαϊ μπαϊ πολλα φαγητα για εμενα...

εγω μετα τι θα τρωω??????οεο????

:D:D:D:D

Θα τρως αλμυρά ... ζήτω τα φουντούνια, τα τσιπς κτλ κτλ

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

Διαφημίσεις

Hoping μου, εύχομαι τα 3 αυγουλάκια να γονιμοποιηθουν όλα και να κάνουν γερα εμβρυάκια!!!!!!!!!!

Λινάκιιιιιιιιιιι πέρασε ο καιρός!!!!!

Πολυ συγκινηθηκα που ετοιμάζεσαι και εσύ να ξεκινησεις!!!

Θα είσαι μετα από εμένα ....

Μαζί με την Λία μας και το τοξοτακι μας ίσως!!!

Αααα και καλα αποτελέσματα στο Λινο!!!

Didaki η καμπύλη σακχαρου μπορει να μην ειναι τοσο χαλια όσο νομιζεις...

Πηγε μια φίλη μου αλλα τελικα μου είπε πως ηταν ανεκτα!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελαω γιατι ολες νομιζετε οτι φοβαμαι την εξεταση χαχαχαχαχαχαχα

οχι κοριτσακι μου το αποτελεσμα φοβαμαι....

για τον Αλκη μου!

αν εχω ζαχαρο θα του δημιουργησει προβλημα:|

UzVGp2.png

Σας είπα και προχθες??? νομίζω ότι θα την κάνω στην ώρα μου την προσπάθεια....και βλέπουμε....εγώ να έχω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μου και τα υπόλοιπα ας τα αφήσω στην βούληση του Θεού και της Παναγίας που ελπίζω να με λυπηθεί και να μου δώσει ένα μωράκι....αλλιώς θα το ρίξω στην καριέρα και θα φτάσω να δικηγορώ μέχρι τον Άρειο Πάγο και αυτό είναι απειλή!!!!

Μην ξεχνάς ότι με την πρώτη σου προσπάθεια έγινε η εμφύτευση. Μπορει να μην είχε την εξέλιξη που όλοι θα θέλαμε όμως έχεις τις ίδιες πιθανόητητες με όλες μας. Είμαι σίγουρη κοριτσάκι μου ότι θα τα καταφέρεις.

Και θα είσαι μία υπέροχη μανούλα που θα δικηγορείς στον Άρειο Πάγο.

Και αυτό είναι ευχή.;);););)

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Τέλεια.....πολύ θα χρειαστώ την συμπαρασταση σας γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα....μέχρι την χοριακή δεν θα έρχομαι για δουλειά....το πήρα απόφαση!!!!Είπα να το κάνω σωστά αυτή την φορά.....ούτε οδήγηση ούτε τίποτα και βλέπουμε!!!

Οι δουλειές του σπιτιού είναι επάγγελμα....full time job που λένε και στο χωριό μου....και εγώ αν είχα την υπομονή να έμενα όλη μέρα σπίτι σιγά μην είχα καθαρίστρια ή φροντιστή για τον κήπο,.....δεν είμαι άχρηστη...τα εκανα και μόνη μου....αλλά ο άνθρωπος πρέπει να δουλευει, να ξεκουραζεται και να διασκεδάζει όπωσδηποτε αλλιως δεν ζει!!!Αν μετά την δουλειά έχεις πάλι δουλειά (όσο ευχάριστη και αν είναι) δεν έχει νόημα η ζωή σου!!!

Σας είπα και προχθες??? νομίζω ότι θα την κάνω στην ώρα μου την προσπάθεια....και βλέπουμε....εγώ να έχω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μου και τα υπόλοιπα ας τα αφήσω στην βούληση του Θεού και της Παναγίας που ελπίζω να με λυπηθεί και να μου δώσει ένα μωράκι....αλλιώς θα το ρίξω στην καριέρα και θα φτάσω να δικηγορώ μέχρι τον Άρειο Πάγο και αυτό είναι απειλή!!!!

καλημερα στα ομορφα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;καλε δεν σας προλαβαινω!!!!!!!!!!!

Βρε καλώς την. Τι κάνεις κοριτσάκι?

Είμαστε γλωσσούδες τι να κάνουμε?

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

καλημερα στα ομορφα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;καλε δεν σας προλαβαινω!!!!!!!!!!!

καλημερα ρηνουλα

εμεις δεν μιλησαμε χθες

ημουν απων απο τον υπολογιστη λογω γκρινιας συζυγου

γι'αυτο θα ακουσεις να τον λεω δρακουμελ απο την εκφραση λειπει ο δρακουμελ και χορευει στο φορουμ η ψιψινελ

η ψιψινελ προφανως ειμαι εγω :D:D:D

σου ευχομαι μια τριψηφια χοριακη!!!!

UzVGp2.png

Ζενια εσύ τώρα που εισαι εγκυουλα φανταζομαι πως δεν κανεις δουλειες στο σπίτι...

