Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Είναι πολύ φυσιολογικό όταν τα περνεις από το στόμα .ο γιατρός σου είπε να τα περνεις από το στόμα ή δε σου είπε κάτι ;γιατί τις περισσότερες φορές τα δίνουν κολπικά 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σας διάβασα όσο κοιμάται το καμάρι μου γιατί πέρα από το να μαζέψω το νεροχύτη μου και να σιδερώσω ένα πλυντήριο που σε καμιά ώρα θα έχει στεγνώσει, δεν έχω άλλες "επείγουσες" δουλειές. Το μικράκι μου βήχει σα γαϊδούρι και το λυπάμαι :(. Κι εγώ, γενικά, δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Τεσπα...

α μωρε το κοριτσακι, περαστηκα! εσυ τι εχεις κυρια μου?

Κι εγώ φαν του είδους αλλά αναρωτιέμαι τις βλέπει τελικά καμία με τον άντρα της :tongue:;

αργα το βραδυ, οταν νυσταζω...

Ιιιιιιιιιι :shock::evil::lol:

το ιιιιιιιιιιι της ζουμπουλιας??????????:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρά πολύ χρήσιμα αυτά που μας έβαλες,βάλε κι άλλα,τα αποθηκεύω!!!

Κική εμένα ο δικός μου δεν έχει καλή σχέση με την τηλεόραση γενικά.Και έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα.Οπότε τα βλέπω με τη μαμά μου ή με φίλες μου.

Η μικρή σήμερα έχει περισσότερο βήχα και τρέχει και η μύτη της γ@μώτο...!

περαστηκα κ σε σας!!! αμαν ρε παιδακι μου παλι χαμος γινεται με τις αρρωστιες, κ εμας ειναι η πεθερα μου (με πολλα προβληματα υγειας:? τοσο που δεν κανει να παρει καθολου φαρμακα) κ η μια ανηψια του αντρα μου με 39,5 πυρετο!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες..

Γιωτα ειδα την κουζινα σου αλλα ειμαι σιγουρη οτι τωρα δεν υπαρχει τιποτα εκτος θεσης..εισαι σιφουνας..

Irene μακαρι να μην εξελιχθει σε τιποτα περισσοτερο στην μικρη..πολυ ωραια η κουζινα..

Κικη περαστικα στην μικρη σου..και μενα εβηχε την προηγουμενη βδομαδα και δεν την εστειλα καθολου σταθμο..

Φωτεινη μα τι γλυκο αντρακι..τι ωραια λουλουδακια..θα τους εχεις και δυο, ποιος την χαρη σου..

Βικ θα την κανεις τελικα την επεμβασουλα ε?ολα να πανε καλα και να εχεις γρηγορη αναρρωση..καλα τι 1500που ζει αυτος?

Φαγαμε το μεσημερι και αφου μαζεψα την κουζινα φυγαμε για παιδικη χαρα..η μεγαλη επαιξε μια χαρα η μικρη κοιμηθηκε στο καροτσακι της και η μαμα χαλαρωσε με το καφεδακι της..γυρισαμε εκανα την μεγαλη μπανιο την ελουσα κοψαμε και τα νυχακια της της εφτιαξα και ενα τοστακι να φαει και βλεπει τα παιδικα της..σε λιγο σειρα για μπανιο εχει η μικρη και μετα οι μεγαλοι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες..

Γιωτα ειδα την κουζινα σου αλλα ειμαι σιγουρη οτι τωρα δεν υπαρχει τιποτα εκτος θεσης..εισαι σιφουνας..

Irene μακαρι να μην εξελιχθει σε τιποτα περισσοτερο στην μικρη..πολυ ωραια η κουζινα..

Κικη περαστικα στην μικρη σου..και μενα εβηχε την προηγουμενη βδομαδα και δεν την εστειλα καθολου σταθμο..

Φωτεινη μα τι γλυκο αντρακι..τι ωραια λουλουδακια..θα τους εχεις και δυο, ποιος την χαρη σου..

Βικ θα την κανεις τελικα την επεμβασουλα ε?ολα να πανε καλα και να εχεις γρηγορη αναρρωση..καλα τι 1500που ζει αυτος?

Φαγαμε το μεσημερι και αφου μαζεψα την κουζινα φυγαμε για παιδικη χαρα..η μεγαλη επαιξε μια χαρα η μικρη κοιμηθηκε στο καροτσακι της και η μαμα χαλαρωσε με το καφεδακι της..γυρισαμε εκανα την μεγαλη μπανιο την ελουσα κοψαμε και τα νυχακια της της εφτιαξα και ενα τοστακι να φαει και βλεπει τα παιδικα της..σε λιγο σειρα για μπανιο εχει η μικρη και μετα οι μεγαλοι..

