Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο και πονοκέφαλο...!Αυτή τη στιγμή έχω ένα κεφάλι καζάνι και σε λίγο έχω μάθημα.Χτες δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο γιατί η μικρή συνεχίζει να βήχει,οπότε έψησε ο άντρας μου πίτσα και φάγαμε!Καλή ήταν κι αυτή...

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω,μόνο στα πεταχτά,είδα λέτε για στολές!Εγώ της αγόρασα μία στολή νυχτερίδα από το εξωτερικό,γιατί εδώ ήταν πολύ ακριβές και δεν αξίζει για μια φορά μόνο...

Γιώτα μου ψυχραιμία.Ελπίζω να λυθεί κι αυτό...!

Τέλειος ο Πικάσσο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι ασχημη η κατασταση αρκετα, ειναι προβλημα οικονομικης (τι αλλο???) φυσεως κ χρηματα δεν υπαρχουν. τι θα γινει τωρα ενας Θεος ξερει...

ουφ βρε γιωτα ελπιζω να βρεθει λυση αλλα αν οχι μην σκας βρε κοριτσακι μου τι να γινει κ ποιος δεν εχει πια τρεξιματα με δικηγορους κ οικονομικα θεματα.

καπου διαβασα προσφατα δεν θυμαμαι ισως κ καποια υπογραφη κοπελας εδω:rolleyes: κατι πολυ σωστο:

μην σκας για προβληματα που λυνoνται κ για αυτα δεν λυνονται....

κ τωρα που με επιασαν οι φιλοσοφιες μου διαβαστε αυτο ποσο δικιο εχει...

Διάβαζα κάπου για μια ρήση του Δαλάι Λάμα όπου εξηγούσε τι τον ενοχλεί περισσότερο στη γη ...είπε λοιπόν :

"Ο άνθρωπος. Διότι θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει λεφτά. Και μετά θυσιάζει τα λεφτά του, για να ανακτήσει την υγεία του. Και είναι τόσο αγχωμένος για το μέλλον, που δεν απολαμβάνει το παρόν. Το αποτέλεσμα είναι να μη ζει ούτε στο παρόν, ούτε στο μέλλον. Ζει σαν να μην πρόκειται να πεθάνει ποτέ και μετά πεθαίνει χωρίς να έχει ζήσει."

γεια σας κοριτσακια μου

δεν προλαβαινω να χαρω για κατι (3ημερο στο τολο) τσουπ κατι αλλο μου βγαινει ασχημο! εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα στο μαγαζι, αργησα κ να γυρισω στο σπιτι (μιλαγα με τον δικηγορο μας, προσπαθω να μην τον ενοχλω για μικροπραγματα γιατι δεν μας παιρνει λεφτα, αλλα αυτο ειναι αρκετα σοβαρο κ μιλαγαμε σχεδον 1 ωρα) δεν θελω να σας ζαλιζω καλες μου φιλεναδες..... δεν θα πολυσχολιαζω για σημερα. τα κεφια μου στα ταρταρα....

εχω μπουχτισει, δεν αντεχω αλλο ρε παιδια, μακαρι να εβρισκα καποια χρηματα που χρειαζονται κ θα το εκλεινα... τοσο πολυ εχω απογοητευτει...

τεσπα

θα σας παρακολουθω, παω να κανω καμια δουλεια

Αχ, κάπως έτσι είναι στους περισσότερους βρε Γιωτούλα μου.. μία στο καρφή και μια στο πέταλο....:?

Ελπίζω να το ξεπεράσετε και "αναίμακτα"...

Εμείς εδώ είμαστε!

777885dugw57gt25.gif

έβαλε μια κοπέλα άσχετη που είχε πρόβλημα με τις ραγάδες και τις εξαφανίστηκαν και μετά ανέβασε τις φώτο που έβαλα πιο πάνω για να μας το δείξει.....

Αμα σου πω πως εγώ είμαι δύσπιστη γιατί πιστεύω πως οι ραγάδες δεν φεύγουν...; :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ! ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3,5 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ! :)

Καλώς ήρθες μανούλα, των 2 βλασταριών. ;)

777885dugw57gt25.gif

Το σούπερ τέλειο νέο της χτεσινής ημέρας είναι ότι ο γιόκας μας έφαγε για πρώτη φορά μετά από 40 και πλέον ημέρες κρεας!Αυτό έγινε μετά τον παιδότοπο,που του έβαλα να φάει,με μισή καρδιά,μιας και η κατάσταση συνεχιζόταν.Για να δούμε τώρα...

Μπράβο!!! Μπράβο παιδάκι μου! Εφαγε κάτι!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα ομορφες!Τι κάνετε?Χρονια μας πολλά για σημερα!Να είμαστε πάντα γερές ,δυνατες να φροντιζουμε τον εαυτο μας και τις οικογένειές μας!

