Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια! Κι εμείς μπριάμ σήμερα, Ειρήνη!

Υπέροχο φαγάκι ε?

Σήμερα έκανα και μία "τσαχπινιά"... προσέθεσα και κόκκινη πιπερίτσα {που είχα} και το φαγάκι πήρε μία εκπληκτική γλυκύτητα... :P

777885dugw57gt25.gif

Εδώ είμαι πάλι...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά Τζίφος τελικά,μου ήρθε περίοδος πριν λίγο.Απογοητεύτηκα λίγο:rolleyes: για να πω την αλήθεια.Αλλά δεν είχαμε κάνει και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για μπεμπέ οπότε λογικό το βρίσκω...;)

Βάσια είχες κι εσύ μούχλα σε δωμάτιο του σπιτιού σου αν θυμάμαι καλά.Με τι το καθαρίζεις.Λέμε να το βάψουμε το καλοκαίρι και να δούμε τι θα γίνει...

εγω ακομα, εχω 2 μερες καθυστεριση, για να δουμε, παντως απο οτι ξερω, δεν παιζει για μπεμπε, αν ομως.......

Υπέροχο φαγάκι ε?

Σήμερα έκανα και μία "τσαχπινιά"... προσέθεσα και κόκκινη πιπερίτσα {που είχα} και το φαγάκι πήρε μία εκπληκτική γλυκύτητα... :P

ημερα του μπριαμ σημερα, εκανε κ η πεθερα μου!

εφτιαξα την καρμποναρα, φαγαμε, μαζεψα, εφτιαξα το καφεδακι μου κ τωρα χαλαρωνω μεχρι τις 5 που θα φαει η μικρη κ θα φυγω για κρεοπωλειο κ κατι ελαχιστα σουπερ μαρκετ, θελω να ριξω κ μια ματια για δωρακι του αντρα μου, στις 22 εχει γενεθλια. για πειτε καμια ιδεα, εχω στερεψει

Διαφημίσεις

Αχ το φατσονι μου, τι όμορφο θα είναι μέσα στη στολή του!!!!!!!!!!!!

ειρηνη μου (οχι οτι ειναι παιδι μου:tongue:) αλλα ηταν ενα κουκλακι!!!! φαντασου της μιλησανε στο μολ τουλαχιστον 5 γυναικες ακομα κ οι αντρες χαμογελαγανε

(κουκουβααααα κουκουβαααααααααααα)

Εδώ είμαι πάλι...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά Τζίφος τελικά,μου ήρθε περίοδος πριν λίγο.Απογοητεύτηκα λίγο:rolleyes: για να πω την αλήθεια.Αλλά δεν είχαμε κάνει και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για μπεμπέ οπότε λογικό το βρίσκω...;)

Ειρήνη, δεν πειράζει! Έτσι κι αλλιώς και τη φάση των προσπαθειών άσχημη δεν τη λες ;)! Περαστικά σου κι όλα θα γίνουν!

λοιπόν φωτό απ την ταπετσαρία στο σαλόνι μαζί με την αγαπημένη μου "πόρτα"

Δεν την πρόλαβα, ρε γμτ, τη φωτό κι έχω τρέλα με τις ταπετσαρίες. Αν αξιωθούμε κάποια στιγμή να μετακομίσουμε τελικά στο πατρικό μου, όπως είναι το πλάνο, θα ξεσαλώσω!

Πες της τα, της άτιμης! :tongue:

Ελπίζω να χάσω περισσότερα σήμερα... για να δούμε.. σας ενημερώνω για να παρακινηθούν όσες το χρειάζονται και το έχω στα υπόψη! :P

Ειρήνη, εμένα πάντως σήμερα με βοήθησε στη δουλειά, που με φώναζαν κάτι τυροπιτάκια :rolleyes:! Νιώθω ότι έχω συμπαράσταση :P. Όσο για την πίτσα που παρεκτράπηκε χθες, νομίζω η τιμωρία της είναι τα -100 :D!

Mybilly, εγώ για χρώματα δεν θα τολμήσω να εκφέρω γνώμη. Μπορώ να στο κάνω το σπίτι τσίρκο σε χρόνο dt. Τόσο δεν κόβει το μάτι μου :oops:.

Renata, περαστικά κι αγύριστα!

ουτε εγω σας το ειπα αλλα κ εγω εχω καθυστεριση, αδειαθετησα στις 16 φεβρουαριου κ παντα μου ερχονται 5 μερες νωριτερα, επισης σκεφτομαι οτι ειναι απο το αγχος κ οχι κατι αλλο, αν ειναι βεβαια το κατι αλλο κ εμεις αλλαγες στα δωματια!

Γιωτούλι, σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί το καλύτερο για σας σενάριο, όποιο είναι αυτό!

Φωτεινή, τι ωραία που καταφτάνει το μωράκι! Ευχαριστήσου τες αυτές τις τελευταίες μέρες!

