Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο μου ειπε τα εξης:

"μολις εκλεισα ξενοδοχειο για το 3ημερο της καθαρης δευτερας στο τολο, θες να παμε???????"

πεταξα απο την χαρα μου!!!! εχω τοοοοοοοοοση αναγκη για αλλαγη παραστασεων κ ξεκουραση!!! αγαπημενο το τολο κ το ναυπλοιο (στο ναυπλοιο το ιδιο 3ημερο το 2007 μου εκανε προταση γαμου!!!:P)

ειμαι τοσο χαρουμενη!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcSMrSOAs255BYRhgnh07peOvrjoLMKNwmcCClVExeLxgmSU-5OdTkYkpU6d

γιωτακι να περασετε τελεια!!!!!!! :P

αχ αχ αχ θελω και εγωωωω!

Ναυπλιο ειναι ο αγαπημενος μας προορισμος σιγουρα 2-3 διημερα την χρονια κ σχεδον παντα μενουμε Τολο που εχει καλυτερες τιμες στα ξανοδοχεια.

κ μαντεψε το 2003 μου ειχε κανει προταση γαμου εκει!!:D

πολυ το εχω αναγκη κ εγω ενα διημερακι αλλα δεν το βλεπω:rolleyes:

σουπερ σουπερ σουπερ εκπληξη:P:p

βασια σου 'ρχομαι ειμαστε κ κοντα τα προλαβαινω ζεστα?

περιστερακι ο μικρος σου 26 μηνων 14500 κιλα κ λες οτι δεν τρωει??? ποσο θελεις να φτασει βρε! μηπως αχγωνεσαι αδικα? ο δικος μου που ειναι ηδη 3ετων κ ειναι 13 κ απο αυτα τελευταια πηρε το 1 κιλο σχεδον.

Καλημέρα κόρες και χρόνια πολλά σε όλες τις γυναικάρες μου.

{μου τη "δίνει" κι αυτή η "γιορτή" όπως οι περισσότερες... :tongue: }

Δούλευα από νωρίς και επέστρεψα στις 12.30. Εβαλα κατευθείαν φαγάκι, έπλυνα κάτι πιατάκια, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο, γέμισα το πλυντήριο για την νύχτα, συμμάζεψα....

Τώρα μόλις έκατσα λίγο και πρέπει να φύγω σε 10' λεπτά, να φέρω το φιογκάκι από το σχολείο του.

Σας φιλώ όλες και το μεσημερακι θα μπω να πουμε τα δικά μας!

:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ελάτε να φάμε ή στείλτε διεύθυνση να στείλω τάπεράκι!!

Παραγγελιά της κόρης.....μαμά, μου λέει, ξέρεις να φτιάχνεις λουκανικοπιτάκια???

rsGjJKBl.jpg

Δέχεσαι κ παραγγελίες????Φαίνονται πεντανόστιμα!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χτες περάσαμε υπέροχα είχα καιρό να βγω κ εγώ μία με τις ζαλάδες μία με τον χαζοκαιρό ε κλειστήκαμε λιγάκι αλλά χτες ξεδώσαμε μαζί κι ο μικρός που τον είχαμε ντύσει κινεζάκι!Σας παρακολουθώ αλλά έχω κ δουλίτσες ταυτόχρονα!!!

Να έχετε ένα πολύ καλό σαββατοκύριακο!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλέ εσείς είστε όλες μοντέλα!

Μπράβο σε όσα κοριτσάκια έχουν κουράγιο για βαριές δουλίτσες...Εδώ έχουμε βροχούλες,σκόνη απίστευτη και αέρα...Δεν τολμώ να ασχοληθώ με τζάμια,παντζούρια,βεράντες.Δεν θα βγάλω άκρη,λέμε!

mamavasia φαίνονται και σίγουρα είναι λαχταριστά!Μου αρέσει πολύ η ζύμη που είναι στριφτή.

my billy δεν αγχώνομαι για τα κιλά του,ούτε ότι δεν τρώει...Με ανησυχεί που έκοψε την ποικιλία στο φαγητό του,τα λαχανικά,τα φρούτα,τα όσπρια,το κρέας...Γάλα και πάλι γάλα...Δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα,όταν λέω "ούτε μπουκιά",κυριολεκτώ.Ας έτρωγε έστω 3-4 μπουκιές από κάτι διαφορετικό και θα ήμουν ευχαριστημένη.

