Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

και?αν υπαρχει θεμα με τα ΝΚ,υπαρχει θεραπεια οριστικη?

Ευη μου για θεραπεία ρώτα την Ευαγγελία που σου είπε ότι είναι εκτός ορίων. Εμένα το αποτέλεσμα έλεγε φυσιολογικά και εντός του μέσου όρου!!!

Κάπου εκεί που είπε και ο γιατρός ότι το έχ@σ@ και τελειώσαμε με έναν πλήρη κύκλο ανοσολογικού ελέγχου και τώρα: ΕΛΕΗΣΟΝ να κάνουμε παιδί....δεν έχουμε κάτι!

Νομίζω μετράει πόσο φιλόξενη είναι η μήτρα για το έμβρυο

Με αυτή την εξέταση διαπιστώνεται το δυναμικό που έχουν τα ΝΚ κύτταρα να φονεύουν ειδικά κύτταρα-στόχους που μοιάζουν με τα κύτταρα της τροφοβλάστης. Δηλαδή γίνεται αναπαράσταση των γεγονότων που συμβαίνουν στην μήτρα κατά την κύηση. Το αποτέλεσμα δίδεται ως ποσοστό (%) της ΝΚ κυτταροτοξικότητας (εμβρυοφονικότητας) έναντι των κυττάρων - στόχων. Μ αυτή την εξέταση μπορεί να διαπιστωθεί επιπλέον και πόση ποσότητα θεραπευτικής ουσίας (πολυδύναμη σφαιρίνη-IVIg) χρειάζεται για να ελαττωθεί η ΝΚ κυτταροτοξικότητα σε φυσιολογικά επίπεδα.

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Και πως το αντιμετωπιζεις?

Λοιπόν, κάποιοι γυναικολόγοι τα ΝΚ δεν τα δέχονται. Εμένα την εξέταση αυτή μου την έκανε ο θείος μου ο οποίος σε παγκόσμια πατέντα έχει βγάλει το αντιπατρικό εμβόλιο. Βέβαια τα ΝΚ τα δέχεται και ο εξωσωματικός μου. Λοιπόν κάνω ένα εμβόλιο το οποίο δίνει αίμα συνήθως ο σύζυγος ή από άλλο πρόσωπο μη συγγενικό. Από το αίμα παίρνουν τα λεμφοκύταρρα και τα κάνουν εμβόλιο το οποίο το κάνεις. Αυτό τώρα κοιμίζει τα ΝΚ για 3 με 4 μήνες.

Βέβαια κάποιοι άλλοι αυτό δεν το δέχονται αυτό το πράγμα.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

2442934nfhph59eoc.gif

Καλημέρα Γιάννα και Lengolen....εχω αρπάξει ένα κρύωμα αλλά πιστεύω ότι θα υποχωρήσει σύντομα!

Καλημερααα Yriς περαστηκουλια σου κουκλιτσα μου εισαι τοσο γλυκια σιχαμενο κρυωμα :evil:

huYhp3.png?KqMJGcAU

Διαφημίσεις

Τι ειναι η ΝΚ;πείτε και σε μας που δεν ξέρουμε!

Τα ΝΚ είναι τα natural killers τα οποία σκοτώνουν κάθε τι ξένο που μπαίνει ακόμα και το σπέρμα γιατί το θεωρεί ξένο σώμα.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Ευη μου για θεραπεία ρώτα την Ευαγγελία που σου είπε ότι είναι εκτός ορίων. Εμένα το αποτέλεσμα έλεγε φυσιολογικά και εντός του μέσου όρου!!!

Κάπου εκεί που είπε και ο γιατρός ότι το έχ@σ@ και τελειώσαμε με έναν πλήρη κύκλο ανοσολογικού ελέγχου και τώρα: ΕΛΕΗΣΟΝ να κάνουμε παιδί....δεν έχουμε κάτι!

Νομίζω μετράει πόσο φιλόξενη είναι η μήτρα για το έμβρυο

Με αυτή την εξέταση διαπιστώνεται το δυναμικό που έχουν τα ΝΚ κύτταρα να φονεύουν ειδικά κύτταρα-στόχους που μοιάζουν με τα κύτταρα της τροφοβλάστης. Δηλαδή γίνεται αναπαράσταση των γεγονότων που συμβαίνουν στην μήτρα κατά την κύηση. Το αποτέλεσμα δίδεται ως ποσοστό (%) της ΝΚ κυτταροτοξικότητας (εμβρυοφονικότητας) έναντι των κυττάρων - στόχων. Μ αυτή την εξέταση μπορεί να διαπιστωθεί επιπλέον και πόση ποσότητα θεραπευτικής ουσίας (πολυδύναμη σφαιρίνη-IVIg) χρειάζεται για να ελαττωθεί η ΝΚ κυτταροτοξικότητα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ευχαριστω Υρις μου?προς τοπαρον εγκυκλοπαιδικα ρωταω..ε κατατοπησες αρκετα.Τωρ περιμενω τα φωτα απο Ευαγγελια!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVF Μαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!!!