Εγώ γύρισα μάζεψα ένα πλυντήριο, έβαλα άλλο ένα, έβαλα τη μικρή για ύπνο και τρώω (ψαράκι ψητό με σαλατούλα). Ιδανικά θέλω: να πλύνω τα πιάτα μας, να σιδερώσω τα ρούχα που μάζεψα, να κάνω ένα καλούτσικο πέρασμα το μπάνιο και να αυτο-αποτριχωθώ :rolleyes:. Τη σκόνη που έχει ξανακάνει την εμφάνισή της στο σαλόνι μου λέω να την αγνοήσω επιδεικτικά μια που το σπίτι μου είναι απόλυτα συμμαζεμένο και γι' αυτό θα μου δώσω ρεπό ξεσκονίσματος :tongue:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

ημερα του μπριαμ σημερα, εκανε κ η πεθερα μου!

εφτιαξα την καρμποναρα, φαγαμε, μαζεψα, εφτιαξα το καφεδακι μου κ τωρα χαλαρωνω μεχρι τις 5 που θα φαει η μικρη κ θα φυγω για κρεοπωλειο κ κατι ελαχιστα σουπερ μαρκετ, θελω να ριξω κ μια ματια για δωρακι του αντρα μου, στις 22 εχει γενεθλια. για πειτε καμια ιδεα, εχω στερεψει

Χμ.. σου βάζω μερικές σκέψεις:

1) Κολώνια

2) Ανοιξιάτικο μπλουζάκι από τα benneton ή τα H&M

3) T-Shirt που να εκτυπώσεις επάνω

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

4) Συνδρομή σε κάποιο περιοδικό που του αρέσει

5) Ενα ζευγάρι all star για τα σαβ/κα σας...

777885dugw57gt25.gif

ακουσα αυριο βροχες:?

Μια μαμά μας έλεγε σήμερα στη δουλειά για 10 βαθμούς κάτω από την Πέμπτη :shock:! Είναι δυνατόν;

Τέλεια η φραουλένια!

20 έχει ο δικός μου. Αν σκεφτείς κάτι, πες και σ' εμένα :tongue:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εδω είμαι πάλι!

Βγηκα για δουλίτσες το πρωί,πήρα φοδρα για να φτιαξω το γιλεκο του μικρου για τις απόκριες και τη ζωνη,του πήρα και τσαρούχια για την 25η μαρτιου,ήπια και ενα καφεδακι με τους κουμπάρους μου και επέστρεψα,πήρα το πιτσιρικι από το σχολειο,πήγαμε στη μαμά ου,γυρισαμε,εφτιαξα μια απλή μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα,απλωσα 2 πλυντηρια ,που τα ειχα βαλει από το πρωι,επλυνα καλά καλα το μπάνιο,συμμαζεψα,φαγαμε,μαζεψα τα πιατικα και καθαρισα πάγκους και λοιπά,σκούπισα τη βεραντα και τωρα εχω μαζεψει μια στοιβα ρουχα που θελουν σιδερωμα.Να δω αν θα τα ξεκινησω σημερα....

Μυρτουλα ,ειναι πολύ ομορφη η ταπετσαρια και η πόρτα βεβαια και επειδη το ξεχασα ,να χαιρεσαι το αγορακι σου,να μεγαλώσει σαν τα ψηλά βουνά και να τον βλεπεις να τον καμαρωνεις!!!

Ιrene,δεν πειραζει,σου ευχομασι να ερθει το μωρακι όταν το θελήσετε!

Γιωτα μου ,φανταζομαι καμαρι για τη φραουλίτσα σου,η στολη ειναι γλύκα πάντως!

Υ.Γ. τη σφουγγαριστρα και εγω την πλενω στον κουβα της με λίγη χλωρινη και ξεπλένω και τον κουβα και μετα την αφηνω να στεγνωσει όρθια στα καγκελα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χμ.. σου βάζω μερικές σκέψεις:

1) Κολώνια

2) Ανοιξιάτικο μπλουζάκι από τα benneton ή τα H&M

3) T-Shirt που να εκτυπώσεις επάνω

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

4) Συνδρομή σε κάποιο περιοδικό που του αρέσει

5) Ενα ζευγάρι all star για τα σαβ/κα σας...

thanks!!!! τα Νο2 κ 5 μου αρεσαν πιο πολυ!

Μια μαμά μας έλεγε σήμερα στη δουλειά για 10 βαθμούς κάτω από την Πέμπτη :shock:! Είναι δυνατόν;

Τέλεια η φραουλένια!

20 έχει ο δικός μου. Αν σκεφτείς κάτι, πες και σ' εμένα :tongue:

Και εγω τωρα το κοιταξα ,δινει 10 βαθμούς για την κυριακη,βροχη και αερα!

"Μαρτης ειναι ,χαδια κανει,ποτε κλάει ,ποτε γελάει"

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...