Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

I know the connection!!! (Είμαι του 81)

Καλημέρα!!!

ελα ρε εγω ειμαι του `84 και ξερω!:tongue:

Απο το `90 και μετα αμφιβαλλω αν ξερουν!:cool:

tromaktiko2875.jpg

χι χι χι αφού όλες το ξέρουμε τότε μπορώ να πω οτι βαδίζουμε σε καλό δρόμο!!!

Καλημέρα,

Γιος και μαμά ξύπνησαν αργά σήμερα.... μέχρι τώρα απλωσα ένα πλυντήριο και σφουγγάρισα μπαλκόνια (τα κάνω καθε 2 μέρες ανεξαρτητα απο τον καιρό πειδή βγαίνουμε και καπνίζουμε έξω).

Έχω ακόμα μαγείρεμα, σίδερο και οτι άλλο βγει στην πορεία:rolleyes:

Καλημερα κοριτσια μου!!Χρονια μας πολλα να ειμαστε καλα..

Εδω εχει συννεφια ακουσα ομως οτι θα φτιαξει ο καιρος αντε να δουμε..

Εμεις χθες ησυχα περασαμε ψησαμε φαγαμε οταν κοιμηθηκαν οι μικρες,χαλαρωσαμε..για σημερα φτιαχνω ρεβυθια..

Βασια και εδω το βραδυ μυριζε τσικνα και τζακι..

Αερισα το σπιτι και τα παπλωματα,καθαρισα κουζινα και μπανιο,εβαλα σκουπα,απλωσα ενα πλυντηριο,ξεσκονισα και παω να ταισω τα φρουτα στην μικρη γιατι νομιζω οτι νυσταζει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Kallipaki μου,

Να ξέρεις πως το μπάφερ, γενικά, πρέπει να το προσέχουμε πολύ. Εγώ το χρησιμοποιώ λίγο και μόνο αν είναι αναγκαίο. Καταστρέφει την πάνω "στιβάδα" του νυχιού, που είναι η φυσική του γυαλάδα.... :P

Με γεια τα καλλυντικά σου!

ναι, δίκιο έχεις. Αλλά τα νυχάκια μου δεν έχουν λεία επιφάνεια και νομίζω είναι απαραίτητο. Υπάρχει άλλη λύση άραγε? κάποτε είναι βρει ένα μανόν (που λέτε εσείς οι νότιες, όζα λέμε εμείς!) που τα έκανε "smooth" αλλά δεν το ξαναβρήκα έκτοτε...

Κοριτσια έχω ξεχάσει να σας αναφέρω,, εχω ένα bazzaar με τα πραγματάκια που φτιαχνω -Bazzaar Handmade by Sofaki - και οι τιμές ξεκινάνε απο 2,00 ευρώ

στέλνω!

και καλά έκανες...

Στα more & more έχουν κομμάτια με 70% και αν πάρεις 4 κομμάτια το 4 ειναι δώρο

ρε συ έχω την εντύπωση ότι ανέβασαν τις τιμές πριν βάλουν αυτό το 70%. Είχα δοκιμάσει ένα φόρεμα προ εκτπώσεων, το θυμάμαι να έχει 60 ευρώ. Τώρα με 60% έκπτωση πάλι 60 ? έχει....

Κάνε μας 2.. και γω στα πατώματα τα κέφια... :?

3

Εύγε!

Κόρες, όλες στο δρόμο που χάραξε η κόρη-επίπεδη-κοιλιά!!!!!!!

Εγώ είμαι 51 το κτήνος... να τ' αφήσω? :?

καλά, πρώτο σοκ με αυτό το μήνυμα. Μετά ήρθαν απανωτα και κόντεψα να λιποθυμήσω.

1,62 και 66 κιλά παρακαλώ. Εάν δω εξηντάρι θα γιορτάσω! όχι 40τόσο και 50τόσα που λέτε.. ααααχ, περασμένα μεγαλεία....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

εχω καιρό να γράψω, τρεχω με τις μικρές μουτ τωρα θελουν να στεκονται και τρεχατε ποδαρακια μου. τα ξενυχτια εννοειται πως καλα κρατουν ακομα. 11 μηνων και ακομα... Η αυπνια ειναι ενας παραγοντας και η κλεισουρα σαφως που δεν βοηθανε σε διαιτα και διατροφες. Εκανα βεβαια μια αρχη και εβγαλα απο τη ντουαπα ενα στεπ περιπου σαν αυτο που εβαλε φωτο η γιωτα αλλα και με ιμαντες για να γυμναζονται και τα χεροα. Το χα παρει απο το λιντλ πριν απο περιπου 5 χρονια καμια 50 αρια ευρω, Το βαζει κατα καιρους. Ειδα ομως σημερα και ειπα να σας το πω αυτο http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_30824.htm. Φαινεται καλό και οικονομικο.

Ευχομαι σε όλες μας να βγουμε στηις παραλίες με ενα κορμί που μας χαριζει χαρα και ευεξία. Καλημέρα να χουμε!

ναι, δίκιο έχεις. Αλλά τα νυχάκια μου δεν έχουν λεία επιφάνεια και νομίζω είναι απαραίτητο. Υπάρχει άλλη λύση άραγε? κάποτε είναι βρει ένα μανόν (που λέτε εσείς οι νότιες, όζα λέμε εμείς!) που τα έκανε "smooth" αλλά δεν το ξαναβρήκα έκτοτε...