Δεν σας διαβάζω σε μόνιμη βάση και έτσι δεν έχω δει,αν έχετε κουβεντιάσει τι θα ντύσετε τα παιδάκια σας.Εμείς του πήραμε στολή πειρατή.Με το ζόρι την βάλαμε μία φορά.Την Κυριακή θα πάμε σε πάρτυ,ελπίζω να την βάλει χωρίς πολλές αντιρρήσεις.Μου χει βγει ζόρικος!

Βρε Βασια,τι είναι αυτα!Ξετίναξες τις μισες με το μωσαικο και ειπες,ας απότελειωσω και τις υπόλοιπες,ε?Νομιζω δεν εχω δει πιο ομορφα λουκανοπιττακια και σιγουρα θα ειναι νοστιμα.Τι ζυμη ειναι?Τη γραφεις αν θες?

Γιωτα μπραβο ,να περασετε πολύ ομορφα!Το Ναυπλιο ειναι υπέροχο ,ετσι κι αλλιως και εσεις θα αναζωογωνηθείτε!

Σοφια,καλοφόρετα τα ρουχαλάκια!

Για τις απόκριες πειτε καμια ιδεα βρε κορίτσια για να ντυσουμε τα μικρα μας χωρις να αγοραζουμε στολη..

Την επόμενη Παρασκευη κανονιστηκε πάρτυ μασκε στο σχολείο αλλα δεν του εχω πάρει στολη,ελεγα μηπως κανω κατι να τον ντυσω πειρατη η μαστορα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας ,

εβγαλα εξω τα παπλώματα, τις φλοκάτες και τα χαλάκια μας ,

εβαλα ενα πλυντηριο,απλωσα αλλο ενα ,

ηρθε μια φιλη για καφε και τωρα θα συνεχισω με τις υπόλοιπες δουλίτσες μου.Για το μεσημερι θα φτιάξω σπανακόρυζο.

Εβαλα σκουπα στα υπνοδωματια

,σφουγγαρισα ,

εκανα τζαμια,

ντουλάπες και φωτιστικα,

τιναξα και εστρωσα τα χαλακια,

εφτιαξα φαγητο,

επλυνα τα μπανια καλά καλά ,

αλλαξα τις πετσετες και τα χαλάκια

και πήρα τον μικρο να τον δει ο γιατρος γιατι εβλεπα πως δεν εχει καθαρισει εντελώς και μου ειπε να του δωσω λίγες ημερες ακόμη αερολίν .

Πηγα σουπερ μαρκετ για λίγα βασικα πραγματα,επιστρεψαμε ,φαγαμε και τωρα λίγο ξεκουραζομαι.Πρεπει να μαζεψω την κουζινα,να κανω μπάνιο και να τον πάω καρατε.Μενει το σαλόνι για σιγυρισμα αλλα δεν ξερω πότε θα το κανω...:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ Βασια τι μου κανεις..τελεια φαινονται..να ρθω?

ελάτε κορίτσια να φάμε.....πρώτη φορά έκανα, οι κόρες έφαγαν πάρα πολλά το οποίο σημαίνει ότι τους άρεσαν....στα έτοιμα που αγόραζα έτρωγαν το λουκάνικο μόνο...άρα ο στόχος επετεύχθη!

Βρε Βασια,τι είναι αυτα!Ξετίναξες τις μισες με το μωσαικο και ειπες,ας απότελειωσω και τις υπόλοιπες,ε?Νομιζω δεν εχω δει πιο ομορφα λουκανοπιττακια και σιγουρα θα ειναι νοστιμα.Τι ζυμη ειναι?Τη γραφεις αν θες?

βεβαίως να σας την γράψω.....είπαμε Χρύσα μου μόλις πιάσουν οι ζέστες θα κόψουμε τις μάσες.....

Βασικά με έχει πιάσει μανία όπως έχετε καταλάβει...τόσο καιρό δεν έκανα έτσι.....αλλά επειδή με το ζύμωμα ξεχνιέμαι και ξεαγχώνομαι .....άρχισε να μου αρέσει!

Συνταγή για λουκανικοπιτάκια

http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr/2010/07/blog-post_9625.html

Για να τα κάνετε στριφογυριστά απλά κάνετε λεπτό ζυμαρένιο φίδι και το τυλίγεται γύρω απο το λουκάνικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...