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Λοιπόν, κάποιοι γυναικολόγοι τα ΝΚ δεν τα δέχονται. Εμένα την εξέταση αυτή μου την έκανε ο θείος μου ο οποίος σε παγκόσμια πατέντα έχει βγάλει το αντιπατρικό εμβόλιο. Βέβαια τα ΝΚ τα δέχεται και ο εξωσωματικός μου. Λοιπόν κάνω ένα εμβόλιο το οποίο δίνει αίμα συνήθως ο σύζυγος ή από άλλο πρόσωπο μη συγγενικό. Από το αίμα παίρνουν τα λεμφοκύταρρα και τα κάνουν εμβόλιο το οποίο το κάνεις. Αυτό τώρα κοιμίζει τα ΝΚ για 3 με 4 μήνες.

Βανζελ μου λόγω ακινητοποιησης μέσης το πακέτο θα αργήσει να φύγει απο Γιαννενα λίγες μέρες!:(

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Α! μαλιστα...δεν επιβεβαιωνεται η θεραπεια με νεα εξεταση ΝΚ?τι με επιασε κ κανω ολο ερωτησεις Θεε μου????:oops:

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Βανζελ μου λόγω ακινητοποιησης μέσης το πακέτο θα αργήσει να φύγει απο Γιαννενα λίγες μέρες!:(

Μη σε νοιάζει ζουζού μου, εσύ να γίνεις καλά και το πακετάκι κάποια στιγμή θα το παραλάβω.

Άσε που ήμουν ικανή να το φορέσω από τώρα. Με σκέφτεσαι να φοράω το σκουφί με 30 βαθμούς κελσίου?:shock::shock::shock::shock::shock:

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

Μη σε νοιάζει ζουζού μου, εσύ να γίνεις καλά και το πακετάκι κάποια στιγμή θα το παραλάβω.

Άσε που ήμουν ικανή να το φορέσω από τώρα. Με σκέφτεσαι να φοράω το σκουφί με 30 βαθμούς κελσίου?:shock::shock::shock::shock::shock:

30 έχετε;;;;;;:shock: εμείς 13!!!αλλος θεός εδω!!χαχαχαχαχα

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Α! μαλιστα...δεν επιβεβαιωνεται η θεραπεια με νεα εξεταση ΝΚ?τι με επιασε κ κανω ολο ερωτησεις Θεε μου????:oops:

Το ποσοστό δεν μειώνεται απλά το εμβόλιο τα κοιμίζει. Τώρα να σου πω την αλήθεια επειδή δεν το δέχονται όλοι οι γιατροί έχω μπερδευτεί και εγώ λιγάκι.

Ο θείος μου το δέχεται και έχει κάνει μελέτες πάνω σ' αυτό το κομμάτι εξού και το εμβόλιο που ανακάλυψε παγκοσμίως. Ο εξωσωματικός μου το δέχεται ο γυναικολόγος μου πάλι όχι και μου έλεγε ότι δεν θα έπρεπε να έχω κανει το εμβόλιο.

Τελευταία φορά το έκανα τον Ιούνιο πριν την εξωσωματική. Τώρα τι θα κάνω δεν ξέρω.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

καλημερα ευακι, διαβασα τα νεα σου

ευχομαι να το τρεξει λιγο και ο συζυγος και να μπειτε στο γκρουπακι του νοεμβριου!!!

Για να δουμε Ντιντακο μου!προς το παρον χαλαρωνουμε,αλλα...θα ανοιξει το θεμα στο τραπεζι το Σαββατο..που θα παμε για τα ραματα!!!!χιχιχι

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

30 έχετε;;;;;;:shock: εμείς 13!!!αλλος θεός εδω!!χαχαχαχαχα

Γ@μησέτα έχει φοβερή υγρασία. Θέλω να έρθει ο χειμώνας. Μου τη δίνει η ζέστη κολλάω σαν σαλιγκάρι:evil::evil::evil::evil::evil:

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...