ναι αρετη μου, αλλα απο εκεινη την ωρα, την ξαναεκανα χαλια κ την ξαναεφτιαξα αλλες 2 φορες!!!

Καλησπέρα:)

Διάβασα στα πολύ πεταχτά, δε θυμάμαι...

Είχαμε ένα πολύ γεμάτο τριήμερο, οι φιλοξενούμενοι φύγανε σήμερα το απόγευμα.

Εύα, η κόρη σου είναι απερίγραπτη αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω!!!:P:p:p

Και η τούρτα πάρα-πάρα πολύ ωραία!!!:P

Και του χρόνου με την ίδια χαρά και επιτυχία!

Βικ, έγραψες δεκαπέντε χιλιάδες ή το έγραψες λάθος;:shock:

Κοριτσάκια, ευχαριστώ για τα περαστικά στη μικρή μου. Ευτυχώς, στο όρθιο (όταν δεν είναι ξαπλωμένη εννοώ :tongue:) είναι πολύ λιγότερος ο βήχας. Η αλήθεια είναι ότι μας ξεσυνήθισε η τσούπρα φέτος, που (φτου φτου!) αρρώστησε πολύ λιγότερο και πολύ ελαφρύτερα συγκριτικά με πέρυσι που ήταν πρώτη χρονιά στο σταθμό και γι' αυτό μάλλον μου κακοφαίνεται.

εσυ τι εχεις κυρια μου?

Είμαι σ' αυτή τη φάση, Γιωτάκι, που εστιάζω μόνο στα αρνητικά για όλα τα θέματα της ζωής μου. Κι ενώ, αν το εκλογικεύσω, ξέρω ότι υπάρχουν θετικά πολλά (να μην είμαι αχάριστη), δυσκολεύομαι να τα δω :|.

Καλησπέρα:)

Διάβασα στα πολύ πεταχτά, δε θυμάμαι...

Είχαμε ένα πολύ γεμάτο τριήμερο, οι φιλοξενούμενοι φύγανε σήμερα το απόγευμα.

Εύα, η κόρη σου είναι απερίγραπτη αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω!!!:P:p:p

Και η τούρτα πάρα-πάρα πολύ ωραία!!!:P

Και του χρόνου με την ίδια χαρά και επιτυχία!

Βικ, έγραψες δεκαπέντε χιλιάδες ή το έγραψες λάθος;:shock:

Περάσατε καλά, Renata;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κικη περαστικα στην μικρη σου..και μενα εβηχε την προηγουμενη βδομαδα και δεν την εστειλα καθολου σταθμο...

Areti, το σκέφτηκα κι εγώ για αύριο, να μην τη στείλω αλλά, δυστυχώς, η μαμά μου έχει κανονίσει δουλειές κι η πεθερά μου δουλεύει. Πάντως, τώρα το απόγευμα έβηχε αρκετά λιγότερο...

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

ΚΑλησπερα

Δεν σας εχω διαβασει γαιτι δεν εχω καθησει λεπτο....ειμαι ενα πτωμα...ευτυχως ο αντρας μου κοιμησε τη μικρη...Ελπιζω να αντεξω να δω Downton και να μη με παρει ο υπνος....

Περαστικα στα αρρωστουλια σας μεγαλα και μικρα παιδακια ;).

Βικ μου επισης περαστικα.

Ρε παιδια το ποσο ειναι 1500 ή 15000 γιατι επαθα ενα σοκ....:shock:

Ειρηνη μου ειμαι σιγουρη οτι τωρα που θα ανοιξει πλεον ο καιρος θα πνιγεσαι στη δουλεια.

Εμεις αυριο εχουμε τις πρωτες εξετασεις αιματος και ομολογω αγχωνομι λιγο για τη μικρη....Δυστυχως μετα πρεπει να παω ενα 2ωρο στο γραφειο και να δω πως θα το κανω αν η μικρη δεν ειναι καλα....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

εμενα ο μικρος κοιμηθηκε και εγω περιφερομαι δεν εχω υπνο περιμενω να ξεκινησει το μαστερ στο μεγκα.

κοβω και τις βολτες στη τουαλετα ουου μια χαρα το βραδυ μου, λειπει και ο συζυξ και δεν εχω ποιον να βασανισω ευτυχως απο αυριο θα παρει μια εβδομαδα αδεια οποτε θα τον εχω παρεα;)

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...