Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Θα απαντήσω στα γήγορα μόνο σε αυτό. Δουλεύω πάντα με μπλοκάκι και λίστες, ο άντρας μου με κοροιδεύει για αυτό. Πάντα αγοράζω μπλοκάκι στην αρχή της χρονιάς. Τώρα συνιδητοποίησα ότι το φετινό μου μπλοκάκι είναι ατζέντα που μου την έδωσαν και δεν μου αρέσει και δεν την χρησιμοποιώ πολύ.

Ξεκινάω από αυτό. Στο δρόμο για το σπίτι θα αγοράσω νέο ωραίο μπλοκάκι.

Καλοό μεσημέρι.

Εύγε! Από καλό σημείο το έπιασες και μπράβο!:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι Ειρηνάκι μου αυτά! Είναι πολύ ωραία στο τηγάνι με ρίγανη, ντοματούλα, αλάτι, πιπέρι

Βρε Βάσια μου, να σε ρωτήσω κάτι και όποια άλλη κόρη γνωρίζει, φυσικά.

Αυτά, εγώ τα λατρεύω.. τρελαίνομαι, μπορώ να τρώω κάθε μέρα.. αλλά μου έχουν πει 2-3 κυρίες, να μην τα προτιμώ γιατί λέει δεν είναι καθόλου υγιεινα... ξέρεις κάτι?

777885dugw57gt25.gif

Εγώ κοριτσια μου σήμερα "ρεπό". Δεν θα κανω απολύτως τίποτα. Ισα που μαγείρεψα {εκανα κοκκινιστό κοτοπουλάκι, μούρλια}, έβαλα τα υλικά μου και τα αποστείρωσα, τα τακτοποίησα, τώρα θα κάνω ζυμαρικά και ο Νικος πηγε να φερει το παιδι.

Επειδή αύριο το παιδί δεν έχει σχολείο και άρα οχι-διάβασμα {γιουπι!!! :tongue: } θα ξαπλώσουμε με τον άντρα μου να χαλαρώσουμε!!! Αχ το χω πολύ ανάγκη και το απόγευμα δουλεύω πάλι, ευτυχώς όχι μέχρι αργά! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

πηγαινε στην προσθαφαιρεση προγραμματων να δεις τι λεει, ξερει καμια αλλη να βοηθησει? ειμαι λιγο ασχετη εγω

κατσε, τον πινακα ελεγχου δεν μπορεις να βρεις? στην εναρξη πηγαινε, με το που πατας εναρξη πρεπει να στο βγαζει , αλλιως πηγαινε ο υπολογιστης μου, εκει που λεει αλλα εγγραφα

Αυτά, εγώ τα λατρεύω.. τρελαίνομαι, μπορώ να τρώω κάθε μέρα.. αλλά μου έχουν πει 2-3 κυρίες, να μην τα προτιμώ γιατί λέει δεν είναι καθόλου υγιεινα... ξέρεις κάτι?

δεν ξερω κατι για αυτα, σαν ελευθερη τα ετρωγα του σκοτωμου, τωρα δεν τα εχω φτιαξει ποτε, μην ρωτησεις γιατι, δεν ετυχε, τωρα που το λες θα το τολμησω (αν τελικα ειναι υγειινα)

κατσε, τον πινακα ελεγχου δεν μπορεις να βρεις? στην εναρξη πηγαινε, με το που πατας εναρξη πρεπει να στο βγαζει , αλλιως πηγαινε ο υπολογιστης μου, εκει που λεει αλλα εγγραφα

το control panel ειναι

Διαφημίσεις

Εγώ κοριτσια μου σήμερα "ρεπό". Δεν θα κανω απολύτως τίποτα. Ισα που μαγείρεψα {εκανα κοκκινιστό κοτοπουλάκι, μούρλια}, έβαλα τα υλικά μου και τα αποστείρωσα, τα τακτοποίησα, τώρα θα κάνω ζυμαρικά και ο Νικος πηγε να φερει το παιδι.

Επειδή αύριο το παιδί δεν έχει σχολείο και άρα οχι-διάβασμα {γιουπι!!! :tongue: } θα ξαπλώσουμε με τον άντρα μου να χαλαρώσουμε!!! Αχ το χω πολύ ανάγκη και το απόγευμα δουλεύω πάλι, ευτυχώς όχι μέχρι αργά! :D

τυχερη, νωρις νωρις ολα θα ειναι ετοιμα κ μετα θα φυγεις χαλαρα για δουλεια, εμεις ακομα ουτε το παιδι δεν εχω ταισει, σιγα σιγα θα ανεβω σπιτι

τυχερη, νωρις νωρις ολα θα ειναι ετοιμα κ μετα θα φυγεις χαλαρα για δουλεια, εμεις ακομα ουτε το παιδι δεν εχω ταισει, σιγα σιγα θα ανεβω σπιτι

Ετυχε Γιωτακι μου να ειναι μία "τέτοια" μέρα... ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για εργαζόμενη μαμά, να έχει τέτοια μέρα! :tongue:

Αλλά σήμερα νιώθω κουρασμενη, δεν το παλεύω και δεν θα πιεστώ αφού μπορώ. Εταξα και στο φιογκάκι πως σήμερα ΚΑΘΟΛΟΥ διάβασμα και χοροπήδαγε το πρωί...!

Υ.Γ. Με τέτοιο καιρό εγώ πάλι θέλω.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

γιωτα μου ξερω να παω στο πινακα ελεγχο μετα δε ηξερα που να παω θα το κοιταξω και εγω ρωτησα εσενα επειδη ειχες πει οτι ο αντρας σου ασχολειται με υπολογιστες αχχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Δεν έχω ακούσει κάτι....άλλοι τα θέλουν άλλοι όχι

κοριτσάκια καλά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, εδώ γύρω είμαι κ θα περιμένω κ άλλες συμβουλές κ ιδέες για τη βάφτιση. βλέπω κ το νέο μέλος έχει κ αυτό βάφτιση άρα έχουμε κάτι κοινό να συζητάμε κ να αλληλοβοηθιόμαστε. καλως ήρθες κιόλας.

εμένα είναι κορίτσι κ γενικώς επειδή ρωτάτε για θέμα, δεν θέλω να έχω κάτι σε στύλ πριγκίπισα κ νεράιδα, λέω κάτι εποχής. λουλούδια, φρούτα, γλυκίσματα, παγωτό κλπ κλπ. χρώμα κάτι σε κόκκινο με άσπρο ή κ λίγο ρόζ κάτι τέτοιο. ε τι λέτε; αυτό με τις σοκολάτες το σκέφτηκα κ εγώ αλλά φοβάμαι μήπως λιώσουν. να σας πω τι σκέφτηκα για γλυκό.... ενα ωραιότατο κοκ με κόκκινο όμως γλάσο κ όχι σοκολατένιο ή ακούστε ..... ντόνατς. τι λέτε;

θα με περάσουν για χαζή; ε παίζει κ η ιδέα του παγωτατζή αν είναι μέσα καλοκαιριού. η αλήθεια είναι ότι λέγαμε για τέλη μάη ή μέσα ιούνη, τώρα θα δούμε δεν κλείσαμε ακόμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...