Εχθες τελικα δεν ηταν και τόσο ομορφο το βραδυ μας.Ο αντρας μου δεν ηταν πολύ καλά αλλα τελικα κατεβηκαμε στην πεθερά μου και ψησαμε.Το ειχαμε τάξει του μικρού και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς!

Σημερα ξυπνησα και ειδα αυτην την τοσο ομορφη ημερα και αμεσως ανεβηκαν τα κέφια μου!

Αλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας ,εβγαλα εξω τα παπλώματα, τις φλοκάτες και τα χαλάκια μας ,εβαλα ενα πλυντηριο,απλωσα αλλο ενα ,ηρθε μια φιλη για καφε και τωρα θα συνεχισω με τις υπόλοιπες δουλίτσες μου.Για το μεσημερι θα φτιάξω σπανακόρυζο.

Περαστικά του βρε Χρύσα μου! :|

777885dugw57gt25.gif

ναι, δίκιο έχεις. Αλλά τα νυχάκια μου δεν έχουν λεία επιφάνεια και νομίζω είναι απαραίτητο. Υπάρχει άλλη λύση άραγε? κάποτε είναι βρει ένα μανόν (που λέτε εσείς οι νότιες, όζα λέμε εμείς!) που τα έκανε "smooth" αλλά δεν το ξαναβρήκα έκτοτε...

Θα μπορούσες να βάλεις κάποια στιγμή μία φωτογραφία από νυχάκι σου να δω?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

εχω καιρό να γράψω, τρεχω με τις μικρές μουτ τωρα θελουν να στεκονται και τρεχατε ποδαρακια μου. τα ξενυχτια εννοειται πως καλα κρατουν ακομα. 11 μηνων και ακομα... Η αυπνια ειναι ενας παραγοντας και η κλεισουρα σαφως που δεν βοηθανε σε διαιτα και διατροφες. Εκανα βεβαια μια αρχη και εβγαλα απο τη ντουαπα ενα στεπ περιπου σαν αυτο που εβαλε φωτο η γιωτα αλλα και με ιμαντες για να γυμναζονται και τα χεροα. Το χα παρει απο το λιντλ πριν απο περιπου 5 χρονια καμια 50 αρια ευρω, Το βαζει κατα καιρους. Ειδα ομως σημερα και ειπα να σας το πω αυτο http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_30824.htm. Φαινεται καλό και οικονομικο.

Ευχομαι σε όλες μας να βγουμε στηις παραλίες με ενα κορμί που μας χαριζει χαρα και ευεξία. Καλημέρα να χουμε!

Κουράγιο μικρή μου.. κουράγιο! :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γιώτα μου πάνε τώρα το τριήμερο να ξεδώσεις κ για τα λοιπά έχει ο Θεός...

λοιπόν να σας πω για τα δωμάτια ξενοδοχείου που σας ζαλισα χθες να ξέρετε...κλείσαμε τελικά σε καλό ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με all inclusive -είπαμε easy living:tongue::tongue:- κλείσαμε δίκλινο δωμάτιο απ το booking αλλά πριν κλείσουμε πήρα τηλ στο ξενοδοχείο να ρωτήσω αν μας δέχονται σε δίκλινο κ μου είπαν ότι το δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι κ έναν καναπέ-κρεβάτι, θα μας βάλει κ πάρκο, ε αν βολευόμαστε σ αυτά αυτοί δεν εχουν πρόβλημα...οπότε όλα οκ!!

Χαρά κόλαση τα σουφλεδάκια να σαι καλά που μας έδωσες τη συνταγή!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ελάτε να φάμε ή στείλτε διεύθυνση να στείλω τάπεράκι!!

Παραγγελιά της κόρης.....μαμά, μου λέει, ξέρεις να φτιάχνεις λουκανικοπιτάκια???

rsGjJKBl.jpg

Κάτσε καλά "τμήμα" γιατί θα πάρεις κι άλλο τίτλο!!! :evil::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Χτες περάσαμε υπέροχα είχα καιρό να βγω κ εγώ μία με τις ζαλάδες μία με τον χαζοκαιρό ε κλειστήκαμε λιγάκι αλλά χτες ξεδώσαμε μαζί κι ο μικρός που τον είχαμε ντύσει κινεζάκι!Σας παρακολουθώ αλλά έχω κ δουλίτσες ταυτόχρονα!!!

Να έχετε ένα πολύ καλό σαββατοκύριακο!!!

Μπράβο σας μικρή μου!!!

Καλή συνέχει και ξεκούραση!

777885dugw57gt25.gif

Για τις απόκριες πειτε καμια ιδεα βρε κορίτσια για να ντυσουμε τα μικρα μας χωρις να αγοραζουμε στολη..

Την επόμενη Παρασκευη κανονιστηκε πάρτυ μασκε στο σχολείο αλλα δεν του εχω πάρει στολη,ελεγα μηπως κανω κατι να τον ντυσω πειρατη η μαστορα.

Μάγειρα?

Καουμπόη?

Φάντασμα?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...