στέλνω!

ρε συ έχω την εντύπωση ότι ανέβασαν τις τιμές πριν βάλουν αυτό το 70%. Είχα δοκιμάσει ένα φόρεμα προ εκτπώσεων, το θυμάμαι να έχει 60 ευρώ. Τώρα με 60% έκπτωση πάλι 60 ? έχει....

3

καλά, πρώτο σοκ με αυτό το μήνυμα. Μετά ήρθαν απανωτα και κόντεψα να λιποθυμήσω.

1,62 και 66 κιλά παρακαλώ. Εάν δω εξηντάρι θα γιορτάσω! όχι 40τόσο και 50τόσα που λέτε.. ααααχ, περασμένα μεγαλεία....

Για να ειμαι ειλικρινης πήρα μια φουστιτσα, δυο παντελόνια και ένα μπλουζάκι στα 60 ευρώ...

(Τα χρειαζομουν για το γραφειο το πρωι,,, απο τις διαιτες και μια ανεβασμα μια κατέβασμα των κιλων ...)

Αρχικες τιμες ειχαν γυρω στα 60 ευρω (νομιζω πολλά για το κάθε κομμάτι) αλλα με την έκπτωση πηγαν στα 15 ευρώ το κομμάτι

:)

μολις με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο μου ειπε τα εξης:

"μολις εκλεισα ξενοδοχειο για το 3ημερο της καθαρης δευτερας στο τολο, θες να παμε???????"

πεταξα απο την χαρα μου!!!! εχω τοοοοοοοοοση αναγκη για αλλαγη παραστασεων κ ξεκουραση!!! αγαπημενο το τολο κ το ναυπλοιο (στο ναυπλοιο το ιδιο 3ημερο το 2007 μου εκανε προταση γαμου!!!:P)

ειμαι τοσο χαρουμενη!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcSMrSOAs255BYRhgnh07peOvrjoLMKNwmcCClVExeLxgmSU-5OdTkYkpU6d

Για να ειμαι ειλικρινης πήρα μια φουστιτσα, δυο παντελόνια και ένα μπλουζάκι στα 60 ευρώ...

(Τα χρειαζομουν για το γραφειο το πρωι,,, απο τις διαιτες και μια ανεβασμα μια κατέβασμα των κιλων ...)

Αρχικες τιμες ειχαν γυρω στα 60 ευρω (νομιζω πολλά για το κάθε κομμάτι) αλλα με την έκπτωση πηγαν στα 15 ευρώ το κομμάτι

:)

πολυ καλες τιμες!!!

Διαφημίσεις

Yotou - χίλια μπράβο στο σύζυγο! Φαντάζομαι πως αισθάνεσαι :) και εγώ ανυπομονώ για το επομενο 3ημερο που μάλλον θα καταφέρουμε να γίνει 4ημερο ;)

Την Κυριακή προβλέπεται σουπερ καιρος βάση meteo και κανονισαμε μονοημερη με φίλους. Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι και εμείς χαλάρωση :)

Τι ωραίο που είναι να αλλάζεις παραστάσεις....

Σιδέρωσα και οι φακές μας βράζουν. Λέω να κάνω και μια τυρόπιτα.

χαχαχαχα... μόλις τώρα, που μπήκα fb., καταλαβα γιατί κάποιες γράψατε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για σήμερα :)

Χρόνια μας Πολλά λοιπόν!

εγω να δεις πως ανυπομωνω!!!!!

για την σημερινη "γιορτη" δεν μου αρεσει καθολου.... δεν την εχω γιορτασει ποτε!

παρολλα αυτα χρονια πολλα κοριτσια

μολις με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο μου ειπε τα εξης:

"μολις εκλεισα ξενοδοχειο για το 3ημερο της καθαρης δευτερας στο τολο, θες να παμε???????"

πεταξα απο την χαρα μου!!!! εχω τοοοοοοοοοση αναγκη για αλλαγη παραστασεων κ ξεκουραση!!! αγαπημενο το τολο κ το ναυπλοιο (στο ναυπλοιο το ιδιο 3ημερο το 2007 μου εκανε προταση γαμου!!!:P)

ειμαι τοσο χαρουμενη!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcSMrSOAs255BYRhgnh07peOvrjoLMKNwmcCClVExeLxgmSU-5OdTkYkpU6d

Τέλειααααα!!! ελάτε μια βόλτα και απο το Βραχάτι να σας γνωρίσουμε... :)

Γιωτακι σουπερ εκπληξη απο τον συζυγο..μπραβο του..ειναι τοσο ωραια στο ναυπλιο..θα παρετε και την μικρη μαζι σας?θα περασετε τελεια..

Αρχιζει και φτιαχνει η μερα επιτελους..εκανα και τα τζαμια σταυπνοδωματια που απο την βροχη ειχαν γινει χαλια..τιναξα και ξαναεστρωσα τα ριχταρια,τα ρεβυθια μου βραζουν,κοιμισα την μικρη,σφουγγαρισα,σκουπισα και το μπαλκονι..οι δουλειες μου ελαβαν τελος.θα ερθει η κορη μου και αφου φαμε λεω να τις παρω και να παμε μια βολτιτσα γιατι δυο μερες δεν εχω βγει καθολου και εχω φρικαρει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...