Εχεις βοήθεια?

Ποετάκι, πέρα από τα βασικά δηλ πλυντήρια ρουχων και πιάτων και κανένα μαγείρεμα ούτως ή άλλως δεν έκανα τίποτα άλλο και πριν μείνω έγκυος γιατί δεν προλαβαίνω με την δουλειά ειδικά άμα είμαι σε εργοτάξιο όπου τα ωράρια είναι τρελά... Έρχεται κι εμένα μια κυρία σπίτι για καθάρισμα και σίδερο...

vadKp2.png

Διαφημίσεις

κανει?δεν επηρεαζει το ζαχαρο???

και μετα θα παθω...προεκλαμψια:shock:

Πλάκα κάνω....θα το δει η Ελενα θα της έρθει το ταβάνι στο κεφάλι!

Μην ξεχνάς ότι με την πρώτη σου προσπάθεια έγινε η εμφύτευση. Μπορει να μην είχε την εξέλιξη που όλοι θα θέλαμε όμως έχεις τις ίδιες πιθανόητητες με όλες μας. Είμαι σίγουρη κοριτσάκι μου ότι θα τα καταφέρεις.

Και θα είσαι μία υπέροχη μανούλα που θα δικηγορείς στον Άρειο Πάγο.

Και αυτό είναι ευχή.;);););)

Εγώ είμαι 50%-50% όπως και πριν δηλαδή....ή ναι θα ακούσω ή όχι....αν όμως καταφέρω για αρχή να βάλω και στην άκρη θα είναι καλύτερα!!!Για αδερφάκι? Για επόμενη προσπάθεια? Ποιος ξέρει...καλό θα ήταν όμως!!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.....μακάρι όλες οι γυναίκες να γίνονταν μανούλες εύκολα και γρήγορα!!!Ελπίζω να πιάσεις και εσύ σε αυτόν τον κύκλο....τεστ ωορηξίας έχεις κάνει?

Καλημέρα rinoula ....τί κάνεις????

Είμαστε πολυλογουδες...είμαστε!!!

602390knnjlj1do8.gif

Πλάκα κάνω....θα το δει η Ελενα θα της έρθει το ταβάνι στο κεφάλι!

!!!

οχι οχι οχι δεν κανει!!! εχει και μωρακι στην κοιλιτσα της μην την συγχισουμε !!

αλλα τωρα που το ειπες ... η πιεση μου πηγε απο 10 και 6 σε 11 και 7 προχθς που με μετρησε ο γιατρος... να φοβαμαι???

UzVGp2.png

οχι οχι οχι δεν κανει!!! εχει και μωρακι στην κοιλιτσα της μην την συγχισουμε !!

αλλα τωρα που το ειπες ... η πιεση μου πηγε απο 10 και 6 σε 11 και 7 προχθς που με μετρησε ο γιατρος... να φοβαμαι???

Νομίζω ότι είσαι καλά βρε didi...ας μας πει και καμιά εγκυούλα....εγώ που είχα πάντως σχεδόν 10 ο γιατρός στραβομουτσούνιαζε, δεν του άρεσε....ήταν χαμηλή!!!

602390knnjlj1do8.gif

κανει?δεν επηρεαζει το ζαχαρο???

και μετα θα παθω...προεκλαμψια:shock:

Ποιος σου είπε καλέ πως άμα έχεις ζάχαρο δεν θα έχεις τι να φας;;;; Και καταρχήν γιατί σου έχει κολλήσει ότι μπορεί και να έχεις ζάχαρο;;;; Ξεκόλλα!

Η κουμπάρα μου παρουσίασε κατά την εγκυμοσύνη αλλά πρώτον ήταν με πολλά παραπανίσια κιλά και δεύτερον είχε δίδυμα! Έτρωγε από όλα αλλά σε μικρά και πολλά γευματα και με μετρημένες απλά τις μερίδες άμυλου - πρωτείνης - υδατάνθρακα σε κάθε γεύμα! Ε καλά φυσικά δεν επιτρεπόταν να πιάσει το βαζάκι με την μερέντα και να την κανονίσει με το κουταλάκι! Γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια μετά τις 38 εβδομάδες παρακαλώ και η διατροφή αυτή την βοήθησε να μην πάρει και πολλά κιλά!

vadKp2.png

Ελπίζω να πιάσεις και εσύ σε αυτόν τον κύκλο....τεστ ωορηξίας έχεις κάνει?

Έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν με βοήθησε και πουθενά. Έβλεπα πότε είχα ωοριξία αλλά μετά τίποτα. Κάθε μήνα το έκανα την ίδια μέρα περιόδου και μου έβγαινε πάντα το χαρούμενο προσωπάκι. Οπότε πάνω κάτω ξέρω πότε έχω ωοριηξία.

Οπότε δεν είμαι να δίνω 50ευρώ για να δω μόνο το προσωπάκι να γελάει.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...